i9-9900K-Hoz hűtő

Szerző: Maros, 2020. February 14., téma
Fórum » Asztali PC
Sziasztok! Ezek a vízhűtők szerintetek jó választás egy i9-9900K-procira? Corsair Hydro Series H100i RGB PLATINNUM Liquid CPU Cooler a másik meg Corsair Hydro Series H115i RGB PLATINNUM Liquid CPU Cooler
Hozzászólások: 64
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
SuperPuma avatar
Erről az jutott eszembe, mikor valami pihent agyú írt egy bejegyzést Wikipédiára a havi ciklusról. Talán pár napig volt fent, nem volt több 5 sornál az iromány, de majd összehuggyoztam magamat rajta.
0
0
0
0
Palika 1202 avatar
Szerintem ha nem húzod fel maximumig akkor tökéletes választás mind a kettő!
0
0
0
0
no avatar
Voltam olyan naiv, hogy azt hittem ezt az új és fölösleges topic-ot törölni fogják már a többi hasonlóval együtt, pláne, hogy 90%-ban nem is a hűtő a téma, hanem a topic miértje 😆
0
0
0
0
💬 3
Maros avatar
@LordSzalko: Töröljék ki! Már csak azért is mert akkor 1-2 embernek legalább boldogságot tudnak vele okozni! 😆😂 Ha valakiknek csak ez hiányzik a boldogságukhoz akkor töröljék, és lehet meglesz a Karácsonyuk is egyben! LOL :😎😂😆😉😃 Így legalább én sem kapnám a regényeket amikbőr már elegem van!
0
0
0
0
Megaisten avatar
@Maros: Szerintem fiúk zárjuk le ezt a topicot. Senkinek se használ ha össze ugrótok. Maros egy jó tanács ha valamit kérdezni szeretnél gép ügyben,néz körül a fórum téma körökbe. Sok ember tud segíteni ( vagy megpróbálunk segiteni) lehet hogy nem egyböl.
0
0
0
0
Maros avatar
@Megaisten: Köszönöm a tanácsodat!😉 Igaz amiket írsz! Szerintem is le kéne zárni! Megpróbálok felkeresni egy moderátort, mert ennek így ki tudja mikor lesz vége? Vagy ha valakinek van itt egy moderátor ismerőse, megkérném szépen, szóljon neki, hogy töröltesse ki ezt a topicot!
0
0
0
0
AttiS avatar
Nem, szerintem nem elég eggyiksem amit fent írsz. Nekem a h100i RGB platinum van jó hűtő de ahhoz a procihoz kevés. Legalább 360as radiátorral felszerelt egybevizet vegyél! PL. : Corsair h150i Pro/ Kraken x72. Persze függ attól is hogy elfér-e a házadban de én már 360as radi alatt nem vennék vízhűtőt! Főleg hogyha az a terved hogy 5Gzhz-en ketyegjen. Ha esetleg van rá akkor egy olcsóbb lágycsöves vízhűző szettet az EK-től.
0
0
0
0
💬 15
Moon_Breaker avatar
@AttiS: Én nem tudtam hogy húzni is akarja, nem tudom milyen jártéknak nem elég a 9900K gyári értéke.

(túlfeszelgetéshez nyilván komolyabb vízhűtés kell, de komolyan nem értem minek kéne birizgálni egy ilyen bitang jószágot)
0
0
0
0
Maros avatar
@Moon_Breaker: Felhúzni azért nem terveztem. LOL 😂
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Maros: Az enyém gyári beállítással megy, és egy nagy osztrák kocka hűti. [A vizes dolgon én is gondolkodtam, de mivel eddig jól teljesít a kocka (elsősorban már nem játék a fő rendeltetése) és ugye nem húztam a cpu-t ezért maradt az ami most van rajta.]
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Scorn Face: Az előző procimon egy Dark Rock Pro 3 volt (7700K) és tökéletesen hűtötte, ha léghűtést kéne raknom a 9900K -ra tuti ugyanazt raknám rá vagy valami nagy fekete Noctuát. 😀
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@Moon_Breaker: A két legjobb kocka hűtő.
0
0
0
0
Megaisten avatar
@Maros: Milyen gépház ezt nem irtad, AttiS jól irta egy 360-as radi kell ha elfér. Ajánlani tudom a ARCTIC COOLING Liquid Freezer 360. 6.ventis nagyon jol hüt, és csendes...
0
0
0
0
Maros avatar
@Megaisten: Ezt a gépházat szeretném megvenni. https://youtu.be/fj51D1jXhy4 Ebben szerinted elférne?
0
0
0
0
Megaisten avatar
@Maros: Ebbe nem fér el,csak 2800-as fér el csak. Néz egy másik gépházat..
0
0
0
0
Maros avatar
@Megaisten: Köszi! 😉
0
0
0
0
Puffin avatar
@Maros: Előre befér a 360-as.
0
0
0
0
no avatar
@Maros: Előre befér egy 360-as radi ventivel együtt 60mm-ig.
0
0
0
0
Maros avatar
@LordSzalko: 😆😂😉
0
0
0
0
Maros avatar
@AttiS: Köszi a válaszodat! 😃
0
0
0
0
no avatar
@AttiS: Szerintem boven eleg, nekem egy 115i rgb pro nem engedi 55 fok fole a procit
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
Nekem is ilyen procim van és egy egyszerűbb egyéni vízhűtéssel új játékok alatt nem megy 55 fok fölé, úgy hogy egy középkategóriás AIO vízhűtés szerintem bőven elég neki ha a radiátort jól helyezed el a házban.
0
0
0
0
💬 2
Maros avatar
@Moon_Breaker: Köszi szépen! 😉
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@Maros: No problem bro. 😀
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Egyéni problémára nem kell új topikot nyitni! Bárhol máshol hasonló procis témakörbe elfért volna.Vagy épp a lelátogatottabb a Segítség kezdők vagyok témakör,mindig 1. helyen áll jó nagy betűvel.
0
0
0
0
💬 32
Maros avatar
@Andor1997: Na haragudj, de nem fogom keresgélni a procis témaköröket, amit már senki sem néz, mert ott már a kutya sem fog válaszolni!
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Maros: Pedig igazad adok Andor kollégának. A Segítség kezdő vagyok topik szinte minden nap kint van a főoldalon, csak kicsit le kéne tekerni az oldalon. Nagy ritkán ugyan eltűnik de akkor is csak két kattintás. Fent rámész a Fórum fülre, majd Hardver, és utána az elsők közt ott lesz a Segítség kezdő vagyok topik.

És megkérdezném így ezek után, hogy 24 évesen nem vagy képes pár percet arra rászánni hogy keress picit? Ez nem leszólás, de mint mondani szokás "A lustaság, félegészség!"
0
0
0
0
Maros avatar
@reszler112233: Most nem rosszból, de akkor ez a lehetőség mire szolgál ahova ezt a kérést fel tettem? Attól meg miért lennék lusta, mert az itteni emberek véleményére vagyok kíváncsi? Amúgy meg a kommentelők javasolták, hogy ide írjak ezzel kapcsolatos kérdéseket!
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Maros: Én sem rosszból írtam. DE! Ketten is írtuk hogy erre kérdésre ott a Segítség kezdő vagyok topik. Harmadik fél pedig megírta a másik lehetőséget ami pont a hűtést veszi előnybe, így oda is elfért volna a kérdés, sőt én eleve oda tettem volna nyitásnak a kérdést. Ez megint oda vezet, hogy előbb utána előbb utána kéne nézni az oldalon van-e a kérdésnek megfelelő fő topik már nyitva, és mint példa nem is egy ilyen topik is van arra amit te kérdeztél, viszont ezzel szemben te nyitottál egy új topikot, aztán ha megkapod a választ az oldalon lesz egy olyan topik amibe évekig, vagy soha nem fog senki sem még benézni sem.
0
0
0
0
Maros avatar
@reszler112233: Ha ennyire zavar akkor töröljétek!
0
0
0
0
Puffin avatar
@Maros: Az a baj hogy ha megkapod a választ egy ilyen kérdésre, akkor tök értelmetlenné válik a topic.
Amúgy milyen gépházad van, azt is kellene tudni.
0
0
0
0
Maros avatar
@Puffin: Értem én, hogy mit akarsz ezzel mondani, de akkor mielőtt ki engedne valakinek rakni ide egy kérdést, ezt előbb a moderátoroknak felül kellene bírálni, hogy meg felel e ide, ha nem felel meg akkor ne engedjék kirakni ide! Ennyi erővel bárki kérdezheti azt is, hogy hogyan kell kung pao-t készíteni, vagy hogy hány éves a Bahreini szultán! Amúgy most akarok egy https://youtu.be/fj51D1jXhy4 ilyen gépházat is venni. 😆 Esetleg nincs tóla pozitív vagy nedatív véleményed?
0
0
0
0
Puffin avatar
@Maros: Mennyibe kerül?
Hűtőből meg minél nagyobbat, 280-as radi alatt nem vennék AIO-t.
0
0
0
0
Maros avatar
@Puffin: A gépház 139,39 eiróba kerül.
0
0
0
0
Puffin avatar
@Maros: Van saját topicja is. "Milyen hűtőt vegyek"
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Maros: Egyrészt:Amibe írnak ,az felkerül az elsők közé azonnal,szóval aki akar ugyan úgy tud segíteni neked ha a megfelelő helyre írod ,illetve beleolvasva némelybe láthatod ,hogy mi van benne,hiszen ott van a legnézettebb a Segítéség kezdő vagyok pont első mindig,oda szinte minden beírható és egyértelmű a kiírás is ,hiszen kezdőknek/nem hozzá értőknek nyújt segítséget ,szerintem ez a kezdőbe pont beillett volna. Másrészt pedig itt is vannak szabályok ,topik pedig saját egyéni kérdésre való létrehozása nem releváns...topik olyanra van,ami egy nagy közösségi kérdés,megbeszélni való stb. Az hogy neked milyen hűtő kell rajtad kívül senkit sem érdekel,hiszen ,hacsak logikusan végiggondolod amint megkapod a választ azonnal feleslegessé válik nemde? Ez nem egy témakör ,hanem egy beszélgetésnek kéne hogy legyen egy megfelelő topikon belül. Egyébként nem tudom hol és milyen kommentelő javasolt és mit neked ,mutathatnál egy képernyő mentést róla ,hogy ki volt és mit írt,mert jó nagy hülyeséget mondott akkor.
0
0
0
0
Maros avatar
@Andor1997: Nézd meg a Metro Exodus kommenteket és fogod látni!
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Maros: Ott sem azt írták ,hogy csinálj új témát ,hanem hogy írj a fórumra. Az hogy oda írsz azt jelenti ,hogy valamelyik témába bele ,nem azt,hogy új témát hozol létre,főleg ,hogy az első téma a sokat említett segítség kezdő vagyok,ami azt gondolom egyértelműbb nevű nem is lehetne és legfelül van ráadásul.Fentebb írtad hogy felül lehetne bíráltatni moderátorokkal kiírás alapján...igen lehetne ,az lenne a legjobb,mert mostanság nem véletlen szólok én sem,hiszen hátha jár arra más is és elolvassa és rájön,hogy hú ha ,akkor ide és oda kéne írni. Van sok ilyen és egyre több,sőt ha megnézed régen jó néhány ilyen ,ma már több száz hozzászólásos téma jött létre ,amiket úgy csináltak a készítők ,hogy eleve csak ők akartak kérdezni és a leírásba is azt írták,ami az egyéni bajuk volt,hiszen nem egy összefoglaló témát nyitottak ők se. Alapból a moderátorok bizalmat adnak a kérdezőnek ,hogy van annyi esze ,hogy szét néz....ezért nincs alapból ez az oldal tulajdonságai közt,hogy felülbírálás legyen,(lehet elég bajos is lenne megprogramoztatni,vagy épp pénzes munka),sajnos így is születnek bőven és mindig van rá ellenpélda,mint most is. Ráadásul az Exodus alatt is próbáltál kérdezni,ami már egyből egy indokolatlanság ,de ezt mért? Bárki aki erre jár és neked is mondom:Ha egy már létező témában írsz,az jelezve lesz,mivel naracssárga lesz a téma neve előtti mappa.Tök mindegy milyen téma,aki akar oda fog menni (ahogy én is) és segíteni fog ha tud.Azért azt se felejtsük ,hogy nem azért nem ír valaki valamit ,mert nem akarnak feltétlen,hanem mert nem tudnak,attól ,hogy itt van ennyi ember nem feltétlen tudója minden infós dolognak sőt ,rengeteg hobbi játékos van itt,aki csak néha informálódni/kérdezni jön.
0
0
0
0
Maros avatar
@Andor1997: Most kérdezek tőled valamit! Másnak nem lehet i9-9900K processzora, aki éppen hűtés után érdeklődik? Vagy csak nekem van ilyen egyéni ritka processorom ami senkinek nem lehet? Szerintem ennél sokkal hülyébb kérdések is vannak fent a főrumon! Ha szeretnéd belinkelgethetem neked! És amúgy sincs benne a szabálysértések között, hogy ilyet nem szabad csinálni! Szerintem ez a dolog amúgy sem egyéni!
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Maros: 1.De lehet másnak is ilyen,van is egy pár embernek.
2.Vannak hülye kérdések és nincsenek törölve,nem tudom ez mekkora feladat lenne az adminok részére,de nem is értem,hogy mért nem.
3. Ha jól tudom van hűtős rész is és mint az oly sokszor említett kezdős témakör ,igazából bárhová ,de tényleg bárhová befért volna ,ami hasonló jellegű ,de te létrehoztad ezt.
4.Lehetséges ,hogy nincs ilyen szabály,de normális fórumokon van.
5.Bőven van olyan hely ahová beírhattad volna,így vicces ,hogy még neked áll feljebb a dolog,főleg úgy ,hogy elsőnek ezt egy Metro Exodus alatti kérdésbe próbáltad megtudni😆,aki keresett volna megoldást,pontosabban lehetőséget ,hogy jó helyre írja ,az nem próbált volna oda írni mint te,egyébként is ez egy elég régi oldal már ,azt logikus hogy van helye ,végül egyszerűbb lett volna mondani,hogy elnézést ,vagy valami,de nem érted a lényeget. Ha mindenki a kisebb nagyobb bajainak létrehozna plusz topikot tudod hány lenne már ? Sok száz legalább! Épp ez a lényeg a nyomonkövethetőség és az összesíthetőség ,vagyis ha más is odatéved ,akkor lássa,hogy mik vannak ott és ne kelljen neki több topikot is átolvasnia. Nem valami pornóoldal ez ,hogy még bugyiszínre is külön TAGelés van.😂
UI:Ha ezt mindenkinek nyitottad volna,akkor eleve a leírásba nem azt kellett volna írni ,hogy neked ez és ez kell ,hanem azt hogy:Ebben a csoportban erről és erről lehet beszélgetni stb. vagy valami hasonló,de mivel ez egy egyéni kérdés volt így persze ez fel sem merült opcióként ,már azonnal itt megbukik a dolog,hiszen itt egy egyéni saját dolog a kérdés tárgya....sőt ugyebár itt kérdés van és nem tárgyfeltevés.
0
0
0
0
Maros avatar
@Andor1997: A vicces dolog itt az, hogy úgy látom nincs más dolgod, minthogy ilyennel foglalkozz! Érdekes más embereket nem zavar, ők tudnak normális válaszokat adni! Az meg, hogy az oldal megengedi, és az adminok nem törlik, arről én nem tehetek! Engem ha nem érdekel valami kérdés, tovább tekerek, és nem megyek oda kötözködni vagy okoskodni, hogy miért írtál ilyen fa**ságot ki! Attól mert ez a kérdés neked egyéni, attól még nem biztos, hogy minden ember számára az! Szarba meg ne kapaszkodj, hogy a Metro Exodus alá írtam először, mert ez szerintem senkit sem érdekel! Nem egy olyan kérdést láttam már játékok alatt, ami nem oda való volt, és az emberek mégis segítettek a kérdezőnek! Ez csak az emberiességen múlik! Te meg ha nem tudsz segíteni, akkor légyszíves ne ízetlenkedj, mert amit te itt csinász, szerintem pont az nem érdekel senkit!
0
0
0
0
Puffin avatar
@Maros: Én is segítek szívesen ha tudok,de egyetértek Andorral. Kibaxott sok lusta ember van. Könnyebb nyitni egy új témát mint a keresőbe beírni pl hogy "hűtő". Egyből dobta volna a megfelelő topicot.
Ez megy mostanában folyamatosan, minden fa..ságért új topic van nyitva.
0
0
0
0
Maros avatar
@Puffin: Veled nincs is bajom, de értsd meg, hogy erről a problémáról az oldal tehet! Ez egy lehetőség amit bárki kihasználhat, vagy épp bárki be is trollkodhat ha épp úgy tartja kedve! Meg ha már ki is írtam, mit tudok csinálni? Ezzel a problémával szemben inkább a supportnak vagy az oldal vezetőjének kéne írni, hogy találjanak ki rá valami megoldást. 😉😎
0
0
0
0
FoLey avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Maros avatar
@FoLey: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
FoLey avatar
@Maros: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Maros avatar
@FoLey: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
FoLey avatar
@Maros: Megtehettem, hogy ezt kiírom ide? Igen! Benne van a szabálysértések között? Nincs!
https://kepkuldes.com/images/3c9e8729b6046633c267d3785bf9094a.jpg
A többi meg nem érdekel. Továbbra is használatos szétnézelődni az oldalon.
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Kár, hogy ez látszólag nem működik az oldalon, sok a fölösleges topic így is, akár csak ez 😞
0
0
0
0
FoLey avatar
@LordSzalko: Nem lenne probléma ha valaki megerőltetné magát és szét nézelődne az oldalon.
Igen egyetértek veled hogy sok a fölösleges topic.
Vagy ennyire nehéz a szöveg értelmezés némelyik tagnak és ezért nyitnak új topicot? 😲
0
0
0
0
no avatar
@FoLey: Nyilván vannak akik nem értenek hozzá egyáltalán, de nekik is pont ott lenne a "segítség, kezdő vagyok" ahová lényegében mindenféle kérdés mehet, pont azért mert nem ért hozzá...

Nem mint, ha használhatatlan lenne az oldal a fölösleges topic-ok miatt, de lényegesen szellősebb lenne, kicsit át lenen nézve és ki lenne pucolva, talán akkor azok is könnyebben tájékozódnának a témák között akik nagyon elvétve használják/újonnan regelt tagok.
0
0
0
0
FoLey avatar
@LordSzalko: Pedig a kereső csodákra képes. 😆

Sajnos nincs más oldalszerkesztő aki pucolná. Szerintem el lett hanyagolva az oldal.
0
0
0
0
Maros avatar
@FoLey: Na látod, ebben például egyet értek veled! Tudsz te ha akarsz! 😂
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Maros: Ettől függetlenül még te érzed magad megsértődve,ha nem lennének valami féle szabályok ,amik a józan ész szerint követhetőek akkor hova lenne ez a csoport is? Mert igazából téged egyáltalán nem érdekel a dolog ezt te magad írod le most!
Idézem:
Metro Exodus alá írtam először, mert ez szerintem senkit sem érdekel!

Nos téged látszólag valóban nem ,akik meg arra járnak azoknak meg érdektelen is...épp ezért pont azt várod ,hogy válaszoljanak?😂
Egyébként is azért nem ír ide sok ember,hogy mért írtad ide,mert már beleuntak ,hogy rászóljanak azokra ,akik ezt elrontják és a moderátorokkal is ez a helyzet,ők is megunták+ más dolguk is van bőven az oldal üzemeltetése mellett.És egyébként képzeld el én is segítőkész ember vagyok ,ha tudok segítek,de mint írtam,rend a lelke mindennek ,nem egyéni érdekből van kitalálva ,hogy legyenek téma összesítők ,hanem közösségiből! Mindenen felülírod magad a kommentjeidben,mintha te neked bármit lehetne.És amit még mindig nem értesz az az,hogy itt nem feltétlen azzal van a baj,hogy te csináltál egy új témát (persze közvetlen az se helyénvaló) ,hanem azzal,hogy ennek a kérdésnek lett volna már helye,csak te nem néztél utána ,ez alól pedig nem mentesít semmi,sőt egy másik kommentben még az oldalnak róvod fel ,hogy nincs valamiféle opció rá ,hol ott te nem néztél utána
értsd meg, hogy erről a problémáról az oldal tehet! Ez egy lehetőség amit bárki kihasználhat, vagy épp bárki be is trollkodhat ha épp úgy tartja kedve! Meg ha már ki is írtam, mit tudok csinálni? Ezzel a problémával szemben inkább a supportnak vagy az oldal vezetőjének kéne írni, hogy találjanak ki rá valami megoldást.
A probléma,mint olyan nem létező ,hiszen csak annyi kellett volna ,hogy beírod a megfelelő helyre,hiszen ez a megoldás rá,amit az oldalon kérsz számon,minden be van kategorizálva,ha ezt nem használod ,akkor ez a te problémád nem az oldalé!
Ráadásul még elvártad ,hogy relatíve rövid idő alatt válaszoljanak,aztán mivel nem tették ki is írtad ,hogy még nem válaszolt senki.Gondolj már bele mi lenne ,ha mindenhová mindent lehetne! Akkor mi értelme lenne a témáknak,meg se tudnál találni semmit!
Spoiler!
Mivel a múltban volt olyan,aki nem egyszer játszotta el az új téma felesleges létrehozását ,így megnyugtatlak lesz rajtam kívül is más ,aki fog szólni...és én is! Az utóbbi 4 évben kb 1 kezemen meg tudom számolni,hogy milyen olyan téma jött létre ,ami ésszerű volt ,ennek legalább 5x-öse volt ami haszontalan!

Alapból pedig nem bosszantani akartam volna ,hanem épp azért mondtam,hogy írd át ,hogy hamarabb választ kapj,mert ilyen új topikokat nem mindenki olvas ,szóval én is segítő szándékkal írtam.
Részemről egyébként innentől lezártnak tekintem a beszélgetést,többet nem tudok mondani és nem is szeretnék ,többit majd a főnökség elintézi!
0
0
0
0
Maros avatar
@Andor1997: Hát jó, én sem veszekedni akartam veled, és nem is megbántani akartalak, és azt sem írtam, hogy nincs igazad! De ezt a kérdést már nem tudom törölni! Pedig már tölöltem volna! Ha meg a főnökég akar intézkedni, akkor intézkedjen minél hamarabb ez ügyben, mert én már nem akarok vitázni ezen az oldalon, akad jobb dolgom is, már nem rosszból!
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Maros: Nyilván én sem veszekedésből mondtam ezt,távol áll tőlem.De igazából ezen topik alatt 3 olyan van,aminek nem is kéne léteznie,meg is tekintheted,mind olyan téma ,aminek felesleges volt új témamegjelölés nyitása,ebből egy ráadásul teljesen másért jött létre ,mint amire használva van,ezt a megnyitás után a cím alatti témamegjelölésnél is el lehet olvasni.Ez pedig a "Mi az oka?" nevű. Tök másra használják ,mint amire alapból létre lett hozva.Talán így már érthetőbb ,hogy én miért írtam ezeket.
