2021 elején érkezik a Cyberpunk 2077 első ingyenes DLC-je

Szerző: xoki | 2021. January 03. | hír | 170 hozzászólás

A CD Projekt Red jelenleg mindent megtesz, hogy kijavítsa a Cyberpunk 2077 hibáit, de ettől függetlenül máris beharangozták legújabb játékuk első DLC-jét. Eredetileg a játék megjelenése előtt került volna erre sor, de az újabb halasztás miatt úgy döntöttek, inkább a megjelenés után kezdenek el beszélni az extra tartalmakról.

Ugyebár a játék egy ideje már elérhető, így eljött az idő, hogy a rajongók megtudják, pontosan mikor is számíthatnak új tartalmakra. Az első rövid teaser videó a játék hivatalos oldalán bukkant fel, ahol azt is feltüntették, hogy a Cyberpunk 2077 legelső DLC-je 2021 elején érkezik, amely ráadásul ingyenes is lesz.

Sajnos egyelőre még nem tudni, milyen újdonságokra számíthatunk, de ahogy egyre közelebb kerülünk a megjelenéséhez, biztosan több információt is megosztanak majd velünk.

A Cyberpunk 2077-et jelenleg az előző generációs konzolokra, PC-re és Stadiára szerezhetitek be, de 2021 folyamán PS5-re és Xbox Series X/S-re is elérhetővé válik majd. Amennyiben már megvásároltátok PS4-re vagy Xbox One-ra, akkor teljesen ingyen megkapjátok az új konzolokra is.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Megjelenés: 2020. December 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: CD Projekt RED
Hozzászólások: 170
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MaximumGame avatar
Én is örülnék egy 20% os FPS javulásnak 😊 jó lenne egy 80fps a városba
0
0
0
0
💬 4
xCube avatar
@MaximumGame: Nőne tőle más is?
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@MaximumGame: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
MaximumGame avatar
@benzsaaa: Tudod ha támogatja a monitor.. akkor igen az az fps szám 😀
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@MaximumGame: nem tom miert töröltek a kommentet, el is feljtettem mit irtam.. 😃
0
0
0
0
Ayistion avatar
De jó volt elolvasni a "Cyberpunk haterek vs testi kapcsolatba kerültem a CDPR-al" kommenteket. Legalább van min röhögni. 😆
0
0
0
0
💬 14
bassus16 avatar
@Ayistion: +1
Nem hiszem el, hogy megjelenés óta ez megy. A kereszteslovagok védik a szent grált...
0
0
0
0
xCube avatar
@bassus16: A "kívülállók" pedig magukat nagyon bölcsnek gondolva szektázzák és kereszteslovagozzák őket.

Nem értem miért fáj az sokaknak, ha valaki élvezni tud egy olyan játékot, amiben vannak hibák. Ez szórakozás emberek. Mindenki el tudja dönteni, hogy áldoz-e rá időt és pénzt vagy sem. Manapság viszont divat elvi kérdést csinálni mindenből.
0
0
0
0
bassus16 avatar
@xCube: Én úgy szint élvezem a játékot a bugjai ellenére. Sok mindent javítanak majd de sok mindent nem fognak tudni de egy biztos, hogy hiába emelték a CDPR-t a fellegekbe ők sem külömbek a többi kozsákmányoló bandától.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@xCube: Inkább azok gondolják bölcsnek magukat, akik úgy védik a játékot és a kiadót, mint a lelküket. Én mint kívülálló aki végül nem vette meg a játékot előrendelésben, mert megvártam amíg megmutatják hogy hogyan fut az előző konzolgeneráción a játék, amire fejlesztették, mert XSX-en és PS5-ön is visszafele kompatibilitással fut az XO és PS4 verzió, de ugye eltitkolták az egészet, hogy játszhatatlan a játék, meg sem vettem és nem is fogom már. Sok lovagnak azt kellene felfogni, hogy nem csak az ö szaros gépén kell hogy elfusson a játék, hanem a többi platformon is. Ez a leszarom nekem legyen jó hozzáállás elég ... Vegyél egy Ubisoftot, egy EA-t, vagy bárkit, nem érdekel, azokban a játékokban is van bug meg lesz is, de nem játszhatatlan szart dobnak piacra egy rohadt nagy rétegnek, átba**va a vásárlókat, mint ahogy a CDPR tette. Csavarhatod a storyt akárhogyan, akkor is ott marad az hogy a vásárlók szopták be, azt a bizonyos ordenárét. Ha másik kiadó csinál valami játékot bugosan akkor az szar, ha a CDPR akkor a válasz az hogy majd úgyis kijavítják. 😆 Nem vagyok hater, de nyugodtan köss belém, csak akkor ne fanatikusként nézz a játékra, hanem fogyasztóként.
0
0
0
0
no avatar
@Ayistion: Ugy beszélsz mintha javíthatatlanok lennének a hibák... ha ki sem próbáltad még és azt mondod, hogy nem is fogod mit érdekel téged, hogy lesz-e dlc vagy nem? Mert itt az ingyenes dlc-ről volt szó, nem pedig arról, hogy bugos.
0
0
0
0
Ayistion avatar
@D1rtyTh1ef: Nem a bugokon vagyok fent akadva, szövegértelmezésed nulaaaaaaaa. Attól hogy úgy ítélem meg magamnak hogy nem fogok játszani egy játékkal, a történéseket még lehet követni. Vagy tévedek mösziő? Remélem úgy jöttél okoskodni, hogy valami tört gánnyal kened neki. 😆
Profilodat elnézve, kb eszedbe jutott hogy van ide regisztrációd és betalálod az összes CP tartalmat.
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@xCube: Én mint "hater" több időmet bele raktam a játékba a közel 200 órámmal mint itt a sok nagy rajongó, a story is csalódás, V -t nagyon a háttérba rakják, ez inkább johnny silverhand története.. bugokról most inkább ne, viszont ha csak sétálsz night city-be észre veszed milyen unalmas hely, ahol alig történik valami. van 6 féle npc variáns akiknek van kb ugyan ennyi sablonos szövege feléd, ilyenkor eszembe jut mi is lett igére, és bocs de a r* ugyan ennyi pénzből nézd mit tud csinálni.. pedig nem vagyok gta fan, az 5. végig se toltam... m1 a szemetekbe csak egy troll vagyok..
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@five-0: a véleményed sokat jelent számomra!!
0
0
0
0
Ayistion avatar
@benzsaaa: Ha ennyire lovagolod a témát, írj egy tesztet. Tudod, ahol olvasni kell. Mert ez a GTA hasonlatod talán a FIFA oldalán nem láttam eddig, de lehet már ott is van. Ha megírod Én elolvasom, még értékelem is.
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Ayistion: nem látod a fától az erdőt, miért emeled ki ebből a GTA-t? ha azt mondom, hogy HALF LIFE 98, akkor is igaz amit rá, ha MAFIA veszül példának 2002- ból is igaz rá -_-

itt a lényeg: NEM AZT KAPTUK AMIT IGÉRTEK!!!
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

nem az hogy melyk játék miben jobb, nem érted amit írok!!!
0
0
0
0
Ayistion avatar
@benzsaaa: Húúú, nekem ezt nincs kedvem elmagyarázni neked.
De írd le hogy a két játék miben igaz rá, ez érdekel.
0
0
0
0
wolf0914 avatar
inkább a játékot optimalizálják
0
0
0
0
wezz avatar
Szenzáció! Figyelem! Kettőezer huszonöt! 2025 az évszazad első negyedszázados évfordulója! Szenzáció! Figyelem, figyelem! Már MOST vegyék meg jegyeiket a nagy eseményre! Kihagyhatatlan! A szomszédja is ott lesz!
0
0
0
0
Doge avatar
"Szektás" voltam a játékkal, kb. múlthétig. Abba hagytam mert az ünnepek miatt másra koncentráltam, és kezdett felszállni a rózsaszín köd, a Cyberpunk2077 egy jó játék, még simán be is lehetne adni év játékának, mert vannak olyan dolgok amik tényleg teljesen újak, és a világ és annak atmoszférája kivételes, viszont szerintem nem is a bugok a legnagyobb gondok, a bugokat lehet javítani, viszont az AI teljes hiányát, a körözési rendszer nevetségességét, és még sorolhatnám a hiányzó vagy rosszul implementált "RPG" elemeket, ha közeli játékokkal akarjuk összevetni, akkor azt kell mondani, hogy pl. az RDR2 és a CP2077 között alaphangon 5 évnyi előny van, a Red Dead javára, de még pár perspektívából akár a Skyrim is fejlettebb, mint a CP. A Cyberpunk 2077 egy jó játék, és sajnos semmi több, én még mindig a CDPR-t tartom az egyik legjobb fejlesztő cégnek, minden játékukkal játszottam, és nem csak egy TW3 fanboi vagyok, de el kell ismerni, hogy ez a játék nem úgy jött össze nekik ahogy arra ők számítottak. Úgy látszik ebben/előző generációban senkinek nem sikerült megugrania a Red Dead Redemption 2 szintjét.
0
0
0
0
💬 18
benzsaaa avatar
@Doge: pont ezt mondom, de az a baj hogy a legtobb gamer már elfogadta a kamu hirdetést, CDPR hazuditt, ugy mint az EA, Ubisoft és a többiek. eredeti megjelenési dátumkor ez milyen állapotban lehetett, ha az 1.06-os update után ilyen??

ti nem szoktatok a játékba csak ugy jobbra balra sétálni? körbe nézni?? pl ott volt a maifa remake.. volt 5-6 falyta npc variáns aztán ennyi.. de egy madár se volt az égen, cp 2077 is ez a szint csak itt volt pénzt nem ugy mint a hangár studionál..
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@benzsaaa: Na erre varrj gombot: Nekem meg sincs, és mégis tudok normálisan fogalmazni, és mint látom az eddigi észérveim ellen ló****t sem tudtál felhozni. Ja és javaslat:

https://s05.static.libri.hu/cover/b2/1/2534164_5.jpghttps://static.akademiai.hu/media/2/9/29-magyar_helyesirasi_szotar-W_800x0.jpg

És tényleg, fejezzük már be az istenverte hasonlítgatást.
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@MentaStrike: ennyi? tanuljak meg írni? 😆 ha tudnék akkor meg valami más lenne a baj.. én csak nem értem mond már el, hogy a francba tudod elfogadni hogy becsaptak.. ???!!!!!
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@benzsaaa: Látom a szövegértés is a nehezedre esik. Nincs meg a játék, és volt már ennél nagyobb átverésben is részem, ahol én ittam meg a levét, szóval. A hisztériát meg be lehet fejezni gyorsba, hiszen elnézve az "értéket képviselő" kommentjeidet, csak ezért regisztráltál be.

Hibákkal teli, sokan ezt el is ismerik, de vajon miért is köt le annyi embert?
0
0
0
0
xCube avatar
@benzsaaa: Nagyon tetszik az, hogy te azt állítod, hogy becsaptak mindenkit, aki megvette a játékot. Én például azután vettem, meg, hogy megnéztem az első videókat, köztük az ordas bugokról is.
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@xCube: nekem meg nagyon tetszik hogy engem támadtok, a szemetekben én vagyok a h***e de közben a ti kommentjeitek törlödnek...
0
0
0
0
xCube avatar
@benzsaaa: Ha neked ez a fétised, akkor örülök neki. Btw nem nagyon emlékszem, hogy bármikor is törölték volna egy kommentemet, hacsak maga a szerző nem töröltette.

De őszintén szólva ha már támadásról van szó, akkor te intézed az offenzívát a játék ellen, sőt mindenkit aki meg meri említeni, hogy a játék örömet okozott neki, azt leírod a bús pi..ába. Nekem csak ez szúrja a szemem.
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@xCube: Én fel merem válalni a véleménye, e miatt nem kell törölöm soha!!! illetve SOHA senkire nem írtam semmi bántot, de én már voltam wc-s bácsitól kezdve hím prosti is aki még írni sem tud..

én meg azt vettem észre, hogy ezt a játékot nem lehet bántani a hibái ellenére sem, olyan mintha pénzt kapnátok ezért.. engem idegesít, hogy 8 éven keresztül hazudtak nekünk..

Korábban már én is írtam mennyi időm benne van a jázékba, szóval nem "játszhatatlan" DE NEM AZT KAPTUK AMI IGÉRE LETT. érted?? ezt amit így leírtam ÉRTED??
0
0
0
0
xCube avatar
@benzsaaa: Ha téged kielégít az a megállapítás, hogy a kiadó és fejlesztő nagyobbat akart szarni, mint amekkora lyuk van a s***én, akkor igazat adok, de ezt nem is vitattam. Nekem csak az a bajom ezzel az egésszel, hogy player haterként osztod az eszet, mert kötelességednek érzed azt, hogy a saját érzéseid alapján mindenkinek megmondd, hogy miért nem jó a játék. Miért nem írsz egy cikket róla ha ekkora a frusztrációd? Azt mindenki elovashatja és értékelheti. Az oldal ad rá lehetőséget. De nem, te cserébe minden hírbe leírod, hogy a játék szemét, és minden kommetbe bele akarsz kötni, ahol a játék értékeit próbálják előtérbe helyezni.

Ezért is írtam, amit írtam, manapság már egy szórakozásra tervezett szoftver esetében sem lehet normális körülmények között eszmét cserélni, mert azonnal szétoltják (elnézést a kifejezésért).

Spoiler!
V tragikus karaktere szerintem az egyik legjobb húzás a történetmesélés terén. Az egész történet felépítése egyoldalú ugyan, de szuperül passzol a világba és minden egyes beszélgetési szituációban lehetőséged van érvényesíteni magad.
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@xCube:
Ha téged kielégít az a megállapítás, hogy a kiadó és fejlesztő nagyobbat akart szarni, mint amekkora lyuk van a s***én, akkor igazat adok


ja, ezt itt a gond..

Spoiler!
mafia 2002 végén szinte sirtam, legalábbis meghatodtam így feltott fejjel is, cp2077 kiszámítható volt és nem éreztem nigh city-t olyan veszélyes helynek mint mondják, érdekes h milyen sokszor benne van a szövegbe " ez a kv*aa város" , " ilyen is csak itt történik" , de igazából nem is történik semmi a bugokon kivül.. csalodás volt, és sztem azoknak is akik nagyon védik..
0
0
0
0
xCube avatar
@benzsaaa: Neked is leírom külön, hogy bizony elég sok olyan ember van a világon, akik a játékvásárlást nem elvi kérdésként kezelik, hanem szórakozásként, amire eredetileg kitalálták.

5-6 falyta


Falyta? Ez most komoj?
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@xCube: miért ne lenne komoljM
0
0
0
0
xCube avatar
@benzsaaa: Ezt a kommentet törölhetik is, de azért leírom.

Lehet ezt régi iskolának hívni, és inkább önmagammal szembeni igényességnek nevezném. Nem írok másként kommenteket vagy posztokat, mint ahogy ugyanezt levelekben, reportokban, az élet bármely területén teszem. Úgy gondolom, hogy az írásos kommunikáció minősége legalább annyira fontos, mint a szóbeli kommunikációé. Ha azt is hozzá veszed, hogy a legtöbb mai platform még helyesírás korrekciót is nyújt, akkor nem igazán értem, hogy miért kell kortól függetlenül úgy írni, mintha most tanulnád a nyelvet, vagy a szádból kieső szavak fonetikus megfelelőjét akarnád megjeleníteni.
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@xCube: szóval jogi nyelven elkulthetleg a p**ba, azzal nincs baj akkor faxa ember vagyok, de ha írásképtelenül leírom a véleményem akkor egy proli vagyok? kösz..

ez kb olyan hogy lehetsz bármenyire tanult, az csak felvett tudás.. szart se ér, én nem vagyok programozo, de amivel ti érveltek az szánalmas, azért bugos az árnyék mert régi a gpu-m? ti itt vagyok 10-11 éves regisztációs fiokkal de olyan minta a gyerekeitek ülte a gép előtt.. ha mar játszotok kicsit lassaok már mögé is..
0
0
0
0
xCube avatar
@benzsaaa: Nem vagy proli. Miért is jön elő ez a szó, hogy proli? Én pusztán arra akartam kilyukadni, hogy a a helyesírás egy nyelv jelképe, így illik megtisztelni vele. Sokszor értékeltem hozzászólásokat nyelvtani hibákkal külföldiektől, de te ugye nem adsz meg infót magadról, így abból indulok ki, hogy te is magyar földön szerezted ezt a tudást. És ez nem számít a
véleményedbe, csak a stílusodba.

És ez nem arról szól, hogy annak van szava, aki régebben regisztrál, pusztán arról, hogy nem kell minden hírt a saját véleményeddel teleszemetelni, és közben mindenkit megpróbálni meggyőzni arról, hogy a te véleményed az egyetlen valós érv.
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@xCube: Egy szerepet játszok mert a cp2077 gyenge volt rpg-nék 😀 szóval boldogítalak titeket pár napig.. de ennek ellenére meglepő, hogy érvelés helyett inkább a személyeskdés megy... ez így nagyon "komojtalan" még vitatkozni se lehet a legtöbb emberrel mert átmegy veszekedésbe.. mond azt, hogy nincs igazam 😜
0
0
0
0
xCube avatar
@benzsaaa: Örülök, hogy ez is kiderült.

Ha visszaolvasol én sosem méltattam a véleményedet a játékról, csak annak prezentációját. Hacsak nem arról volt szó, hogy úgy próbáltad meg eladni az egészet, mnit egy felfújt szemét. Ahogy írtam is teret adok a véleményednek, sőt bizonyos szempontból egyet is értek, de attól függetlenül nem érzrem jogosnak a felkelésed minden egyes CP 2077 hírnél. Miért nem tudod megemészteni, hogy számtalan ember élvezte a játékot minden hibája ellenére? Miért nem hagyod ezt annyiban? Miért akarod bebizonyítani azoknak, akik élvezték a játékot, hogy ez egy szar?
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@xCube: Nézd, nem tagadom túlzásba vittem, de ettől függetlenül tényleg csalódott vagyok. továbbra is állítóm, hogy ha lenne valamifélre minőségellenőrzés, ez a játék megbukott volna rajta.

Ha én igérek neked valamit, te fizetsz érte és nem azt kapod amit irgértem minden jogod van vissza kérni a pénzed, hacsak a fizetéskór nem tisztáztük, hogy utolagos panasz nincs elgogadva.. sztem erre a játékra nem kritikát káne írni, hanem új törvényeket 😃

Ameddig a legtöbb ember védi az ilyen játékokat a kiadó akit tényleg csak pénz akar miért nehezítené meg a helyzetét? ha lenne valami szabály akkor más lenne..
0
0
0
0
Patrik550 avatar
Érdemes megfigyelni hogy egyes "rajongók" hogy védik a cyberpunkot attól függetlenül hogy a játék hemzseg a bugoktól. Ez is azt bizonyítja hogy nyugodtan lehet félkész játékot kiadni, a körülötte kialakuló szekta a problémák ellenére is csak védeni fogja.
0
0
0
0
💬 33
no avatar
@Patrik550: Érdemes azt is megfigyelni hogy egyes “haterek” hogy nem látnak a bugoknál tovább, de persze csak az lehet szektás aki védi! 😎
0
0
0
0
csuz-li avatar
@ahaaa: Hát ha átnézel a bugokon, akkor sem sok minden marad. RPG-nek kezdetleges, akció játéknak csapnivaló, grafikailag közepes, a hangok rosszak. Két jó dolog van benne, a sztori, beleértve a mellékküldetéseket és a dizájn. Mást nagyon nem tudsz felhozni mellette. Látszik rajt, hogy jól indult, de minden kimaradt belőle, amitől bármilyen kategóriában igazán jó játék lehetett volna.
0
0
0
0
no avatar
@csuz-li: Azért az hogy RPG-nek kezdetleges elég erős,már ne haragudj meg de a többi se helytáló szerintem,ha egy ilyen játékot ilyen jelzőkkel illetsz akkor nem tudom mi lehet a jó...persze csak szerintem! Egy RPG játéknak általában 3 minimum dolgot hoznia kell történet,karakterek,hangulat...és ezekben a legerősebb a Cp, az a baj hogy mindenki elvár a játéktól olyan dolgokat ami nem is tartozik a kategóriája alá, aztán erre jönnek az ilyen Patrik féle emberek akik jól megmondják a "szektásoknak" hogy ti hülyék vagytok mert véditek...engem már nem is az zavar hogy szidják a játékot, hanem hogy az ilyen "megmondó" emberek jönnek és okskodnak mert hogy ők megtehetik mert nekik nem tetszik a játék!
0
0
0
0
csuz-li avatar
@ahaaa: Nagyon röviden. Nem akarom hosszasan fejtegetni:
RPG-nek kezdetleges: Meg van benne a fejlesztés, a beszélgetés, ahogy egy AC-ben is, csakhogy például nincs semmi, amit a küldetéseken kívül csinálhatsz és nem te döntesz arról, hogy miként alakuljon a történeted, az npc-k nem "élnek", nincs szerepük a "biodíszleten" kívül. Az fps nézet eleve nem nagyon illik egy szerepjátékhoz. Tehát szerepjátéknak kezdetleges, hiszen csak az legalapvetőbb szerepjátékos elemekkel rendelkezik, semmi többel.
Akció játéknak csapnivaló: Hadd ne részletezzem, de azért nem túl akciódús az, ha egy helyszínen az ellenfél egy doboz mögött várja, hogy megkeresd, mintha csak bújócskáznátok; ahogy az sem, hogy mindenki szépen várja a szomszéd szobába, hogy bemenj, miután végeztél az előzővel.
Grafikailag közepes: Ne keverjük a grafikát a dizájnnal. Utóbbi jó, de a grafika messze elmarad a mai játékokétól.

Olyan dolgokat várok el, amikről szó volt, hogy benne lesznek. És nem a játékosok vágyairól beszélek, hanem a konkrét ígéretekről. (Amik egy jelentős részéről látszik, hogy tényleg tervben is volt, ha jól megnézed a játékot.)
Én sosem mondtam, hogy nem tetszik a játék. Szektásnak sem nevezetem senkit.
0
0
0
0
Pinceboy13 avatar
@csuz-li:
a grafika messze elmarad a mai játékokétól


Kérlek tegyél be ide képernyőmentést ha tudsz, hogy te milyen beállítások mellett játszol.
Érdekel az az elmaradott grafika.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Pinceboy13: Kérlek vedd meg a játékot, indítsd el, és rájössz, miről beszélek.
0
0
0
0
Pinceboy13 avatar
@csuz-li: Tervezve van a megvásárlása.
Szerkesztve: Neten keringő max grafikai beállítások szerint nem elavult, sőt még RT nélkül is szép.
0
0
0
0
Pinceboy13 avatar
@csuz-li: [LINK]
[LINK]
[LINK]
Ultra Low: [LINK]
Ultra High: [LINK]
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Pinceboy13: Én is ultrán játszom, szóval látom, miylen.
0
0
0
0
Pinceboy13 avatar
@csuz-li: Minden beállítás teljesen kimaxolva, ahogy a gépem engedi.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Pinceboy13: Nekem ugye rt nincs egyelőre, de a többi igen. Mivel a hagyományos fényelést rendesen megcsinálták, így nagy különbség a kettő között nincs.
0
0
0
0
FoLey avatar
@csuz-li: Nehezedre esik képet készíteni? Meg neked nagyon rossz lehet a látásod. Bugokon kívűl nagyon rendben van a grafika.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@FoLey: Nem esik nehezemre. Készítettem is képeket, csak nem lehetett a teszthez feltölteni. Az utolsó háromnál már nem ment. Régebbi tesztekben van kép.

Nincs baj a látásommal. A grafika meg szép, csak minimum 5 évvel ez előtti szint, de inkább régebbi. 2020-ban ilyen gépigény mellett nem így kellene kinéznie egy játéknak.
0
0
0
0
FoLey avatar
@csuz-li: 2015
https://player.hu/uploads/2015/08/the-witcher-3-wild-hunt-2.jpghttps://www.pcdome.hu/gallery/4762/the-witcher-3-wild-hunt-headline-2.jpg
2020
https://cdn.discordapp.com/attachments/759914562954199050/795748566421209108/photomode_04012021_205710.pnghttps://cdn.discordapp.com/attachments/759914562954199050/795748567431774238/photomode_04012021_205857.png

Direkt Witcher III-at tettem bele,mert annak találtam anno a legjobb grafikának.
De ha ezt nem veszed észre akkor nem tévedek rosszul,hogy rossz a látásod. A Koalának egy darab betűre sem pazarlok. 😆
0
0
0
0
csuz-li avatar
@FoLey: Nem a dizájnnal van gond, hanem a grafikával. Ami különbséget látsz az a dizájnból, az elemek dicséretesen nagy számából és a nagyobb textúrából adódik. Nem tudom jobban megfogalmazni, mint azt tettem az ismertetőben.
0
0
0
0
FoLey avatar
@csuz-li: Ok Sherlock 😂
0
0
0
0
Koala007 avatar
@FoLey: A grafikája elég kaki de kinek pap kinek paplan. 😂
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Pinceboy13: Tessék egy pár saját kép a játékból:
https://kepkuldes.com/images/b55fd0a6185c2b439c0f67b506f3e778.pnghttps://kepkuldes.com/images/d62d39b8981b030d40dfd22718a48077.pnghttps://kepkuldes.com/images/010d028569e7cf6035de9e538fd000b0.pnghttps://kepkuldes.com/images/e26882b9c2c7acb3e3c1320ddc0cd291.pnghttps://kepkuldes.com/images/35c044a10c3cc3a176e9e1c03ca291b3.png
0
0
0
0
FoLey avatar
@Scorn Face: Neki mindig 5 évvel ezelőtti a fizikai grafikája. 😆
0
0
0
0
bassus16 avatar
@Scorn Face: Jól néznek ki.
A hangulat ami leginkább betudja szippantani az embert szerintem. Valamelyik este körbenéztem a városba kocsival, közben tök jó zenék szóltak. A grafika tényleg nem eget rengető de csúnyának sem mondanám, sőt éjszaka esőben szerintem pazar.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@bassus16: Igen, a hangulat az ott van minden sarkon.
0
0
0
0
no avatar
@Scorn Face: Újabban milyen korrekt textúrákból építkezik a GTA V, bár a mester szerint a Fallout 4 is ezen a szinten volt anno 15-ben.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@LordSzalko: Spoiler!
Cybergta2077
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@ahaaa: Az RPG jelzőt a CDPR is lassan elhagyta a megjelenés dátumáig. Már csak action-adventure kategóriába sorolják.
Szerk.: sorry, írták már korábban.
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Patrik550: Csak negyed óra kellett. 😆
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@zsiroslangos: El se kellet volna kezdeni..... Érdemes megfigyelni, hogy van aki 1 honappal a játék megjelenése után is csak a bugokkal tud foglalkozni. Volt refound lehetőség miért nem éltetek vele ?
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
@Legendrush27: Csak százszor lett kitárgyalva...
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@zsiroslangos: Mégis van aki 101*-edre is el tudja kezdeni. Valószínűleg másban nincs öröme .
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Legendrush27: Mát ezt is leírtam, vannak olyan játékok amik 1-2 vagy akár 3 óra mlva nyilnak ki elptted. mint pl az AC játékok, vagy a CP2077. itt a refund már nem játszik
0
0
0
0
no avatar
@zsiroslangos: Mihez? Hogy valaki ne tűrje az okoskodást? 😊
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Patrik550: "új generációs nyílt világú játék", "jön amikor kész" meg a többi... bizony, dobálták a nagy szavakat aztán mi lett belőle?
bugokat lehet javítani, viszont a fizika teljes hiányát, a buta AI-t hogy? az egész karakternek a mozgás szánalmas. újra kéne tervezni.. nem elég a hibák javítása, de legalább dlc az jön.. faxa
0
0
0
0
benzsaaa avatar
MIKOR JÖN A FIZIKA DLC??
0
0
0
0
💬 6
Techthomas avatar
@benzsaaa: Január-Februárba jön hozzá nagyobb frissítés mit nem lehet ezen meg érteni?!
Rád is rád férne egy szellemi DLC!!
Ha annyire szar a játék akkor miért nem engeded el? Nincs is más játék amivel lehetne játszani...
Nem tudsz se enni se inni meg aludni se most miatta gondolom.
Nem tudom mit kell fröccsögni itt, el árulom nem kötelező vele játszani, nem leszel menőbb!
Ez a baj mai ember társadalommal képtelen várni mindig mindent azonnal akar. Ha meg meg kapja én nem olyan amire számított akkor fröccsög úgy mint te.
Nagyon szánalmas amit csinálsz, nem kis éretlenségre utal.
Szerintem neked tanulni kéne még sokat.
Mert nagyon gyerekes amit csinálsz.
Bár gondolom ki kéred magadnak mert te még gyerek vagy! 😀

Amúgy meg hát igen ezek az élet nagy problémái!
'' Nem kell reagálnod rá mert úgy se válaszolok, ilyen embereket el engedem nem szánok rá időt mert fölösleges''

Aztán sok gyümölcsöt egyél abba van a vitamin! 😉
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Techthomas: Még bölcsőben a helye.
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Techthomas: nem elég a hibák javítása, újra kéne tervezni..
0
0
0
0
Techthomas avatar
@benzsaaa: Értem én, de olyan soha nem lesz. Ne rugaszkodjunk el a valóságtól...
Én se erre számítottam de ez van! Ha hibákat ki javítják, optimalizálják, meg jönnek benne jó dlc-k, ne tán kis '' életet'' tesznek bele. Nagyon jó kis game lesz ez, de ez mind idő! Lehet hogy egy év is talán..
Witcher-t is ki pofozták és nézd meg most.
Rengetegen szeretik és még sorozat is jött hozzá ami azért nem sűrűn mondható el egy játékról.
Avval is foglalkoztak evvel miért ne tennék?!
Itt aki röhög a markába az a kiadó lehet mint sem a fejlesztők, őket azért biztos zavarja hogy ilyet kellett kiadni de hát ha muszáj akkor muszáj,ilyen a világ!
Bosszantó az tény de túl lihegni is fölösleges amúgy attól nem lesz jobb. Persze nem erre várt az ember, de úgy mint én is várok és játszok inkább mással. Van bőven mivel... 😀
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@benzsaaa: Milyen érdekes, hogy mennyire utálod a játékot, de folyton minden CP topikba írsz... Igazából egy rajongó vagy !
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Legendrush27: te is mindig ott vagy ahol én, követsz vagy mi? 😃
0
0
0
0
Twist avatar
Remélem, hogy a kivágott jeleneteket fogják vele visszarakni. Meg néhány rpg-ben alapvetőnek számító dolgot, mint a fodrász és a külső nézet.
0
0
0
0
💬 13
benzsaaa avatar
@Twist: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Twist avatar
@benzsaaa: Nem akarlak elkeseríteni, de a Diablo az annyira RPG, mint a GTA SA-d. Tudod mi az RPG? Neverwinter Nights, Baldur's Gate, Icewind Dale. És bizony a CP is az. De tessék, ez a steam-en az adatlapja:
https://i.imgur.com/HWutocv.png
Ez pedig a GOG:
https://i.imgur.com/trJfQj3.png
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Twist: CDPR IS no longer calling Cyberpunk 2077 an 'RPG' and is now calling it an 'Action-Adventure' game.

tudsz angolul?
0
0
0
0
Twist avatar
@benzsaaa: Ettől függetlenül a saját shopjukban még mindig az. Mik vannak? 😲
Mázli, hogy te még náluk is jobban tudod 😆
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Twist: Ezt ők mondták, nem én..
0
0
0
0
Twist avatar
@benzsaaa: Parancsolj, ezt is ebben a percben másoltam ki. Ennél több energiát nem vagyok hajlandó erre a kérdésre szánni:
https://i.imgur.com/EBshb9v.png
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Twist: az azért van mert sirtak a gog forumon, hogy legyen rpg, de csak nevében maradt "rpg"

te magad is írtad hogy "szeretnél tübb alapvetőnek számító dolgot" ... ezek után nekem akarod bebizonyítani az "igazad" , ekozben meg saját magad ellen érvelsz 😆D
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Twist: Ennél több energiát témyleg nem vagy hajlandó erre a kérdésre szánni? 😆
0
0
0
0
Patrik550 avatar
@Twist: Igazat kell hogy adjak benzsaaa-nak, a cyberpunk konkrétan 1 rpg elemet se tartalmaz, ha utána nézel tényleg találsz valódi információt hogy a rajongók akarták a fórumokon igazán rpg játékká tenni. Én is játszottam a cyberpunkal, nagyon nagy csalódás volt hiszen hemzseg a bugoktól és tiszta játszhatatlan ebben az állapotban az egész de ez várható is volt.
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Patrik550: szerintem te vagy az első aki elolvasta amit írtam, és még utána is nézett..
köszönöm, van még remény 😀
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Twist: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@benzsaaa: Na a Pubgnél nagyobb bughalmaz a világon nincs 😃 Játszottam vele pár éve még jó ,hogy ingyen volt. (Kíváncsi leszek a Cp-rol is így fogunk nyilatkozni pár év múlva ? Igen.....) Tehát értelmetlen is a vita .
0
0
0
0
hekli96 avatar
@benzsaaa: Na ezen kiégtem 😃
de mit is vártam egy olyantól aki szerint a pubg 1* ér ...

Neked nincs önuralmad, csak mert valami nem tetszik nem kell 1* adni rá...

Az miért önuralom kérdése ha valaki 1 pontot ad valamire. Tessék én egy kerek 0-t adnék rá. Azon kívül, hogy a BR hype elindítója volt az a játék mind grafikailag, mind technikailag, mind minden tekintetben egy nagy 0, évtizedes lemaradással a korához képest. Nyilván lehet sorolni az előnyeit mert az mindennek van, de összességében az egy hulladék a szememben. Akkor most nincs önuralmam mert ezt le mertem írni? 😲

Ez szubjektív vélemény nyílvánítás, szerintem 0 más szerint 11. Pont így fog szerencsétlen vásárló teljesebb képet kapni a játékról. Ha nagyon sok minimális és nagyon sok magas értékelés van az azt jelenti a játék megosztó, vagyis érdemes jobban utána nézni, hogy tényleg neked való e, esetleg kölcsönkéri valakitől mielőtt kib@szod rá a pénzt. (mint ahogy engem is hívott pár haverom, de elötte elkértem az egyiktől és kipróbáltam)
0
0
0
0
WeKing avatar
@Twist: Biztos vagyok benne, hogy tervben volt vagy benne is volt a játékban az, hogy a különböző helyekről beszerzett BD-ket le lehetett csekkolni.. elég nagy kihagyott ziccer, hogy tudsz BD-t venni de nem tudod megnézni egyiket sem. Rengeteg érdekes mellékküldit is lehetne hozzájuk társítani. De sajnos van egy olyan érzésem, hogy nem lesz belőle semmi.
0
0
0
0
Twist avatar
@WeKing: Igen, A BD-ken látszik, hogy bele szánták, de végül valamiért kimaradt. Ahogy egy rakás átvezető animáció is, meg ki tudja még mi. De ha már félig kész vannak, csak visszajönnek egy DLC-vel.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
😂😂 Legalább ingyen van...
0
0
0
0
bigfooot avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 19
ichigo23619 avatar
@bigfooot: olyan géppel ne is csodálkozz.
a jelenlegimen örülök neki hogy alacsony és közepes között megy fullhd ban.
0
0
0
0
bigfooot avatar
@ichigo23619: és egyebként neked mennyire jön be a game?
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@bigfooot: eléggé ahhoz hogy ebben a hóban megvegyem eredetiben és előfizessek geforce now ra addig amíg lenem cserélem az alaplap/proci/ram/vidit a gépemben.
0
0
0
0
bigfooot avatar
@ichigo23619: És mik a tapasztalatok a geforce now al?
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
@bigfooot: nekem pl a division 2 akadásmentesen ment vele maxon.
csak jó net kell hozzá.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@bigfooot: Ennyit optimizáltak rajta? Kijövetelkor a 3070 en tudott 90 fpst fhd-ban ultrán, nem egy Vegán.
0
0
0
0
bigfooot avatar
@Mesterlovesz: az a baj, hogy hiába volt meg megjelenéskor kb dec 23 tudtam vele először játszani 😃 (nem örültem) és akkor kb elég sok patch kijött, szóval nem tudom előtte mi volt :/
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@bigfooot: Az 1.0.4es patch el javítottak sokat, azt tudom, de hogy ennyire? Ebben a videóban 34 az átlag fps egy vega 64-el 5600X es procival.

0
0
0
0
bigfooot avatar
@Mesterlovesz: Húzott vega oc+UV és a ryzen is, megneztem :belváros egyes területein vannak a fenti számok, elmentem badlands nél 55 körülre lemegy, szóval ahogy megfigyeltem némelyik területen rohadt jól fut, valahol kevésbé optimalizát, de este lövök pár screent
0
0
0
0
no avatar
@Mesterlovesz: Nagyon fals érték az a 90-100 fps egy 3600 + Vega 56 kombótól amúgy, pláne városon belül... akármilyen tweak-et is nyomsz rá, 1.0.5-ben oldották meg az SMT problémát 4 valamint 6 magos Ryzen-en, azóta valamivel jobban fut rajtuk de messze nem dobott rajtuk ennyit. FCAS-t koccra lehúzva talán eléri az írt értéket, de attól meg ótvar ronda lesz. Badlands-en amúgy pont hogy több fps-el szaladgál az ember mert eleve nincs annyi assets amivel dolgoznia kellene, csak a kietlen puszta lényegében. Szóval akármelyik állítást is nézem, tökre fals.
0
0
0
0
bigfooot avatar
@LordSzalko: sajnos tényleg fals lett,volt időm jobban megnézni, sajnos átvert az fps counter így afterburnerrel monitoroztam inkább ,így már az 50-60+ fps re beállt ,így bízzon az ember egy programban 😃
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@bigfooot: Hát ha nem veszed észre a különbséget 50 és 90 FPS között akkor az egyrészt jó, mert feleannyiért kell videókártyát venned, másfelől rossz, mert tök feleslegesen van 144 Hz es monitorod 😃
0
0
0
0
bigfooot avatar
@Mesterlovesz: 😃 Mentségemre legyen mondva én hittem a counternek 😃 az 50-100diff azért feltűnik 😃, simán betudtam annak, hogy némelyik helyszín optimilizalasa nem jó 😀 többet kéne aludni 😂
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@bigfooot: Hát de ez milyen counter? Valami beépített a játékban? Ilyenről még nem is hallottam, hogy ekkorát bakizzon valami.
0
0
0
0
bigfooot avatar
@Mesterlovesz: aoc monitor nak a counterre , eddig tökéletesen működött ,de a városban 90+ fps ír, majd átmegyek máshova csökken és balance ba kerül a msi mérővel,majd újra vissza , szóval érdekes
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@bigfooot: jah, hát köszönjük aoc űlj le, egyes 😃
0
0
0
0
Rocky12 avatar
@Mesterlovesz: Én sem értem, akartam is mondani hogy az én videokártyámmal (rtx 2060), ami hasonló, közel sem kapok ennyi fpst 😲
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@bigfooot: te valami piáros vagy? itt nyomod a marketinget.. mi az hogy nincs bug? kilépek az ajton velem szembe jönnek a hibák
0
0
0
0
bigfooot avatar
@benzsaaa: Szerencsés akkor, amikkel eddig találkoztam a chipes küldinel a csóka a liftbe picit ugrált, de pár lövés és már nem, egy ember a padloban félig, egyszer a motoromra raesett a hívott új kocsi, de egyszer se kellett ujrainditani, vagy küldetést bukni, szóval semmi nagy hiba, ezeket hibákat láttam a metró exodus ban is
0
0
0
0
cabus26 avatar
Inkább a hibajavítások érkeznének,de gyorsan,nem ilyen xaros dlc-k!
A kutyát nem érdekli a sok odabiggyesztett izék!
Bug mentes és teljes játékokat tanuljanak már meg kiadni,lexarom,hogy még mennyit késik,ha az jól összeáll.
0
0
0
0
💬 6
csuz-li avatar
@cabus26: Bug menteset senki nem ad ki, DLC-t annál többen. Szóval maradjunk a realitásoknál. Persze ettől még van itt javítani való, de a DLC ezen nem változtat. A javításokat nem hátráltatja a DLC-k tervezése és készítése. Nem mondom, én is örülnék, ha a legalább egy átlagos minőségre felhúznák a játékot.
0
0
0
0
cabus26 avatar
@csuz-li: Ki fogják bogarazni a játékot,csak ezt nem a megjelenés után fél-1 évvel később kéne,hanem az alap verziónak kellett volna ilyennek lennie, + gép se nagyon van,amin maxon fix 60 FPS-el elfut.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@cabus26: Ebben egyet értünk.
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@cabus26: Aha csak az a baj, hogy van egy csomo olyan dolog amit nem lehet kijavítani. ami teljes ujratervezést igényelne, nem hiszem el hogy titeket nem zavar a saját érnyékotok a játékba, hogy néz már ki? ha csaj karaktered van akkor miért nincs haja?? ne már.. a napszak válozás is idegesítő, mert nincs.. csak este esik az eső?? akkor is bugos nem latni az eső cseppeket az aszfalton..
0
0
0
0
Twist avatar
@benzsaaa: Attól tartok, hogy a géped nem tud mit kezdeni ezzel a játékkal, mert nálam haj is van, az árnyék is normális RTX mellett és még az eső is esik rendesen 😊
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@Twist: Én pedig attól tartok, hogy ki sem próbálta meg mert nincs is min kipróbálnia. Csak a videók alapján ennyire jól tájékozott a fiatalember.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Én sírás helyett inkább végig vittem Series X-en és az eddigi 56 óra játékidő alatt elmentem az mellet a 20-30 bug mellet amit láttam.
Így az ingyenes Dlc-t is várom és azzal is jól fogok szórakozni.
0
0
0
0
Torba10 avatar
Szarok a dlc-kre. Az 1.0.6os patchel szarabbul fit mint az előzőekkel. Csinálják meg előbb ezt normálisan. Sztem törölni is fogom és majd újra leszedem fél év múlva.
0
0
0
0
💬 1
marko1997377 avatar
@Torba10: Januárban, valamint Februárban is fog jönni egy-egy nagy patch csomag, attól hogy a cég egy része dolgozik a patch-en, addig a többiek dolgozhatnak a DLC-n
0
0
0
0
csuz-li avatar
Remélem autótuning, fodrász, meg hasonló is lesz egy DLC-ben, mert leginkább ez hiányzik jelenleg. Az amit ígértek, hogy lesz benne "számos dolog, amit a küldetéseken kívül csinálhatsz".
0
0
0
0
💬 15
no avatar
@csuz-li: Miért te pimpelni vinnéd a verdát? Meg dajeroztatni a hajad a küldetések mellett? 😆 Van azért tenni való, de én egy gwent-hez hasonló játékot vennék szívesen, esetleg story contentet még pluszba!
0
0
0
0
bassus16 avatar
@ahaaa: Egy Blood and Wide méretű dlc vagy akár 1-2 karakternek az előéletére kíváncsi lennék.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@bassus16: Küldetésből van elég, abból nem kellene még. Persze nem rossz, ha van, de nem az hiányzik leginkább.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@ahaaa: Egyről beszélünk: küldetéseken kívüli tevékenységről. Nekem a verda jutott eszembe, de a kártya is jó. A witcherben napokig csak kártyáztam.
0
0
0
0
marko1997377 avatar
@ahaaa: Tényleg elkellene a világba pár plusz lehetőség, legyen az fodrász, tunning, minigame, kidolgozott metró utazási rendszer vagy repülő járművek használata, esetleg csatlakozni akár frakciókhoz, trauma team-hez, mil-tec-hez (amit amúgy fel is ajánlanak, de csak elutasítani lehet), meg sorolhatnám a dolgokat 😃 csak mert kitoltam a sztorit, meg a mellékeseket remélem lesz okom a városban császkálni 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@csuz-li: Borbélyshop igazán beleférne a játékba, witcherben is volt. Ezt én is remélem hogy belerakják. Autótuning se rossz ötlet különben.
0
0
0
0
Apor avatar
@Warlordcommander: +1

