Asus Rog Ally

Szerző: forzabali89, 2024. August 01., téma
Fórum » Asztali PC
Sziasztok,

Lehetséges hogy kevesen vagyunk akik nem a klasszikus értelemben vett asztali gépen vagy laptopon játszunk hanem például ahogy a címben említettem kézi hordozható PC konzolon mint amilyen az Asus gépe is de ugye van a Lenovonak is és természetesen a Steamnek is.

Ez a weboldal arra tökéletes amire ki lett annak idején találva, hogy egy használni kívánt játék gépigényét fel tudjuk mérni annak érdekében, hogy az általunk használt eszköz tudja e futtatni úgy ahogy szeretnénk.

Néhány hónapja használok Asus Rog Ally kézikonzolt ami teljes értékű Windows rendszerrel üzemel így minden PCre megjelent játék futtatására alkalmas, nyílván ez annak függvénye, hogy a gépünk megfelelő erővel rendelkezik erre a célra.

Ebben a témában kiváncsi lennék, hogy kinek mi a tapasztalata az ilyen kézi PC konzol használatában illetve, hogy a weboldalon lehetséges lenne az, hogy az összehasonlítást ne csak klasszikus eszközökkel lehessen megcsinálni hanem kézi PC konzollal is.

Erre lehet hogy nem csak nekem lenne igényem szerintem vagyunk páran aki ennek örülnénk.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Martinezz avatar
Hali!

Mik a tapasztalataid az eszközzel? Mik voltak azok a játékok, amiket úgy érzel, hogy megizzasztották a gépet? Utazásaimra keresek egy hordozható eszközt, az Asus az elsődleges kiszemeltem. A teljesítményére és a tapasztalatokra lennék kíváncsi, köszi.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció