Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TaylorXIII avatar
Miért kell két táp a gépedbe?
0
0
0
0
no avatar
megpróbáltam amit írtál nem segített a tv se lett elálítva próbáltam úgy is hogy csak 1 tápot használok de úgy se
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor kapcsold ki a gépet kapcsold le a tápot húzd ki tápkábelt húzd le a monitort az alaplapról és vedd ki az alaplapi elemet 5-10 percre és utána rakd vissza és indítsd el a gépet és csinálj vissza mindent. És a monitort a GT 610-re dugd majd szerintem. Egyébként az nem lehet, hogy a tv lett másik jelre átrakva? Ugye annak több bemenete is van minden bizonnyal. Ha jóll átom FULL HD TV a monitorod.
0
0
0
0
no avatar
bevan minden dugva most éppen a gt 610-re de az integrált se ad képet
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Az a helyzet, hogy kb. 1 hete ilyen recegő hang jön a gépből, és az a vicc, hogy a hangszóróból is lehet hallani, még ha a fejhallgatót is felveszem. Kitoltam a gépet, és ha jól hallom a tápegységből jön. Vajon mi lehet a gond?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Az a helyzet, hogy kb. 1 hete ilyen recegő hang jön a gépből, és az a vicc, hogy a hangszóróból is lehet hallani, még ha a fejhallgatót is felveszem. Kitoltam a gépet, és ha jól hallom a tápegységből jön. Vajon mi lehet a gond?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Melyik videokártyára van most dugva a monitor? Ellenrőizd, hogy minden kábel rendesen be van-e dugva
0
0
0
0
no avatar
minden vissza lett dugva ugyan oda, mielőtt kihíztam volna őket még meg is jelöltem mi hol volt
0
0
0
0
barnav avatar
nem felejtettél el visszadugni valamilyen kábelt?
0
0
0
0
no avatar
Nekem olyan problémám lenne, hogy a gépembe ellettek rendezve a tápegység kábelei és azóta nem akar képet adni se az integrált videókártya se a gt 610 mi lehet a probléma?
gépem: intel e 7400 2*2,8ghz proci
ddr2 5gb 800mhz ram
gt 610 1gb videókártya
intel gma 3100 integrált vga
fsp 250watt + fsp 300 watt táp
0
0
0
0
barnav avatar
nincs mit 😀 további jó próbálkozást 😀
0
0
0
0
MFeri4615 avatar
Hát az oldallapon lévő ventilátor vezetéke elég hosszú... most megpróbáltam azt hogy összefűztem a többivel hogy kicsit feszüljön és ne tudjon beleírni , de még akkor is valami beleér ... Majd még megpróbálok valamit csinálni vele hogy jó legyen .. 😃 de azért köszi a segítséget.
0
0
0
0
barnav avatar
Amikor összerakod a gépet nem ér valami vezeték hozzá a ventihez?
0
0
0
0
MFeri4615 avatar
Olyan problémám lenne hogy 2 napja elkezded a gépen recsegő hangot adni , de csak néha adja ... és nem tudom mitől lehet ez :/ a hang felülről jön , először a ventilátorra gyanakodtam így hát szét is szedtem a gépet , de nem volt poros egyáltalán .... ebből adódon szerintem nem ez lehet a gond , még arra gondoltam hogy lehet hogy pár vezeték egymáshoz érintkezik vagy valami :/ Valakinek nincs valami ötlete ?
0
0
0
0
barnav avatar
köszi de nekem ez is megteszi 😆
0
0
0
0
Ducky avatar
barnav: inkább rendes tápegységet vegyél először mert a Codegen nem életbiztosítás...😀
0
0
0
0
cseszka avatar
Nekem ott vannak a dll fájlok,meg már szedtem is le másikat,valamint a c:\windows\system32 mappában is ott van,onnan is bemásoltam a játék mappájába,de semmi.Na majd holnap megpróbálom az ujat leszedni.
0
0
0
0
Macilaci235 avatar
nekem meg megvan a crysis a crysis warhead meg a crysis wars egy csomagban aztán azok közül csak a warhead-nél jelzi ki a gép hogy van benne valami
0
0
0
0
Davezorrr avatar
nekem akkor szokott az a hiba lenni ha nincs friss dx9-m.Húzd le microsoftól.
0
0
0
0
Bronson avatar
Szerintem vagy hiányzik valami dll. fájlod.Töltsd le ami hiányzik és rakd a megfelelő mappába!
0
0
0
0
cseszka avatar
Hali.Felraktam nosztalgiának a cysis-t,de crackelés utánn kidob olyat h APPCRASH crysis.exe
->CryRenderD3D10.dll a hiba,kipróbáltam már kb 5-6 cracket,a másik verzionál meg ugyan ez csak ntdll.dll a hiba.Tehát mindig ez a kettö.DX fentvan,visual c++ fentvan.5let?
0
0
0
0
barnav avatar
köszi a segítsget 😀
0
0
0
0
Davezorrr avatar
ha ugyanannyiba kerül akkor sztem mindegy...max egy kicsit hangosabb lesz de vmivel gyorsabb is.Én zenék,videók,képek (adattárolásra) külsőt használok.Semmi hang és jól is néznek ki.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
az jó. az ugyanaz amit krutka írt csak az gyorsm erevlemez de nem baj mert szerintem te nem érted én miért kérdeztem h mire kell majd neked. legyen inkább gyorsabb mint lassabb.
0
0
0
0
barnav avatar
*** . hu /HDD/Seagate_ST2000DM001_2TB_35_7200rpm_merevlemez-p322262.html
ezt néztem igazábol
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
WD 2TB Caviar Green 5400rpm 64MB SATA3 WD20EZRX
azt mondta csak adattárolásra kell neki. képek videók zenék gondolom. Oda felesleges 7200rpmes vinyó szerintem. Bár ha már ekkora vinyót vesz akkor lehetne gyors is mert biztos ezen lesznek a játékok is vagy nem tudom már mit akar😃 Ha gyors kell akkor jó az amit krutka írt ami pontosabban:SEAGATE 2TB Barracuda 7200rpm 64MB SATA3 ST2000DM001
0
0
0
0
krutka avatar
Seagate Barracuda 2TB -os (7200rpm, 64mb) SATA3

22.000 Ft (i pon) , 1év gari, szerintem ez jó lenne 😃
0
0
0
0
barnav avatar
1-2 TB-os körül ára max 30.000-ig de egyáltalán nem baj ha olcsóbb 😆
0
0
0
0
Dani254 avatar
Borbi,tucanagabor:köszönöm a válaszokat
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
és mekkora kéne? mennyid van rá?
0
0
0
0
barnav avatar
ezekszerint lehet benne kettő tehát a jelenlegi vinyó (250GB) maradna a windows-nak az új pedig adattárolásra 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
barnav: mehet bele IDE vinyó is de olyat úgy sem veszel már boltban szóval úgyis satás lesz és abból meg SATA 2 amit visz de nyugodtan lehet bele SATA 3 vinyót is tenni mert ezek kompatibilisek visszafele. Ha a mostani vinyód IDE akkor 4 vinyót tudsz a gépre kötni de látom SATA vinyód van+egy dvd íród ami szintén sata ahogy nézem(képed szerint) szóval 2 SATA vinyót tudsz még csatlakoztatni ha van elég sata tápkábel a tápon és van elég sata adatkábeled(ha nincs akkor vegyél). Gyors vinyó kell vagy csak adattárolásra?
0
0
0
0
barnav avatar
Szeretnék venni egy belső merevlemezt a gépembe és ezzel kapcsolatban az a kérdésem lenne , hogy lehet ezt megnézni, hogy milyen merevlemez kell milyen csatlakozó (SATA 2-3) vagy hogy be lehet-e szerelni a gépembe kettőt vagy csak egyet, mert ha lehet kettőt akkor a 250 GB-os mellé tenném be ha nem akkor lecserélném csak nem tudom milyet kell vennem hogy tudom ezt megnézni? segítségeteket előre is köszönöm!
0
0
0
0
Bicike avatar
Valószínüleg valami leterheli a géped, valamilyen automatikusan indulo program a háttérben.
Javaslom a Razer Boostert, vagy a Game Boostert játék előtt, ez minden futó alkalmazást offol a háttérben.
0
0
0
0
Macilaci235 avatar
Egy kérdés: az miért van hogyha bekapcsolom a gépet és bemegyek a feladatkezelőbe akkor a fizikai memóriánál mindig kb 60-70% van
nekem csak 2GB RAM-om van és a játékok akadoznak és szerintem emiatt
légyszi segítsetek hogy ez miért lehet
0
0
0
0
Borbi avatar
Dani254: szerimte, Gainward vagy Evga. Ár kérdése.
0
0
0
0
Dani254 avatar
Melyik vga lenne jobb?

EVGA GTX 650 ti boost 2gb superclocked
Gainward GTX 650 ti boost 2 gb goldensample
MSI GTX 650 ti boost 2gb Twin Frozr
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
A kábeleket nem kötik hanem forrasztják. De igen ha valahol meg van törve azt a drabot kivághatod és a két részt össze forraszthatod. Ha csak simán egymásba tekered a vezetékeket az is működhet de nem a legjobb lehet recsegne.
0
0
0
0
FoLey avatar
Üdv lenne egy problémám,hogy egy kínai gyártmányú fejhallgatóm van és tegnap úgy meghúztam a vezetéket,teamspeak 3-on halkan szól,de hang van,játékban is,ott a végénél(nem dugónál másiknál) sztem elvan törve és aztszeretném megkérdezni,hogy szétvághatom és összeköthetem?
0
0
0
0
Bronson avatar
http://www.youtube.com/watch?v=yEuOOtkO8ek
0
0
0
0
molfer98 avatar
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy az androidos telefonom nem tudom valahogy mikrofonként használni a géphez?
0
0
0
0
Davezorrr avatar
de miért veszed ki belőle az akksit ? vagy te még hiszel abban h túl lehet tölteni ? 😆
0
0
0
0
Ducky avatar
Úgy hogy megy 220-ról akksiról a gép, és mondjuk le akarom vinni az emeletről. Akkor mielőtt leviszem
hibernálnom kell és úgy berakni az akksit...
0
0
0
0
Davezorrr avatar
nem keletkezik töbletfeszültség mert ha töltőn van akkor nem akksiról megy a gép.Am. milyen élethelyzetben van ez a történet ? 😃
0
0
0
0
Ducky avatar
Lehet hogy hülye kérdés de nem találtam rá választ. Ha a laptop 220v-ról működik, menet közben be lehet-e rakni az akksit? Én úgy gondolom hogy nem, mert akkor többletfeszültség keletkezne. Mi az igazság?😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem szégyen ám a kézikönyvet elővenni egyik alkatrésznél sem. Főleg az alaplapnál. Nem kell ám szó szerint érteni. Elektronikusan is elérhetőek ezek általában.

nankacu: Gondolom volt más dolga is és nem jutott sok ideje foglalkozni a gépeddel😀
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
majd megoldja de várnom kell 3 napot-.- azért köszi a segítséget😃
0
0
0
0
PoPet avatar
Ha feljönne ide egy rendszergazda és kérdezgetne win telepítésről én pofán röhögném!! 😆
Azért neki ez a szakmája nem? 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Regisztráljon fel ide és akkor írja a helyzetet. Könnyebb volna...
Ilyen nem dugta be dolgokon meg nehogy már fennakadjon....
0
0
0
0
TheAdakinHUN avatar
de PL nem dukta be a VGA tápkábeleit és nem kap elég áramot a VGA nem ezért fagy le? (tipp)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció