Hol érdemes vásárolni
A téma alapja, az hogy kiemeljük a korrekt boltokat vagy beszállítókat.
Mindenki elmondhatja mi alapján pártolja az adott kereskedőt.
Mindenki elmondhatja mi alapján pártolja az adott kereskedőt.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[LINK] ilyen készletet meg hasonló alkatrészeket helyben hol lehet kapni? amazonon az ára az még ok de a szállítási kölcség is majdnem ott van mint maga a termék! Kínából meg 1 nem biztos hogy megbízható 2 hosszú szállítási idő 3 most már a postára kell menni érte és külön kell kifeztni rá a vámkezelés+adó-t valami online valamin amibe beleszámolják magát a hsz-t is...
"Sziasztok. Originen keresztül még sosem vásároltam paypallal, most volt az első alkolom így rendeltem elő a Fifát. Na már most a kérdés az lenne hogy egyenlőre még egy forintot sem vont le a számlámról de a vásárlás elvileg el lett fogadva? Ez miért van? Mert még nem jelent volna meg és csak megjelenéskor vonja le? De mivan ha akkor nincs olyan összeg akkor a számlán? A könyvtárban már ott van a megvásároltak között. Szóval nekem ez így elsőre fura"
Az eneba egy kész átverés, már megjelent tegnap a game és ezt írja a kulcsnál
1x volt hogy amit vettem nem kaptam meg de happy endel végözött az egész
de azóta nem volt hogy gondok lennének az enebaval
Próbáld meg az oldalukon törölni az előfizetésed, vagy menj be a bankba és tiltsad le az onnan érkező tranzakciókat.
Adnak egy oldalt shonnan tudsz rendelni.
Az expert.hu a pc-s nagykerük árak nélkül, a segashopduna@gmail.com címen adnak konkrét termékre árajánlatot és tájékoztatást a nem személyes vásárlás feltételeiről.
Eddig ennyi jött vissza:
Tisztelt vásárló!
Köszönöm levelét. 4-5 munkanapon belül igyekszem minden levélre
válaszolni. Kérem ez ügyben ne telefonáljon!
Viszont rendeltek olyant is nekem ami nem volt fent az expert.hu-n lehet érdemes megpróbálni amit szeretnél.
Illetve nem linket küldenek amin ki tudod fizetni, nem megadnak egy számlaszámot ahova kell utalni hanem megadni a kártyán lévő adatokat emailben!!!!! Ez tényleg legit bolt? személyimet ne postázzam? Én biztosan messzire kerülöm!
Elküldtem mi kell ők mondták az árát és elmentem személyesen. Nem volt soha gond velük.
Főleg ha az eladónak sok a pozitív visszajelzese
Tudnátok mondani nekem olyan oldalakat, ahonnan lehet rendelni gamer féle pólókat, pulcsikat? Gondolok itt pl doom-ra, witcher-re, cod-ra stb.
És nem horror árban vannak persze.
[LINK]
Lenne egy olyan kérdésem,hogy a Humble Monthly előfizetéssel van valakinek tapasztalata?
Tényleg csak 12 USD a havi díja,vagy ez csak bevezető ár,mint például a game pass-nél?
Bestmarkt: HDD-t és pár terméket innen rendeltem,nagyon gyorsan megjött,volt olyan hogy másnapra megjött a cucc pl. Toshiba P300. Szintén ajánlott bolt.
Ipon: Nem volt velük probléma innen is rendeltem pár cuccot.
Emag: Számomra egy problémám volt és a tablet garanciális intézkedés. 2-3 hónapig tartott egy tablet kicserélés/megjavítás. Már utolsó hónapban idegesen rájuk írtam,hogy mi a helyzet,mert ennyi idő alatt kínából is megjött volna 2 fordulóval. Végül megjött megcsinálva. Bár írtam nekik hogy inkább adják vissza a pénzt,de inkább gyorsba megjavították,nehogy egy fillért se adjanak vissza.
Rendeltem innen is 2-3 cuccot,azokkal nem volt probléma. Utóbbi az akciós Phanteks házat rendeltem 20k-ért és nem volt vele probléma.
Garanciális ügyintézésen kívűl inkább semlegesnek tartom a boltot.
Instant-Gaming: Sok kulcsot vásároltam és egyből meg is jött. Ajánlott oldal!
Konzolok Szervize -től rendeltetek már valamit?
Ezek közül az oldalak közül melyikben bíztok meg, vásároltatok sikeresen? (cheapsharkon találtam)
Gamers gate
Green man gaming
Fanatical
Game billet
Silagmes
Amazon
(steam, humble, gogrólvan rapasztalatom)
Ha valaki még tud a többiről azt is köszönöm!
Túl olcsón én sem szeretnék névtelen oldalról, volt valahol itt szó róla hogy lopottak a kulcsok és a kiadó/fejlesztő fizethette a büntetést... valami ilyesmi volt
Amazon - He? Ez az Ebay mellett a legnagyobb webshop. Naná, hogy megbízható.
Ha valaki más rendelni akar pcx.hu áruházból 3 fizetési mód van rá:
kp: megjön a csomag, futárnak átadod a kp-t/pontokon akár kártyát is elfogadnak - fizetős kb 390HUF
utalás: megrendeled a csomagot, kapsz egy email-t, elutalod az összeget - ingyenes + tranzakcókölcség (kb 200HUF)
kártya: megrendeled a csomagot, [LINK] itt megtalálod az oldal tetején a nagy zöld gombot:BANKKÁRTYÁS FIZETÉS felirattal, értelemszerűen elvégzed a procedúrát
Nálam speciel az volt a gond hogy: 1 nem volt zöld gomb, 2 jött egy email hogy sikeres rendelés leadva(nem kell fizetni?) 3 jött egy másik hogy nem lett kifizetve és a rendeléseimnél tegyem már meg, 4 látom a rendelési listát de semmi fizetésre utaló jeletSpoiler!
És most hogy kedves reszler11223328 fórumtársnak akartam bebizonyítani hogy nem egyről beszélünk, biztos ami biztos alapon kimásolom a fizetési módokat és amit én választottam, erre hirtelen megjelent egy kanyi zöld gomb BANKKÁRTYÁS FIZETÉS felirattal. Ekkor kapva a lehetőségen gyorsan kifizettem, és elkeztem módosítani a hsz tartalmát. Az gomb mellé jött egy email is hogy a hibát javították.Spoiler!
Eddig nekem semmilyen problémám nem volt velük.
Spoiler!
Posta Pont -Bármely Postán 990 Ft
Háztól-Házig Garancia 590 Ft
Szállítás biztosítás 390 Ft
FIZETÉSI MÓD Elölre utalssal 0 Ft
Átvétel során 390 Ft
CSOMAGOLÁS Nincs 0 Ft
Fóliában 190 Ft
Dobozban 390 Ft
És előre utalással nincs kezelési költség se csak utánvétnél.
bocs az oldal neve lemaradt
Ritka jó fejek és tényleg csak ajánlani lehet őket.
Közben nekem azt válaszolták hogy ma kapják meg a vga-t. (Nem volt raktáron és holnap vagy holnapután kiszállítják.)
Vicc mondjuk mert a weboldalon elérhetőt ír. Pont így jártam az EMAG-al 2 napja. Ott is írja elérhető minden szép és jó aztán eltelik pár nap bocsi töröltük a szállítást mert nincs semmi a raktárba. 😆😆 + Ők nem is szereznek be belőle egy ideig.
Az Alza.hu-ról van valakinek véleménye? Megbízható gyors,azt küldik amit rendelsz,stb...? 😀
valaki vásárolt már itt? (instant gaming)
[LINK] Rendeljek belőle vagy 20-at? 😃
PCX-en volt már olyan hogy nem azt küldték amit kellett volna, azóta is várom hogy az árkülönbözetet levásárolhassam...
Xplaza-tól én csak pár ventit rendeltem de az 4 nap alatt itt volt és renden ment a dolog.