Hogyan csináljunk helyi hálózatot vagyis LAN-t
üdv mindenki.lehet,hogy ezzel csak én vagyok gondban, de lehet hogy közhsznú lesz. Kérném segítségeteket amgam,s mindenki részére a következőkben. Már 2 éve szilveszterkor kisebb LAN volt nálam, eddig csak 2 géppel, xD (16vagok most,szal 13évesen ugsem engetek sehova) de idén 6 gépet tervezünk, nem szilveszterre.-bár ez utóbbi lénygetelen-.szóval.pls áruljátok el a titkát,hogyankellgyrsan,stabil hálózatot csinálni, mert a 2 géppel elment ált. egy délutánunk.akkor 6-tal? nem fogunk gamelni, csak dugdosni kábeleket? 6-os switchünk van.megfelel? ha lernátok lépésről lépésre,thx.
üdv mind:P:)enkinek, Jimmy
üdv mind:P:)enkinek, Jimmy
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bármi lehet. Leginkább router, vagy modem elállítás. Nem tudom melyik van neked, egyik, vagy mindkettő. De lehet hogy egyik sem. (sok szolgáltató már a kábelt hozza közvetlenül, nem úgy mint régen a Telekom...)
Ha van modem, akkor reseteld. És újra add meg név/jelszó.
Ha router is van, akkor azt is. Vagy: van saját menüje, ami egy honlap, és elérhető valódi net kapcsolat nélkül. A pontos cím a router alján van legtöbbször, de ha van kézikönyved, akkor abban is. És ott kell csinálni egy restore default mókát.
De a hiányzó információk birtokában nehéz okosat mondani.
De van egy-két szoftveres megoldás is: [LINK] vagy [LINK]
van 3 kiló virlsi 4 kiló kenyér mustár ketchup torma,26liter üdítő minden ami kell.nameg jófej,kicsit kocka haverok 😃 jólesz 😜
hamacshival nemkell elmenned othonrol 😃 igyis lehet nagy lanparty csinálni
Azt meg hogy?
váh de várom. g*** jó lesz.😃 majd kéne szervezni gy gépigényes LAN-t is valahol a dunántúlon 😃 oda talán még mehetnék is. most h ennyit beleöltek a szülők a gépbe máshova nem engednének szntem.😃
CSA!! Én csinálok Karácsonykor egy nagy lan party-t legalább 30-an leszünk, csak az a baj, hogy a Tiszántúlon, de ha valakit érdekel, írjon rám!!!!
Szólok apámnak ő meg megcsinálja 😆
Köszönjük Berki Zsolt 😃
üdv mind😜😀enkinek, Jimmy