Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hi, HD7870 vagy GTX580?
GTX580
[LINK]
Normális tesztet nézz...
Már rég gyorsabb mint az 580.😜
Egyértelműen 7870, gyorsabb, kevesebbet fogyaszt, több Vram.
Egyet értek! Sokkal jobban megéri a 7870-es vga! Új driverekkel meg még gyorsabb tud lenni, szóval én csak azt ajánlanám!
hi, HD7870 vagy GTX580?
GTX580
[LINK]
Normális tesztet nézz...
Már rég gyorsabb mint az 580.😜
Egyértelműen 7870, gyorsabb, kevesebbet fogyaszt, több Vram.
Sziasztok!Nem tudom eldönteni, hogy milyen videókártyát vegyek,és hogy melyik a jobb játékra használnám.
Gainward GTX 470 1280 MB
Gigabyte GTX 460 1GB OC
Asus HD6850 1GB
A GTX 470 a legerősebb, ha nem sokkal drágább akkor azt vedd. A másik kettő kb egyforma erős, kivéve ha a gtx nem se mert akkor az ati az erösebb 😀
Gainward GTX 470 1280 MB
Gigabyte GTX 460 1GB OC
Asus HD6850 1GB
Tartsd meg 7600GT karid. Erősebb mint a 8500GT😀 Ha kell DX10 akkor persze megveheted de az a kártya gyengébb lesz. DX10 is csak mutatóban van rajta.
Köszönöm a választ!Megfogadom!És köszönöm a többieknek is! 😀
Attol függ mennyiért vennéd,gondolom használtan,lehet h lehet attol találni erösebet is abban az árban,viszont (saját vélemény) a játék neméri me a beinvesztálást.1* kivittem,de eszembe se jutott,h még egyszer feltegyem.
Használtan egy barátom nekem 3000-ért adná.Szerintem ez egész jó üzlet.
3.000-ért simán megéri szerintem.
ATi Radeon HD 7770 és nVidia GeForce GTX 650..melyik a jobb?
Attol függ mennyiért vennéd,gondolom használtan,lehet h lehet attol találni erösebet is abban az árban,viszont (saját vélemény) a játék neméri me a beinvesztálást.1* kivittem,de eszembe se jutott,h még egyszer feltegyem.
Használtan egy barátom nekem 3000-ért adná.Szerintem ez egész jó üzlet.
Szerintetek érdemes-e megvenni a GeForce 8500 GT-t Need for Speed:The Run-ozásra ?
Szerintetek mennyit ér egy Gigabyte Radeon HD 4850/1GB használtan?Vagyis mennyiért birnám elszerválni?http://gigabyte.videokartya.pcvasar.hu/Gigabyte-Radeon-HD-4850-1GB-videokartya-PCI-E-DDR3-ATI-HD4850-GV-R485MC-1GI-8106
csak a gt 630 17 ért adnák neki azért mondtam hogy ezt vegye ne a gainwardot.
Kipróbáltuk és jól működik a gépén.😃
Érdemes körülnézni ott! Én pl. 52.000-ért üzleteltem le egy Sapphire HD 7870 GHz Edition kártyát!
Köszönöm a válaszokat!😃
Elméleti kérdés!
A jelenlegi gepem masfel eve vettem , azota is minden szepen fut rajta , nem maxon , legalabb kozepesen vagy inkabb azert annal fennebb es az nekem eleg. Es gondolom ezen igenyeim meg egy evig biztosan kielegiti. Valoszinutlennek tartom hogy egy even belul olyan jatekok jojjenek amit a jelenlegi vasam ne tudna futtatni elvezheto kornyezetben.
Na ugyanezt varnam el a nextgen geptol is amit fennebb vazoltam, hogy 2-3 evig nyugodtan hasznalhato legyen jatekra is.
Ugy gondoltam hogy megduplaznam teljesitmenyben a jovendobeli gepet (majd 1 ev mulva).. hogy jobb alaplap, 8giga ram 4 helyett , 8 magos proci 4 helyett (amd fx8350) es ugye a video kari ami a kritikus pont viszont mar a gtx460 is eleg draga volt nekem tehat azt valoszinu nem tudom megduplazni az ara miatt..es ezert kerdeztem hogy mire lenne erdemes valtani errol...a kis raforditast ugy ertettem hogy ne legyen 100e ft 😀 (tudom igy is sok, legalabbis nekem, de hatha egy-masfel ev mulva annyit jon az ara hogy annyiban,vagy kicsit dragabban megkapom mint a jelenlegit masfel eve ~160-170e Ft)
Esetleg valami nVidia oldali alternativa?
Mi a véleményetek erről: Sapphire HD7870 GHz Edition ?
Nekem ilyen van kb. fél éve,eddig tökéletes,most 1100/1250-en használom,így sem megy 70-72 fok fölé,a hűtés nem hangos,de 50%-os ventinél azért már kezd egy kicsit hallható lenni(a többi hűtőm egyébként alig halható,csak ezért veszem észre)
A Crysis 3-at ugyan nem viszi maxon fullhd-ben(akkor 15-20 fps volt),de high(néhol very high) + 2-4 x MSAA-val van 30-40 fps-em.
Minden mással megbírkózott eddig. 😆
Értem, köszönöm a választ! 😀 Több, mint valószínű, hogy ilyenem lesz nekem is. 😎
Mi a véleményetek erről: Sapphire HD7870 GHz Edition ?
Nekem ilyen van kb. fél éve,eddig tökéletes,most 1100/1250-en használom,így sem megy 70-72 fok fölé,a hűtés nem hangos,de 50%-os ventinél azért már kezd egy kicsit hallható lenni(a többi hűtőm egyébként alig halható,csak ezért veszem észre)
A Crysis 3-at ugyan nem viszi maxon fullhd-ben(akkor 15-20 fps volt),de high(néhol very high) + 2-4 x MSAA-val van 30-40 fps-em.
Minden mással megbírkózott eddig. 😆
Ha torrentezel szóval folyamatosan dolgoztatod a vinyót akkor nem kéne kattognia. Ha dolgozik a vinyó akkor nem parkol ki a fej.
reggeltől estig nyomatom a torrentet,de ugyanúgy kattog.ez van.megy ameddig megy
Akkor az a vinyó hamarosan kuka, lekéne futtatnod rajta egy tesztprogit ami kiírja az állapotát, lehet csapágyas akkor meg b*szhatod.
milyen jó,h.4hónapos.attól függ,milyen tesztre gondolsz.elvileg 100százalékos.semmi szektorhiba.
Ha garis akkor vidd vissza azt javaslom, mert ha kattog az jót nem jelent.
na ez a baj az olyan dolgokkal,amiket az ember a neten rendel.igen,visszaküldhetem,es várhatok rá vagy 2hónapot,míg visszaküldik,vagy küldenek másikat.és addig?250gb-al legyel el?az semmire sem elég
HD Sentinel progiban nézd meg a Load/Unload Cycle Count decimális értékét a S.M.A.R.T. fülnél és ugyanitt nézd meg a Power On Time Count decimális értékét is. Sajnos ennél gyártófüggő, hogy egy egység mit jelent láttam már olyat ahol percet láttam már olyat ahol órát. Nekem órát jelent pl.
Ha torrentezel szóval folyamatosan dolgoztatod a vinyót akkor nem kéne kattognia. Ha dolgozik a vinyó akkor nem parkol ki a fej.
reggeltől estig nyomatom a torrentet,de ugyanúgy kattog.ez van.megy ameddig megy
Akkor az a vinyó hamarosan kuka, lekéne futtatnod rajta egy tesztprogit ami kiírja az állapotát, lehet csapágyas akkor meg b*szhatod.
milyen jó,h.4hónapos.attól függ,milyen tesztre gondolsz.elvileg 100százalékos.semmi szektorhiba.