Kormányok

Szerző: TerrorDom, 2014. January 20., téma
Fórum » Periféria
Ez téma arról szól, hogy egy kormányról megoszthatjátok a véleményeteket.Milyen kormányt használtok, melyik a jobb, stb... vagy aki szeretne venni egy kormányt, de nem tudja milyet vegyen akkor itt kérhet segítséget.
Hozzászólások: 210
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
reszler112233 avatar
Végül ha minden jól megy én átlépem a kis T150-esem és jön helyett egy T300RS GT. Kis szerencsével még karácsony előtt itt lesz.
0
0
0
0
💬 5
no avatar
@reszler112233: Az most a konzolvilágnál 136 ezer majd írd meg milyen.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Kings Bounty fan: 136-ért bontott volt, és már nem is kapható, az új meg 150, és ez biztos mert ma pont onnan rendeltem én is.
0
0
0
0
no avatar
@reszler112233: A szegedibe nem tudom mert nem néztem meg. Csak láttam hogy a polcon volt még.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Kings Bounty fan: Én netről rendeletem így a sok üzlet egyikében lehet akad bontott, de az internet szerint nem volt.
0
0
0
0
no avatar
@reszler112233: Ja értem, érdekes.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
Az úgy mond hitetleneknek elmondom hogy sikerült megcsinálni a Logitech váltót Thrustmasterhez és kiválóan működik 😎.
1
0
0
0
CulturalCat avatar
Sziasztok! Elég egyedi dolognak tűnik az egész de, olyan gondom van hogy vettem egy Logitech Driving Force shiftert és vettem hozzá egy átalakító kábelt hogy usb-ről lehessen működtetni. Ezzel az egésszel annyi a gond hogy nem igazán tudom működésre bírni, bekéne kalibrálni csak egyszerűen semmilyen program se érzékeli.

Esetleg valaki járt már így?

Spoiler!
Ez lenne az az átalakító kábel:https: //mtsimtech.hu/product/logitech-valto-adapter/
0
0
0
0
💬 22
AMDMonsteR avatar
@CulturalCat: Mivel alapból a kormányhoz kell csatolni, és annak a hardware-e továbbítja a jelét, ezért egy egyszerű átalakítóval nem fog menni, csak emulált hardware-rel.
Ha ügyes vagy, és benne vagy ilyenekben, rengeteg videó van róla, hogy hogyan kell ilyet csinálni, de abból sem mind működik.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@AMDMonsteR: Megnézted a linket? Ez egy hardware csak kész állapotban. Néztem videókat hogyan kell ilyeneket csinálni és ez teljesen ugyanaz csak már egyből használható, jelen esetben csak egy program kéne aminek a segítségével betudnám állítani és kalibrálni.

Azért köszi a segítséget.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@CulturalCat: Most néztem meg. Én nem nagyon adnék az ilyenekre, mivel megvan azért az is, hogy milyen kormányok mellé hajlandó társítani a software, és nem hiszem, hogy Thrustmaster-ből bármelyik támogatná...
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@AMDMonsteR: Csak hogy értsd, ez alapján kell megcsinálni és jü is lesz: https://www.youtube.com/watch?v=dLpWEu8kCec&lc=UgwAsuy0otzJnCreowJ4AaABAg.9BJQr6WYwWW9Voh_-48WJs&ab_channel=amstudio

Utólag is köazi a dolgokat amiket írtál (noha nem is éppen segítettek).
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@CulturalCat: Nem kötekedés, de mire lenne használva? Mihez kötnéd? Gondolom PC-hez, de van hozzá kormány is? Anélkül szerintem nem sokra fogsz menni a külön váltóval.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reszler112233: Pár hónapja ugyanezen a topicon kérdeztem a kormánnyal kapcsolatban és utána ahogy az meglett kérdeztem az ets2 topicban is ahol te voltál az egyik válaszadó (tehát ha nem jött le volna eddig, van kormányom). PC-hez lenne, Thrustmaster T150 rs-em van és mellé Thrustmaster T3PM pedálszett, ezek mellé lenne a váltó csak személy szerint ilyen mezei gamerként nem igazán volt pénzem Thrustmaster TH8A váltóra és emiatt csinálnám ezt a megoldást.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@CulturalCat: Értem! Bár én nem bíznék benne hogy működni fog a Logitech váltóval a T150, de ki tudja. keresgélni kell a neten hogy egyáltalán elfogadja-e vagy sem. Azt viszont én is tudom a TH8A váltó nem igazán olcsó, viszont azt csak össze kéne kötni a T150-el és menne gond nélkül, így én inkább spóroltam volna még, és megvettem volna a TH8A váltót.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reszler112233: Annak tudatában vettem meg a váltót és hozzá a kábelt hogy utánna néztem hogy ez valós és működik is. Tehát az megvan hogy ez valós hogy így képes működni csak éppenséggel most a módját keresem annak hogy ez hogy fog menni.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@CulturalCat: Apropó, T3PM pedállal kapcsolatban érdeklődnék. mekkora szakadék van a gyári 2 pedáloshoz képest? Megéri az árát?
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reszler112233: Azt kell mondjam hogy megéri az árát, igaz én csak 48 ezerért vettem, de megérte. Ugye teljesen jó a súlya és így amikor nyomod a pedált akkor nem bukik előre, illetve ez alól kivétel a fékpedál ugyanis annak nagyon kemény a rugója (mint a valóságban, vagy még keményebb), de ugye lehet hozzá rendelni puhábbat. Tehát összességében azt kaptam amit vártam.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@CulturalCat: 46+ postáért van most a legjobb áron ezt már kikutattam. Amúgy elvileg ha újonnan vetted, lennie kéne hozzá lágy rugónak, is legalábbis azt olvastam több helyen is jár hozzá alapból a lágy rugó is.

[LINK]
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reszler112233: Én is az aqua-tól vettem és mostmár emlékszem hogy 46.400 Ft-ért. Dobozában nem találtam lágyabb rugót, de annyira nem vészes mert apró pénz.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@CulturalCat: No végül nekem egy T3PA-GT pedál lesz legkésőbb január végén.A határidő azért, mert prohardveren, aminek tagja vagyok már 2015 óta, egy fórumtárs felajánlotta hogy ad egyet ingyen bérmentve ha elmegyek érte Zuglóba. No de az nekem 283 km-re lenne, így rá akartam venni hogy postázza el nekem és annak költségét álom, de abba nem ment bele, viszont ha küldök érte valakit akkor oda adja neki, és az eljuttatja majd nekem. Így most a Pesten lévő rokonságnál a pedál, és azt még nem beszéltük meg, hogy postázzák, vagy január végén ha megyünk az Agromash Expo gépkiállításra, akkor majd elhozom én magam, de a lényeg az hogy a T3PA-GT pedál már biztos.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reszler112233: Jól van, ennek örülök hogy valakinek sikerült segítenem ilyen ügyben 😀. Kellemes karácsonyi ünnepeket és újévet!

Spoiler!
A HE-VA viszi a prímet 😎.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@CulturalCat: Köszönöm! Azért én is nézelődtem a T3PA pedál után, néztem róla videót, és ledöbbentett mennyivel másabb, erősebb mint a gyári 2 pedálos ami szinte full műanyag.

Spoiler!
No fene tán szakmabeliek vagyunk? (Mezőgazdaság) Csak mert gondolom a profilképen láttad a HE-VA hengert, és azért arról egy mezei ember a kicsi mérete miatt nem biztos hogy felismerné.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reszler112233: Nincs mit. Bár azt nem tudom hogy a T3PA és T3PM között mi különbség van, mert én csak annyit vettem észre hogy a pedálok máshogy néznek ki.

Spoiler!
Igen szakmabeli vagyok, és van lassan 4 éves tapasztalatom a hengerrel kapcsolatban.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@CulturalCat: Ma megérkezett a T3PA-GT pedál. Azt kell mondjam ég és föld a különbség a 2 pedálossal szemben. Marhára szokni kell még az új pedált a 2 pedáloshoz viszonyítva. Végül postán jött meg, mert a kiállítási létszám igen kicsi, és azok közül akikhez mentünk volna több cég sincs kint, na meg a járványhelyzet végett úgy döntöttünk kihagyjuk a kiállítást, és maradunk itthon. Sokról nem maradunk így se le, tekintve hogy az Agroinform által elég sok videó kerül fel a Facebook oldalukra, így azokat nézve mintha ott lennénk, és az is látszik a videókból, hogy nincs tolongás a gépek közt mint korábban volt, amire mondjuk rátesz az is hogy a gépek közt igen nagy terek vannak üresen.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reszler112233: Alaposan szokni kell a pedálokat főleg ugye a kuplongot, mert ugye csak nem úgy fog mint a valóságban. Hát igen, ez a kiállítás nem nagy durranás, idén én sem mentem ki mert ennyi pénzért teljesen felesleges lett volna, ráadásul 4 pavilon nagyon szűkösen megpakolva. Az meg megint nem nyerő hogy nem voltak kint azok a cégek akikhez mentünk volna, sajnos emiatt nem tudunk a hengerhez simítót venni.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@CulturalCat: Na igen a kuplung. Az nálam egyenlőre használaton kívül lesz egy darabig biztos. Viszont most az új pedálnál a gázpedál van olyan keménységgel mint a 2 pedáloson a féké volt, és a fék ugye attól még erősebb, pedig a kis keményítő gumit kikaptam belőle.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reszler112233: Nekem semmi bajom nem volt a pedélok keménységével. Tán nincs váltód hogy használaton kívül van a kuplung?
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@CulturalCat: Nincs váltóm, és nem is biztos hogy lesz. Nincs helyem hozzá ugyanis asztallapra van fogatva a kormány, és sarok asztalom van. Mellettem pedig csak kevés hely van, mert a többi helyet elfoglalja a színes lézernyomtató. (Jobb kéz felől, ugyanis oda raknám tekintve hogy jobb kezes vagyok.) Ha már váltót is vennék akkor valószínű kéne legalább egy Wheel Stand is, de ugye az plusz költség is lenne, másrészt van hogy a kormányt napokig/hetekig nem használom.(Oka a valós élet, és a mezőgazdaság.) Mondjuk tudnám használni a kuplungot is a kormány mögötti két füllel amivel ugye ki lehet váltani amolyan kormány váltóként használva őket.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reszler112233: Így érthető. Szerintem simán megpróbálhatod pillangó váltóval használni. Amúgy meg kezdődik a szezon nem sokára.
0
0
0
0
migist2 avatar
Sziasztok, kérlek segítsetek. a probléma . LOGI Driving Force GT, pedálok és gombok működnek, de a kormány tengelyét nem érzékeli Valakinek ötlet, vagy átsiklók valami felett? És a kormány kőzepén található lógó csak villog itt egy videó rolla Köszönöm előre is.

[LINK]
0
0
0
0
💬 7
zsolo avatar
@migist2: AMDMonster megírta az előző kérdésednél a választ! 😏😏😏😏

Idézem

@migist2: Tipikus hibája volt annak a kormánynak. Ha minden működik, csak nem kormányoz, akkor Táp hiba! Ki kell cserélni az edapterét, arra figyelj, hogy 24V-os legyen!
0
0
0
0
migist2 avatar
@zsolo: Tegnap vettem hozzá vadonat új Tápot amit a gyártó le írt 24v/1a

Így el értem ezt ami a videóba van eddig ennyi se volt valami most az automata calibralasal lehet szerintem
0
0
0
0
Flash avatar
@migist2: Nézd meg az enkódert, hogy ott minden rendben van-e, nem forog-e el a tengelyen vagy ilyesmi... anno G25/27-nél is volt ilyen probléma.

A linkelt videód melletti találat volt:

[LINK]
0
0
0
0
migist2 avatar
@Flash: Hát én ennyire nem merem szét szedni
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@migist2: Ott akkor elofordulhat hardware-es probléma, lehet, hogy szét kell szedni, és elmozdult egy érzékelője, vagy végállás kapcsolója.

Azt nézd meg, hogy bekapcsoláskor (a gép indításakor) is ezt csinálja, és ha már megy a gép és driver, akkor bedugva is ugyan ez a jelenség?
0
0
0
0
migist2 avatar
@AMDMonsteR: Igen bekapcsoláskor (a gép indításakor) is ezt csinálja, és ha már megy a gép és driver, akkor bedugva is ugyan ez a jelenség de nem csinálja non stop csak balra 3× és annyi meg is ál
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@migist2: Végálláskapcsoló, szogfigyelő akkor...

Ezeknél egyszerűbb ha eladó alaktrésznek (úgy is viszik jó árban, akinek van hozzá türelme, és veszel egy újat
0
0
0
0
migist2 avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 4
zsolo avatar
@migist2: Dugd be másik gépbe, ha ott sem érzékeli akkor lehetséges hogy megadta magát! Esetleg frissítsd a drivert!
0
0
0
0
migist2 avatar
@zsolo: Driver a leg frisseb van amit találtam a LOGI oldalán Másik gépem jelenleg nincs
0
0
0
0
zsolo avatar
@migist2: De csak van ismerősöd , rokonod akihez el tudod vinni és megnézni nála!
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@migist2: Tipikus hibája volt annak a kormánynak. Ha minden működik, csak nem kormányoz, akkor Táp hiba! Ki kell cserélni az edapterét, arra figyelj, hogy 24V-os legyen!
0
0
0
0
CulturalCat avatar
Sziasztok! Olyan gondom van hogy ugye Thrustmaster t150 kormányom van és szeretnék hozzá 3 pedálos szettet és kézi váltót, ugye t3pa pedálszett van direkt hozzá csak egyszerűen nagyon drága, szintúgy a th8a kézi váltó megintcsak nagyon drága, és arra lennék kíváncsi ha Logitech pedál szettet és váltót vennék az úgy hogy jönne össze? Illetve olyanról is hallottam hogy váltóból van különálló amit csak simán be kell dugni egy usb-be és működik. Olvastam már erről fórumokat, de kíváncsi vagyok a tapasztalatotokra e-terén.
0
0
0
0
💬 9
zsolo avatar
@CulturalCat: Logitech cuccok szerintem nem jók hozzá, 2 külünböző márka, én is nemrég vettem hozzá egy T3PA pedál szettet a T150-hez, ami tök jól is működik vele, és rohadt jó cucc, igaz nem olcsó, de nem bánod meg!
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@zsolo: Van hozzá átalakító kábel ami annyit tesz hogy usb-ről kell mennie és kész állítólag.
0
0
0
0
zsolo avatar
@CulturalCat: Én nem tudok róla, nem merném bevállalni! :D
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@zsolo: Olyan kérdésem van hogy pedál szett van-e valamilyen amit külön lehet kapni és nem t3pa?
0
0
0
0
zsolo avatar
@CulturalCat: A gyári amit adnak hozzá alapból, de azt is max használtan kapsz, újat én sem találtam, azért vettem a t3pa-t, az a legolcsóbb hozzá!
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@zsolo: A t3pm olcsóbb, arról miket mondanak?
0
0
0
0
zsolo avatar
@CulturalCat: Kb ugyanaz mint a t3pa, az van nekem is, az jó cucc, fém pedálok, de azt nem tudom mi a 2 között a különbség!
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@zsolo: Olyan kérdésem van még hogy CSl pedálokról milyen vélemények vannak?
0
0
0
0
zsolo avatar
@CulturalCat: Nem tudom, ebben nincs tapasztalatom! Nézz utána!
0
0
0
0
no avatar
Beesett a logitec g923 100 alá.
0
0
0
0
zsolo avatar
Melyik kormány lenne a jobb választás? Logitech G29 vagy G920? azt olvastam, hogy a fék pedál mindegyiknél elég kemény, ki kell venni belőle egy műanyag darabot, hogy ne legyen az, de akkor a garancia ugrik...esetleg ha nem venném ki, akkor a kuplung is jó lenne féknek..?🙄
0
0
0
0
💬 16
SuperPuma avatar
@zsolo: Őszintén szólva én még mindig inkább a 25/27-et választanám. Azokhoz legalább még alapból járt a váltó konzol. (Aztán lehet a 29-hez jár, de őszintén eléggé kis hitvány)
Fogaskerékkel nem tudom hogy áll, úgy emlékszem anno a 25ben erősebb volt, mint a 27ben. Nézd meg a többi gyártó termékét is, ne hozz elhamarkodott döntést. Elvileg a Thrustnak is nagyon jó szettjei vannak (Bár az olcsóbb darabjaikkal nekem csak rossz tapasztalatom volt). A Speedlinket pedig kerüld már inkább messziről.
0
0
0
0
zsolo avatar
@SuperPuma: Van egy T150-es kormányom, de tönkre ment a pedálja...gagyi műanyag, lehet hozzá venni 3 pedálosat de az majdnem 70ezer, akkor már vennék egy Logitechet...
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@zsolo: Mi baja lett a pedálnak? Ha csak a rugó tört el benne mint nekem akkor az házilag javítható, mert kapható hozzá rugó.[LINK]
0
0
0
0
zsolo avatar
@reszler112233: Nem reagál a pedál, be sem tudom állítani a beállításokban a gázt meg a féket! Igen azt tudom,a fék pedál már nincs annyira fenn, a gáz pedál még jó, rendeltem rugokat, hátha úgy jó lesz....ha nem akkor nem tudom mit csináljak xd
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@zsolo: No igen a potmétereket eltalálni hogy jól működjön babra munka, ha nem jelölöd be a szétszedés közben mint én is jártam. Egyszerűen elég 1 foggal elrakni és vagy működik vagy nem. Vagy anélkül fékez vagy ad gázt hogy egy picit is mozdulna a pedál. Nekem kb 1 óráig tartott mire mind a két pedál potméterét belőttem.
0
0
0
0
zsolo avatar
@reszler112233: Ez a pedál szett amúgy jó lenne hozzá nem? Azt írja kompatibilis lenne vele!
[LINK]
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@zsolo: Igen kompatibilis vele. Én anno PH oldalon a megfelelő topikba kérdeztem mikor nekem eltört a rugó az én pedálomban, és ajánlották is hogy jó hozzá, sőt ezt a gyártói oldal is megerősíti, de én sokalltam érte az árát.
0
0
0
0
zsolo avatar
@reszler112233: Jónak biztos jó, gondolom jóval is jobb mint amit eredetinek adnak hozzá...de a kormányomnak semmi baja, de pedál nélkül nem sok értelme van játszani, vagy veszek hozzá egy pedált amit linkeltem(pcx-en van is 68k) vagy veszek egy logitech kormányt...te melyiket választanád?
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@zsolo: Vagy a T3PA pedál is jó hozzá és az olcsóbb is mint a T-LCM, igaz a profi pedál a T-LCM, de a gyári két pedáloshoz viszonyítva állítólag a T3PA is sokkal jobb már.

[LINK]
0
0
0
0
zsolo avatar
@reszler112233: Hmmm, azt hittem ez nem jó hozzá, de ezek szerint akkor igen! :D Ez sem tűnik rossznak!
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@zsolo: A gyártói oldalon amit linkelni fogok, és ott rámész az ECOSYSTEM részre akkor ki fogja írni mi kompatibilis a T150-el. Egyébként akár kézifék, és a TH8A váltót is fogadja a kis T150.

[LINK]
0
0
0
0
zsolo avatar
@reszler112233: Ohh már látom, köszi :D Sokat segítettél! Akkor ez megoldja a problémát!
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@zsolo: Amúgy a G29 és 920 ugyan az, csupán a 29 a PlayStation/Windows, a 920 pedig xbox/Windows supporttal jön.
0
0
0
0
zsolo avatar
@AMDMonsteR: Igen, aztán rájöttem már én is! :D Jó cucc mind2 amúgy!
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@zsolo: Egyébként inkább Thrustmaster dolgait ajánlanám. Volt a kezem alatt, igaz kölcsön g29, viszont üzemszerűen nem váltanám le a T300-at rá.

Halkabb, szíjas kormányai vannak a Thrustmasternek, és jóval erősebb, és pontosabb erővisszacsatolásuk van, a nagyobb fordulási szögekről nem is beszélve, valamint a nagyon erős és pontos lehatárolhatóságról.
0
0
0
0
zsolo avatar
@AMDMonsteR: Elhiszem, nekem nincs tapasztalatom Logitech kormánnyal még,de rosszat azért nem olvastam róluk,ez az első komolyabb kormányom ami most van!
0
0
0
0
no avatar
azért hardveraprón vagy face marketplacen de inkabb aprón azért lehet találni már t150et is 40ért és g29et 50ért szóval jól kell kifogni, és nem újonnan venni 2x olyan áron
0
0
0
0
💬 3
bukta2 avatar
@trunkusz: A t150 53k újjonan, a g29 meg 74k mi ezen a 2x es ár? 😃
0
0
0
0
no avatar
@bukta2: t150et láttam már 30-35ért és g29et 40ért is majdnem 2x ár.. nembaj vegyétek meg 1.5x áron
0
0
0
0
bukta2 avatar
@trunkusz: Ezt szerintem mindenki eldönti maga ki mit,mennyiért vesz 😉 ennyi erővel mehetsz az autókereskedőkhöz is reklamálni hogy 1000km es autó 1 millával olcsóbb mint a 0km-es... 😀 stb...
0
0
0
0
CulturalCat avatar
Sziasztok! Olyan gondom van a kormánnyal (Thrustmaster T150) hogy eggyáltalán nem érzékeli a számítógép, a kormány Control panel sem érzékeli, a Firmwaret próbáltam frissíteni de ott se érzékeli, vezérlőpultban érzékeli de csak kontrollerként és ha jobb klikkel rámegyek a játékvezérlő beállításokba ott se érzékeli. Ötletem sincs hogy mi lehet a gondja mert már vagy 5-ször újratelepítettem és egész délután fórumokat olvastam meg ilyenek, ha tudnátok segíteni azt megköszönném.
0
0
0
0
💬 1
AMDMonsteR avatar
@CulturalCat: Szia, nekem van/volt TMX-em ami ugyan az kb. Nálam az egyszer segített, hogy mindent letöröltem, temp mappa, egyéb app data, hasonló helyekről, a kormány nyomát is. Utána hagytam Windows-nak, had ismerje föl újra és szedjen hozzá driver-t, ls ha azzal működött, ment vissza a kontrol panel.
Ha nem, az egy TMX-em esetében hardware hiba lépett fel, és újra kellett valamit forrasztani rajta, ahhoz nem értek.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
Sziasztok, kormány vásárlás előtt állok de, nem tudom hogy milyet lenne érdemes venni? Tapasztalatok, vélemények?
0
0
0
0
💬 10
Memento Mori avatar
@CulturalCat: A rá szánt összegtől függ! Logitech G széria alá nem adnám, abból lehet régebbi is. De én inkább thrustmaster cuccokat ajánlanék. Force feedbackben a logi cuccok sokkal gagyibbak a thrustmasternél.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Memento Mori: Hát ilyen 65 ezret szánnék rá.
0
0
0
0
Memento Mori avatar
@CulturalCat: Akkor T-150, vagy G29 használtan a legjobb. (Ahogy Superman79 is mondta.) Igazából ebben a kategóriában nincsenek nagyon opciók.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Memento Mori: Rendben, kösz a választ.
0
0
0
0
Superman79 avatar
@CulturalCat: Szia! Nekem Thrustmaster t150 van. Nagyjabol 40-45k-ert vettem hasznaltan. Teljesen megvagyok elegedve.A force feedback is teljesen jól van. Csak ajanlani tudom. Ebbe a kategóriába sorolhatò még a Logitech g29/27/920 asthiszem.
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@Superman79: Kösz a választ.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@CulturalCat: Szintúgy T150RS-em van. Mikor vettem akkor újonnan volt 54k, de most picit felment az ára. Ami negatívum az a pedál része, mert arra figyelni kell, de maga a kormány, az teljesen megfelelő szerintem, mert akár a T3PA hárompedálos szettet is elfogadja, sőt a komolyabb T-LCM pedálszettet is, de az többe kerül mint maga a kormány. Egyébként itt [LINK] ha rámész az ECOSYSTEM-re akkor ezt szépen ki rakja, de ezen felül váltót és kéziféket is lehet hozzákapcsolni, de ezek is borsos árúak. na meg egy T150-nek lehet nem is annyira való, mert ugye olcsóbb kategória. A kiegészítőket, mint komolyabb pedál, és váltó+ akár kézifék, az már inkább a T300 vagy a fölötti kategóriához jobb választás. Bár ha a T50 után feljebb megy az ember akkor megérheti, mert ugye a kis tesó is lekezeli ezeket addig míg nem lesz komolyabb kormánykerék hozzá. (Ez csak az én véleményem.)

Ui: Nekem a gázpedál rugója már egyszer eltört, de hál istennek apróért van hozzá utángyártott rugó, ami tökéletes, így nem kellett több tíz ezret kidobnom az ablakon egy új pedálért. [LINK]
0
0
0
0
CulturalCat avatar
@reszler112233: Rendben, köszönöm válaszod.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@CulturalCat: Nincs mit!

De mint már írták, ki lehet fogni ezen ár körül használtan jó állapotú G29-et is.
Nekem újonnan kellett mindenképp, és akkor ugye mint írtam a T150 54 volt, míg az új G29, az minimum 80-ba került akkor.(terítéken volt nálam is a G29/920, de az ára visszatartott, na meg az is hogy első FFB-s kormánynak sajnáltam 80 vagy attól többet kiadni. Most már viszont ha megteheti az ember akkor ajánlom én is, attól függetlenül hogy nekem a T150 is megfelel.
0
0
0
0
feher-adam1989 avatar
Egy Logitech Wingman Formula Force GP kormány mennyire számít jónak manapság? Mert nekem az van, tökéletesen működik. Csak kíváncsi vagyok hogy ki mit gondol róla és kinek van ilyen esetleg. 😀
0
0
0
0
💬 8
no avatar
@feher-adam1989: 180 fokos csak így semmire nem mész vele, de kocsis gamekat nem is tudsz futtatni.
0
0
0
0
feher-adam1989 avatar
@Kings Bounty fan: Miért ne tudnék futtatni? Amúgy én szeretem, jó benne a force feedback! Csak jól be kell kalibrálni.
0
0
0
0
no avatar
@feher-adam1989: Maximum az rfactor 1 lehet semmi más. Nekem is egy speedlink-es van azt 17 év vége óta kb 3-4-szer volt használva mivel nem támogat semmit, az automobilistába meg rosszabb mint billel.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Kings Bounty fan: NFS Carbon-hoz pont jó lehet. Nekem ugyan 270 fokot fordult a régi Thrust GXT27, és azzal tökéletes volt. Azzal toltam egy drift pályán több mint 12 millás őszpontot, amiről azt hiszem van is képem a játék adatlapján.
csak éppen egy idő után nem vette a hirtelen kanyarokat. Az új T150-et meg hiába húztam le 270-es fordulási szögre, nem akart vele menni normálisan, mondjuk a T150 inkább szimulátor játékokhoz van tervezve, abban tökéletesen üzemel 900 fokra állítva.
0
0
0
0
no avatar
@reszler112233: Na hát az ilyenekhez inkább a billentyűzettel lehet tolni, ami nem szimulátor az gyalázat vele. Egyszer kipróbáltuk asszem a rivals-sal, hát mit mondjak billel sokkal könnyebb az arkade címeket, kormánnyal halál. Carmageddont is megnéztem borzalom.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Kings Bounty fan: Az autós játékok nekem is jobban fekszenek billentyűvel, de mint írtam a GXT27 igen jól teljesített a Carbon-ban. A többi NFS-t viszont mindig billentyűvel tolom/toltam.
0
0
0
0
no avatar
@reszler112233: Helyes, én is, mivel erre épülnek fel.
0
0
0
0
Superman79 avatar
@feher-adam1989: Nekem kb 2 éve egy Esperanza valami volt. 180 fokot tud az is. F1 14 hez használtam, és piszok sokat beletettem, csak egy idő utan aztmondta, hogy 5 percenként kikapcsol. Az óta van meg a Tt150. Nekem sokkal jobban adja a t150 el. Assetto zok, meg f1 18-azok.
0
0
0
0
no avatar
Megnéztem a g923-at, és végre itthon is a média marktba lehet kapni, ki vett már belőle?,és mik a tapasztalatai?
0
0
0
0
💬 14
xCube avatar
@Kings Bounty fan: Nem vettem csak próbáltam. G29 tulaj vagyok és a hatalmas árkülönbséget nem tartom semmilyen szinten indokoltnak. Az optimalizációk minimálisak és ha a játék nem támogatja őket, akkor nincs semmilyen különbség. Valamint ennyi pénzért recserésmentes szíjas kormányt is lehet venni. Én nem ajánlom senkinek, belépő szinten G29, utána T300 RS GT, végül Fanatec CLS.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: 105 ezerért van t300 az a sima gt.
0
0
0
0
xCube avatar
@Kings Bounty fan: Ha ennyit akarsz költeni, akkor inkább az. Semmi előnye nincs a G923 -nak vele szemben.
0
0
0
0
no avatar
@xCube: Igen mert ezeket támogatják a gamekat semmi más a g29 és felette alatta mind okádék.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@xCube: Nekem elég lenne egy tisztességesen összerakott, normál rugós cucc is.
0
0
0
0
xCube avatar
@SuperPuma: Abból tisztességesen összerakott nem lesz soha, mert a rugós megoldás (ne értsd félre) bazári cucc. Nekem volt már pár kormányom és soha az életben nem tudnám elképzelni, hogy rugós és nem FFB -es kormánnyal játsszak valamit. Még arcade szinten sem. 2003 -ban volt egy olyan rugós Speedlink kormányom, amit fájó szívvel vittem vissza a MM -ba, mert piszok jó volt a fogása és az érzékenysége, de három nap alatt megadták magukat a gombok és a váltófül. Azóta próbáltam többet is, de egyik sem volt használható. A valaha létezett best buy a Logitech MOMO volt. Fillérekért kaptál olyan élményt, hogy ihaj. Manapság is használják még néhányan. A G széria megjelenésével fillérekért dobálták, az alsó árhatár 10.000 Ft volt. Annyiért kaptál egy élvezhető FFB kormányt váltóval és pedálokkal. Ma az inflációt is figyelembe véve sem kapsz még hasonlót sem. A legalja a G29 (nem rossz értelemben, hanem élvezeti szinten), ami kezdésnek és alkalmi használatra szuper, árban is viselhető.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@xCube: Nekünk évekig volt egy egyszerű speedlink. Elvoltam vele. Olyant lehetne újonnan kapni, én vennék. Volt ez az utód Drift O.Z, na az katasztrófa.
0
0
0
0
xCube avatar
@SuperPuma: Éppen erről beszélek, hogy manapság még a drágább rugós kormányok is szemétre valók. Az élvezhető limit a G29 -nél kezdődik 😞 . De ott ugrik is egy fényévet.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@xCube: Pedig anno az tényleg az olcsók közül való volt.
Ez az "ezüst villámlás" fantázianevű cucc volt. Nagyon primitív volt, cserébe mindennel is működött többek között.
https://drivers.guide/images/devices/speed-link-sl-6682.png
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@xCube: Én is sima rugós kormányról léptem FFB-sre kb 1 évvel ezelőtt. Egy Thrust GXT27-et váltott egy ThrustMaster T150RS. Utóbbi első FFB-s kormánynak szerintem tökéletes, ha nem akar az ember egy vagyon költeni rá, bár eme termékre is igaz hogy elszállt az ára. Tekintve hogy én 54-ért vettem meg és ugyanott most 70-ért adják. És így mondhatom már én is hogy a T150RS is fényéveket ver a sima rugósokra.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Kings Bounty fan: Nekem g920 volt.
Hangos...
Belépő szinten Thrustmaster TMX-et nagyon ajánlom, afölött T300Rs.
A Logitech volt régen a legjobb ilyenekben... De már a g920 is... Az árkategóriában hangos, darabos... Hall effect nagyom jó, de az is el tudja rontani a kalibrálást... Nem olyan erős a műterhelése mint hirdetik.
A g923 nem hinném, hogy ekkora előrelépéslenne.
T300Rs és boldogság.
Esetleg használtan ajánlom a T500-at.
0
0
0
0
no avatar
@AMDMonsteR: [LINK]

Ez a legolcsóbb belőle.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Kings Bounty fan: igen, viszont ez legalább meg is éri 😃

Halk, szíjas hajtás, rettenetesen pontosan kalibrál és bár a pedáljai nem olyan advanced szintűek, maga a kormány mérföldekkel jobb...
0
0
0
0
xCube avatar
@Andor1997: Ez egy nagyon rossz vicc. De legalább a G29 / G920 tulajokat nem eszi majd az ideg 😃 .
0
0
0
0
ben_aloha avatar
@xCube: A logitech a g27 óta viccet csinál önmagából.. 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@ben_aloha: G920 130 rugóért...na az a vicc 😊
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Sziasztok!
Melyik kormány való jobban PC-hez? [LINK]
Vagy tudnátok valami hasonlót ajánlani olcsóbban.
0
0
0
0
💬 1
BenjaminHun avatar
@Gyrger72: [LINK]
Itt most 71 ezer magyar pénz. annyit megér bőven, csapj le rá.
Nekem is ilyen van csak ajánlani tudom.
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
Sziasztok!
Birtokomba jutott egy Btech BJW-280-as tipusu kormány, viszont driver feltétele után is hatalmas dead zone-ja van. Középről eltekerve balra és jobbra elég sokat kell tekerni hogy elkezdje érzékelni. A kérdés az, hogy ha szétszedném lehetne vele valamit csinálni belülről, vagy ez igy lett megcsinálva és ennél jobb nem lesz? Elég kezdetleges kormány tudom, de ha már hozzámjutott lehet használnám, és ezzel a dead zone problémával elég kellemetlen. Nem csak játékokban jelentkezik hanem alapból. Egy jó 10fok-10fok dead zone van mindkét irányban szerintem. https://i.imgur.com/I02kkR2.jpg Kalibrálási lehetőség nincs, nyilván program sem hozzá szoval nincs miből kiindulni.
0
0
0
0
💬 2
SuperPuma avatar
@tothricsi95: Próbáld meg bekalibrálni. Nekem a tengelyeken alapesetben 10% deadzone van, 2%-ig le tudom vinni, onnantól false jeleket közvetít....rossz minőség

Próbáld meg alap WDM driverrel. Úgy sima 2 vagy 3 tengelyes játékvezérlőnek fogja kezelni.
(Persze force feedback meg rezgés nem igen lesz)

Youtubeon még szakszerű videó is van hozzáértőtől....😊
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
@SuperPuma: Ja de kalibrálás nincs csak ha Dinput-ba teszem ott meg nem kormányként érzékeli és igy nyilván azt nem tudom kalibrálni ezért necces a dolog. :D Ha Xinput-ba teszem akkor kormányként érzékeli, de akkor pedig nincs kalibrálási lehetőség. Legelőször a drivere nélkül probáltam de ugy sem volt az igazi szerintem, igazábol valoszinüleg alapbol ilyen szar :D
0
0
0
0
Koryan avatar
Sziasztok! Tudnátok ajánlani kompatibilis játékot egy MS Sidewinder Force Feedback kormányhoz? (Project Carson kívül, ezt tudom)
0
0
0
0
💬 6
sisko avatar
@Koryan: Ha jól sejtem,az egy nagyon régi tipusú kormány,saját drivere csak a winxp-re telepíthető.A win7 nekem ugyan felismerte,de csak az alapbeállításokat tudtam használni,és az újabb játékokban sajna nem lehetett beállítani a pedálokat,vagy csak a gáz,vagy csak a fék működött(ezt pedig a saját szoftverében be lehetett állítani ).Amik nekem biztos mentek vele : f1 2010- 2011,Test drive Unlimited,a Dirt- és a Grid széria,ill.a régebbi nfs-ek is.Az újabb játékokat már nem is próbáltam vele......
0
0
0
0
Koryan avatar
@sisko: Igen, az a nagybetűs ELÉGRÉGI 😃 de ingyen jutottam hozzá. Van driver Win7re is, korábban már telepítettem, de már most nem találtam meg. Ettől függetlenül a Project Cars kiválóan működik vele, benne van a konzol lehetőségekben ez a kormány is, és konfigurálható. A Dirttel próbálkoztam korábban, nem volt force feedback támogatva.
Kösz a tippeket, a többit megpróbálom. Az NFS mennyire visszamenőleg? 😃
0
0
0
0
hashimoto avatar
@Koryan: Rfactor, esetleg régebbi simbin szimulátorok?
0
0
0
0
sisko avatar
@Koryan: Igen,van egy pár újabb játék is,amely támogatja - asszem, az F1 is pl. - az Nfs-ből a SHIFT volt az utolsó,amit játszottam vele,de pl az Undercoverben már csapnivaló volt a force feedback.Kihagytam még a GTR 1-2-őt ,ezek viszont tökéletesek voltak,és ezek már kevésbé arcade műfajhoz tartoztak.
Egyébként tényleg jó áron jutottál hozzá 😆.Én nagyon szerettem,jó kormány volt,a feedback is jó volt,majd 10 (!) évig használtam,egyetlen visszatérő hibája volt,hogy a pedálok rugója kb évente eltört,de nagy rutinra tettem szert a készítésükben....csak sajna a támogatottság miatt voltam kénytelen megválni tőle (mármint részben,bent pihen a szekrény alján 😂 )
0
0
0
0
hashimoto avatar
@sisko: Valahogy szerintem meg lehet oldani, hogy emulálva egy újabb cumónak higgye a gép. 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
@Koryan: Live for Speedet tudom ajánlani. Az elég sok beállítást enged. Úgy rémlik tudja a pedálokat külön tengelyként kezelni.
0
0
0
0
Dooma avatar
Hali. G25 nél miért érzékeli a fék pedál mintha nyomogatnám, pedig nem ?! Újra kalibrálásnál is ezt csinálja . Valaki ?
0
0
0
0
rollo avatar
Szevasztok szerintetek a Logitech G29 vagy a Thrusmaster T500-as eri meg jobban az arat? A T500-as 100 euroval tobbe kerul 😞
Ha a dragabbat veszem,jobb is lessz az annyival? Ahogy igy belegondolok nekem mint mezei -Gemernek- lehet hogy megteszi a G29 is 😀
0
0
0
0
💬 3
BenjaminHun avatar
@rollo: Én is e kettő kormányközt gondolkodtam de szerintem a g29 jobban meg éri hacsak ki nem használod randesen a T500ast mert az ügye jobb. De mivel szerintem én nem jasználtam volna ki ezért g29lett na meg az is közre játszott hogy amazonon 173 euró volt és ma jött meg a cucc holnam már egy kicsit nyúzom is! 😀 remélem tudtam segíteni
0
0
0
0
rollo avatar
@BenjaminHun: Na majd meg szamolj be rola milyen is a kicsike !!! Addig nem veszek semmit 😀
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
@rollo: Holnap majd dobok üzenetet. 😉
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
173 euró a Logi G29 [url]https://www.amazon.de/Logitech-Racing-Lenkrad-Driving-Force/dp/B00YUIM2J0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1499791562&sr=8-1&keywords=g29[/url]
0
0
0
0
zsolo avatar
Van valakinek Thrustmaster T150-es kormánya? mi a véleménye róla? F1-hez megfelelő kormány?
0
0
0
0
💬 2
BenjaminHun avatar
@zsolo: Szerinten jó az F1-hez most egy logi momo racingel nyomom de az mar nagyon öreg. Tesóm G25ön játszik az már jó mindenre úgy hogy azzal a T150el nem nyúlsz mellé szerintem.
0
0
0
0
zsolo avatar
@BenjaminHun: 50ezer Ft-ért biztos nem gagyi, de elég drága, olcsóbban meg új és ami jó nem nagyon van, sajnos!
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Ha barmi rossz benne, vagy elhasznalodott, alkatreszeket barmelyik magyar hirdetooldalon lehet talalni, (szinte, de alkatreszfuggo) filleres dolgok.
G25-osom nem volt, nem tudom, hogy abban mi az aminek baja lehetett, csak G27-ben volt az eltorheto muanyag fogaskerek, meg a meghibasodo kalibralo erzekelok. A motorja nem hiszem, hogy faradna, nezz utana tipushibaknak, sajnos nem tudok hozza egyet sem :/
0
0
0
0
Dooma avatar
Ajaj :c , az oké,hogy szét szedem , de javítani meg ilyenek azt passzolom :s
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@Dooma: Figyelj ra, mert lehet, hogy farad a hajtasa, az erzekeloje vagy a motorja.
Megerni szetszedni es atnezni, ha tobbszor elofordul!
0
0
0
0
Dooma avatar
Köszi sikerült, viszont ets2-ben nekem egyenesen van a kormány a játékban viszont kicsit jobbra van a kormány (de egyenesbe vannak a kerekek)
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Próbálj meg egy újrakalibrálást.
0
0
0
0
Dooma avatar
Hali!
Van egy Logitech G25-öm és nem középre áll be hanem kicsit jobbra. Valaki valami ötlet hogy középre legyen beigazítva ?
https://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=689g25.jpg
0
0
0
0
hashimoto avatar
zsoca1199: 90k-ért esetleg 😃
Spoiler!
De amúgy nem biztos, hogy eladom, csak felvetés, + lehet szó egy kevés alkuról 😃
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Nekem meg Trust GXT27. Bár ritkán van használva.Spoiler!
De nem eladó.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Annyi pénzért lehet is tökéletes 😆. Nem adod el? 😃
0
0
0
0
hashimoto avatar
Nekem egy G27-em van, tökéletes.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Újonnan már csak az alap konstrukciók vannak annyiért.
Én is egy egyszerű SilverLink kormányt vettem.
0
0
0
0
DDarkness avatar
Moon_Breaker: Azért ennyire jó ne legyen. 😆
0
0
0
0
DDarkness avatar
Valaki ajánlana nekem egy jó kormányt 20000Ft alatt?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Esetleg a jobbak mint a DFGT, G25\7\9 vagy G920
0
0
0
0
Evil21 avatar
Sziasztok keresek egy olyan kormányt amivel lehet játszani a the crew és az ets2-vel is lehetőleg olyan kormányt keresek ami ha elfordítom úgy is marad nem ugrik vissza közép állásba.Tudtok ilyet? és nem tudom mennyit érdemes rá még kiadni is vannak olyan árak is amiből már biztos nem kormányt vennék 😀
0
0
0
0
BOMB avatar
zsolo a ferrari 458-am volt 😃
elég komoly forceback-je van az árához képest 😀 jó cucc
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Na sikerült szereznem egy Logi MOMO kormányt még nem próbálgattam sokszor csak project cars-ban de nagyon jó cucc! Win10el remekül működik!
0
0
0
0
kenyerlangoss avatar
Ha erre gondoltok, akkor igen. Nekem megy.
https://m.cdn.blog.hu/sz/szalon/image/momo.jpg
0
0
0
0
no avatar
A Momo maga az szerintem, a Logitech driverével van most valami gubanc.
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
A Momo a kompatibilis W10-el? Olvastam olyat hogy nem.
0
0
0
0
no avatar
Nekem az UTP kábelemnél a pedál 3 színes vezeték van (piros,fehér,sárga) valaki tudja hogy van a sorrend balról jobbra?
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Logitech G27 használtan persze.
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
40000-50000Ft közt tudtok valami jó kormányt?
0
0
0
0
no avatar
Drift O.Z Speedlink-es kormányt (PS3) de PC-n használom hogyan kell kalibrálni a pedálokat mert gombként van feltüntetve és ha lenyomom kicsit a pedált akkor már teljes gázzal megy?
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Én személy szerint autós játékot el sem tudok képzelni kormány nélkül.
Az első kormányom egy Logitech Wingman Force Feedback volt. Nagyon jó kormány volt, de nagyon kezdetleges volt még a Logitech technológiája. A működési elve úgy nézett ki, hogy a kormányrúdja végén volt egy szögelfordulás érzékelő, ami két műanyaglap közé volt beszorítva. Viszont hamar elfáradt ez a műanyag.
A második egy Logitech MOMO Force volt, ami a Logitech talán legjobb kormánya volt.
A harmadik pedig egy Logitech G27.
Hogy miért vettem egy kalap alá a két kormányt? Azért, mert mind a kettő ugyan ott vérzett el.
A Logitech kitalálta, hogy valami mást, valami pontosabbat kéne használni. Ebből jött a MOMO Force-ban először használt fotonérzékelő. A 'kormányrúdon' egy felfestett fényérzékeny csíkot követett egy szenzor. Innen jött, a bekapcsoláskori hitelesítés, a jobbra majd balra körbefordulás. Pontos volt, de a Logitechnek sikerült a nem túl pontos érzékelőt egy pontosabb, de hamarabb kifekvő rendszerre cserélni. Egy idő után rosszul érzékelte a kormánymozdulatokat, és nagyobb rántásoktól elvesztette az egyenes érzékét.
A G27-ben ezt azzal próbálták kiküszöbölni, hogy 5 fényérzékeny csík volt benne, több szenzorral, de valami még mindig nem volt jó. Az, hogy a Logitech úgy gondolta, hogy egy kormányhoz ami ekkora fokban és ilyen gyorsan mozog, elég lesz a szó szerint fos műanyagból készült fogaskerék. https://www.kephost.com/images/2016/01/16/8187eabdcdd8197dafb0ec7d67634794.jpg
Igen, az ott egy kitört fog.
Ezek után úgygondoltam, szakítok a Logitech-kel.
A következő (és mostani) kormányom egy Thrustmaster T300Rs.
Mit is mondhatnék róla... Mi a különbség a geológia és a teológia között? Hát ég és föld. A Trustmaster az a technológiát alkalmazza, amihez a Logitech csak a G29/G920-nál sikerült először. Hall Effect.
Az elektromágneses érzékelőnek köszönhetően minden ezred másodpercben tudja figyelni, hogy merre jársz az egyenestől, a Logitech 900° -jához képest 1100°-ban. A fogaskerekek helyett halk, strapabíró és csúszásmentes szíjhajtása van. Pontosabb és gyorsabb mint a Logitech. Míg a G27 két motoros műterhelésével tényleg mindent lehetett érezni, a Thrustmaster az asztalt is föltépi az erővisszacsatolásával és atombomba utórengést szimuláló műterhelésével az én szememben abszolút nyertes a Logitech-kel szemben, és valószínű, hogy sajnos soha többet nem térek vissza a Logitech-hez.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Nekem is Logitech MOMO-m van már nagyon sok éve, és eszméletlen jó szerintem nekem tökéletesen megfelel az autós játékokhoz! 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Jó lenne valami 1080°ban forgó kerék, amin van 12 sebességes váltó meg egy rakat gomb 😆 ETS2höz jól jön 😊 Amúgy meg teljesen megfelelne nekem egy alap rugós darab, mint egy olcsó Speedlink. (Csak 10 év alatt azoknak is 2.5-szeresére nőtt az áruk)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció