Randizás

Szerző: nemvagyokitt, 2020. February 01., téma
Fórum » Társalgó
Ide várjuk az Randizásal kapcsolatos kérdéseket, javaslatokat.
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nemvagyokitt avatar
Syasztok randi profilt akarok csinálni egy társkereső oldalra de nem tudom mit írjak, tudna valaki tanácsot adni hogy mit lenne érdemes, illetve mit kell s mit tilos, bármi ötlet jöhet, ha tudtok jó bevált oldalakat azokat is megírhatjátok, megnézem őket hátha bejönnek, az a baj a legtöbbel hogy mind ilyen kamu fizetősnek néz ki, vagy nem írnak vissza... lehet utóbbiban én vagyok a hiba, de ezért is akarok Null-ról egy új profilt csinálni... nagyjából ennyi, előre is köszi 😉
0
0
0
0
💬 12
no avatar
@nemvagyokitt: Tüntesd fel magad jó színben, kerüld a kliséket, fontos, hogy érződjön a magabiztosságod, persze vannak kis számban olyan nők is akik a visszahúzódót preferálják mert szerintük aranyos, de nyilván erre nem érdemes alapozni. Legyél őszinte, a bemutatkozásod legyen pár soros de lényegre törő, a fotóidon pedig lehetőleg legyél vidám stb. ne legyen kitakarva az arcod a vakuva, telefonnal (mai napig gáz btw) stb. Helyesírás pedig fontos, persze nem vizsgázik ilyenkor az ember, de azért az ékezeteket nem árt használni. Személy szerint az ilyen online társkeresőket sosem preferáltam, mai napig szívesebben ismerkedek élőben, persze van a kinek az online jobban bejön, nem vagyunk egyformák 😀

Amiket kerülni kell az javarészt az egoizmus, közhelyek, szexuális utalások és rámenősség stb.

Számtalan társkereső létezik a legegyszerűbbtől kezdve egészen a komolyabbakig. Sokan egyszerre többen vannak jelen lényegében ugyan azokkal az adatokkal, vagy minimális változtatásokkal. Sok sikert 😀
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
@LordSzalko: Nem akarok csak úgy hazudozni, nincs sok jó tulajdonságom és egy kicsit félős is vagyok...
és már számtalan társkeresőt próbáltam...

nem tudom milyen tulajdonságokat írjak vagy mit írjak eggyáltalán...
0
0
0
0
no avatar
@nemvagyokitt: Nézz szét a különböző társkeresőkön, mások profiljáról is nyugodtan vehetsz ötletet, ha magadtól nem sikerül frappánsat alkotni. Azért csak tudod a jó tulajdonságaidat attól függetlenül, hogy szégyenlős vagy 😀 Rá stresszelni semmiképp nem kell abból semmi jó nem lesz, kapkodni sem kell vele.

Vannak akik például csak beszélgetni járnak fel az oldalra aztán időközben majd kialakul belőle valami, de a szimpla beszélgetésekből is szerezhetsz tapasztalatot. Ha nem írnak vissza, azon meg ne szomorkodj, nem ő az egyetlen, próbálkozni kell.
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
@LordSzalko: Én nézegettem amiket mások írtak de nem tudok/szeretnék hasonlót írni... pl jó tulajdonság: néha vicces vagyok és nem szeretek nagyon hazudozni. kb ennyi amit biztosra mondhatok... érdeklődésem meg ízlésem annyira meg nincs amit mondhatnék.

50+ társkeresőt próbáltam és legalább 100.000+ személyre írtam rá...
Spoiler!
nem vagyok főnyeremény inkább a vigaszdíj
0
0
0
0
no avatar
@nemvagyokitt: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
Nem szeretek eljárni bulizni se koncertekre se partikra. Azért írtam ide mert inkább kockás, olyan otthonülős vagyok... valahogy így tudnám illusztrálni
https://i.imgur.com/6JlEjre.jpg
0
0
0
0
no avatar
@nemvagyokitt: Én sem vagyok bulizós fajta, koncertekre eljárok ismerősömmel évente egyszer, de akkor sem azért, hogy ismerkedjünk. Ausztrál jóbarátommal szoktunk eljárni gaming orientált pubok-ba mint pl. a Barcraft, oda sem kimondottan nőzni járunk, de néha ott is beszélgetésbe elegyedünk más emberekkel, ha olyan a téma esetleg össze ülünk egy asztalhoz koktélozni stb.

Pl. korosztályommal sosem jöttem ki jól, csak az anno ovis valamint sulis osztálytársaimmal. Mindig inkább a +5-15 évvel idősebbek között sokkal jobbakat beszélgettem stb. Ott sokkal inkább érvényesült a korosztályomhoz képest érett gondolkodás.

Váltózó nagyon az ismerkedés mindenkinél, akár csak a céljai és szokásai 😀
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
@LordSzalko: De én olyan helyekre se szeretek eljárni, inkább olyan otthonülős vagyok.

Én is úgy érzem néha hogy nem tudok érvényesülni a korosztályomnál, de utóbbi időkben rájöttem hogy nem is korosztályfüggő hanem inkább érdeklődés. Pl nemrég néhány korombeli egyetemistákkal jobban elbeszélgettem mint másokkal.
0
0
0
0
no avatar
@nemvagyokitt: Pedig kicsi változást kellene vinned az életedbe ilyen téren, hogy több tapasztalatot és élményeket szerezz. Én sem vagyok egy olyan ember aki 0-24 az utcákat és bulikat járja, de sokszor jól esik kimozdulni itthonról, elmenni futni, kutyát sétáltatni, túrázni, beülni éttermekbe barátokkal ismerősökkel vagy akárkivel és még sorolhatnám. A kor sosem számított igazából pláne nem akkor, ha barátokat keres az ember, mert javarészt a közös témák érdekeltségek ami megalapozzák a dolgot.

Ahogy mások is mondták, ezeket segítségként és jó indulatból írjuk neked, de helyetted nem tudjuk megoldani ezeket, mert ez csak rajtad múlik.
0
0
0
0
no avatar
@nemvagyokitt: Azért egy egyszerűbb szöveget csak össze tudnál rakni saját magadról. A társkeresőkön amúgy is a képek számítanak túlnyomórészt, a maradék meg eloszlik a bemutatkozásban, stb. szóval nem feltétlen világvége, ha a szöveged nem a legfrappánsabb, de úgy gondolom, hogy aki igényes az a bemutatkozást sem hanyagolja el.

De nyilván írhatnál bármilyen szöveget, akkor sem tudnál mindenkinek megfelelni. Mielőtt elkezdesz társkeresőzni legyél tisztában magaddal és az értékeiddel, lényegében azért regisztrálsz fel ezekre az oldalakra, hogy eladd magad, de ezek nélkül nem fog menni.

Az emberek többsége a lényegre törő szövegeket szeretik mert nem regényt olvasni járnak az oldalra, szóval írd a pozitív dolgokat magadról, mit tartasz fontosnak magadban, mik az értékeid és hobbijaid, kedvenc zenei avagy film stílus, lehetne sorolni. Adj magadról egy rövid áttekintő szöveget.
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
@LordSzalko: Az a baj hogy jó tulajdonságnak mint mondtam :"néha vicces vagyok és nem szeretek nagyon hazudozni" ezek jutnak csak eszembe.
Érdeklődésem meg ízlésem annyira meg nincs amit mondhatnék, megnézem a legújabb filmek többségét, zene meg van hogy amit ad a rádió.
0
0
0
0
susguy avatar
@nemvagyokitt: Kezdésnek szokj le az önsajnáltatásról, senkinek nem fog tetszeni, és nem fogsz vele elérni semmit. Írd le hogy mik az érdeklődési köreid, hobbijaid. Ha a játékok akkor azt írd le, ha az anime akkor azt írd le, ha idős emberek lábkörme alól szereted kipiszkálni a gombát, akkor azt írd le. Tök mindegy hogy mi az, csak legyél tisztában vele, és tudj róla élvezettel beszélni.

Ha pedig őszintén úgy gondolod hogy nem tudnád magad érdekesen eladni másnak, nem érzed hogy boldog lennél a bőrödben stb., akkor először ezzel foglalkozz, ne azzal hogy párt keress. Keress új érdeklődési köröket/hobbikat, nézz tüzetesen utánuk, tanítsd magad az adott témában. Kezdj el rendszeresen edzeni/mozogni, egyáltalán nem kell hogy csúcs sportoló legyél, de bizonyítottan sokat segít önbizalomban és hangulatban. Olvass önjavító könyveket. Igyál elég folyadékot, aludj eleget, étkezz rendesen és rendszeresen. Nem kell mindet egyszerre, és ha valami soknak tűnik, kezd apró lépésekkel, és olyan tempóban haladj ami kényelmes. De el kell kezdeni.

Egyáltalán nincs gond azzal, ha jelenleg nem érzed úgy, hogy jó partner tudnál lenni akárkinek is. Viszont ezt észre kell venni, és el kell kezdeni rajta javítani. Ha ahhoz segítség kell hogy egyáltalán mivel tudj sikeresen elkezdeni egy beszélgetést, akkor nem valószínű hogy utána is fent tudod majd tartani az érdeklődést. Ezeket most mind jóindulatból és tanácsként írom. Senki sem a csúcson kezdte, mi szurkolunk neked, de neked kell elérni a célod.
0
0
0
0
nemvagyokitt avatar
@susguy: Nem önsajnálat, de ha egyszer lusta, akaratos, irigy, falánk, buja, kapzsi stb. hajlamaim vannak.

Azért akarok párt hogy kiegészítsen vagy segítsen rajtam mint egy mankó. Nincs önbizalomhiányom csak én tudom a negatívumaimat és nem akarom leplezni mert úgyis kiderülne előbb vagy utóbb. Én meg hosszútávra tervezek.

Épp ellenkezőleg, könnyen eltudom kezdeni de nehéz fentartani a dolgot.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció