Windows 10 Kékhalál

Szerző: Devil14, 2018. September 04., téma
Fórum » Asztali PC
"Page fault in nonpaged area " Ezt hibád dobja ki egyik ismerősömnek a gép :/ Ramot leteszteltük azok jól működtek. HDD Sentinelben 86%-on van a HDD Kondiciója és kerceg is, én HDD hibára gondolok . Valakinek esetleg valami ötlet, hogy még mi lehet a gond vagy egyértelmű HDD csere?

Válaszokat előre is köszönöm :)
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Szia!
Szeretnék segítséget kérni,mert nagyon elakadtam!
Összedobtam egy pc-t gyengébb játékokhoz,de néhány nap elteltével sorozatban kékhalállal gyötör!
Próbáltam kiszűrni a hardverek kiszerelgetésével a hibát,de már feladtam.
A gép a következő perifériákat tartalmazza:GIGABYTE AM4 GA-AB350-Gaming alaplap,Kingston A400 480GB [2.5"/SATA3 ssd,Sapphire RX 550 Pulse 2GB GDDR5 (Lite) a vga,Corsair DDR4 2400 16GB Vengeance LPX CL16 KIT (2x8GB) a ram AMD Ryzen 3 2200G BOX (AM4).
A bios-t én nem piszkáltam,a telepítést szépen végigvitte(win10),játék,video,minden rendben volt,aztán elkezdett az egér akadozni,mintha le-le fagyogatott volna,és jött a kék manó.Most ott tartok,hogy már induláskor a monitort se kapcsolja,úgy kell nyaggatni,hogy lássak valamit,hogy lehúzom a monitort ,visszadugom,lehúzom,vissza.
Idegileg már rommá mentem,eléggé drága volt nekem ez a gép!
Én a ddr-re gyanakszom,mert,ha az egyik ramot kiveszem,a probléma megoldódik,csak az a fura,hogy mindegy melyiket hagyom a lapon,és melyik foglalatban.
0
0
0
0
💬 2
19ati93 avatar
@harcsavadasz75: milyen hibát ír eseménynaplóban? vagy mi az amit kíír mikor meglátod a bsod screent?
RAM hány mhz-en megy? biosban nézd meg
0
0
0
0
no avatar
@19ati93: RAM 2400 -at a bios,mind a kettőt szépen kilistázza,de a vga hűtő leáll,ha betölt a Windows.
A windows hibát talált hibaüzi,és újraindul.
0
0
0
0
no avatar
It could also be a hardware related problem. When trying to make an installation of Windows 10 remember to always unplug non-essential peripherals, including secondary monitors, printers, phones, external hard drives [LINK] other USB devices (you only need your mouse, keyboard and main monitor).

You can always reconnect the hardware after the installation. If you continue to have the same problem, you may need to install newer drivers, or it could also be an indication of incompatible hardware.
0
0
0
0
pinkyke avatar
c meghajtó jobb katt és tulajdonságok eszközök ellenőrzés és optimalizálás minda 2 le kell futatni ha nem szektor hibás a vinyo akkor ez megcsinálja ha szektor hibás akkor kuka és venni kell ujjat.

vagy újra kell rakni a windows-t
0
0
0
0
no avatar
Telepítsétek újra! 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció