Szerinted melyek voltak a legjobb játék befejezések?
Melyek voltak a számodra legjobban tetsző játék befejezések? Milyen érzést váltott ki belőletek?
FIGYELEM!
A témában előfordulhatnak spoilerek egyes játékokból!
Ide leírhatjátok, hogy az általatok játszott játékok közül melyeknek voltak a számotokra legmeghatározóbb befejezései, illetve hogy milyen érzést váltott ki belőletek.
Kezdeném is egyel:
Maffia 2:
Spoiler!
Kíváncsi vagyok a ti élményeitekre is játék befejezésekkel kapcsolatban!
FIGYELEM!
A témában előfordulhatnak spoilerek egyes játékokból!
Ide leírhatjátok, hogy az általatok játszott játékok közül melyeknek voltak a számotokra legmeghatározóbb befejezései, illetve hogy milyen érzést váltott ki belőletek.
Kezdeném is egyel:
Maffia 2:
Spoiler!
Számomra a Mafia II-nek a vége az egy elég erős depresszív, szomorú érzést váltott ki belőlem. Nagyon rossz érzés volt, amikor Joe-t a végén elvitték a másik autóban. Főleg, hogy az utolsó percig kitartott mellettük, a játék végén vakon bízott bennünk, és ellenszegült a nagy túlerőnek miattunk. Fordítva is igaz, rá számíthattunk, amikor csak kellett. Szinte már testvérek voltak Vito-val, és nagyon megkedveltem Joe karakterét a játék legelejétől fogva szép fokozatosan. Főleg, ahogy közölték, hogy ő nem volt az egyezség része, és a borús, esős időben lekanyarodott az ő kocsija. Nagyon-nagyon jól meglett csinálva a játék vége, igazán nagy érzelmi bomba – szerintem.
Kíváncsi vagyok a ti élményeitekre is játék befejezésekkel kapcsolatban!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GTAV
- GTA: SA
- Outlast
10. Outlast:Érdekes történetű játék még érdekesebb lezárása, amire senki sem számított. Well played.
9. Alan Wake:Spoiler!
"It's not a lake. It's an ocean."
8. CoJ:BiB: Egy nagyon korrekt történettel rendelkező játék, de mégis a befejezés sokkal erősebbre sikeredett mint maga a játék. Bár már ellőtték az első részben, még így is nagyot ütött.
7. Far Cry 3: Bár Véleményem szerint az FC3 története egy hatalmas kapufa amiből sokkal többet ki lehetett volna hozni, a befejezés tökéletes. Az egyik legalábbis, mert a másiknak az égvilágon semmi értelme.
6. GTA IV: Nem arról van szó hogy a GTA IV-nek jó a története és hogy korrekt a befejezése. Arról van szó, hogy a GTA IV-nek zseniálisan mély története van egy elmondhatatlanul sötét, burkoltan drámai befejezéssel. Azelőtt senki nem hitte volna hogy egy GTA működik komoly történettel, hát itt a bizonyíték, hogy mégis.
5. Mass Effect 2: Epic, itt van a legnagyobb súlya a döntéseinknek. A játék utolsó másfél órája egy csúcskategóriás sci-fi mozifilm.
4. The Walking Dead Season 1: Drámai, megható, ízig-vérig Walking Dead. Erre nem nagyon lehet mást mondani, egyszerűen tökéletes.
3. SW:KotOR II TSL: Kicsit a GTA IV-hez tudom hasonlítani, drámai, tragikus és nagyon mély. A záró képsor után valamiért mindig elkap a lelkiismeret-furdalás.
2. Mafia: Tökéletes és tanulságos. Akkoriban még nem nagyon voltak hasonlóan komoly történettel rendelkező játékok, így mindenki eldobta az agyát a játék vége után.
1. The Walking Dead Seaaon 2: Na ez már művészi. Még filmben sem láttam hasonlóan hibátlan befejezést. A történetírás legfelsőbb foka. Nincsenek rá szavak. Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
The Talos Principle
Spoiler!
Mass Effect 2
Spoiler!
Half-Life 2
Spoiler!