Puzsér dobta fel az egészet,ilyen Utasi Árpi parasztgyerek nyerte azt hiszem az első szériát... Hát vicc... Elég gáz egy valami volt,bár ezt az összes ilyen műsorról elmondható 😃
ez a Puzsér 1 ..............öcsém az énekes produkciokra mind nemet mond de bezzeg a másik amelyik szétoltja az exjeit és minden második szavát kisipolták azt meg továbbküldi....
Már vagy 10x megnéztem, imádom Lia reakcióit! 😆
Még jó, hogy nem csak olyanokból áll a zsűri, mint Hernádi, mert szerintem idő előtt befejeződött volna a produkció.
A "mű" megtalálható a Youtube-on cenzúrázatlan változatban is. Ide inkább nem linkelem be a videót, de bárki megtalálhatja, ha rákeres a következő kifejezésre😃: Németh Zoltán Plazma Basznitucc
Nemár appril, szerintem az everdance, meg a másik breakes csapat jobban nyomta. És JackFeryll nagy igazságokat mondtál, László Attilát én is kiejtettem volna ha rajtam múlik, csak nekem ne parasztozzák le, mert vele együtt nemtudni hogy kit sértenek meg. És lehet hogy tovább nem osztom az észt, ha jólesik mások lenézése akkor folytassátok, én se örülök hogy Romániában élek, de ez van, itt senki sem milliomos hogy el tudjunk költözni.
Szerintem senkit nem érdekel, hogy ki milyen származású. (legalábbis engem nem)
Sosem vontam kétségbe a magyarságát senkinek. Az a baj, hogy az interneten olyan hangsúllyal olvas mindenki amilyennel akar. Így nehéz (lehetetlen) átadni azt amit gondolok.
Most oké, hogy aranyos, hátrányos helyzetű stb, de most őszintén szerinted ő volt a legjobb?
A pénz jó helyre ment nem sajnálja tőle senki. Szükségük volt rá, de az alapján amit a színpadon nyújtott én már kiejtettem volna a srácot.
Le sem mutált, kisfiú még, ez nem a végleges hangja. Technikailag nem mutatott sokat. Színpadi mozgásról meg ne is beszéljünk. Arról sem, hogy egy olyan dalt ami alapból egy személyes tragédiának a megéneklése nem vigyorogva kéne előadni. Ami hiányzott az a stílus és legalább valamiféle technikai alap. A hangja sem igazán tetszett, ettől még pár év múlva lehet, hogy kiforrja magát, de én egy csetlő-botló fiúcskát láttam a színpadon.
Nincs bajom vele ne értsetek félre, csak szúrja a szemem, hogy sokkal profibb csapatok/versenyzők, produkciók voltak a mezőnyben és ő nyert 😀
Fáy Miklóssal meg voltam elégedve és sokan ezért sem fogtok egyetérteni velem, mert ő teljesítményt vár, míg a legtöbben érzelmi alapon döntenek. Ez természetes.
Előre elnézést kérek mindenkitől akinek belegázoltam a lelki világába és mélyen sértettem az érzéseit. Senkitől nem féltem a magyarságát, sőt nekem annyi közöm van a magyarokhoz, hogy születési helynek ez van beleírva néhány papíromba.
A rasszizmus az sajnos durván jelen van ebben az országban az tény. (elég egy kicsit a híreket böngészni) Nekem se tetszik, mert sok a fanatikus idióta akik közé nem engedném a szeretteimet.
Szóval 0%-ban vagyok rasszista mielőtt bárki tévesen ítélkezne.
Nem egy túl jól megszerkesztett szöveg, de így sikerült. Gondoltam valamit írok.
románia: elmentünk beállították hogy hú de jó hely.... hát első rájkép szeméttelep meg minden patak teli volt szeméttel meg hasonló képek.
szlovákia: 20 éve nem is volt ilyen
a többi nem is érdekel de hát itt szerintem mindenki utálja a kleobőrűeket... s
K3nzor írta:
És a magyarok színvonalat is.....Nagyon rasszista egy ország..Minden ember egyrangú...nem értem minek van szükség a népek közti rivalizálásra.Azt kell le szólni aki meg is érdemli.Egyszer magatokat nézetek meg utána osszátok a másikat.
Ugyanezt írtam énis tegnap.(Kivéve, hogy lerasszistáztam magam)
há az elúzú nyertes is megnyerte, eladta a kocsit meg vettek belőle tehenet és ugyan abba a gettóba laknak és a qtyasem hal róla semmit.... enyit róluk.
basszus 😞 szegény quantum 😞
de azért grt Jánosnak!😀
Nem csillag születik és még csak nem is a magyar x-faktor, de azért nézzétek meg. Nem kell a szöveget érteni... :D
Jéézusom xDDD
Ezt nézzétek 😆 Amúgy nem rossz 😀
ez durva volt 😀
Az aki a szöget az orrába ütötte 😃 Hatalmas volt.
de az a táncos az tetszett 😀
az ének 0 a hangszerek nem voltak összhangban.
legalább a Puzsér mondhatott volna nemet
Keyboard kapitány se volt semmi. 😆
Az hatalmas😆 de miért nem szintetizátor kapitány?
Akit érdekel ,hogy mit mondott a Zsűri 😃
Szerintem ez minősíthetetlen, nem gondoltam volna hogy beszavazzák
Mégis miért lenne minősíthetetlen?
Nem vagyok oda ezért a műfajért, de ez nekem is tetszett.
Akit érdekel ,hogy mit mondott a Zsűri 😃
Szerintem ez minősíthetetlen, nem gondoltam volna hogy beszavazzák
No meg a lufis ember...
Hajós András:-Ezt fújhatja! 😆DDDD
bírom a beszólásaikat 😃
itt ülünk egymással szembe és arról van szó, hogy itnyó itnyó 😆😆😆
Hajós András:-Ezt fújhatja! 😆DDDD
Az első szám címét valaki meg tudná mondani?😊
Boys Noize - Let's Buy Happiness
Köszönöm szépen!
Boys Noize - Let's Buy Happiness
Azért ez is egész jó volt:
Még jó, hogy nem csak olyanokból áll a zsűri, mint Hernádi, mert szerintem idő előtt befejeződött volna a produkció.
Nem is tudtam, hogy Pokorni Lia zsűritag! 😜
Nincs meg Cenzúrázatlanul? Már megvan, nem olvastam vissza!
Nézte valaki a válogatást?
Nem nagyon szeretem a magyar rapet,de ez a Plazma nagyon beteg volt!Kisípolták az egészet 😆DDD
Aztán a kritikus:-Kib****tt gizda vagy,tesó!
Kegyetlen volt ez az adás,az tuti
erre én is csak azt tudom mondani hogy beteg. 😲😆
Nem nagyon szeretem a magyar rapet,de ez a Plazma nagyon beteg volt!Kisípolták az egészet 😆DDD
Aztán a kritikus:-Kib****tt gizda vagy,tesó!
Kegyetlen volt ez az adás,az tuti
Ui.: Nehogy merjetek sajnálni😆
A 6. különösen jogos.
Sosem vontam kétségbe a magyarságát senkinek. Az a baj, hogy az interneten olyan hangsúllyal olvas mindenki amilyennel akar. Így nehéz (lehetetlen) átadni azt amit gondolok.
Most oké, hogy aranyos, hátrányos helyzetű stb, de most őszintén szerinted ő volt a legjobb?
A pénz jó helyre ment nem sajnálja tőle senki. Szükségük volt rá, de az alapján amit a színpadon nyújtott én már kiejtettem volna a srácot.
Le sem mutált, kisfiú még, ez nem a végleges hangja. Technikailag nem mutatott sokat. Színpadi mozgásról meg ne is beszéljünk. Arról sem, hogy egy olyan dalt ami alapból egy személyes tragédiának a megéneklése nem vigyorogva kéne előadni. Ami hiányzott az a stílus és legalább valamiféle technikai alap. A hangja sem igazán tetszett, ettől még pár év múlva lehet, hogy kiforrja magát, de én egy csetlő-botló fiúcskát láttam a színpadon.
Nincs bajom vele ne értsetek félre, csak szúrja a szemem, hogy sokkal profibb csapatok/versenyzők, produkciók voltak a mezőnyben és ő nyert 😀
Fáy Miklóssal meg voltam elégedve és sokan ezért sem fogtok egyetérteni velem, mert ő teljesítményt vár, míg a legtöbben érzelmi alapon döntenek. Ez természetes.
Előre elnézést kérek mindenkitől akinek belegázoltam a lelki világába és mélyen sértettem az érzéseit. Senkitől nem féltem a magyarságát, sőt nekem annyi közöm van a magyarokhoz, hogy születési helynek ez van beleírva néhány papíromba.
A rasszizmus az sajnos durván jelen van ebben az országban az tény. (elég egy kicsit a híreket böngészni) Nekem se tetszik, mert sok a fanatikus idióta akik közé nem engedném a szeretteimet.
Szóval 0%-ban vagyok rasszista mielőtt bárki tévesen ítélkezne.
Nem egy túl jól megszerkesztett szöveg, de így sikerült. Gondoltam valamit írok.
További szép napot 😀
szlovákia: 20 éve nem is volt ilyen
a többi nem is érdekel de hát itt szerintem mindenki utálja a kleobőrűeket... s
És a magyarok színvonalat is.....Nagyon rasszista egy ország..Minden ember egyrangú...nem értem minek van szükség a népek közti rivalizálásra.Azt kell le szólni aki meg is érdemli.Egyszer magatokat nézetek meg utána osszátok a másikat.
Mondjuk jól jött a parasztcsaládnak a pénz, de ez minősíti a "verseny" színvonalát is...
Annyira sztem ez most nem volt jo...
de a reklamokbol legalabb megtudtam hogy lesz VV5 hurra 😃