Idővel szerintem a többit is beleteszik: savas eső, falról ugrás pengével, ...stb illetve multiplayer rész.

*őrjöngés*
0
0
0
0
Apor avatar
@csuz-li: Te is túl kicsi péniszt választottál a karakterednek, mint én ?
Ja, mondjuk utólag lehet raknak bele a "fogorvosnál" kosztümizációs lehetőséget 😃

Dühöngés -ez lemaradt.
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Apor: Hát női karakterem van, én meg ilyen konzervatív fajta, szóval ja: nincs is neki... 😀
0
0
0
0
Apor avatar
@csuz-li: Neked engedte a feleséged a női karaktert?

Az enyém valamiért nem. 😕
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Apor: Úgy hívja a számítógépet, hogy "első feleség". Szóval jól választottam "másodikat". 😆
0
0
0
0
Twist avatar
@csuz-li: A fodrásznak sajnos sok értelme nincs addig amíg a karaktered nem látod csak a generálásánál 😕 Meg ha néha tükörbe nézel.
0
0
0
0
benzsaaa avatar
@Twist: Ne is akarj 3. nézetet mert elhányod magad a next gen animációktól
0
0
0
0
csuz-li avatar
@Twist: Egészen pontosan: ha néha tükörbe nézel és nincs rajtad sapka. 😀
Egyébként is annyi értelme van, mint a ruháknak, de hát azzal is el lehet szórakozni.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
Játékot kellene először rendbe rakni 😀
0
0
0
0
💬 5
bassus16 avatar
@Arthur Morgan: Na ezt nem kellett volna. :'(
0
0
0
0
Apor avatar
@Arthur Morgan: Te is jöttél őrjöngeni?
Helyes.
0
0
0
0
Arthur Morgan avatar
@Apor: Akkor már ketten vagyunk Uram.
0
0
0
0
no avatar
@Arthur Morgan: God damn Arthur! Erre tuti nem gondolt eddig senki, esélyes hogy ha egy DLC visszafogná a játék javítását akkor nem készítenék!
0
0
0
0
Apor avatar
Őrjöngeni jöttem.
0
0
0
0
💬 16
EchoMMM avatar
@Apor: 😆
Bírom a hozászolásaidat ! Mindig sikerül rajta röhögnöm egyet ! 😃
0
0
0
0
Apor avatar
@EchoMMM: Nem vicceltem.

Amint megláttam a cikket, rögtön elvertem az asszonyt szíjjal. A három éves kisfiam bottal. Az 5 hónapos kislányomat leejtettem. Direkt.
És most itt folytatom.

Spoiler!
😉
0
0
0
0
EchoMMM avatar
@Apor: 😆 😆
Feldobtad a Vasárnapi estémet ! Köszönöm ! 😃
0
0
0
0
Techthomas avatar
@Apor: Düh kezelési problémáid vannak! Indítsd el Cp2077.exe-t és repülj fel a fellegekbe.
Az majd segít el lazulni 😆
0
0
0
0
Apor avatar
@Techthomas: *töréshangok sikítás*
0
0
0
0
Techthomas avatar
@Apor: Tiszta Visage feeling lehet ott akkor 😃
0
0
0
0
Techthomas avatar
@Apor: Valahogy sejtettem 😃 pedig az csak egy óra. Hát akkor mi lehetett a cikk láttán. [LINK]
0
0
0
0
Apor avatar
@Techthomas: Ez alapvideó! 😆
0
0
0
0
no avatar
@Techthomas: Az egy marha jó game 😎
0
0
0
0
Techthomas avatar
@LordSzalko: Yes 😆
De csak addig míg játszod, Apor-éknál meg a mindennapok lehetnek, az azért elég lélek facsaró lehet.
'' Ott se aludnék vendégségbe'' 😂 😂
El tudnám képzelni Aport hogy alszol ő meg az ágy felett lihegve baltával a fejed felett nézi hogy alszol várván mikor pattan el nála az ér 😆 😂
0
0
0
0
Apor avatar
@Techthomas: Igen, ez így van. Főleg favágás után. Akkor biztos hogy lihegek baltával a kezemben. 😆
0
0
0
0
Techthomas avatar
@Apor: '' Fa vágás.. '' Frag 😆
0
0
0
0
Apor avatar
@Techthomas: höhö 😆
0
0
0
0
Techthomas avatar
@LordSzalko: Amúgy azt pont most kezdtem újra mert jött hozzá 2 chapter, most nem tudom teljes a game már vagy sem. Mentés az eltűnt, de írták is. Meg nem sokáig vittem el de kicsit meg variálták az eseményeket szóval gondolom azért is tűnt el.
Lehet megint végig parázni a chaptereket pedig az a 2 is elég lett volna. Izmos lesz így most egybe 😆
0
0
0
0
no avatar
@Techthomas: Amúgy ja, én is mindig visszanézek a játékra, ha jön update, nagyon feelinges kis game 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Milyen ***a már hogy ingyenes.
0
0
0
0
Techthomas avatar
1. Hozzá szóló: Itt vér fog folyni! 😆
''vagy csak fröccsögni fog a takony?! '' 😂 😂

Ám amúgy kíváncsian várom! 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció