XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Csatesz avatar
greenmelon írta:
Keresztapámnál szoktam boxon játszani, nekem konkrétan nincs. De amit leírtam az TÉNY, guglizd ki ha nem hiszed. Pl. a MediaMarktban, mikor rá van kötve egy FullHD-s tévére a box (vagy akár a PS) kipróbálás céljából, nagyon látszik, hogy nem FullHD. Nekem nagyon szúrta a szemem miután otthon a 106-os plazmán FullHD-ben játszottam majdnem egy évig.

A számítógépen jobb grafika van, mint a konzolon ez tény! De mindegyik full HDban megy, annyi hogy a PC biztos h élesebb és szebb a képe! De a felbontás ugyan az!
0
0
0
0
greenmelon avatar
Keresztapámnál szoktam boxon játszani, nekem konkrétan nincs. De amit leírtam az TÉNY, guglizd ki ha nem hiszed. Pl. a MediaMarktban, mikor rá van kötve egy FullHD-s tévére a box (vagy akár a PS) kipróbálás céljából, nagyon látszik, hogy nem FullHD. Nekem nagyon szúrta a szemem miután otthon a 106-os plazmán FullHD-ben játszottam majdnem egy évig.
0
0
0
0
Csatesz avatar
greenmelon írta:
https://cache.ohinternet.com/images/thumb/7/73/JeanLucPicardFacepalm.jpg/618px-JeanLucPicardFacepalm.jpg

Badboylol: az X360 720p-s jelet ad ki. Pont. Attól még, hogy felskálázza neked 1080i-re, még nem lesz FullHD. A DVD film se lesz FullHD csak azért, mert felskálázza a DVD lejátszó.

De most ne azért de van Xboxod? És ha igen milyen Tv-én nyomatod??
Mer nálam csak HD van, havernál Full HD és van egy ici pici különbség a kettő között!
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Valaki tudd egy jó helyen Flash hez ? 100% os és olcsón 😃
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
dani0903 írta:
Sziasztok! lehet hogy hülye kérdés, de mit jelent az hogy jtag?? nem igazán értek hozzá.. 😃

három vezetékből és diódából álló átkötés.
0
0
0
0
toto9307 avatar
dani0903 írta:
Sziasztok! lehet hogy hülye kérdés, de mit jelent az hogy jtag?? nem igazán értek hozzá.. 😃

én annyit tok róla hogy az alaplapon valamiféle átkötést jelent aminek vannak bizonyos előnyei pl akár mekkora HDD stb.
0
0
0
0
dani0903 avatar
0
0
0
0
toto9307 avatar
Badboylol írta:
toto9307 írta:
Badboylol írta:
A sebesség az tudom h 4x-es a max, csak az nem mindegy h 8.5Gb nál nagyobb játék a TDKra is fel fér e! Verbára igen ha flashelt íród van, GOW3-at ki írtam egy verbára az tökéletes lett! 😀

xbox 360nál 1 dvd sohasem több mint 8.5Gb ha annál többnek írja a gép az azt jelent XGD3-as a játék ami nem valós méret ez azt jelenti h az íróprogramban kell át írni a leayer break számot és ennyi szal ez 1 új védelem a microsoft-tól hogy ne lehessen kalózkodni 😃 😃

Tisztában vagyok az XGD3-al, de esetleg ha vki lemaradt, először csak úgy lehet ki írni ezeket h az írás előtt ki dobálta az üzeneteket az író program(ImgBurn) hogy túl nagy a fájl nem fér rá minden. Most viszont az a helyzet, hogy az se mind1 milyen íród van, én ezért vettem most egy Asust ami kimondottam erre a célra van, h te magadnak itthon kiflasheled( ez már meg történt) és ezeket a csúnya XGD3-as játékokat hiba üzenetek nélkül 100%-ig ki tudd írni! És semmit se kell állítgatni, a réteg váltó kód benne van a kis méretű Dvd fájlban! ...... Nekem annyi volt a kérdésem h TDK lemezre is lehet e írni ezeket a játékokat úgy ahogy a Verbara, mert azt viszont nem tudom h ez a flashelös író csak Verbára tudja ki íni 100%-ig a Xgd3at vagy a TDKra is! Ennyi a problémám! D

szerintem rá mer végül is méretbeli különbség nincs 😃 meg 1 lem árát ki lehet bírni 😆
0
0
0
0
Csatesz avatar
toto9307 írta:
Badboylol írta:
A sebesség az tudom h 4x-es a max, csak az nem mindegy h 8.5Gb nál nagyobb játék a TDKra is fel fér e! Verbára igen ha flashelt íród van, GOW3-at ki írtam egy verbára az tökéletes lett! 😀

xbox 360nál 1 dvd sohasem több mint 8.5Gb ha annál többnek írja a gép az azt jelent XGD3-as a játék ami nem valós méret ez azt jelenti h az íróprogramban kell át írni a leayer break számot és ennyi szal ez 1 új védelem a microsoft-tól hogy ne lehessen kalózkodni 😃 😃

Tisztában vagyok az XGD3-al, de esetleg ha vki lemaradt, először csak úgy lehet ki írni ezeket h az írás előtt ki dobálta az üzeneteket az író program(ImgBurn) hogy túl nagy a fájl nem fér rá minden. Most viszont az a helyzet, hogy az se mind1 milyen íród van, én ezért vettem most egy Asust ami kimondottam erre a célra van, h te magadnak itthon kiflasheled( ez már meg történt) és ezeket a csúnya XGD3-as játékokat hiba üzenetek nélkül 100%-ig ki tudd írni! És semmit se kell állítgatni, a réteg váltó kód benne van a kis méretű Dvd fájlban! ...... Nekem annyi volt a kérdésem h TDK lemezre is lehet e írni ezeket a játékokat úgy ahogy a Verbara, mert azt viszont nem tudom h ez a flashelös író csak Verbára tudja ki íni 100%-ig a Xgd3at vagy a TDKra is! Ennyi a problémám! D
0
0
0
0
toto9307 avatar
Badboylol írta:

0
0
0
0
MaximumGame avatar
Badboylol írta:
MaximumGame írta:
attilaman97 írta:
hhát 😃 az xbox sztem jobb mint a pc. miért is? az xboxodat nem kell negyedévente felújítani egy új videokártyával vagy processzorral, ha full HD-ban akarsz játszani... nekem is több mint 2 éves az xboxom, semmi flash hanem live 😃😃 és ha leülök elé, nem facebookozni fogok, hanem órákon keresztül játszani 😃😃

Az a full HD az 1280x720p 😃 és kamu az a Full 1080p 😃
jah és lehet nem kell újitani, de 5évig ugyan olyan minden....
most néz meg egy 5éves játékot és egy mostanit ? 😀

És azt foglya látni mindenki hogy a régi játékok gagyik a mostaniak pedig gyönyörű szép grafikájúak! 😃
Full HD-t már próbáltad h így tudod?? Nekem sima HD és mégis 1380x720 a felbontás! 😃 Ja és ha HDMI kábelt nem használsz akkor igen nem lesz Full HD de még csak HD sem, viszont ha HDMI-vel dugod a boxot FULL HD-s Tvre akkor nézd meg a különbséget! 😜 Egyből Full Hd-ban nyomat mindent! 😃

nem érted a lényeget HDMI vel tolom... de az se full HD
mert Boxnál egy kamu a full HD .... ez kitaláció ! Még PS3 se tudja viszont tott nagyobb alapból 1600x körülire jön ki !

Boxba meg 1200x ra !

Ez nativ Full HD az nem igazi 😀 vagyis nem lesz olyan éles a kép...
Mert úgye Boxnak homályos PC hez képest !

Wikiről idézek :

A next-gen kifejezés a magas felbontást(720p,1080i,1080p), és eddigi konzolokhoz képest nagyobb teljesítményt takarja. Az 1920x1080-as natív FullHD felbontást nemcsak a PlayStation 3 konzol támogatja, az Xbox360 is képes rá.
0
0
0
0
Csatesz avatar
DCMAN írta:
TDK-t még nem probáltam..de proba cseresznye😆

Hát próba cseresznye 😃 De a lemezeket sajnos nem sz*rom 😆 Nem szeretnék pazarolni! 😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
TDK-t még nem probáltam..de proba cseresznye😆
0
0
0
0
Csatesz avatar
0
0
0
0
DCMAN avatar
ha 4x-es sebeségen irod akor nincs gond...aztmondják hogy annál magasabb sebeségen nem jó irni nem lessz tökéletes...
0
0
0
0
toto9307 avatar
én maxell lemezt használok mer az a legolcsóbb szerintem és minden tökéletesen megy 😃 am a full HD téll full HD 😃
0
0
0
0
Csatesz avatar
Valaki tudna nekem annyiban segíteni hogy ügye nekem flashelt íróm van, és Verbe lemezre ki tudom írni a 8.5Gb-nál nagyobb játékokat, de hogy ez TDK lemez esetében is működik? 😀
0
0
0
0
Csatesz avatar
MaximumGame írta:
attilaman97 írta:
hhát 😃 az xbox sztem jobb mint a pc. miért is? az xboxodat nem kell negyedévente felújítani egy új videokártyával vagy processzorral, ha full HD-ban akarsz játszani... nekem is több mint 2 éves az xboxom, semmi flash hanem live 😃😃 és ha leülök elé, nem facebookozni fogok, hanem órákon keresztül játszani 😃😃

És azt foglya látni mindenki hogy a régi játékok gagyik a mostaniak pedig gyönyörű szép grafikájúak! 😃
Full HD-t már próbáltad h így tudod?? Nekem sima HD és mégis 1380x720 a felbontás! 😃 Ja és ha HDMI kábelt nem használsz akkor igen nem lesz Full HD de még csak HD sem, viszont ha HDMI-vel dugod a boxot FULL HD-s Tvre akkor nézd meg a különbséget! 😜 Egyből Full Hd-ban nyomat mindent! 😃
0
0
0
0
MaximumGame avatar
attilaman97 írta:

0
0
0
0
toto9307 avatar
én is konzolon tolom más maga a játék élmény is szerintem 😜 sokáig pc-s voltam de most szereztem 1 xboxot és non megérte😃😃 szal csak hajrá! 😃
0
0
0
0
iEatBrainz avatar
0
0
0
0
Csatesz avatar
Nekem mind1 végül is h lesz vagy nem! Én a 360-al teljesen meg vagyok elégedve sőt örülnék is neki ha még egy jó darabig nem jönne az új! 😀
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Amíg PC én nem működik az Unreal 4 Engine normálisan és ne 10 millás gép kelljen alá 😃 Addig nem les Xbox720 😀
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Egyszerű logika, és meg van minden.
720-ról legalább 5 éve terjednek a pletykák, hogy lesz, de még kb annyi ideig nem is lesz. Bár az se biztos, hogy az lesz a neve, mint a PS4, mert hülyén hangzik így kívülállóknak, kik csak használjuk..nekik, akkor fontosabb dolog miatt...
0
0
0
0
edom789 avatar
Ja embereke itt is kezdődik az új konzol találgatás nem adjatok a pletykákra mellesleg az xbox nem lesz blu ray es mert a sony nál vannak a jogok és most nem fanboy vagyok! mert van xbox om is és imádom de ez van meg a microsoft mondtam hogy még nem tervezik a 720 at mert még a 360 is meg a ps3 is még csak most jutottak el teljesítményük feléhez a pletykákra meg ne agyatok azok soha nem biztosak! Még legalább jó 4-5 év mire új konzol lesz szóval és gazdaságilag se érné meg nekik mert az összes új játék 360 ra és ps3 ra jön sehol nem láttok olyat hogy 720 meg PS4 ja és a ps4 nek nem ps4 lesz a neve mert a 4 szerencsétlen szám a japánoknál valami különleges neve lesz de nekem nem hisztek olvassatok utánna ezeknek!
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Badboylol írta:
Szerintem konzol! Ha nagy Tv-éd van akkor a grafika csoda szép! 😜 Én pl az MW3 toltam sima HD-s tvén, nagyon élethű volt a graf!
Az Xbox360 legalább 3 évig még jó lesz, hiába jön az új konzol lassan! Viszont azt mire feltörik, vagy lehet h azt már nem is fogják tudni, mivel egyes pletykák azt mondják h az Xbox is és a Ps is Bluray olvasos lesz! 😀

Az a csoda szép még PC én is ronda 😃 de ízlések és pofonok 😃
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Énnekem van Xbox-om, de csak a Forza Motorsport miatt 😃 (Szinte csak azzal tolom Xbox-on) pedig vannak játékaim.
0
0
0
0
Csatesz avatar
Szerintem konzol! Ha nagy Tv-éd van akkor a grafika csoda szép! 😜 Én pl az MW3 toltam sima HD-s tvén, nagyon élethű volt a graf!
Az Xbox360 legalább 3 évig még jó lesz, hiába jön az új konzol lassan! Viszont azt mire feltörik, vagy lehet h azt már nem is fogják tudni, mivel egyes pletykák azt mondják h az Xbox is és a Ps is Bluray olvasos lesz! 😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
pc jobb de egy jó tv-vel pl egész jó boxon is játszani....ha mostkéne dönteni akor pc..majd késöbb ha összegyülik pénz akor konzol is..
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Bershka írta:
Forza 4, gta IV, fifa 12, bf3, assassin´s creed revalations, mortal kombat, lehet hogy skate3 meg majd gta V. De ez még bővülhet. Pénz az van de nemszeretnék rá sokat költeni, ha gépet vennék akkor a gépeim között található amd vagy az intel configos lenne. Pontos távot nemtudok mondani de minimum 3 év.
Még egy kérdés : A játékok grafikája mennyivel jobb a pc-n?

Nah szóval Forza , Mortal ezek Xbox ra vannak 😃

De én az Intel gépet venném meg a helyedbe az 3évig jó lesz !

Xbox360 nak meg PS3 nak csak annyival van rosszabb hogy nem éles...
Ami eléggé szembetűnő akik minőségre mennek 😃
+ Konzolon a textura méret ilyen 256x256 as 😃 PC én lehet akár 8000x8000 is 😃 és kezeli a gép !
0
0
0
0
Bershka avatar
Forza 4, gta IV, fifa 12, bf3, assassin´s creed revalations, mortal kombat, lehet hogy skate3 meg majd gta V. De ez még bővülhet. Pénz az van de nemszeretnék rá sokat költeni, ha gépet vennék akkor a gépeim között található amd vagy az intel configos lenne. Pontos távot nemtudok mondani de minimum 3 év.
Még egy kérdés : A játékok grafikája mennyivel jobb a pc-n?
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Bershka írta:
Üdv. Gondolom sokan kérdezték ugyanezt szóval bocsi 😆
Na szóval, boxot vagy gamer pc-t érdemes venni hosszútávra? És ha boxot akkor flasheltet vagy flash menteset? Meg hallottam olyat is h jövőre jön ki új box új hardware-el szóval fogalmam sincs h mit vegyek 😆

1.Mivel szeretnél játszani ?
2. mennyi pénzed lenne rá ?
3. Milyen távra gondoltad ?
0
0
0
0
Bershka avatar
Üdv. Gondolom sokan kérdezték ugyanezt szóval bocsi 😆
Na szóval, boxot vagy gamer pc-t érdemes venni hosszútávra? És ha boxot akkor flasheltet vagy flash menteset? Meg hallottam olyat is h jövőre jön ki új box új hardware-el szóval fogalmam sincs h mit vegyek 😆
0
0
0
0
Revengex avatar
hát van egy hónap ingyenes xbox live 😃
0
0
0
0
Csatesz avatar
GAMER2 írta:
Sziasztok megegyszer! Mostmar ugynezki hogy meglessz az xbox......😀 De hallottam olyanokat hogy a szeptember utan kiadott jatekok csak a jtagon mennek.Ez igaz? Vagy csak eleg hozza az LT3.0😀

Dehogy igaz!!
Lt 3.0 kell! Viszont az nem mind1 h mikori a géped mert ha 2011 augusztus előtti gyártású szerencséd van ha utáni akkor szopás! 😆 😃
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Sziasztok megegyszer! Mostmar ugynezki hogy meglessz az xbox......😀 De hallottam olyanokat hogy a szeptember utan kiadott jatekok csak a jtagon mennek.Ez igaz? Vagy csak eleg hozza az LT3.0😀
0
0
0
0
dani0903 avatar
én is azért kérdeztem 😃 valami másik kéne. :S
0
0
0
0
MaximumGame avatar
DCMAN írta:
regisztrálni kell de nem 1 nagy munka...megéri

jah de ez fizetős 😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
regisztrálni kell de nem 1 nagy munka...megéri
0
0
0
0
dani0903 avatar
Köszi, és erre regelni kell hogy letölthessek vagy nem muszáj?
0
0
0
0
DCMAN avatar
küldök eggyet:[LINK]
0
0
0
0
dani0903 avatar
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy tud valaki olyan oldalt ahonnan lehet leszedni xbox 360 játékokhoz borítót??😀
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Szóval senki nem tud nekem segíteni?😀
0
0
0
0
Csatesz avatar
Én csak gratulálni tudok annak aki elcseréli! :/
0
0
0
0
gisti avatar
de bizony ám a másik akkomra kaptam egy flasheltet a kisebb accom ér 😀 most igy van egy 360 slim 4 gigás de azt meg lassan el adom és veszek egy flash menteset 😀
0
0
0
0
szolnokiferenc 23 avatar
Badboylol írta:
gisti írta:
miért nem 😀 drágább amugy ár van rá jelentkezö csak flashelt box al 😞

Hát én kérek elnézést, de aki egy Xbox-ot elcserél egy accra az jó nagy hülye! 😃

Hidd el sok hülye van a világon!!!!😆
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Xbox accra? No comment....
0
0
0
0
Csatesz avatar
gisti írta:

Hát én kérek elnézést, de aki egy Xbox-ot elcserél egy accra az jó nagy hülye! 😃
0
0
0
0
gisti avatar
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció