Saját Game Rekordok
Ide kirakhatjátok a nehezen szerzett rekorodk képeit videóit :D (feltéve ha te csinálltad)
PL: Need For Speed Carbon Drift Rekordom
Autó : Mitchubishi EVO VIII
Motor : 3/4 Lóerő
Sebbváltő : közép
Fékek : közép
Légrugó : közép
Turbó : 3/4 magas fordulatszám
Gumik : közép
Kormányzás : 3/4 túlkormányzás
Pálya : Gyorsverseny csak drift 6/10 asszem az 1 etlen stacked deck es
Kör: 3
PL: Need For Speed Carbon Drift Rekordom
Autó : Mitchubishi EVO VIII
Motor : 3/4 Lóerő
Sebbváltő : közép
Fékek : közép
Légrugó : közép
Turbó : 3/4 magas fordulatszám
Gumik : közép
Kormányzás : 3/4 túlkormányzás
Pálya : Gyorsverseny csak drift 6/10 asszem az 1 etlen stacked deck es
Kör: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nagyon ráfüggtem akkor 😆
Más komolyabb most nem jut eszembe.
[LINK]
Büszke vagyok rá 😆
A legnehezebben meg valami 80 másodpercnyi 😀
Tovább sajna nem csinálhattam, mert meghalt a gép. :/
Még a régi NS 1.6ommal 21-0 😀 (Már megvan steamen is, nem ns vagyok!) NoLiFe néven játszottam, csak haver fényképezte mert nekem nem volt benyomva a a fraps. 😆
CS:GO-ban meg néha vannak ilyenek, vagy jobbak. 😀
30-5 😃
CS 1.6
15-0 😃
Starcraft 2-ben többször is nyertem Playhem versenyt amikért 10-15dollárt kaptam mindig, nem nagy pénz, de ha úgy nézzük ,hogy csak játszottam akkor jó 😀 (lassan 2 éve aktív starcraftos vagyok)
Botok ellen nem nehéz 😆
Pedig azok nem voltak botok, csak szerintem bugos a kiírás. A botoknak mióta van profilképük, és ilyen nevük?
Botoknak már nagyon régen be lehetett állítani nevet, gondolom azóta azt is kitaláltak hogy avatart is be tudjanak nekik tenni. Amúgy ismerem azt a szerver csoportot, mindig botokak raknak be, hogy az ember úgy lássa, sose játszanak mondjuk 20nál kevesebben. Aztán kickeli őket, ha egy rendes játékos joinol. És akkor is ezek a nevek voltak nagy részt.
És ha megnézed egyikük profilja se létezik Steamcommunityn 😆 Ha csak nem váltottak azóta mind nevet 😃 Bár még akkor is rájuk találna.
Lehetséges, de az biztos, hogy a játék megkezdésénél húsvér emberek voltak csak. Szóval lehet, hogy sokan leléptek, és pótolva lettek. A játék hevében észre se vettem, azt a sok botot, ami felkerült a szerverre!😆 Sőt még akkor sem, amikor a képet csináltam.
Előfordul 😀
Botok ellen nem nehéz 😆
Pedig azok nem voltak botok, csak szerintem bugos a kiírás. A botoknak mióta van profilképük, és ilyen nevük?
Botoknak már nagyon régen be lehetett állítani nevet, gondolom azóta azt is kitaláltak hogy avatart is be tudjanak nekik tenni. Amúgy ismerem azt a szerver csoportot, mindig botokak raknak be, hogy az ember úgy lássa, sose játszanak mondjuk 20nál kevesebben. Aztán kickeli őket, ha egy rendes játékos joinol. És akkor is ezek a nevek voltak nagy részt.
És ha megnézed egyikük profilja se létezik Steamcommunityn 😆 Ha csak nem váltottak azóta mind nevet 😃 Bár még akkor is rájuk találna.
Lehetséges, de az biztos, hogy a játék megkezdésénél húsvér emberek voltak csak. Szóval lehet, hogy sokan leléptek, és pótolva lettek. A játék hevében észre se vettem, azt a sok botot, ami felkerült a szerverre!😆 Sőt még akkor sem, amikor a képet csináltam.
Botok ellen nem nehéz 😆
AnonimMC:
Ne hízelegj :3
Botok ellen nem nehéz 😆
Botok ellen nem nehéz 😆
De ha már TF2, én is fölrakok egy "gyöngyszemet".
Ezt pedig Burnout Paradise Citybe műveltem:
Nem botok hanem emberek ,hogy köpnéd ki a heréidet 😆
A két legjobb statom Team Fortress 2-ben!
Ott az én rekordom is ! 😆
Beerk 165 😃
Botok ellen nem nehéz 😆
De ha már TF2, én is fölrakok egy "gyöngyszemet".
Ezt pedig Burnout Paradise Citybe műveltem:
de hamár itt vagyok akkor leirom 😃
Akkor a CoD2-t kivittem vagy nyolcszor, CoD4-et egyszer kivittem egy delutan alatt (easy-n😂😉, a MW2-t is, Akkor az Assassins Creed 2-t is kivittem vagy Hatszor (egyszerse 100%-ra), ja es egyszer hajnalig Crysis Warheadeztem (kivittem majdnem eegyultebol)
Operation Flashpoint GOTY mindenkampány végigvive 8X
MOHAA: végigtolva 5X ja és még a partraszállást legalább 10X 😃
😀 és még sok más játékot vittem végig sokszor...
Az én rekordom a NFS Carbon DRIFT volt!
3 kör alatt egy Toyota Supra-val majdnem 2 millió pontot értem el!
(nemtom hol volt pontosan, de Wolf(az Aston Martion-os csávó) területén volt a pálya!
Azt a pályát rohadt sokszor próbáltam!kedvenc pályám! 😀
Majd felteszem emgint a game-et megcsinálok megint egy rekordot és ide be printscreen-elem!
Am. ezen a pályán volt olyan rekordom, hogy egy kör alatt összeszedtem 800 ezret! 😀 Hát igen, nagyon vágtam! 😆
Am. Legjobb Need for Speed! Na meg a Most Wanted!
Szerintem a Kings Spark pályárol lehet szó,sokszor nyomtam azt a pályát,nekem ott kicsit több mint 1,5 milla pont lett 2 kör alatt,Nissan 350Z vel nyomtam,az volt a kedvenc kecském.
Super Mario Bros. 12 perc alatt😆
bocs hazudok 2 szer kimentem hugyozni...😃