Kedvenc RPG játékod
Ezt a topicot, azért hoztam létre, hogy leírjátok, melyik a kedvenc RPG játékotok.
És miért, mi tetszett benne, és stb.
Kezdeném, én:
1. Fallout 3 + kiegészítők. Miért? ez volt az első szerepjáték, ami egész nyáron lekötött. Mi tetszett benne? a történet, a körülmények, a karakterek, fegyverek, öltözékek, szörnyek, a környezet...
2. Mass Effect 2 + kiegészítők Miért? ez volt a második szerepjáték, ami lekötött a nyáron, persze a Fallout 3 után. Mi tetszett benne? a történet, a környezet, a vándorlás a bolygók között, karakterek, fegyverek, ellenségek, a saját űrhajóm:P:P:P
3. Risen Miért? ez volt a harmadik szerepjáték, ami magával ragadott az első kettő után, egy-két bugtól eltekintve, és a grafika sem volt mai, de igazán bejött. Mi tetszett benne? Az egész történet, az öltözékek, fegyverek, a változatos küldetések, a nehéz harcrendszer (ez néha-néha idegesítő is volt.)
4. Dragon Age Miért? Sajnos, azt kell mondanom, ez a játék még nem adta meg azt a szikrát, hogy lekössön reggeltől-estig. Mi tetszett benne? a hihetetlen történet, a karakterek, fegyverek, öltözékek, és stb.
És miért, mi tetszett benne, és stb.
Kezdeném, én:
1. Fallout 3 + kiegészítők. Miért? ez volt az első szerepjáték, ami egész nyáron lekötött. Mi tetszett benne? a történet, a körülmények, a karakterek, fegyverek, öltözékek, szörnyek, a környezet...
2. Mass Effect 2 + kiegészítők Miért? ez volt a második szerepjáték, ami lekötött a nyáron, persze a Fallout 3 után. Mi tetszett benne? a történet, a környezet, a vándorlás a bolygók között, karakterek, fegyverek, ellenségek, a saját űrhajóm:P:P:P
3. Risen Miért? ez volt a harmadik szerepjáték, ami magával ragadott az első kettő után, egy-két bugtól eltekintve, és a grafika sem volt mai, de igazán bejött. Mi tetszett benne? Az egész történet, az öltözékek, fegyverek, a változatos küldetések, a nehéz harcrendszer (ez néha-néha idegesítő is volt.)
4. Dragon Age Miért? Sajnos, azt kell mondanom, ez a játék még nem adta meg azt a szikrát, hogy lekössön reggeltől-estig. Mi tetszett benne? a hihetetlen történet, a karakterek, fegyverek, öltözékek, és stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
The Elders Scrolls V Skyrim
Dead Island
Baldur's Gate 1-2
Dragon Age 1 (a 2 egy szar lett)
Witcher 1-2
Fallout 3-al es Skyrimel soha eletemben nem jatszottam.. valahogy nem keltette fel egyik sem az erdeklodesem... A skyrimrol lattam sok videot.. modokal fel lehet szepen tuningolni a grafikat... de nem vagom miert olyan jo rpg.. nallam a story az elso egy jateknal.. ha az nem tetszik akkor tok mind1 milyen a graf stb...
Én spec. a Gothic sorozat megszállottja vagyok, de a The Elder Scrolls eddigi részeit is örömmel végigjátszottam. (utóbbi talán komplexebb is.) A Two Worlds világát, pedig szintén csak ajánlani tudom az RPG fanoknak, és persze a Risen 1-2-ről se feletkezzünk meg. 😀
A régi nagy etalonok pedig, amelyekkel vélhetően a mára silánynak mondható grafika miatt nem fognak végigtolni a fiatalabbak:
- Might & Magic
- Baldurs Gate 1-2
- Ultima
2. Fallout 3
3. Star Wars : KOTOR 2
Lehet hülye vagyok de engem a Mass Effect meg a Skyrim nem fogott meg annyira 😃
2.)Fallout 2 (aki Fallout rajongónak titulálja magát, és nem játszott vele, az gyorsan kezdjen neki)
3.) Mass Effect 2 / The Witcher 2
Vadász Dávid volt a neve, ember volt, , egy hétköznapi állampolgár. Egu szokványos feladatott kapott, menjen le a boltba kenyérért. Egy éjszakát kellett az ágyában tölteni, alkonyattól pirkadatig.
Kindoms of Amalur: Reckoning 😀
Dark Cloud 1 & 2
Fallout 3
Fable
Pesze én tudom mi hiányzik belőle MUD! 😃
De tény lehet te is azért vagy ilyen elfogult mert neked is ezek voltak az első RPG-id?
Természetesen mind a 2 örök kedvenc de a mai szemmel a Skyrim üti fájó szívvel de ideje hogy más legyen a top1 😃
De meglehet! Tényleg a Gothic volt az első RPG-m. 😀
Nekem is a Skyrim a kedvencem. És nálam ez egyértelmű, hogy az a legjobb játék, ami nekem tetszik... Nem? De!
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Mass Effect sorozat
Fallout 3
Fallout: New Vegas
Nálam ezek a nyerők 😃
De addig is(,eg szerintem az is marad 😆😉:SKYRIM.