Monitor tisztítási technikák
Elég kényes dolog, mikor meglát az ember egyéb nem oda illő foltokat a monitorján.
És miközben takarítottam a monitoromat eszembe jutott ez az érdekes téma, hiszen szerintem többnyire mindenki máshogyan takarítja a saját monitorját.
Az én technikám:
-Nedves törlőkendővel a monitor borítását/burkolatát végig takarítom.
-Többnyire ablak mosószert fújok rá, majd kicsit hagyom hogy száradjon még kb. a háromnegyedéről eltűnik a cucc.
-Újság papírral maradék nedvességet letörlöm róla (gyengéden)
-Egy zoknival körkörös mozdulattal eltörlöm az esetleges csíkokat.
Kíváncsi vagyok, kinek milyen szokásai vannak. 8-) XD
És miközben takarítottam a monitoromat eszembe jutott ez az érdekes téma, hiszen szerintem többnyire mindenki máshogyan takarítja a saját monitorját.
Az én technikám:
-Nedves törlőkendővel a monitor borítását/burkolatát végig takarítom.
-Többnyire ablak mosószert fújok rá, majd kicsit hagyom hogy száradjon még kb. a háromnegyedéről eltűnik a cucc.
-Újság papírral maradék nedvességet letörlöm róla (gyengéden)
-Egy zoknival körkörös mozdulattal eltörlöm az esetleges csíkokat.
Kíváncsi vagyok, kinek milyen szokásai vannak. 8-) XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Én kipróbáltam, hogy ezzel átöröltem + száraz ruhával (eltűnt minden redva), de nem tudom, hogy ez nem-e árt a monitornak.
A monitor az LED VA (Philips 325E1C/00 LED VA)
Olyat, amiben kendő + ecset + tisztító oldat van, az a biztos.
Én ráverek... akarom mondani egy kicsit nedves szivaccsal óvatosan letörlöm azt csá 😃
Az is megoldás
Mert balta + monitor = törés. Tört monitor az meg már illegális ,hissz warez, mer tört, és az nem eredeti, és az nemjó, és jaah 😆 😆
(én és a sz.r vicceim oké 😃 )
Enyém is langyos, pedig már 9 óra hossza megy, amiota hazaertem sulibol, de nem forró.
Most először van lapos monitorom, TFT-s és arra lennék kiváncsi hogy mivel is tudnám szépen megtakaritani?
H nefolyannak el a pixelek, mert én nekiesek sima vizes rongyal is, de nemakarom elrontani.
Mik kellenek hozza? Köszi
Szoval le is lehet zarni a temat... 😜
Zarojelben: ne hasznalj ablak mososzert, mert nem tesz jot neki!
Amugy en csak letorlom idorol idore az egesszet nedves torlokendovel es ennyi, nem a legjobb, de mivel ugy is porosodik es surun kell csinalni nem akarok veszodni tobbet vele.