Segítség nem megy

Szerző: pasztva, 2009. January 01., téma
Fórum » Szoftver
A segítségeteket szeretném kérni. A gothic 3 forszaken gods játékot szeretném elindítani. Fel van telepítve, betölti, de indulás helyett egy " Where is the guru?" című oldalt ad ki. A játékot nem indítja el. A furcsa, hogy a gothic 3-at, ha akadozva is, lssan, de végig vitte. Miért nem tudok szórakozni? Segítsetek elindítani.
Köszi
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tothricsi95 avatar
bakozsolt írta:
Jó napot mindenkinek!!
Cod 2 ben kéne segítség!!
win7 64bit van fent és nem indul hogy lehetne megoldani a multy is működjön???

Menj a vezérlőpultba, utána hang, felvétel fül, és a Sztereó keverő-re jobb klikk és Engedélyezés..Tuti hogy jó lesz!😃
0
0
0
0
tibi a tibi avatar
nem indul. de mit ir ki vagy mit csinál?
0
0
0
0
bakozsolt avatar
Jó napot mindenkinek!!
Cod 2 ben kéne segítség!!
win7 64bit van fent és nem indul hogy lehetne megoldani a multy is működjön???
0
0
0
0
matyosowski avatar
vagy ha jól tudom úgy is lehet hogy sajátgép jobb katt->hardver-> eszközkezelő és alul ott a videókari. Aztán felül meg driver frissítés. Bár ez XPn van így nem tudom hogy 7 en meg vistán hogy van 😃😆

Nekem is van problémám nem tudja valaki hogy ezt hogy orvosoljam? Jedi Knight II nél írja ki: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
rákerestem neten de sehol se találtam megoldást. Valaki help mert nem értem hogy mi a baj ... 😞:'(😕
0
0
0
0
spleenszuru avatar
information-> software update-> check updates
ha bejön az oldal, ott kiválasztod a vidikarid, view results és kiadja a driveredet
0
0
0
0
Royalboy avatar
És Catalyst al hogytudom frissíteni?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
matyosowski írta:
én azt a részt nagyon sokszor próbáltam. Úgy sikerült hogy kilöktem totálkár lett és szép lassan végig mentem. Gyorsulásnál semmit nem tud és kerekezésnél sem. Úgymond csak a sprint a nehéz ott ki kell lökni és lassan végig kocogsz 😆

de felborult és totálisan megpördült stb... totálkáros lett volna simán erremeg le is hagyott... kitöröltem a kocsiját és ezek után lefagy a játék 😃 nem is kínzom tovább.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
nvidia: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

ati: http://support.amd.com/us/Pages/AMDSupportHub.aspx
0
0
0
0
Royalboy avatar
Sziasztok.Én kérdezni szeretnék hogy honnan vagy mivel tudnám leszedni a vga-mhoz a legujjab drivert.Mert sok játéknál olvastam itt hogy elötte frissíteni kell mielött jáccanék.
Választ előre is köszönöm.
0
0
0
0
matyosowski avatar
én azt a részt nagyon sokszor próbáltam. Úgy sikerült hogy kilöktem totálkár lett és szép lassan végig mentem. Gyorsulásnál semmit nem tud és kerekezésnél sem. Úgymond csak a sprint a nehéz ott ki kell lökni és lassan végig kocogsz 😆
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Gyújtsátok fel az NFS Pro Streetet én azt mondom! nem igaz hogy az a watanable vagy kiarák nekimegy 350al a falnak átrepül a hegyen és nem lesz totálkáros ráadásul neki is tolom a vilanyoszlonap, én nekimegyek az oszlopnak egyböltotálkár és jobban gyorsul az 550 lovas kocsija mint az én 1100 lovasom... na ne már de tényleg.... ott állok h törlöm lefele :@
0
0
0
0
no avatar
gytomi írta:
Gtahungaryn nézted?

Igen, de igazábol nincs ott túl sok info a letöltéseknél, esetleg ha tudnál segíteni, azt megköszönném.:/
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
matyosowski írta:
amikor megveszed az alaplapot tudtommal minden ok. Ha nem értesz hozzá akkor ne is piszkáld (de szerintem nem is kell) 😃 😆

...Az attol fugg, h mit szeretnel a konfigodbol kihozni.

En a legjobbat. ^^ 😀

A kerdes tehat tovabbra is fel van dobva, de OFF helyett vmi mas valaszt varnek, ami hasznos is lehet, thx ! 😆 😉
0
0
0
0
matyosowski avatar
amikor megveszed az alaplapot tudtommal minden ok. Ha nem értesz hozzá akkor ne is piszkáld (de szerintem nem is kell) 😃 😆
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Sziasztok ! 😀

Segitsetek legysziiikeee, mert ez nekem nem megy, tul magas ! 😆 😊

Az uj alalplapomrol lenne szo ( Asus Sabertooth P67 ) , 1-2 dolog nekem elegge homaly, h hogyan is lenne optimalis majd beallitanom a BIOS-aban, mit is jelentenek pontosan, egyaltalan, h mindre szuksemem lenne, v. nemelyiket allithatom-e majd DISABLED-re, kikapcsoltra, ezeket nem vagom leginkabb:
"Marvell storage controller ( plussz Marvell storage OPROM enabled-disabled ),
JMB storage controller ( + JMB storage OPROM ), Intel PXE OPROM

SATA mode ( ACHI mode ), Serial-ATA contorller 0, Serial ATA controller 1,
Intel Turbo Mode"

- Ezeket leforditanatok legyszi, h pontosan mire is jok, mert nekem ezek nem angolok, hanem kinaiak ! 😆 😉 Elore is THX a BIOS beallitasokhoz a tippeket, tanacsokat. 😉

Az Intel Turbo Mode-nal pl. nemtom, h ha majd OC-t akarok, akkor ki kell-e kapcsolnom elotte... ? 😊 A Marvell es a JMB-re sem tudom, h szukseme van-e, h jol, megfelelo teljesimennyel mukodjenek a HDD-ek majd... 😊
0
0
0
0
no avatar
Nem találtam jobb témát ehez, bocsi.
Láttam egy videót valami gta4 modról, vagy mi:
[movie=youtube]JVB1qdXzgFU&feature=related[/movie]
tudja valaki, hogy ilyet hogy lehet csinálni, letölteni, vagy akármi, mert szerintem brutál jó!😀
0
0
0
0
niteforce avatar
[LINK]

na ezt talaltam ez a problema, ha valaki el tudna nekem magyarazni hogy mit kell csinalni, azt megkoszonnem, mert angolul nem nagyon tudok, magyart meg nem
talaltam 😞

Szerk:
Kapcsolodik, de meg mindig akadozik 😞
0
0
0
0
matyosowski avatar
niteforce passz nekem fogalmam sincs, google ban nézted már hátha van fent valami 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!

2 gondom is lenne a Need For Speed Hot Pursuit jatekkal.

az egyik, a kevesbe idegesito, hogy beakad a game neha 1 masodpercre, ugy mintha keves ramom lenne, pedig 4 GB van, ennyivel korabban kitunoen ment.

a masik, hogy nem tudok csatlakozni az online szerverekhez,pedig van net, es a jatek is eredeti. (igy nem tudok multizni, es az idoeredmenyeim se kerulnek fel a listara)

Valaki tudna segiteni, hogy miert van ez?
0
0
0
0
htibi1 avatar
Sziasztok!

Most nem rég vettem a gépemet és az a gondom van h a VGA ( Gigabyte Radeon HD6950 1Gb) vmiért nem teljesen jó... Olyat csinál minden játéknál h belépek most pl.: Crysis 2 full graf meg minden 50-60 fps és befagy a kép aztán kilépek és ezt írja "Az AMD driver képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt." :S Pedig legújabb driver van fent. Ha vki hasonlót tapasztalt vagy tud erre vmi megoldást az írjon PLS!!!!

KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!!!
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
heló!
az lenne a gondom hogy szerkeztettem filmet amit a movie makerrel szerkesztettem.NAGYON JÓ LETT!
Utána ugye amikor a movie makerrel lehet irni akkor a windows lemzkészitővel irná ki zt a filmet amit szerkeztettem.Kiirtam de nem lett jó mert wmv formátumba volt megirja és azt nem játszotta le a dvd lejátszó.
Én dvd formátumba szeretném hogy minden lejátszó vigy.Na akkor ajánlotta superlompos a vsoconcvertxto dvd-t és azzal átkonvertáltam és azt próbáltam windows lemezkészitő vel irni.(Azért akarom windows lemezkészitővel irni mert ott lehet rá tenni menüt.)Utána amikor a vso átkonvertálta akkor ki is irtam dvd formátumaba jó is lett lejátszotta de akkor meg szaggatot a film meg a hang is és nem is olyan menüt akartam rá tenni.Én a windows lemezkészítővel szeretném jól megirni dvd formátumba de nem engedi a dvd formátumot mert nem ismeri fel.
Légyszives valaki mondjon már nekem valamit hogy mit csináljak mert már elrontottam vele 2 dvd-t és 1 cd-t.
Bocsi a hosszú hsz-ért csak igy tudtam elmondani mindent elejétől a végéig.
HELP
0
0
0
0
foxbet avatar
VLC Media player.

Nem kell codeck packot külön telepíteni, mert belevan integrálva(minden formátumot lejátsz)
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
Szerintetek melyik a legjobb dvd-lejátszó program?
0
0
0
0
Petkooo avatar
szoftveres oldalról annyit tudsz tenni hogy a drivereidet frissen tartod, és a játékok lemezéről felrakod a directx-et visual cc-t G4WL-ot physx-et és még ami kell neki, általában minden ilyen cucc a Redist mappában van.
ha pedig hardveres és a vinyóval lenne gond akkor az már sztem a windowsban is jelentkezne szal nemhiszem, esetleg csapass egy lemeztöredezés mentesítést bár kétlem hogy az segítene
0
0
0
0
akos328 avatar
Vki segítsen. Már többször is írtam h gond van az F12010-el, de most már a Crysis 2-vel is-.-.

F1: - 4xre raktam fel, meg is van craceklve, a Razorossal, de amikor indítom, látom h tölt, meg a CPU is megugrik 60%, a vinyó is villog, majd 3-4 másodperc múlva semmi ,már nem is dolgozik, a gép. Tojik a fejemre akárhányszor indítom a játékot, és a RAM-ba se írja be magát, mert nem látom a feladatkezelővel.

Crysis 2: -eljutottam kb a 8 checkpointig, ott meghaltam 1x. beakarom tölteni, tölt-tölt, majd semmi, az tojik a fejemre. Újraindítom, megint nem tolti be. A gépet is újraindítottam megint semmi.
Winchester probléma, vagy szoftveres és ha szoftveres akkor mi???
Előre is köszönöm.
0
0
0
0
Cooley avatar
TripplaXXX2 írta:
azt szeretném kéredzni hogy dvd-tokot álló vagy fekvő tájolással kell nyomtatni?

Elég egy helyen egyszer megkérdezned. Nyilván fekvőben érdemes, állóban nem fér ki egy A4-es lapra.
0
0
0
0
TripplaXXX2 avatar
azt szeretném kéredzni hogy dvd-tokot álló vagy fekvő tájolással kell nyomtatni?
0
0
0
0
foxbet avatar
Gamefan11 írta:
Sziasztok!
Az az egy gondom,hogy nem találok sehol a Lost Planet Colonies-hez működő kódot!
Ha valaki tud az pls. HELP!!!! 😲😲😲

www. serials .ws

a pontoknál szünet et hagyatam hogy látható legyen.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Az az egy gondom,hogy nem találok sehol a Lost Planet Colonies-hez működő kódot!
Ha valaki tud az pls. HELP!!!! 😲😲😲
0
0
0
0
Cooley avatar
mark159 írta:
Segítséget szeretnék kérni ! Hogyan tudok az egyik particiómból a másikba helyet átrakni ?

