Fotósok topikja
Sziasztok!
Ezt a témát azért hoztam létre hogy egy helyre tömörítsük azokat, akiket érdekel a fotográfia, vagy azzal is foglalkoznak. Szívesen látok bárkit aki még csak most kezdené el de nem tudja hogy miként, illetve olyanokat is akik már tapasztaltabbak.
Ez a topik egy afféle társalgó, melyet használhatunk tapasztalatok és élmények megosztására, illetve szakmai eszmecserére is. :)
Ezt a témát azért hoztam létre hogy egy helyre tömörítsük azokat, akiket érdekel a fotográfia, vagy azzal is foglalkoznak. Szívesen látok bárkit aki még csak most kezdené el de nem tudja hogy miként, illetve olyanokat is akik már tapasztaltabbak.
Ez a topik egy afféle társalgó, melyet használhatunk tapasztalatok és élmények megosztására, illetve szakmai eszmecserére is. :)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Újabb kép adag:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Mint írtam én az L29-et kerek 20 ezer forintért vettem már több mint 1 éve.A Kodak EasyShare C330 gépem anno már nem is tudom milyen régen volt , de emlékszem hogy 28 ezerbe került, de csak maga a gép és hozzá egy adatkábel és egy csukló tartó.Semmi más.
Szöveg mellé pár kép ismét, vegyesen. Mint mindig a kép alatt az eredeti méretben is kiteszem:
[LINK]
[url]https://abload.de/img/dscn0127iask5.jpg
[/url]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Nikon Coolpix L310 14M, A
Nikon Coolpix L31 16.1MP, B
szerinted ? árban is nagyon jók. a b azt jelenti használt a A gyári új csomagolás kellékkel.az ára ugyan olyan.
[url]https://uk.webuy.com/search/index.php?stext=Nikon+Coolpix§ion=&layout=grid[/url] na !!! ,most meg Kánaán...nem tudok választani !
De szerintem ez megfelelő lenne arra a célra amire kéne. Az én L29-esem lényegében ugyan az:[LINK]
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
nagyon szép a kép ! / vettem egy mobilt asus 30mp ÁLLÍTOLAG ! /na egy rakás k...csak 13 MPx törném össze de telefonálni jó.
Na ezt megírhattad volna forintban is.
Amúgy a Kodak gépem csak 4 megapixeles, de ahhoz képest tűrhető képeket készít.A Nikon már 16 megapixeles, de még az is csak kompakt gép nem tükrös.Nekem elég amire használva van, és csak kerek 20 ezer forintba került tokkal 4 GB-os memóriakártyával és egy 2 db-os tölthető elem a gyári töltőjével.
És hogy kép is legyen. Ezt megint a Nikon Coolpix L29-el készítettem:
Eredeti méretben: [LINK]
tükrös gép kell vagy csak ilyen kompakt (átlagos vagy hogy mondjam szóval nincs dslr body-ja😆😉?
reszler112233 ! ez a kép nagyon szép a kutyussal együtt ! / Kodak EasyShare C330 /
és még nagyon sok szép képet látok itt !WOW ! EZEK A GÉPEK BIZTOS EGY VAGYON !
19ati93 ! HÁT EZ VALAMI GYÖNYÖRŰ !
Régi gépem Kodak C330 EasyShare: (Még megvan.):
Eredeti méretben:
[LINK]
És a jelenlegi Nikon Coolpx L29:
Eredeti méretben:
[LINK]
(re: toopa hsz. ére)
Közben próbálgatom a manuális módot és a vakut.
Hihetetlen menyire közel tudtam menni hozzá.
Kamera, szóval főleg videózásra van kitalálva, de szép képeket is tud csinálni. A legnagyobb baj vele, hogy az auto fókusz nem tökéletes, és a már kicsit is árnyékos, vagy sötét helyeken jóval rosszabb minőségű fotókat készít.
Itt van pár fotóm:
[LINK]
Ez meg csak egy random szökőkút. Sony Xperia L:
(Sajnos komoly géppel nem rendelkezem, csak a telefonommal tudok felvételeket készíteni, de remélem így is tetszeni fognak a fotóim 😀😉
Naplemente1 😀
Duna-parti naplemente
Váci utca este (HDR effekttel)
Ezúttal a kedvesem lett a modellem. 😀
[url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.475865479148262.1073741825.364172763650868&type=1[/url]
Szép képeket készítesz! (Csak egy kis észrevétel, a Szabadság híd angolul Liberty Bridge, nem freedom 😀😉
egy kis természet😀
Nikon Coolpix L810-el készítettem a képeket+1 kis buhera
De olcsóbban is összelehet dobni tárgyfotó sátrat, pl. egy kartondobozból és némi pauszpapírból. Egyébként pauszpapírból lehet készíteni akár vaku diffúzort is.
Plusz nem árt egyes esetekhez némi kreativitás se... 😉
Én mostanság magam szórakoztatására kezdtem el fényfesteni és csillagjárást fotózni.