intelIA32: Én eddig csak a pécsi PlayIT-n voltam. Volt kirakva csomó Xbox 360+néhány Xone, lehetett rajtuk játszani (nekem már az is megérte, hogy konzolon játszhattam). Kipróbáltam az Oculus Rift-et (nagyon jó dolog, csak "kicsit" drága). Meg volt az 576-nak standja, ahol az amúgy drága árakat picit lejjebb vitték, meg volt MediaMarkt stand is, ahol a sok "gamer" hulladékot próbálták rásózni a 10 éves gyerekekre (hama uRage pl.). Még MesterMC is volt. Meg van pár színpad, a fő színpadon mindig van műsor, amikor én ott voltam, azt láthattam, ahogy 2 gyerek Rocket League-ben versenyzik egymás ellen. Meg volt youtube színpad. Összességében ha nem egyedül mész el egy ilyen rendezvényre, akkor jól el lehet szórakozni, én mondjuk egyedül mentem, de összeszedtem egy osztálytársam meg a haverját, aztán elvoltunk együtt.
a fenébe, minden playIT alkalmával elfelejtem hogy az IT alatt a monogrammra gondolnak 😆
az elmúlt pár évben veszettül megnövekedett az esemény "mérete" (nem a comic connal együtt szenvednek a millenáris parkban, és nem csak Budapesten van), kíváncsi vagyok minőségben mennyit javult, vagy még mindig csak a mainstreamségre hajtanak
Nem éri meg a Collector’s jegy,én novemberben ilyet vettem,italból tényleg sok volt de a pizzára ilyen 3 órát kellett várni,és elég szegény íze volt 😕 én maradok a Deluxe jegynél,ennél a jegynél is sok az akció 😀
mhmm... A "korlátlan sörfogyasztás" nekem is felkeltette az érdeklődésemet! Kár hogy ebben az évben nincs lehetőségem kijutni, de jövőre mindenképp! 😃
Úgy mint laikus kérdezem általában milyen mértékű akciók szoktak lenni ilyen rendezvényeken, ilyen max ÁFA értékű vagy annál kissebb, esetleg nagyobb leértékelések?
Tételezzünk fel egy tripla A-s címet.
Én voltam áprilisban,akkor normál jeggyel mentem de nem panaszkodtam,de már azzal a jeggyel 10k feletti vásárlás után 1k visszajött. De azon a jegyen rajta volt,hogy kupon,a mostanin nem volt semmi ilyesmi 😃
2015.április 25 szombat PlayIT Show
2015. Február 5-től lehet rendelni az elővételes jegyeket a PlayIT hivatalos weboldaláról.
[LINK]
Nem tudom most van-e ilyen, de még most szólok, hogy ha van ilyen "a jegy ára levásárolható" akció, akkor az csak bizonyos összeg fölött érvényes, eddig 10k volt (valamiért mindig csak a helyszínen derült ki ez...).
Azért kíváncsi leszek, mit raknak abba a híres ajándék csomagba. Jól meg kell pakolniuk, hogy megérje az a Collector's jegy. Na jó azért a korlátlan sörfogyasztás se lehet rossz, már ha el tudják normálisan intézni a sör hűtését 😆 Sajnos eddig nem a jó szervezésről volt híres a PlayIT, na de hátha azóta változtak a dolgok.
A színpadnál dobáltak ajándékokat a "tömegnek", ami azt jelentette hogy a teljesen szerencsétlenül kartonlapra rögzített csomagokat nem bírták 2 sornál messzebb dobni, ezért csak az kapott aki a mikrofonos srác talpát nyaldosta éppen.
10000ft helyett 9990ft?😃
😀
az elmúlt pár évben veszettül megnövekedett az esemény "mérete" (nem a comic connal együtt szenvednek a millenáris parkban, és nem csak Budapesten van), kíváncsi vagyok minőségben mennyit javult, vagy még mindig csak a mainstreamségre hajtanak
ui.: Ja eltudom képzelni bemész az anonim alkoholisták klubjába és bemutatkozol:
"X , Y vagyok a PlayIT rendezvényen lettem alkoholista."
😃
Úgy mint laikus kérdezem általában milyen mértékű akciók szoktak lenni ilyen rendezvényeken, ilyen max ÁFA értékű vagy annál kissebb, esetleg nagyobb leértékelések?
Tételezzünk fel egy tripla A-s címet.
2015.április 25 szombat PlayIT Show
2015. Február 5-től lehet rendelni az elővételes jegyeket a PlayIT hivatalos weboldaláról.
[LINK]
Azért kíváncsi leszek, mit raknak abba a híres ajándék csomagba. Jól meg kell pakolniuk, hogy megérje az a Collector's jegy. Na jó azért a korlátlan sörfogyasztás se lehet rossz, már ha el tudják normálisan intézni a sör hűtését 😆 Sajnos eddig nem a jó szervezésről volt híres a PlayIT, na de hátha azóta változtak a dolgok.
Nem.
Jegyárakról itt: [LINK]