Csak újraparticionálással.
0
0
0
0
mark159 avatar
Segítséget szeretnék kérni ! Hogyan tudok az egyik particiómból a másikba helyet átrakni ?
0
0
0
0
akos328 avatar
köszönöm a segítséget, de nem sikerült. alinket is megnéztem, de vistat ír, nekem win7em van, nem sokba, de azért különböznek, és nem azoka beállítások vannak.
Nah mind1 azért boldogulok vele.
0
0
0
0
super88 avatar
akos328 írta:
Tudja vki mi az az fff???
Ma délután indítom az Xfiret, lépnék CoD2-zni, kinézem a szerót, belépés, és azt írja az Xfire-nek szüksége van az fff engedélyezésére h elindítsa a játékot.
Eddig hiba mentesen használtam. semi baja sem volt, sőt ma délelőtt is ment.
Más szervereket is próbáltam és CoD4-nél is ugyan ezt írja. Erre mit tudtok mondani.???

Az FFF =Felhasználói Fiókok Felügyelete
(továbbiakban FFF, angol verzióban User Account Control (UAC)) szolgáltatás segítségével megakadályozhatja, hogy ártalmas programok kárt okozzanak a rendszerben)
jobb klikk x-fire ikonjára, ott a compatibly és legalúl van olyan hogy rendszergazdakén futtassa a programot. Arra rámész, utána rendben. Belelépsz az x-fire-be mielőtt még belelépnél kiad valami "xfire Update"-t arra Igent kell nyomni és utána remélhetőleg nem írja ki.

de itt van egy kis segítség, ha esetleg az utóbbi nem oldaná meg a problémát

[LINK]
0
0
0
0
akos328 avatar
Tudja vki mi az az fff???
Ma délután indítom az Xfiret, lépnék CoD2-zni, kinézem a szerót, belépés, és azt írja az Xfire-nek szüksége van az fff engedélyezésére h elindítsa a játékot.
Eddig hiba mentesen használtam. semi baja sem volt, sőt ma délelőtt is ment.
Más szervereket is próbáltam és CoD4-nél is ugyan ezt írja. Erre mit tudtok mondani.???
0
0
0
0
niteforce avatar
nem engedelmeskedik neki.
talaltam ilyen problemakat, be kell irni a celhoz egy ilyen kodot, az se muxik.

de mar el sem indul, szal ennyi kesz hagyom 😃😃
azert kosz a segitseget 😃
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Szar ügy!
Próbáld 640-480ba futtatni,hátha!
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Te tudod!😆
Az új fájlokat és az új beállításokat törli a rendszer viszáll.!
0
0
0
0
niteforce avatar
ja akkor ok 😃😃
kosz 😀
de ha elegem van kitorlom a p......ba kesz 😀
0
0
0
0
Patrik91 avatar
A mentések megmaradnak!Én már 100x viszaállítottam!😆
Mind1 sok sikert!😀
0
0
0
0
niteforce avatar
inkabb nem, mert a rengeteg jatek mentesem akkor visszamenne.......
el inditottam, mar allt le amikor eszembe jutott ketsegbeesesemben kirantottam a konnektorbol az egesz elosztot...
reinstall nem segit, de uj wint-t nem er meg ez... meg megprobalom mashogy, ha nem, hat nem.
azert kosz mindenkinek aki segitett.
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Ha nem megy akk game reinstall,v ha az se és megéri neked akk 1 új windows!
0
0
0
0
Patrik91 avatar
Akk próbálj egy rendszer vissza állítást mielőtt még nem volt fenn a game!
0
0
0
0
niteforce avatar
hat nem talaltam olyat amiben ilyen lenne max a config de abba sincs ilyen grafikai cucc.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció