Segítség, elakadtam egy játékban!
Ezt a topicot azert hoztam letre, hogy ha valaki elakadt egy jatekban, nem tud tovabb menni, vagy nem tudja mit/ hogyan kell benne csinalni, hova kell menni, stb.. akkor itt meg lehet kerdezni, aki tudja az valaszol ra :D
itt meg lehet osztani hogy milyen tippjeitek/trukkjeitek vannak jatekokhoz, es itt lehet megbeszelni, hogyan lehet kihasznalni 1-2 bug-ot a jatekokban XD
itt meg lehet osztani hogy milyen tippjeitek/trukkjeitek vannak jatekokhoz, es itt lehet megbeszelni, hogyan lehet kihasznalni 1-2 bug-ot a jatekokban XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Neki a State of Decay 2 okoz problémát, maga a játék de...
Találkoztam a youtubeon egy emberrel de nincsenek barátai, senki se ezért sokszor idegeskedik és a kérdés az lenne, hogy lenne-e kedve valakinek esetleg játszani vele rövidtávon, hosszútávon? Elég unalmas, nem valami élvezetes meg nehéz is egyedül és nincs senki akivel tudna játszani. Elég szomorú és megsajnáltam. Főként ezekkel játszana: Dying Light 1 és 2, GTA 4 és 5 (nem RPre), Red Dead Online, State of Decay 2. Az idősebb korú kategóriába tartozik (kb 40) így ha téged ez nem zavar az külön öröm.
Ha esetleg valaki lenne akkor felveheti barátnak a steamen és dumálhattok, megbeszélhetitek, hogy mi legyen. A steamen: Név: Constantin799, link: https://steamcommunity.com/profiles/76561198201792625
Van youtube csatornája is, szintén ezen a néven keressetek rá ha érdekel.
Köszönöm.
I5 9600k
16gb DDR4 2666mhz
RTX 2060 6 gb
Amúgy PC-n egy Logitech kontrollerrel próbálkozom. A kontrollernek nincsen semmi baja, más játékoknál gond nélkül működik.
Találkozott már valaki ilyen/hasonló problémával? Még korábban megvettem a Max Payne 3-at és az L.A Noire Steam-en. Amikor vlalamelyiket próbálnám elinditani, egyszerűen fekete képernyő és leáll,amikor inditanám megint,azt irja a Rockstar Social Klub,hogy már el van inditva. Ezeket próbáltam ki:
1.) Egy merevlemezen van a Social Klub és a játék is...
2.) Letöltöttem hozzá a 2012-es Visual c++ -t is de azzal se jó...
3.) Virusirtó kikapcsolva/kivételhez van adva...
4.) Minden driver friss (BIOS,VGA driver)...
5.) Próbáltam korábbi win rendszereken futtatni (Windows 7 és Windows 8-al is)...
Annyi van még,hogy a Steam más partición van,de szerintem az nem jelenthet gondot. Enynire nem szeretik a Win10-et? XD Valakinek van valami ötlete? Előre is köszi a válaszokat!
a gépem igy néz ki
intel Q8300 4x2500
4 gb dd3 ram
vga: gtx 550 ti 1gb 192 bit
Célszerűbb ha újrakezded az egészet, és az ARC-on indulsz neki. Oda egy új reg, majd a játéklistából STO és hajrá. Az STO launcherén elvileg kitölti az ARC account adataival és hajrá, nem kell oda külön login adatokat megadni.
Ha esetleg mégis kér, akkor az nem egyenlő az ARC adatokkal, hanem ha jól emlékszem az ARC loginnevet kell megadni, nem az emailt.
Steam alól nem próbáltam.
Star Trek Online-nal kapcsolatban szeretnék segítséget!
Letöltöttem az Arcot,regisztráltam rá,szint úgy a Steamet is.Letöltöttem mind a kettőt a gépre,és megpróbálok fellépni a játékra vagy mire,amin egyértelműen ott van hogy play STO...Account,jelszó.Oké.Beírom sokadszorra, még külön papírra is a jelszavam,account,nevem,semmi.Külön neten ha be akarok lépni az Arc-ba akkor beenged minden további nélkül.Egyszerűen nem tudom mit csináljak,pedig k..vára egyszerűen hangzik az egész,de mégis itt sz.pom a f.szt ezzel.
Kb. 1 éve próbálkoztam még ezzel a játékkal,de akkor meg órákig p.csölt a Patch-el.
Xp-Sp3 1 Gb RAM,szóval éppen hogy megfelelne az igényeknek a játék....
Beleéltem magam ebbe.
Ötletek?Ki hogy csinálta,milyen sorrend,stb....
Köszönöm előre is!
Előre is köszönöm a választ! 😀
Valaki segíteni a meglévő játékhoz honnan tudnék letölteni új világot mod-ként?
Láttam videókat ahol pl egy tengreparti világba építettek házat és nekem is kéne még hely az új házaknak...
Link, fórum, ötlet, bármi jöhet.
Aki már játszott az Alone in the Dark-al, az nem tudja esetleg, mit kell csinálni, hogy azok a démon szerű izék elengedjenek a lépcsőn? (17 évembe telt, mire rájöttem hogyan kell kimenni az első szobából)
Abban szeretnék segítséget kérni,hogy ha kilépek a far cry 3-ból és vissza lépek akkor a játék mért nem érzékeli a mentéseket.
Pedig a mentések meg találhatok a gépen. Válaszokat előre is köszönöm.
Egy régi kedvenc játékomra akadtam az internet világában, ám már nem nagyon alkalmas win7 64 alatt nemhogy a futtatásra, de a telepítésre sem. Ez egy 1993-as Maxis Software által gyártott kis DOS alapú játék. Ha fel van telepítve DOSBox már elvinné, de odáig kellene egy jó telepítő ami elfut win7 alatt is.
Köszi a válaszokat előre is!
Valahol olvastam ezt, így azzal is megpróbálkoztam, hogy kiválasztottam a kikötőt, majd kiléptem és újra beléptem, de semmi. Mindegy, majd írok a fejlesztőknek ékes angolságomat latba vetve, hátha megértik... 😀
Minden estere köszönöm a választ!
Köszi hogy elolvastad.
Rustozni szeretnék, de mindig amikor felcsatlakoznék egy szeróra kicrashel az asztalra a játék!
rengeteg fixet megpróbáltam már de egyik se lett jó!
4 gb ramom van egyébként, és 32 bites OP. szóval lehet ez a gond... nem tudom.
ezért kérném a segítségeteket!😞
(steames egyébként)
Nekem már egy játék telepítésénél lenne probléma...
Trainfever játékról lenne szó. Rendszergazdaként feltelepítem, és indítom, de tölt kicsit indításnál és semmit nem csinál utána, még hibaüzenetet se dob ki :/
Valakinek volt már hasonló problémája? Mi lehet a megoldás?
Ja és a gépigényem jó hozzá.
Privátban írjatok, kérlek ha van ötletetek rá! 😀
2 kell megcsinálni de nem tudom mi ez nem enged be a küldetésbe valaki segítsen
Hogy előzzem meg a tüzeket?
Le lehet lassítani vagy állítani az időt?
Hol látom hogy van e elég dolgozó a többi épülethez?
Free build módban is lehet csatát vívni valaki ellen?
Illetve a csalások egy részét nem tudom értelmezni. Ott van 3 szóban hogy mi az csak nem értem mindegyiket.
Köszi hogy elolvastad 😀
Lenne egy olyan problémám a heroes and generals nevű játékkal hogy már 10-12 órám van benne és egyszerűen a fegyver,a ruha és a jármű textúrák van hogy betöltenek de van hogy egész mecssen egy csupasz szurke járgányban ülök ez mitől lehet?? Választ előre köszi😀
Igazából nem elakadtam, csak gondot jelent egy apró probléma: a S.T.A.L.K.E.R. Call of Propyetben hogy tudok eladni tárgyakat? Ott vagyok hogy az embereknél megnyitottam a vásárlás panelt, de nem tudom hogy hogyan kéne eladnom a tárgyaimat.
Köszönöm a segitséget!
Szeretnék egy csapatot csinálni, 5-7 főre gondoltam.
Kezdetnek legalább 4-re, hogy legyen kinézete a dolognak...
Ki szeretne egy csapathoz tartozni/egy csapatot felépíteni?
Jelenleg Kala szinten vagyok és várom a jelentkezőket privátban.
Ha jelentkezel, akkor így küld el:
Spoiler!
? Játszott óra/idő (amit te játszottál vele)
? Rang (magyarul-angolul mindegy)
? (ha emlékszel) kezdés(i) rangod (amire akkor dobot, mikor megvolt a kb. 10 competitive win-ed)
? Mióta játszol
? Mennyit/Mikor érsz rá kb
? Korod
A Gond:
Nekem egyszerűen kifagy mindig játék közben(kb 5perc után), pedig próbáltam már pár dolgot...
Alapjáték + 1.5 Patch + Magyarosítás.
~ Parancsikonhoz hozzáírtam "-dx9" mód. Nem segíitett.
~ Vista Service Pack 2 módban futtattam. Nem segített.
~ Rendszergazdaként futattam. Nem segített.
~ Kikapcsolt az ATI Control Centert (CCC). Nem segített.
~ Frisítettem a GFWL. Nem segített.
~ Vertical VYSNC OFF. Nem segített.
~ Töröltem az Appdata/Roaming mappából a Bioshock 2 foldert, hátha korrupt volt. Nem segített.
~ XP SP3 Kompatibilis mód. Nem segített.
~ DX9/DX1 Módba próbáltam. Nem segített.
Komolyan a külföldi oldalak ennyi segítséget írtak le, az emberek 90%-nak segített valamelyik megoldás. Nekem nem. Nem hiszem el, hogy ennyire buggos lett a második rész. Többször átnéztem nem e én csináltam valamit rosszul, de nem. (Rossz hely telepítés, vírus, driver frissítás stb..)
Nekem egy olyan problémám lenne ami nem is igazán ehhez a topichoz tartozik,de nem találtam más helyet ahova ezt leírhatóm.
Szóval,a problémám ez lenne:
Ez a Burnout Paradise Ultimate Box.A játékot megvettem,meg van Steamen és Originen,de egyik helyről sem akar elindulni.A supporthoz is fordultam,kicserélték a cd-kulcsot,de ugyanaz.
Remélem valaki itt tudnak nekem segíteni.Előre is köszönöm.
PES 2013-ban olyan problémám lenne, hogy a legenda módban a játékosomnak több pozíciót megtanítottam...amit szeretnék "eltüntetni" amennyiben ez lehetséges....
Valaki tud segíteni ?