Forint árfolyam

Szerző: botmunpls, 2022. July 06., téma
Fórum » Társalgó
A mai valuta (főleg euro) helyzetét elnézve lehet erről társalogni a kovid és háború után.
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kmetovics avatar
Ehelyett lehetne egy olyan téma, h Magyarország "jobban" teljesít. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
1
2
0
0
downuser avatar
" Magyarország előre megy Ghánába "
🤣😂
0
2
0
0
Belchior10 avatar
Inkább közben. Egyiknek sincs még vége.
0
0
0
0
Puffin avatar
felesleges téma és nem idevaló!
2
0
2
0
💬 8
botmunpls avatar
@Puffin: Lol tesomsz, ez a társalgó topic, ha háború meg kovid téma is van, akkor ez is belefér szerintem a társalgásba.
Igaz poénból hoztam létre inkább, de kicsit számolj már rá:
egy ezer jurós kártya ha nem 380, hanem 420 az árfolyam, akkor 40k-val többe kerül nekünk. Az meg már 2*8gb ram meg egy terrás ssd, vagy egy elég komoly léghűtő.
Úgyhogy éppenséggel idevaló.
0
0
0
0
Patrikkk avatar
@botmunpls:
A fórumtémát töröljük, ha a téma tartalma nem illeszkedik az oldal tartalmába vagy egyedi nézeteket tartalmaz, amiben az oldal nem foglal állást vagy megítélésünk szerint nem igényel külön fórumtémát.


Úgy emlékszem az oldal szabályzatában le volt írva hogy tilos a politizálás.Úgy hogy csak a fent bemásolt szöveg az ami közel van hozzá.
Az előttem lévő hozzászólásodban te magad írod hogy “igaz poénból hoztam létre”,na ha csak poénból hoztad létre akkor fogadd is a kritikákat meg amúgy is hogy az általad létre hozott topicnak nincs helye az oldalon.Most meg elkezdesz felháborodni de ha “covid meg háború” topic van miért ne lehet erről is.Az általad említett két topicot sem kérte senki mivel nem az oldalhoz tartozik.Szimplán a moderátor nem látja el teljes mértékben a munkáját és nem törli azokat sem.De nem értem ha magad sem vetted komolyan akkor minek hoztad létre?😅Ez kb olyan mint mikor x azt mondja y-nak ugorjon bele a kútba ő meg megteszi.Van két ide nem illő topic de azért hülyeségből te hoztál létre egy harmadikat mert miért ne.🤣
0
0
1
0
botmunpls avatar
@Patrikkk: Nincs mit, igyekszem tenni érte, hogy legyen némi élet az oldal fórumain.
0
0
0
0
Patrikkk avatar
@botmunpls: Itt már nem lesz semmi élet,páran nyomják a hülyeségüket meg trollkodnak aztán ennyi.Az oldal üzemeltetőinek lényeg hogy legyen meg a forgalom hagy peregjen mindenkinél a sok hírdetés.Mert hát mikor többen is szóvá tették hogy sok a hirdetés,még az adminnak állt feljebb.Szal sajnos itt már nem lesz olyan az élet mint régen.
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Patrikkk: Jó oké, de most komolyan. Áruld el, hogy a valuta az mióta politizálás? Mióta tartalmaz egyedi nézeteket? A valuta az piacon mozog, gazdaság téma. Ami értinti a pc-t is.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció