2022 előtt ne nagyon számítsatok a Path of Exile 2-re

Szerző: xoki | 2021. January 08. | hír | 8 hozzászólás

A Grinding Gear Games 2020-ban a Path of Exile történetének befejezésén ügyködött mindamellett, hogy a folytatáson is nagyban dolgoznak már.

Tavaly júniusban a második rész bétáját 2020-ról 2021-re halasztották, és az továbbra is idén várható, de sajnos a teljes játék valószínűleg csak 2022-ben fog megjelenni. A PC Gamer interjút készített a Grinding Gear stúdió fejesével, és ekkor derült ki néhány érdekesség a megjelenéssel kapcsolatban. Chris Wilson kifejtette, hogy a Path of Exile 2 megjelenési dátumát idén fogják elárulni, de a játék már nem biztos, hogy elkészül az év végére. Nem szereti a koronavírusra fogni a dolgokat, de sajnos pontosan amiatt nem tudnak jobban haladni a projekttel. Például a kialakult helyzet miatt lezárták Új-Zéland határait, és ez nagyban megnehezítette az újabb emberek toborzását a fejlesztőcsapatba.

Idén megpróbálják a lehető legtöbbet kihozni magukból, és az év végére már valószínűleg egy olyan formába kerül a játék, amikor magabiztosabban előállhatnak egy konkrét megjelenési dátummal, ami a jelen állás szerint biztosan átcsúszik 2022-re.

no cover
no cover
Path of Exile 2
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Szerepjáték, Hack and Slash, MMO
Fejlesztő: Grinding Gear Games
Hozzászólások: 8
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
AMDMonsteR avatar
Most kezdtem megbarátkozni Heist kiegészítős első résszel... Nem lett eddig a kedvenc, viszont ambiciózus, és jó ötletek vannak benne.

Számomra túlzottan Diablo akar lenni. Ennek ellenére nagyon jó ötletek és megoldások vannak benne amik ezen túlmennek...

Úgyhogy végülis érdeklődve várom, annak ellenére is, hogy nem hiszem, hogy sok időt fogok beleölni 😃
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@AMDMonsteR: Valahogy így vagyok vele én is, bár ki tudja lehet a második része már képes lesz bevonzani valamelyest. Aztán lehet a D4 mellett teljes feledésbe fog merülni a dolog, utóbbi kegyetlen várós 😃
0
0
0
0
susguy avatar
@LordSzalko: Blizzardnál még lehet bármi jóban reménykedni?
0
0
0
0
susguy avatar
Valaki tudja melyik gombbal lehet skippelni az évet?
0
0
0
0
💬 1
mamahotel36 avatar
Még csak meg sem fordult a fejemben.
0
0
0
0
💬 1
Aaron Keener avatar
@mamahotel36: Na, akkor nem csak én vagyok vele így... 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció