Segítség, elakadtam egy játékban!

Szerző: niteforce, 2011. May 15., téma
Fórum » Játékokról általában
Ezt a topicot azert hoztam letre, hogy ha valaki elakadt egy jatekban, nem tud tovabb menni, vagy nem tudja mit/ hogyan kell benne csinalni, hova kell menni, stb.. akkor itt meg lehet kerdezni, aki tudja az valaszol ra :D

itt meg lehet osztani hogy milyen tippjeitek/trukkjeitek vannak jatekokhoz, es itt lehet megbeszelni, hogyan lehet kihasznalni 1-2 bug-ot a jatekokban XD
Hozzászólások: 228
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok.

Neki a State of Decay 2 okoz problémát, maga a játék de...

Találkoztam a youtubeon egy emberrel de nincsenek barátai, senki se ezért sokszor idegeskedik és a kérdés az lenne, hogy lenne-e kedve valakinek esetleg játszani vele rövidtávon, hosszútávon? Elég unalmas, nem valami élvezetes meg nehéz is egyedül és nincs senki akivel tudna játszani. Elég szomorú és megsajnáltam. Főként ezekkel játszana: Dying Light 1 és 2, GTA 4 és 5 (nem RPre), Red Dead Online, State of Decay 2. Az idősebb korú kategóriába tartozik (kb 40) így ha téged ez nem zavar az külön öröm.

Ha esetleg valaki lenne akkor felveheti barátnak a steamen és dumálhattok, megbeszélhetitek, hogy mi legyen. A steamen: Név: Constantin799, link: https://steamcommunity.com/profiles/76561198201792625

Van youtube csatornája is, szintén ezen a néven keressetek rá ha érdekel.

Köszönöm.
0
0
0
0
meszes17 avatar
Sziasztok,én azt szeretném megkérdezni,hogy a Gta 5 tört verziójával lehet online játszani?Vagy muszáj megvennem ha online akarom nyomatni?
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
@meszes17: Szerintem csak eredetivel lehet, de nem 100%
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@meszes17: csak eredetivel
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Sziasztok kellene egy kis segítség most ezt játszom Assassins creed Syndicate és random kék halált dob a gép tőlé de csak ez az 1 játék csinálja Eredeti uplay verzió de már a törtet is próbáltam az is csinálja valaki tud valami meg oldást rá ?

I5 9600k
16gb DDR4 2666mhz
RTX 2060 6 gb
0
0
0
0
no avatar
Fifa 22-ben olyan problémám lenne, hogy meccs kezdés elött mikor bedobja a különféle gyakorlásokat, nem tudok belőle kilépni és ténylegesen elkezdeni a meccset. Se kezdéskor, se ha megcsinálom az adott feladatot. Csak a gyakorlás újrakezdése lehetőséget dobja fel. Mindegy hogy mit nyomok a kontrolleren, nem tudok kilépni belőle és elkezdeni a meccset.
Amúgy PC-n egy Logitech kontrollerrel próbálkozom. A kontrollernek nincsen semmi baja, más játékoknál gond nélkül működik.
0
0
0
0
NemAzaSrac avatar
Sziasztok talalkozott mar valaki ezzel a problemaval ? The code execution cannot proceed because mfplat.dll was not found . Reinstalling the program may fix this problem . Ezzel kuzdok mar napok ota es semmi megoldast nem talaltam ra, esetleg valakinek jelentkezett mar ez a hiba ? Elore is koszonom a segitseget .
0
0
0
0
💬 2
Andor1997 avatar
@NemAzaSrac: Ez esetleg?
1
0
0
0
NemAzaSrac avatar
@Andor1997: Hello, sikerult meg oldjam a problemat epp neztem a videot pont ugy csinaltam ahogy kell es tessek mukodik, ilyen hibaval meg nem talalkoztam de nem is szeretnek tobbet . Nagyon szepen koszonom a segitseget, halas vagyok erte . ;) :D :)
1
0
0
0
gyuri191 avatar
Valaki HELP Nem indul a 2010 aliens vs predator egy 2 másodpercig bejön a menü majd bezárja saját magát és nincs semi hibaüzenet valami tipp nagyon hálás lennék
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Hali!

Találkozott már valaki ilyen/hasonló problémával? Még korábban megvettem a Max Payne 3-at és az L.A Noire Steam-en. Amikor vlalamelyiket próbálnám elinditani, egyszerűen fekete képernyő és leáll,amikor inditanám megint,azt irja a Rockstar Social Klub,hogy már el van inditva. Ezeket próbáltam ki:
1.) Egy merevlemezen van a Social Klub és a játék is...
2.) Letöltöttem hozzá a 2012-es Visual c++ -t is de azzal se jó...
3.) Virusirtó kikapcsolva/kivételhez van adva...
4.) Minden driver friss (BIOS,VGA driver)...
5.) Próbáltam korábbi win rendszereken futtatni (Windows 7 és Windows 8-al is)...
Annyi van még,hogy a Steam más partición van,de szerintem az nem jelenthet gondot. Enynire nem szeretik a Win10-et? XD Valakinek van valami ötlete? Előre is köszi a válaszokat!
0
0
0
0
💬 2
Sicu33 avatar
@Palanova: Szia! Köszi a gyors választ,utána olvastam én is korábban,de ugyan úgy nem működik :/
0
0
0
0
MariusHuN avatar
ghost recon wildlands smuggling területén vagyok el akadtam egy küldi ben az amikor el ki kell faggatni egy kalapos csávót El Pulpo a küldetés neve beszélek vele aztán 4 percet ad ,hogy érjek oda egy helyre az kb 800m re van oda érek ki kell szabadítani egy csávót az is meg van és utána ki dob egy helyet 2.5 km re de nem akar beszállni semmilyen járműbe a rohadék így mindig meg ölnek mert nagyon sokan jönnek VALAKI SEGITSEN HA TUD MERT MÁR LASSAN 3 NAPJA NEM TUDOK TOVÁBB JUTNI
0
0
0
0
csuz-li avatar
Warzone: Valószínűleg vagy a felbontásnál, vagy a frissítési frekvenciánál adtál meg olyan adatot, amit nem tud a monitorod (kisebb eséllyel a VGA-d).
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok volna egy olyan problémám amitől már agyvérzést kaptam,hogy a battlefield 3 minen grafikai beállításnál azt irja ki hogy OVER RANGE
a gépem igy néz ki
intel Q8300 4x2500
4 gb dd3 ram
vga: gtx 550 ti 1gb 192 bit
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
gerret: Én ARC-ről és Steamről is játszottam, de nekem soha nem fogadta el a nevemet, mindig emailt kellet írnom mind a mai napig, de én is ARC-on regisztráltam, ott megadok mindent leszedem magát a launcher-ét ott megkeresem STO-t letöltöm és ARC-on play-t nyomsz és utána belépsz. Ha pedig Steamről akarod akkor előbb kell csinálni mindenképp ARC profilt, mert másképp nem fogsz tudni belépni.
0
0
0
0
no avatar
gerret: Nekem nem volt ilyen gondom az STO-val, igaz én még az ARC előtti időkben regeltem oda.

Célszerűbb ha újrakezded az egészet, és az ARC-on indulsz neki. Oda egy új reg, majd a játéklistából STO és hajrá. Az STO launcherén elvileg kitölti az ARC account adataival és hajrá, nem kell oda külön login adatokat megadni.
Ha esetleg mégis kér, akkor az nem egyenlő az ARC adatokkal, hanem ha jól emlékszem az ARC loginnevet kell megadni, nem az emailt.

Steam alól nem próbáltam.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Star Trek Online-nal kapcsolatban szeretnék segítséget!
Letöltöttem az Arcot,regisztráltam rá,szint úgy a Steamet is.Letöltöttem mind a kettőt a gépre,és megpróbálok fellépni a játékra vagy mire,amin egyértelműen ott van hogy play STO...Account,jelszó.Oké.Beírom sokadszorra, még külön papírra is a jelszavam,account,nevem,semmi.Külön neten ha be akarok lépni az Arc-ba akkor beenged minden további nélkül.Egyszerűen nem tudom mit csináljak,pedig k..vára egyszerűen hangzik az egész,de mégis itt sz.pom a f.szt ezzel.
Kb. 1 éve próbálkoztam még ezzel a játékkal,de akkor meg órákig p.csölt a Patch-el.
Xp-Sp3 1 Gb RAM,szóval éppen hogy megfelelne az igényeknek a játék....
Beleéltem magam ebbe.
Ötletek?Ki hogy csinálta,milyen sorrend,stb....

Köszönöm előre is!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, Pro Evolution Soccer 16-al kezdtem el jatszani par nappal ezelőtt. Így elsőre tetszik is. Tudnatok abban segiteni hogy hogy tudnék multizni rajta?

Előre is köszönöm a választ! 😀
0
0
0
0
Andris18 avatar
SIMS 4

Valaki segíteni a meglévő játékhoz honnan tudnék letölteni új világot mod-ként?
Láttam videókat ahol pl egy tengreparti világba építettek házat és nekem is kéne még hely az új házaknak...
Link, fórum, ötlet, bármi jöhet.
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Snupi: Ugye a hivatalos oldalról töltötted le? Én simán tudtam telepíteni.

Aki már játszott az Alone in the Dark-al, az nem tudja esetleg, mit kell csinálni, hogy azok a démon szerű izék elengedjenek a lépcsőn? (17 évembe telt, mire rájöttem hogyan kell kimenni az első szobából)
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.

Abban szeretnék segítséget kérni,hogy ha kilépek a far cry 3-ból és vissza lépek akkor a játék mért nem érzékeli a mentéseket.
Pedig a mentések meg találhatok a gépen. Válaszokat előre is köszönöm.
0
0
0
0
Snoopy avatar
Szervusztok!
Egy régi kedvenc játékomra akadtam az internet világában, ám már nem nagyon alkalmas win7 64 alatt nemhogy a futtatásra, de a telepítésre sem. Ez egy 1993-as Maxis Software által gyártott kis DOS alapú játék. Ha fel van telepítve DOSBox már elvinné, de odáig kellene egy jó telepítő ami elfut win7 alatt is.
Köszi a válaszokat előre is!
0
0
0
0
csuz-li avatar
Palanova: Köszi! Azzal már próbálkoztam. Konkrétan az összes kikötővel. (kivéve a prémium kikötőt, mert ugye...)
Valahol olvastam ezt, így azzal is megpróbálkoztam, hogy kiválasztottam a kikötőt, majd kiléptem és újra beléptem, de semmi. Mindegy, majd írok a fejlesztőknek ékes angolságomat latba vetve, hátha megértik... 😀

Minden estere köszönöm a választ!
0
0
0
0
no avatar
csuz-li: "A Yokosuka kikötőt válaszd a bal felső horgonyra kattintva, csak akkor jelenik meg. "
0
0
0
0
csuz-li avatar
Wold of Warshipsben tegnap előtt este, miután kilőttek, kiléptem a csatából. Másnap azzal fogadott a játék, hogy nyertem egy "arp kirishima" nevezetű hajót. (Olyan kis konténerben, amiben a zászlók is jönnek) Az mégis hol van, hol lehet aktiválni? A hajóim között nincs, a fejlesztések között sem látható. Ötlet?
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok elakadtam vagy is inkább azt mondanám nem tudok használni bizonyos családokat. A sims 4-gyel játszok és a régebben működő testing cheat-ek nem működnek. Már maga a "testingcheats true"-ra nem reagál egy kiegészítő játék óta. Ti tudtok ilyenről? (az alap csalások mennek 😀 )
Köszi hogy elolvastad.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Rustozni szeretnék, de mindig amikor felcsatlakoznék egy szeróra kicrashel az asztalra a játék!
rengeteg fixet megpróbáltam már de egyik se lett jó!
4 gb ramom van egyébként, és 32 bites OP. szóval lehet ez a gond... nem tudom.
ezért kérném a segítségeteket!😞
(steames egyébként)
0
0
0
0
erzsef avatar
Sziasztok!
Nekem már egy játék telepítésénél lenne probléma...
Trainfever játékról lenne szó. Rendszergazdaként feltelepítem, és indítom, de tölt kicsit indításnál és semmit nem csinál utána, még hibaüzenetet se dob ki :/
Valakinek volt már hasonló problémája? Mi lehet a megoldás?
Ja és a gépigényem hozzá.

Privátban írjatok, kérlek ha van ötletetek rá! 😀
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok az a kérdésem hogy a bad blood dlc-nek (watch dogs) a side mission-jei végtelenítve vannak. A sztori mód kijátszva de mintha a mellékküldetéseknek nem lenne vége.
0
0
0
0
BlueDea avatar
Call of duty advanced warfare játékban az atidxx64.dll hibára tud valaki megoldást(appcrash)
0
0
0
0
Zoli73 avatar
Sziasztok! A Syberia-ban akadtam el ahol az opera énekes nőnek kell a koktélt kikeverni de nem tudok rájönni hogy hogyan kell azzal a géppel kikeverni az italt a recept már megvan de szerintem a citrom is hiányzik, meg még valami más is a vodkát azt már betettem a gépbe. Előre is köszi a segítséget.
0
0
0
0
sunray20 avatar
gery0913: Kettő projektet kell kiépíteni deep *friah (nem "fired"😉 területén belül... Össze kell gyűjteni a területén az alkatrészeket (project parts) majd ha megvannak, akkor vissza kell menni a bázisára és ott ki kell építeni neki. Nem túl bonyolult.
0
0
0
0
Andris18 avatar
Valaki... GRAND AGES ROME!!! senki? :/
0
0
0
0
MariusHuN avatar
mad max "build 2 projects in deep fried stronghold"

2 kell megcsinálni de nem tudom mi ez nem enged be a küldetésbe valaki segítsen
0
0
0
0
Andris18 avatar
Sziasztok Grand ages rome mal játszok és lenne pár kérdésem
Hogy előzzem meg a tüzeket?
Le lehet lassítani vagy állítani az időt?
Hol látom hogy van e elég dolgozó a többi épülethez?
Free build módban is lehet csatát vívni valaki ellen?
Illetve a csalások egy részét nem tudom értelmezni. Ott van 3 szóban hogy mi az csak nem értem mindegyiket.
Köszi hogy elolvastad 😀
0
0
0
0
MariusHuN avatar
sziasztok van egy problémám ez " fifa 15 működése leállt " mit tegyek win 10 64 bit
0
0
0
0
no avatar
sziasztok!
Lenne egy olyan problémám a heroes and generals nevű játékkal hogy már 10-12 órám van benne és egyszerűen a fegyver,a ruha és a jármű textúrák van hogy betöltenek de van hogy egész mecssen egy csupasz szurke járgányban ülök ez mitől lehet?? Választ előre köszi😀
0
0
0
0
Barracuda6 avatar
Sziasztok!
Igazából nem elakadtam, csak gondot jelent egy apró probléma: a S.T.A.L.K.E.R. Call of Propyetben hogy tudok eladni tárgyakat? Ott vagyok hogy az embereknél megnyitottam a vásárlás panelt, de nem tudom hogy hogyan kéne eladnom a tárgyaimat.
Köszönöm a segitséget!
0
0
0
0
Arbalest avatar
Counter-Strike: Global Offensive !!!
Szeretnék egy csapatot csinálni, 5-7 főre gondoltam.
Kezdetnek legalább 4-re, hogy legyen kinézete a dolognak...
Ki szeretne egy csapathoz tartozni/egy csapatot felépíteni?
Jelenleg Kala szinten vagyok és várom a jelentkezőket privátban.

Ha jelentkezel, akkor így küld el:
Spoiler!
? Név (steam)
? Játszott óra/idő (amit te játszottál vele)
? Rang (magyarul-angolul mindegy)
? (ha emlékszel) kezdés(i) rangod (amire akkor dobot, mikor megvolt a kb. 10 competitive win-ed)
? Mióta játszol
? Mennyit/Mikor érsz rá kb
? Korod
0
0
0
0
matany001 avatar
Bioshock II

A Gond:

Nekem egyszerűen kifagy mindig játék közben(kb 5perc után), pedig próbáltam már pár dolgot...
Alapjáték + 1.5 Patch + Magyarosítás.

~ Parancsikonhoz hozzáírtam "-dx9" mód. Nem segíitett.
~ Vista Service Pack 2 módban futtattam. Nem segített.
~ Rendszergazdaként futattam. Nem segített.
~ Kikapcsolt az ATI Control Centert (CCC). Nem segített.
~ Frisítettem a GFWL. Nem segített.
~ Vertical VYSNC OFF. Nem segített.
~ Töröltem az Appdata/Roaming mappából a Bioshock 2 foldert, hátha korrupt volt. Nem segített.
~ XP SP3 Kompatibilis mód. Nem segített.
~ DX9/DX1 Módba próbáltam. Nem segített.

Komolyan a külföldi oldalak ennyi segítséget írtak le, az emberek 90%-nak segített valamelyik megoldás. Nekem nem. Nem hiszem el, hogy ennyire buggos lett a második rész. Többször átnéztem nem e én csináltam valamit rosszul, de nem. (Rossz hely telepítés, vírus, driver frissítás stb..)
0
0
0
0
barnav avatar
BukoTt: köszi és még annyit hogy konkrétan hogyan kell elszívni az erejét? csak odamegyek és magától történik vagy kell csinálnom is valamit?
0
0
0
0
Bukta avatar
Ha jól emlékszem akkor őt egy bástyánál vagy egy kilátó szerűségnél kell megölni. Ott annyi, hogy miután meghal akkor elszívod az erejét és oda mennek vagy neked kell oda menni valamelyikhez és ő mondja hogy te vagy a sárkányszülött és ordítani kell egyet, hogy be bizonyítsd hogy te vagy a sárkányszülött
0
0
0
0
barnav avatar
Sziasztok! Skyrimben kérném a segítségeteket, az a problémám, hogy az első sárkányt (mirmulnir) mikor megölöm utána nem történik semmi csak az emberek elfutnak és egy ponton leguggolnak, összekuporodnak, nem tudja valaki ilyenkor mit kell csinálni?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok....szeretnék segítséget kérni...elakadtam a RAINBOWSIX VEGAS-BAN ..még az elején van egy epizód amikor fel kell menni az állomás tetejére és visszaszámol távolságban.de ha odaértem hiába a füstjelzés nem tudom mit kellene továbbra csinálni...helikopter hang,rádiójel ,minden van csak a játékban nem tudok lépni...a városban minden terroristát likvidáltam...2 társam fentről fedez engem de nem történik semmi....ha valakinek van ötlete kérem segítsen..üdv..márk😀
0
0
0
0
Matelord99 avatar
Helló, nem tudom jó helyre írok-e ,nekem megvan a battlefield 2142 eredetiben, de nem tudok vele multizni, nem hoz ki egyetlen szervert sem, fenn van a legutóbbi patch (amikor telepíteni akartam azt írta hogy már fent van), de mégsem hoz ki szervereket ,valaki tudna segíteni ?
0
0
0
0
etneveL avatar
Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne ami nem is igazán ehhez a topichoz tartozik,de nem találtam más helyet ahova ezt leírhatóm.

Szóval,a problémám ez lenne:https://kepfeltoltes.hu/140830/Burnout_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez a Burnout Paradise Ultimate Box.A játékot megvettem,meg van Steamen és Originen,de egyik helyről sem akar elindulni.A supporthoz is fordultam,kicserélték a cd-kulcsot,de ugyanaz.

Remélem valaki itt tudnak nekem segíteni.Előre is köszönöm.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok !
PES 2013-ban olyan problémám lenne, hogy a legenda módban a játékosomnak több pozíciót megtanítottam...amit szeretnék "eltüntetni" amennyiben ez lehetséges....
Valaki tud segíteni ?
0
0
0
0
no avatar
Légyszives segítsetek nemtudok a fifa14-ben Ultimate Teamezni mert nem küldi el a biztonsági kérdést semmi áron.. 😀
0
0
0
0
Mizushio avatar
valaki nem tud segíteni a hitman absolutionban elindítanám DX11 error be másolom a d3d11 dll-t a mappájába akkor meg exe működése le áll miért?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció