Nekem is több, mint 15600 pontom van. Néhány MMO in-game tárgyai mellett nagyjából semmire nem lehet beváltani, néha van egy videokártya, de arra meg hiába gyűjtenék, mert Európában csak az Egyesült Királyságba és Franciaországba szállítanak.
van 21101 pontom de semmi értelmeset nem lehet már venni.
Régen amikor kevés pontom volt akkor tele volt jó dolgokkal.. most hogy megtudnám venni sehol semmi. kihitte volna 😀..
Na most a Gaming Evolvedbe vettem egy bronz, egy ezüst és egy arány kártyát, amivel játékokat tudok szerezni, most ez igaz? Kiválaszt nekem játékot? Vagy nem olyan könnyű ez azért?
Ennek a programnak az a lényege, hogy beoptimalizálja nekem a játékokat és boost-ot ad nekik? Mert azt vettem észre, hogy sokkal jobban mennek a játékok, ha ezzel indítom őket.
Tényleg jó lenne már, ha feltöltenék kicsit a játékokat, már én is lassan 10.000 pont felett vagyok (újra).
Doge489: ha esetleg nem bírná, be lehet állítani a videó minőségét (felbontás, bitráta, maximum FPS). A kis fogaskerékkel oda tudsz navigálni (Raptr Preferences > Plays.TV > Quality). Egyébként szinte tök ugyanígy lehet a Twitches streamet is beállítani.
Wolverine19: Ellenőrizd, hogy az 'Enable in-game overlay"-nél ki van-e pipálva a jelölőnégyzet.
Sziasztok! Hogy lehet előhozni az FPS számlálót? Én beállítottam jobb fölső sarokba, és megnéztem melyik gombokkal lehet előhívni de nekem nem jön elő. Valaki tudana segíteni?
Tudja valaki miért van az, hogy a pontjaimat csak ilyen sorsolásos dolgokra engedi beváltani? Ha böngészőből nyitom meg a store-t, akkor megjelenik 1-2 játék is (pl dirt3). Ha viszont bejelentkezek, megint ugyan az a helyzet. :/
A választ előre is köszönöm!
El kell, hogy keserítselek: a hardverek csak az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban (tengerentúli területeken kívül) és Dél-Amerikában elérhetőek. Tehát Magyarországon sajnos nem.
Szerintem keres más célt, mert nem valószínű, hogy ez jövő nyárig megváltozna...
6745 pontom van.. ha sikerül szinte mindennap a 60+5 pontot összeszedni akkor terveim szerint jövő nyár körül meglehet az r7 260x kártya. Persze ha addig el nem tűnik a listából .. 😀 Vagy bármi más közbe jöhet éppen.. de hátha 😀
Sziasztok Nálatok jól felveszi a hangotokat? mert nálam össze vissza Vágja be a saját hangomat.. illetve tegnap gyorsított felvételt vett fel valamiért. Valaki valami ötlet?
Sziasztok.
Van a reward pointson belül olyan, h "Play games in the app running" és mellé van írva, h "Limited time 3x bonus" Az lenne a kérdésem, h ez mit takar? Mert én játszottam több, mint 4 órát a diabloval és nem adott plusz pontot, csak a szokásos 60-at kaptam meg.
Vagy ilyenkor mit kell csinálni, h több pontot bírjak szerezni?
Válaszokat előre is köszönöm 😀
Szóval most vettem egy csomó sweeptakes cuccot,minden fajtát,a goldból kettőt,az lenne a kérdésem hogy ez hogy működik?Ha többet veszek akkor nagyobb az esély hogy nyerek?
Sziasztok.
Az mitől függ, h hány pontot lehet szerezni naponta? Mert én tegnap szereztem 60 pontot és többet nem is kaptam, hiába játszottam akármivel.
Ezt írta, h "Reach the maximum amount of gameplay points for today." Csak ezért kérdezem.
Amúgy tényleg korrekt az egész. Tökre tetszik nekem is 😀
Tök fölösleges már az egész.
Régen amikor kevés pontom volt akkor tele volt jó dolgokkal.. most hogy megtudnám venni sehol semmi. kihitte volna 😀..
CODEX-es AC:Syndicate-t nem látja a program, és manuálisan sem tudom hozzáadni. Azért mert tört, vagy valami más az oka?
Doge489: ha esetleg nem bírná, be lehet állítani a videó minőségét (felbontás, bitráta, maximum FPS). A kis fogaskerékkel oda tudsz navigálni (Raptr Preferences > Plays.TV > Quality). Egyébként szinte tök ugyanígy lehet a Twitches streamet is beállítani.
Wolverine19: Ellenőrizd, hogy az 'Enable in-game overlay"-nél ki van-e pipálva a jelölőnégyzet.
Wolverine19: Fraps al egyszerűbb!
Tudja valaki miért van az, hogy a pontjaimat csak ilyen sorsolásos dolgokra engedi beváltani? Ha böngészőből nyitom meg a store-t, akkor megjelenik 1-2 játék is (pl dirt3). Ha viszont bejelentkezek, megint ugyan az a helyzet. :/
A választ előre is köszönöm!
Szerintem keres más célt, mert nem valószínű, hogy ez jövő nyárig megváltozna...
A hang kérdést passzolom, még csak most kezdtem el próbálgatni a videós részét.
Van a reward pointson belül olyan, h "Play games in the app running" és mellé van írva, h "Limited time 3x bonus" Az lenne a kérdésem, h ez mit takar? Mert én játszottam több, mint 4 órát a diabloval és nem adott plusz pontot, csak a szokásos 60-at kaptam meg.
Vagy ilyenkor mit kell csinálni, h több pontot bírjak szerezni?
Válaszokat előre is köszönöm 😀
Az mitől függ, h hány pontot lehet szerezni naponta? Mert én tegnap szereztem 60 pontot és többet nem is kaptam, hiába játszottam akármivel.
Ezt írta, h "Reach the maximum amount of gameplay points for today." Csak ezért kérdezem.
Amúgy tényleg korrekt az egész. Tökre tetszik nekem is 😀
[LINK]