0
0
0
0
Maros avatar
@Andor1997: Én értem, hogy mit akarsz mondani, de azzal, hogy itt vitáztunk még nem oldottunk meg semmit. Inkább a vitatkozás helyett össze kéne fogni a többiekkel és írni a supportnak, vagy a vezetőségnek, hogy erre a problémára találjanak ki valami megoldást! Mert ennek így sosem lesz vége! Bárki elkövetheti ezt, akár hányszor!
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@Maros: Volt már hasonló javító szándékú kérésem nekem is itt https://gepigeny.hu/forum/viewthread.php?thread…hread_id=5
de végül semmi se lett belőle.
0
0
0
0
Maros avatar
@Andor1997: Hát igen, ez a baj! Hiába van az oldalon egy ilyen fórum, he hidegen hagyja őket amitket beírnak! Végül azért örülök, hogy meg tudtjuk érteni egymást! 😀
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Van az a nagyon elmés szabály ,hogy rend a lelke mindennek! De azért az túlzás,hogy "minden ruha színenként van párosítva külön szekrényekbe!" Ugye nem!😊
Értsd:Minek új topik,ha befér egy másikba.Ott más is valószínűbb hogy megtalálja ,mivel arra van kitalálva ,hogy több témát összefoglaljon és valószínű nézettebb is.Gondolj bele ,ha minden kisebb részletében különböző kérdésnek új topik lenne akkor mennyi felesleg lenne......legyünk már kicsit összeszedettebbek.Ráadásul először a Metro Exodus alá írta be! Most őszintén ne már.......
0
0
0
0
Palika 1202 avatar
Láthatod van pár pihentagyú ember itt, aki nem bír magával! Életük az okoskodás! Mintha nem volna nekik mindegy! Most komolyan ebből ekkora fesztivált csinálni? Gyökerek!
0
0
0
0
Wihay avatar
Az én véleményem kötvetkezik:

Nézegetem már YT-n, és sok ember véleményét hallottam már de ehhez a CPU-hoz normális hűtés nem létezik.. Mégpedig azért, mert a 5,0Ghz boost órajel, gyári 90W TDP 😆

Ami lényeg: Kell hozzá több száz ezres alaplap, és utána akkor gondolkodnék megvásárlásán..

Nem akarlak le beszélni róla,
De ezeket a videókat alajánlom figyelmedbe:




Egyik kedvenc videóm pedig ez:
0
0
0
0
💬 5
Maros avatar
@Wihay: Heló! Köszi a választ! Lebeszélni már nem tudsz róla, mert már tavaly tavasszal megvettem, csak egy i5-7400-nak a gyári hűtőjével használom. Eléggé forrósodik és hangos is! Ezért akarok hozzá egy vízhűtőt. 😎
0
0
0
0
xCube avatar
@Maros:
már tavaly tavasszal megvettem, csak egy i5-7400-nak a gyári hűtőjével használom


Hát ez nem volt valami szuper ötlet. Miért nem vettél hozzá kapásból egy rendes hűtőt?
0
0
0
0
Maros avatar
@xCube: Ez jogos! Azért nem vettem, mert gépházat is kell vennem, mert a mostaniban nem férne el. Utána kérdeztem és azt mondták, hogy alapjáraton lehet így használni, csak hangos lesz. De most fogom újítani a gépemet, és venni akarok neki egy normális hűtőt.
0
0
0
0
xCube avatar
@Maros: Persze, tönkre nem megy, mert leszabályozza magát, de nem is optimális megoldás. Igazából azt nem értem, hogy egy többezer eurós gépnél miért nem vettél meg mindent egyszerre. De nem lovagolok a témán, csatlakozom az előttem szólókhoz, legalább egy 240 -es AIO (inkább nagyobb), vagy egy brutális léghűtő kell neked.
0
0
0
0
Maros avatar
@xCube: Köszönöm szépen a válaszodat! 😉 Azt meg ha leírnám, hogy miért nem egyszerre vettem meg mindent, regény lenne. LOL 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció