Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nem tudom,meg-e eri,hasznaltan 29000
igaz hogy a HD7770 gyengébb egy picit de! a DX10 kezdi kinőni magát!
lásdPL Crysis 3 ha azzal akarsz játszni hiábba van 4890-ed(ami egy igen erős kari) szófal 2013-nem éri meg DX10 karit venni😃 saját válemény
velemenyt kernek errol a kartyarol:http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=263&lid=1
koszi
Egész jónak tünik a leírások alapján.
Menyiért vennéd ha megvennéd?
koszi
Sziasztok!
Gigabyte HD 7870 kártyáról mi a véleményetek ? Jók már a Gigabyte kártyák ? Mivel a 6000-es szériában sok panasz volt rájuk memória miatt főként.
Semmi gond nincs vele, legalábbis az én kettőmmel, és fórumokon sem nagyon hallottam a 7000-es szériára panaszt. A hűtése nagyon jó, a tuning potenciál (főleg a RAM-ok miatt) nem az igazi, ettől függetlenül korrekt kártyák.
Gigabyte HD 7870 kártyáról mi a véleményetek ? Jók már a Gigabyte kártyák ? Mivel a 6000-es szériában sok panasz volt rájuk memória miatt főként.
AMD Radeon HD7000-ről mondanátok pár szót? 😀
Igaz köszönöm a segítséged 😀
szivesen😃
Az jó lenne sajnos békés megyébe nagyon nincs olyan hogy olcsó hely :/
megrendeled I P O N -ról! még így is jól jársz +1k
GIGABYTE GTX 650 Ti 2GB DDR5 én még ebbe is gondolkodtam 😀
sztem jobban jársz a HD7850-el PL
ez most csak példa😃
amúgy a 650Ti a 7770 és a 7850 között helyezkedik el😃
ezért adja ki az AMD nemsoká a 7790-et ami 35k körül lesz és a 650Ti "ellenfele"😃
Köszi lehet az lesz akkor de még van egy kis időm eldönteni 😃
I P O N -on van! 42k ért -XFX HD7850 1GB GDDR5
44k ért -SAPPHIRE HD7850 1GB GDDR5
szerintem a sapphire jobb választás! sztem jobb a dual-X hűtés😃
Sziasztok ebben a kártyában gondolkozok: Gainward GeForce 650GTX 2GB DDR5 39 ezer ft lenne szerintetek jó vétel lenne ? 😀
olcsóbb helyeken 45-ért lehet kapni HD7850 ami jobb vétel lenne😃
Sziasztok! 18-20 ezer forintért milyen videókátyát lehet venni ami jobb egy kicsit a mostani 9600GT-nél? Ha egyáltalán van ilyen! Köszönöm szépen!
Hd 5770/6770 esetleg hd7750 vagy gts450
Ezek jóval erősebbek a mostani kártyádnál.
Köszönöm!
Sziasztok! 18-20 ezer forintért milyen videókátyát lehet venni ami jobb egy kicsit a mostani 9600GT-nél? Ha egyáltalán van ilyen! Köszönöm szépen!
Hd 5770/6770 esetleg hd7750 vagy gts450
Ezek jóval erősebbek a mostani kártyádnál.
Akkor a 660-at választom 😀 Az egy 2 évig elég lesz mindenre 😀
Nem mondtam, hogy jobb 😃 (Ezekről a kártyákról nem tudok nyilatkozni 😆😉
Sziasztok.Videókártya vásárlás előtt állok és ezek közül kellene választanom valamelyiket :
Sapphire 7850 2gb Dual X - 50.329 Ft
Gigabyte 7850 2gb Windforce OC - 52.300 Ft
Asus 7850 DCUII 2gb - 53.894 Ft
Gigabyte GTX 660 OC Windforce 2gb - 54.900 Ft
Legjobban a Giga GTX 660 tetszik de nem sok jót hallok mostanában a Gigabyte-ról 😞 De a 7870 szintje körül teljesít. Szerintetek melyik a jó választás ?
Sapphire 7850 2gb Dual X - 50.329 Ft
Gigabyte 7850 2gb Windforce OC - 52.300 Ft
Asus 7850 DCUII 2gb - 53.894 Ft
Gigabyte GTX 660 OC Windforce 2gb - 54.900 Ft
Legjobban a Giga GTX 660 tetszik de nem sok jót hallok mostanában a Gigabyte-ról 😞 De a 7870 szintje körül teljesít. Szerintetek melyik a jó választás ?
Kíváncsi vagyok hogy hány FPS-t fogok kapni pluszba.
más:
+1😉
90 fokig is mehet.
Én kártyám, most brutál OC-val 83 fokos terhelés alatt.
Nincs gond az ilyen hőmérsékletekkel sem. Főleg ha a gyártó is pl.: 90 körül lövi be.
90? :-\ az fura mert úgy tudom hogy akkor már a forasztások a GPU körül megolvadnak.
Én kártyám, most brutál OC-val 83 fokos terhelés alatt.
Nincs gond az ilyen hőmérsékletekkel sem. Főleg ha a gyártó is pl.: 90 körül lövi be.
7770-en fölösleges a 2gb vram, mivel a gpu hamarabb kifullad, ezért a 2gb vram lehet h ki se használódik. nekem is vannak olyan játékok 5850-el ahol a gpu nem bírja és 8-900 nagyon max 1000 mb van a vramban megtöltve, de tele soha nem volt. még crysis alatt se. ac3-t nem mondom, hulladék lett. 7770 gyengébb az 5850-nél, szóval arra még értelmetlenebb a 2gb vram
:-\ Oké Akkor az lessz. De (tudom hülye kérdés) Nem fog magyon melegedni? Mert nagyon nagy rajta az OC.
Nekem most játék közbe az 5570 42fok felé nem megy. Ennek akor hogy kell mennie majd? Ja és merjel még ennél is feljebb húzni? :-)
én vagy a sapphire, vagy az asus 7770-et venném. de inkább a sapphire. asus 7770-en csábító az a 2gb vram, csak az a baj vele h gpu hamarabb kifullad minthogy a 2gb-t használni tudd
gigabyte-ot én személy szerint nem ajánlom
Hosszabb távra az Asus 7770 nem lenne jobb? Mert mivel halottam hogy az újabb játékok egyre több Vramot fognak enni FullHD-n Én azon játszok (amin csak lehet) így is a Shaphire?
Na itt vannak a versenyzők tudtam úgy kalkulálni hogy ezek is szóba jözessenek a 7770 melett. Melyik lenne a legideálisabb?
ATI:
[url]http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1523&lid=1[/url]
[LINK]
[LINK]
Nvidia:
[LINK]
[LINK]
Ennyi lene. Vagy ha kihagyta 40 ezer körül valamit akkor az is. 😃
Nvidia kártyám nem volt. pntosabban volt egy alaplapi ami az alaplappal megvétele után 3 napra gajrament.
Várom a válasz áradatokat 😂
Csak a sapphire 😆
😲 gy enyire egyszerű?? Én speciál pont a nagyobb Nvidiára gondoltam (:
De kösz várom a többit.
A nem oc-zott hd7770 is erősebb a 650ti-nél 😀 (ha jól tudom)
Ne keverd a GTX 650 Ti-t a GTX 650-nel.
"ha jól tudom" azért írtam mögé, mert nem voltam benne biztos 😀
Na itt vannak a versenyzők tudtam úgy kalkulálni hogy ezek is szóba jözessenek a 7770 melett. Melyik lenne a legideálisabb?
ATI:
[url]http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1523&lid=1[/url]
[LINK]
[LINK]
Nvidia:
[LINK]
[LINK]
Ennyi lene. Vagy ha kihagyta 40 ezer körül valamit akkor az is. 😃
Nvidia kártyám nem volt. pntosabban volt egy alaplapi ami az alaplappal megvétele után 3 napra gajrament.
Várom a válasz áradatokat 😂
Csak a sapphire 😆
😲 gy enyire egyszerű?? Én speciál pont a nagyobb Nvidiára gondoltam (:
De kösz várom a többit.
A nem oc-zott hd7770 is erősebb a 650ti-nél 😀 (ha jól tudom)
Ne keverd a GTX 650 Ti-t a GTX 650-nel.
Sztem az ATi-nál a Sapphire kb olyan mint az nVidia-nál az EVGA.
Ati már egy ideje nincs 😀
sry akkor AMD a lényeg u.a 😆
Egyébként az EVGA-t nem nagyon ismerem 😆
amerikában favorit, itt nálunk annyira nem elterjedt. prémium kategória
Az EVGA az nVidia karik rols-royce-a (lehet szarul írtam a kocsi nevét 😃 ) és nem is alaptalanul.
Két L-el 😆
amerikában favorit, itt nálunk annyira nem elterjedt. prémium kategória
ezzel nem azt akarom mondani hogy akkor soha senki ne vegyen gigát, de én nem ajánlom, és én nem is fogok venni 😃
Nekem a sapphire előtt egy giga gt430-am volt. Semmi gond nem volt vele, másfél évig használtam. 😀
orodreath:Alap hűtéssel is 2-3 óra battlefield 3 után is max 50-55 fokos, és szinte semmi hangja!
nekem giga 6850-em volt. na az pl. pont széria hibás volt (igazából az IS). tuningolni se mertem
ezzel nem azt akarom mondani hogy akkor soha senki ne vegyen gigát, de én nem ajánlom, és én nem is fogok venni 😃
Nekem a sapphire előtt egy giga gt430-am volt. Semmi gond nem volt vele, másfél évig használtam. 😀
orodreath:Alap hűtéssel is 2-3 óra battlefield 3 után is max 50-55 fokos, és szinte semmi hangja!
én vagy a sapphire, vagy az asus 7770-et venném. de inkább a sapphire. asus 7770-en csábító az a 2gb vram, csak az a baj vele h gpu hamarabb kifullad minthogy a 2gb-t használni tudd
Úgy olvastam, hogy mostanában már nincs a gigával annyi gond 😀
igen tudom, de jobb jobb félni mint megijedni.
Igazad van! 😀
igen tudom, de jobb jobb félni mint megijedni.