Azért mert a játék még azelőtt jött ki, hogy a manga azon fejezetei megjelentek volna. Lényegében a készítő odaadta nekik a történetet, de ő nem pont úgy valósította meg....
xoki:
Hatalmas tévedés, a manga alapján megy de pld a utolsó harc, Naruto vs Tobi ellen (nem akarom elmondani, hogy kicsoda ne legyen spoiler senkinek) az rohadtul nem úgy történik a mangába.Csak ennyit erről.Na meg a Madara vs 5 kage se igaz ami a játékban folyik.
Kmisi99: Csak most látom, amit írtál...Naruto játék pc-re?! 😲 El sem hiszem, hogy ezt megértük. Pedig már tervezgettem, hogy csak emiatt (Rise of a ninja, ultimate ninja storm sorozat) veszek egy xbox-ot, de akkor mégse. 😃
sajt3000: Ha nem bánod, akkor helyetted is spoilerbe raktam, mivel még nem mindenki olvasta a mangát (én olvasom minden héten), így nem tudhatják, hogy mi is folyik itt igazából.
Ahogy láttam év végén végre lesz naruto játék pc re
Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst
Ez a mangára épül? Azaz ugyan annak a történéseit játszhatjuk végig vagy kitalált harcok vannak benne?
Csak mert nem szeretném a játékkal spoilerezni a történetet.
November 22-től kezdve 6 epizódon át különleges kiadással kedveskedik a TV Tokyo a Naruto Shippuuden szerelmeseinek megünnepelve az eddig több mint 500 epizódot megélt anime sorozatot. A kiadás a "Chikara" (Erő) alcímet kapta, amely december végéig lesz látható. Ezt hívják burkolt fogalmazásnak. Nyersen: December végégig fillerek. (Amely a promó kép alapján jónak ígérkezik.) Az animében látható manga-sztori várhatóan januárban folytatódik.
Tobi az Obito. :s nincs mit tovább kérdezősködni erről. Én személy szerint nem Obitot vártam, nem annyira érdekes mintha például a Rikudou sennin idősebb fia lenne.
Az is sokkal izgalmasabb lenne, amit egy angol srác mondott, hogy Tobi is valamiféle Zetsu klón, és kiderülne, hogy Zetsu valami kegyetlen erős valaki lenne. : d
Igen,és elég nagy kalamajkát okoztak a sátoroknál ahol a legjobb orvosi ninják vannak.Célzok itt az itachi genjutsujára meg a fehér zetsukra is,de sakura rájött...
Demoz írta:
Pont ezt a képet akartam bemásolni. Na ez igazán jó harcnak ígérkezik, de gondolom előtte lesz 1 hónap filler, aztán 5-6 részen kersztül magyarázzák, hogy honnan és miért ismerik egymást, meg stb, aztán kapunk egy kis harcot...
Hát részekben szerintem is kb így lesz, de mangába ha jól tudom nincs filler 😀, viszont az nem is olyan jó mint a részek, meg nem lehet olyan sokat megtudni belőle.😃
Pont ezt a képet akartam bemásolni. Na ez igazán jó harcnak ígérkezik, de gondolom előtte lesz 1 hónap filler, aztán 5-6 részen kersztül magyarázzák, hogy honnan és miért ismerik egymást, meg stb, aztán kapunk egy kis harcot...
repfect írta:
azért az vices hogy egy "genin" véd meg egy egész nindzanemzetet 😃 megkaphatná már Naruto a jounin rangot, hisz megérdemli, jóval többet tett mint amit egy vizsga megkíván.
Nézd meg a Naruto OVA 8-at, ha esetleg nem láttád, ott a végén mondják neki, akkor lehet az amikor csak akar.
Amúgy itt egy kép:
azért az vices hogy egy "genin" véd meg egy egész nindzanemzetet 😃 megkaphatná már Naruto a jounin rangot, hisz megérdemli, jóval többet tett mint amit egy vizsga megkíván.
Ez itt a Naruto Shippuuden,téma.Azért csináltam hogy nyugodtan és nyíltan beszélgethessünk ilyenekről.Akinek nem tetszik ne is járjon ide,ennyi.Nehogy már minden egyes hsz spoiler legyen...
Így van 😃 Demoz azért tehetnéd spoiler-be mert van olyan aki megvárja, hogy odaérnek a részek és csak akkor akarja megtudni. (mielőtt valaki azt hinné nem én vagyok az)
Hát azzal nekem semmi bajom nincs 😆.Nem az én dolgom...
Egyébként azt a harcot várom már nagyon amikor Nagato harcolni fog,meg a Madara az edo tensei által a Naruto biju formájával... 😃
Szerintem egy tök idegen ember lesz : DDD
Tudom, hogy nem. : d De már rohadt kíváncsi vagyok : dd
Elég durva spoiler!
...hogy ki Tobi. És végülis neki van a legvalószínűbb igaza! Spoiler!
De ez a kép is csak fan-made. És Madara ekkor már rég nem élt. Naruto-kun.hu fórumon leírták, hogy a készítő csak a rajongók és a pénz miatt zárta le ilyen egyszerűen, hogy ez Obito és kész...
Ha jól tudom, akkor ő is meghalt később. Valahol olvastam.
De van egy hiba ebben a mangában. Amikor Obito mögött látjuk a Hokagék képmását belevésve a falba, akkor ottvan Minato, a 4. hokage arca is, pedig akkor még nem volt hokage. 😜
Mindenki meglepődött, de hát most mit lehet tenni? 😃
A következő részben kiderül, hogy Kakashi tévedett-e, vagy valóban Obito-e. A fórumon arról beszéltek, hogy Obito átment a nemtudom milyen dimenzióba és, hogy ott gyorsabban öregedett, meg Madara tanította őt, meg ilyesmi.
Bazzeg mindig meglátom hogy valaki írt a shippuuden ben nem tudom megállni hogy ne nézzem meg 😆 De szerencsére a spoilereket nem nézem meg. Most lassan elérek az nime legvégéig. Kb hány rész lemaradás van az anime és a mang a közt? 50-100?
Illetve aki jártas az animében az tudja mikor adják ki az új részeket? Mert ha hetente egy rész az egész jó.
Hatalmas tévedés, a manga alapján megy de pld a utolsó harc, Naruto vs Tobi ellen (nem akarom elmondani, hogy kicsoda ne legyen spoiler senkinek) az rohadtul nem úgy történik a mangába.Csak ennyit erről.Na meg a Madara vs 5 kage se igaz ami a játékban folyik.
De amikor még Tobi volt akkor hatalmas nagy marhának tetette magát,hát az kész volt 😆
Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst
Ez a mangára épül? Azaz ugyan annak a történéseit játszhatjuk végig vagy kitalált harcok vannak benne?
Csak mert nem szeretném a játékkal spoilerezni a történetet.
Ez érdekesnek tűnik, kíváncsi leszek rá mi lesz.😜
Gai mellett az a csávó, aki hasonlít Konohamaru-ra az Asuma? Vagy kicsoda?
Itt egy durva kép:
Az is sokkal izgalmasabb lenne, amit egy angol srác mondott, hogy Tobi is valamiféle Zetsu klón, és kiderülne, hogy Zetsu valami kegyetlen erős valaki lenne. : d
Most végre mutatták,nagato és itachi-t is.
Az új részben?(még nem néztem meg://) Mert a 600. mangába nem hiszem.
[LINK]
Hát részekben szerintem is kb így lesz, de mangába ha jól tudom nincs filler 😀, viszont az nem is olyan jó mint a részek, meg nem lehet olyan sokat megtudni belőle.😃
Nézd meg a Naruto OVA 8-at, ha esetleg nem láttád, ott a végén mondják neki, akkor lehet az amikor csak akar.
Amúgy itt egy kép:
Egyébként azt a harcot várom már nagyon amikor Nagato harcolni fog,meg a Madara az edo tensei által a Naruto biju formájával... 😃
Ez már csak a pénzről szól...
Spoiler!
Biztos hogy Obito lesz?😃
Tudom, hogy nem. : d De már rohadt kíváncsi vagyok : dd
Elég durva spoiler!
...hogy ki Tobi. És végülis neki van a legvalószínűbb igaza!
Spoiler!
Spoiler!
De van egy hiba ebben a mangában. Amikor Obito mögött látjuk a Hokagék képmását belevésve a falba, akkor ottvan Minato, a 4. hokage arca is, pedig akkor még nem volt hokage. 😜
A következő részben kiderül, hogy Kakashi tévedett-e, vagy valóban Obito-e. A fórumon arról beszéltek, hogy Obito átment a nemtudom milyen dimenzióba és, hogy ott gyorsabban öregedett, meg Madara tanította őt, meg ilyesmi.
Illetve aki jártas az animében az tudja mikor adják ki az új részeket? Mert ha hetente egy rész az egész jó.