A szőke hajú nők tabu témák voltak nálam. Én inkább a barna vagy a fekete haj színt helyeztem előnybe, a szem szín szerintem édes mindegy. Az arca körvonalai és a mosolya az ami fontos, illetve az öltözködése, és az elmaradhatatlan idomok. 😀 Ne legyen túl elit, tudjon szórakozni, de ne legyen túl bohém életvitelű. 😃
(De persze nem ezt követve lett meg a barátnőm, hanem szerintem csak mindenkinek úgy jön a semmiből valahogy ez a dolog. 😃😉
#3 Lana Del Rey:
Ugyan a természetes szépséget szeretem, és a szája meg az orra nem deti, de nála még az ízléses keretek közt maradt, és nagyon eltalálták szerintem. 😀
#2 Yvonne Strahovski:
[img]http://1.bp.blogspot.com/-FJcHlG9uvas/UWXoqIPek_I/AAAAAAAAcXg/75_2mCQmnUQ/s1600/Yvonne+Strahovski+(7).jpg[/img]
Gondolom nem kell részletezni... 😜
#1 Jaime Ray Newman:
Ha őt a képernyőn látom, meg sem tudok szólalni, csak vigyorgok, mint a tejbetök. 😆 De hát a vörös a gyengém... 😀
Nekem mindegy 😀 csak fogadja el hogy kocka és otaku vagyok 😆
Egyébként Torri Higginson talán akihez tudnék viszonyítani (Stargate Atlantis Dr Elisabeth Weir)
Meg néhány Ázsiai nő is bejön, bár neveket nem tudok mondani 😀
ui.: eszembe jutott egy 😀
KOTOKO (Japán Pop előadó)
(De persze nem ezt követve lett meg a barátnőm, hanem szerintem csak mindenkinek úgy jön a semmiből valahogy ez a dolog. 😃😉
Spoiler!
Ne legyen olyan mint a mai lányok többsége !TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Tehát tudjon főzni mosni takarítani.
ÉS CSAK ezután jön a cici,popsi😉
Spoiler!
Spoiler!
Ugyan a természetes szépséget szeretem, és a szája meg az orra nem deti, de nála még az ízléses keretek közt maradt, és nagyon eltalálták szerintem. 😀
#2 Yvonne Strahovski:
[img]http://1.bp.blogspot.com/-FJcHlG9uvas/UWXoqIPek_I/AAAAAAAAcXg/75_2mCQmnUQ/s1600/Yvonne+Strahovski+(7).jpg[/img]
Gondolom nem kell részletezni... 😜
#1 Jaime Ray Newman:
Ha őt a képernyőn látom, meg sem tudok szólalni, csak vigyorgok, mint a tejbetök. 😆 De hát a vörös a gyengém... 😀
The best 😜
I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do and I've hurt myself by hurting you.
bár akivel most jól megvagyunk az fekete de hát egyefene 😆😆
de mással is meglehet fogni ha szép az arca az illetőnek 😆😆
Ő valami atyaúristen 😂
Egyébként Torri Higginson talán akihez tudnék viszonyítani (Stargate Atlantis Dr Elisabeth Weir)
Meg néhány Ázsiai nő is bejön, bár neveket nem tudok mondani 😀
ui.: eszembe jutott egy 😀
KOTOKO (Japán Pop előadó)
Louise Roe abszolút favorit nálam : D Aki nézi a Plain Jane-t neki is biztos tetszhet.
Nálam Hwang Mi Hee népszerű. A 2. képen van ő.
Superlompos Bemutatsz engem valamelyiknek? Lehet a felső képen lévő😊 Lehetséges,hogy túl fiatal hozzám?!😕
😀Őt nem kell bemutatni😀