Vízipipa
Üdv azok számára nyitottam ezt a témát akik szeretnek vízipipázni!
Ide jöhet minden ami a vízipipázással kapcsolatos. Képeket, tapasztalatokat is tegyetek közzé.(vélemények, tanácsok, ötletek, stb..)
Ide jöhet minden ami a vízipipázással kapcsolatos. Képeket, tapasztalatokat is tegyetek közzé.(vélemények, tanácsok, ötletek, stb..)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Onnan akarok rendelni.
MaTpoF [LINK]
itt nézz körül. ha csak pipaásvánnyal használod akkor érdemes nagyobbat venni Pl.: Sahlar Medium Phunnel! Mert úgy erősebb lesz az íze, de ha dohánnyal is használod akkor kisebb kellene Pl.: Sahlar Mini Phunnel
Azon a linken ásványi követ is találsz!
Pipakövet honnan érdemes venni hozzá?
Azóta viszont visszatértem a vizipipa dohányhoz. Viszont szerintem azt is sokkal jobb szívni belőle. A közepén lévő kiemelkedés eltartja a szenet így szinte lehetetlen megégetni benne az aromát.
Egy szó mint száz; nekem bevált 😀
Köszi! 😀
Dohánynak nincs baja, még mindig tocsog a szirupban, szóval nem száradt ki ha arra gondoltál 😀
Én kis pipám 😀 Finom mentolos dohányt szívok éppen.
Van amúgy egy mini pipám egy ilyen:
[LINK]
De valamiért nem az igazi, nem érzem rendesen a dohány ízét, erős a füst.
Mi lehet a gond? Sok a szén amit ráteszek? Illetve használok hozzá hőtartó "kupakot" is.
MaTpr0F ha azon az oldalon rendesz amit gyurmi linkelt és 15000Ft felett rendelsz ingyenes a kiszállítás és már meg is kapod a kártyát ami -10% kedvezmény (én is innen rendeltem a pipám csütörtökön pénteken már itt volt)
Kmisi99 szerintem sok a hő próbáld úgy hogy meg tömöd rá alufolia ki lugatod csinálsz alufoliábol egy gyűrűt rá teszed majd megin alu folia ki lugatod és mehet a szén így magasabban van a szén és nem ég szét a dohányod pipázás közben. a kis pipámon mindig így szoktam
Kmisi99, nekem ez akkor fordul elő ha túltömöm a pipát. Lehet nálad is az a gond nem?
Vagy ebay-el jobban járnék?
BenjaminHun, kicsit utána néztem. A médiumba elméletileg 20g, míg a minibe 10g dohány az optimális mennyiség. Szval kb fele annyi mint ami a mostani dohánytartódba megy. Am tudsz nekem mondani véleményt arról a dohánytartóról? Én Vortex kerámiát használok, de gondolkoztam h kipróbálásra veszek 1 Sahlar Phunnel-t is.
Én egyszer befürödtem vele. 😃 Bodzapálinkát öntöttem bele és meggyes dohányt... Az első néhány slukk jó volt, de mivel a tüdőben jó sok ér van, hamar meglett a hatása.. 😞
Viszont az én kedvencem a dinnyés dohány. 😀 Néha megnyugtat.
Csak én vagyok az aki másra gondolt a pia-víz csere helyett? 😆
http://www.vizipipawebaruhaz.hu/2088-magier-group/
itt elvileg van
Ez egy 75 cm-es fekete Aladin Magier. Ha valaki tudna egy webáruházat linkelni ahol van raktáron azt megköszönném, mert nincs sehol és már lassan két hónapja várok arra hogy megérkezzen. Másikat meg nem szeretnék mert ez tetszik igazán.
Amúgy szerintem is remek téma és tényleg olyan dolog ez ami mellett jókat lehet beszélgetni, szórakozni. 😀
Persze van hogy egy házibuliban kicsit felturbózzuk a dolgot. 😆
Már egy ideje nálam kimaradt, mert egy barátom véletlenül eltörte mindkét pipámat, amit venni akarok azóta meg egyszerűen nem érkezik raktárra a webshopban...😕
Az viszont még mindig bosszantó hogy sok ember így reagálja le a vizipipát mint pl mocskosbubu. Ha elmegyünk valami nyilvános helyre (parkba, térre) barátokkal pipázni, mindig találkozunk hasonló emberekkel. Jó lenne már ezeket a vizipipával kapcsolatos előítéleteket kitörölni az emberek fejéből.
gyerekek,vegye már le ezt valaki még ma!
a csőrömet böki hogy a gyerekek szájában a vizipipa
a szülők ezt engedik de nagy hiba
még hogy tea meg vízgőz
aki eladja az drogot főz
Egyik haveromnak is van, ha hozzá megyünk általában beizzítjuk 😆