Üdv.... nos kabaré jellegű a kérdés... Litkai Gergely egyik előadásában beszél a szuzuki és repülőgép témáról (kerületi polgármester magángépe)... meg tudja valaki mondani hol találom azt meg? vagy esetleg egy linket... ha jól emlékszem akkor rádiókabaréban adta elő.
hat en ma neztem coolon Szolosi Csak gergely
hat befostam rajta pedig mar vagy 5 x lattam 😃😃😃
amugy Benk Denes, Beliczai, dombi, Rekop gyorgy, bellus Istvan a kedvenceim, de szinte mindenki a kedvencem 😃😃
Szerintem nem Aranyosi volt azt tudom hogy nem. De mindegy a egyik legnagyobb kedvencem az a 35 év körüli borostás mély hangú kicsit kövéres csávó😆😆 A nevét ne kérdezzétek hihetetlenül rossz az arc és név memóriám
Kmisi99 írta:
Ezt a passzolj passzolj jelenetet nagyon bírom meg azt is amikor asszem a passzolj os csávó a nagyapjáról beszél hogy felhozta a tanyáról aztán tolta volna a szobabiciklit😆😆😆
az asszem Aranyosi Péter volt 😀
ha arra gondoltál h: "elfáradtam, gondoltam tolom egyet"
Ezt a passzolj passzolj jelenetet nagyon bírom meg azt is amikor asszem a passzolj os csávó a nagyapjáról beszél hogy felhozta a tanyáról aztán tolta volna a szobabiciklit😆😆😆
Ja meg Kovács András péter a favoritok!!
Ezen szakadtam😆
http://www.youtube.com/watch?v=mHdOs0imoXc
hat befostam rajta pedig mar vagy 5 x lattam 😃😃😃
amugy Benk Denes, Beliczai, dombi, Rekop gyorgy, bellus Istvan a kedvenceim, de szinte mindenki a kedvencem 😃😃
Balatonon sokat néztem, minden este láttam vhogy😕
de en is imadom a showder klubot 😃
Hát szerintem is mindenki nagyon jó😀
Csak asszem 2500 FT az ülőhely! majd meglátjuk! 😃
http://showderfan.totalh.com 😉
Az én egyik kedvencem Kovács András Péter
am szentem Kmisi99 szentem de dombi-ra gondolsz 😃
most volt 1-2 hete a szobabiciklis 😆
nem a passzolj-ról van szó 😆
az asszem Aranyosi Péter volt 😀
ha arra gondoltál h: "elfáradtam, gondoltam tolom egyet"
Nekem Kovács András Péter a kedvencem!