Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Space Engineers
Frostpunk
Sid Meier’s Civilization VI
0
0
0
0
bassus16 avatar
Star Wars Battlefront 2
CoD Warzone
Battlefield 5
0
0
0
0
susguy avatar
Minecraft Dungeons
Borderlands 2
Dragon Age II
Animal Crossing: New Horizons
0
0
0
0
FreyjaGoddess avatar
FFXIV, ESO
Épp "unok mindent" hangulatban vagyok. D:
0
0
0
0
SuperPuma avatar
SAMP és CS1.6 😊
Fent van az MW2, de most nincs hozzá lendületem
0
0
0
0
TomSlier avatar
Mortal Kombat 11
The Forest
GTA V Online
COD Modern Warfare 2019
The Division 2
Forza Motorsport 7
Assassins Creed Syndicate
For Honor

Jelenleg ezek vannak fent.
0
0
0
0
no avatar
Terraria
Hunt: Showdown
RDR2
Blade and Sorcery
0
0
0
0
💬 2
BenjaminHun avatar
Call of Duty: Modern Warfare, Apex Legends
0
0
0
0
Ironmask avatar
God Of War,Red Dead Redemption 2 (PS4)
0
0
0
0
no avatar
Project Winter
SUPERHOT VR
Arizona Sunshine
0
0
0
0
no avatar
Doors of Silence - the prologue
Rust
Empire Earth 2
0
0
0
0
kmetovics avatar
Dead by Daylight (1év kihagyás után) Asszem lesz mit bepótolnom 😆
0
0
0
0
Boldor81 avatar
Cabal - Golden Axe - Chase H.Q. - Blood Bros - Vendetta - Metal Slug 3 (kis nosztalgia)
0
0
0
0
Kimi no Na wa avatar
Overwatch
Call Of Duty: Modern Warfare
Metro: Exodus
0
0
0
0
PatkosXX avatar
Hitman (2016)
Dead to Rights Retribution (RPCS3)
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
kmetovics avatar
Nekem ennek vagy az 1. vagy a 2. része(már nem tudom, h melyik) anno mindig ugyanannál a résznél fagyott ki 1-2sec különbséggel. Igaz virágbolti verzió volt. Lehet, h emiatt.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: baromi nehéz az elsö része az aknák mindig kitoltak velem 😃
0
0
0
0
X9K338DA avatar
Legendary https://gepigeny.hu/jatek/legendary
Nem egy nagy eresztés és rohadt bugos, de 3 óra játékidőnél vagyok, szóval kb. a felénél, úgyhogy valószínűleg becsületből befejezem.
0
0
0
0
no avatar
Minecraft - Minecraft.net
LoL
Sims2,3,4 - Origin
Far cry 3 - Uplay
Assasin's creed 2 és rogue - Uplay
Gta v és online - Rockstargames launcher
Terraria - Steam
Rayman 2 - Uplay
Rayman Legends - Uplay
Rayman origins - Uplay
Gta san andreas - Rockstargames launcher
Gta vice city - Steam
Portal 1-2 - Steam

Nagyjából ezekkel szoktam elütni az időt. 😃
0
0
0
0
susguy avatar
Guild Wars 2
0
0
0
0
💬 3
gigazte avatar
@susguy: Az Animal Crossing milyen? Mert eddig csak a jól megfizetett emberek véleményét hallottam róla! 😂
0
0
0
0
susguy avatar
@gigazte: Megjelenése óta minden nap játszok vele, hol pár órát hol pár percet. Tényleg nagyon jóra sikerült, mindig lehet találni tenni valót, lehet kreatívkodni ezerrel (még az olyanoknak is mint nekem, akinek semmi kreativitása sincs játékban 😆😉, lehet gyűjtögetni ezerrel, és mindegyik része szórakoztató.
Mindenképpen szerencséje volt a karanténnal, mert tényleg annyira egyszerű szinte bárkinek belemerülni, de meg is érdemli a népszerűséget szerintem. Hozza a Nintendo minőséget.
0
0
0
0
gigazte avatar
@susguy: Na az tök jó akkor. Nézegettem játékmenetet jó chillesnek tűnik, szóval egy újabb remek Switch játék! Ebben a generációban visszaszerezték végre a régi presztízsüket.
0
0
0
0
no avatar
Total War: THREE KINGDOMS
Serious Sam VR: The Last Hope
0
0
0
0
gyuri191 avatar
Csak egy elmélkedés de szerintetek is hanyatlik a játékipar?
0
0
0
0
💬 14
no avatar
@gyuri191: Nem valószínű, folyamatosan növekvő bevételeket/játékosszámot olvasni, pláne így járvány idején. De visszamenőlegesen is az éves statisztikák növekvő számot mutatnak.
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@gyuri191: Vannak jelek (amik meglátásom szerint arra utalnak, hogy nem megy minden hibátlanul) szerintem is, de a hanyatlás azért erős jelző.
Jönnek nívós címek, melyek tartalomban a toppon vannak, de jönnek olyanok is melyeknek szerintem nincs létjogosultsága. És érkeznek szépen a felújított címek, amiket néhányan várnak, de akadnak ellenzők is.
Végül a mézesmadzag címek, amik késnek, de hihetetlen nagy az érdeklődés utánuk mert az elszórt infók alapján akkorát fognak ütni, hogy a gépház oldala is behorpad majd nagy valószínűséggel tőlük. Ja és ott van a konzol tényező is, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül.
Sokszor temették már a PC-t mint játékplatformot régebben, de látod itt van és kajánul vigyorog (néha kicsit hamisan, optimalizálás + driver + hardver követelmény + egyéb okok miatt).

Ui: A játékos társadalom érdeklődése óriási skálán mozog. Van aki az aktuális címekre van ráállva, amik most trendik. Van aki régi motoros és nagyívben kerüli a modern alkotásokat, mert egyszerűen nem egyezik az ő mércéjével. És a mindenevő felhasználó.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
@Scorn Face: Ezt jól megfogalmaztad és teljes mértékben egyetértek vele.

És jómagam is inkább régi motoros vagyok, de vannak újabb címek is amikkel játszok, bár azok sem igazán frissek, csak nekem. De akad igaz nem új mert már egy ideje kint van, nevezetesen az NFS2015, de ahhoz folyamatos és stabil internet kéne, ami nálunk még mindig nem elérhető sajnos és emiatt sose vittem még végig, mert a folytonos szerver szétkapcsolás mindig felhúzott. Az ezt követő Payback-et párszor végigvittem, elmegy de meg nem vettem. Hasonló a Heat is, mert azt is kipróbáltam, de azt egyszer sem vittem 100%-ig el.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Scorn Face: szintén egyetértek csak a minöségre céloztam bevétel terén semmi visza esés nincs
0
0
0
0
gigazte avatar
@gyuri191: Minőségben igen, bevételben nem. Van ilyen! 😃 Természetesen tisztelet a kivételnek!
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@gigazte: igen sajnos minöségre gondoltam 😃
0
0
0
0
no avatar
@gyuri191: Fényévekkel komplexebbek a játékok az akkoriakhoz képest, nem igazán van értelme összehasonlítani őket + a komplexitás mellett a fejlesztők sürgetése kiadó oldalról sem olyan időket ölel fel mint réges-rég, ezért vannak a folyamatos frissítések a játékokhoz, szimplán nincs idejük rá az esetek többségében.

Sokan így is a fejlesztőket okolják mindenért (pedig nem is konyít a dologhoz, csak az összes munkafolyamatra rávágja, hogy 5 perc alatt szebbet összerak ágyból kikelve), holott pont a kiadót kellene a sürgetés miatt. Kivéve ahol maga a fejlesztő a kiadó is, de azok túlnyomó többségben mind zseniális alkotások, nem véletlenül.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@LordSzalko: ja azt tudom hogy nagyon sok kiadó kapkodtat sajnos pedig jó munkához idö kell
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@LordSzalko: A komplexitást két szinten lehet értelmezni. Műszakilag komplexek a mai játékok, játékmechanikák szempontjából viszont már nem feltétlenül ennyire egyértelmű a helyzet. Persze mindig van egy AA/indie játék, amit meg lehet említeni, ami tartja a szintet, ha AAA-t hasonlítunk AAA-val, akkor ha összevetjük például a Daggerfall karakter kreációt a Skyrimmal, ég és föld a különbség.
0
0
0
0
no avatar
@X9K338DA: Manapság is vannak gyenge címek ez egyértelmű, de ez ugyan úgy megvolt anno is, talán még az arány is ugyan úgy megvan. Ez meg hogy már nem hozzák azt a szintet a játékok mint régen az így wtf.

A minőség is enyhén szólva relatív, ki mit ért alatta. Összességében, hogy kevésbé lennének komplexebbek a mai címek, legyen az bármely tekintetben azért az erősen doubt.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@LordSzalko: Csak az arányok egészen mások. Manapság már nem az AAA húzza az ipart, nem onnan jön az innováció. Illetve csak nagyon kevés stúdió/kiadó esetében van ez így. Ma a(z) AA/Indie szegmens az, ami régen a(z) AAA volt. AAA RPG gyakorlatilag mára nem maradt talán a Witcheren kívül, az AAA RTS-ek is szinte mind eltűntek. Az FPS-eket sem érzem már akkora húzónévnek. Ha nem lehet franchise-osítani, nem bólintanak rá a kiadók.
0
0
0
0
no avatar
@X9K338DA: Nyilván manapság már nehezebb domborítani, pláne kiadók árnyékban a szűkös határidőket figyelembe véve, eleve az utak is ki vannak járva, ilyen körülmények között pláne nehéz az innováció, de ettől még a gyengébb minőséget kár kijelenteni szerintem.
0
0
0
0
X9K338DA avatar
@gyuri191: Nem csak minőségben, hanem etikai szempontból sincs minőségi csúcson az ipar.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Total war britannia, alien isolation és minecraft
0
0
0
0
bassus16 avatar
Remnant: From the Ashes
Forza Horizon 3 (100%)
Frostpunk The Last Autumn
Assassin's Creed II (lassan vége)
0
0
0
0
Wihay avatar
ETS 2
AC 2
Watch Dogs 1
0
0
0
0
💬 5
gyuri191 avatar
@Wihay: ets 2 ? kamionozol 😃
0
0
0
0
Wihay avatar
@gyuri191: Néha azt is kell valakinek 😃 , Jó kis chill game mindenesetre, ellehet vele szórakozni igaz billen játszom 😜
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Wihay: kell a chill néha én a the crew-ot próbálom beszerezni nincs meg neked véletlenül és nem adnád oda ?
0
0
0
0
no avatar
@Wihay: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Wihay avatar
@LordSzalko: Az tuti, bár Origins után a harcrendszer meg az ugrálás elég érdekes 😜
0
0
0
0
no avatar
@Wihay: Eltelt egy kis idő a két rész között változott ez meg az, hozzá kell szokni aztán jó az 😃

*** véletlenül töröltem az előző kommentem 😆
0
0
0
0
carl18x avatar
God of war 1-Tekken 5 Ps2 emulátorral, Dragon ball Burst limit PS3 emulátorral 😃 Valahogy rám tört a nosztalgia 😃
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 1
no avatar
Gears Tactics
Serious Sam széria
0
0
0
0
💬 2
Wihay avatar
@LordSzalko: A Serious Sam játéksorozat egy igazi klasszis, jó játékot kívánok hozzá 😃

Olyan hangulata van a játéknak hogy hihetelen..
0
0
0
0
no avatar
@Wihay: Köszi 😃 Nagyon jó kis széria, időnként újra elő szoktam venni, jelenleg a 2-nél tartok 😎
0
0
0
0
kmetovics avatar
Sekiro---------->Bloodborne, Dark Souls 3
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@kmetovics: gyors volt a sekiro 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Nem nem, csak meggondoltam magam, h biztos ezt akarom én?! És rájöttem, h nem 😆 Előbb a könnyebbeket játszom ki, majd utána jön a sekiro.
0
0
0
0
Superman79 avatar
Assassin's creed rogue
Assassin’s Creed origin
Watch dogs
De legtöbbet a WD-al játszok.
0
0
0
0
botmunpls avatar
Assassin's Creed Odyssey, közel 200 óra úgyhogy csak a végére érek már 😊
0
0
0
0
💬 10
gyuri191 avatar
@botmunpls: ismétlödö küldiket is csináltál vagy anélkül?
0
0
0
0
botmunpls avatar
@gyuri191: Az elején egy párat, meg pár contractot pénzhiányban. De az összes DLC-vel van ennyi idő
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@botmunpls: értem köszi nekem is megvan az öszes dlc hozzá demég csak elején járok 26 óránál 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@botmunpls: Azta 😲 Ennyi időt bele lehet ebbe ölni?? Akkor még jó, h nem kezdtem el, mert akkor kb semmi másra nem jutna időm 😆 Talán majd egyszer elkezdem, ha épp nincs mivel játszanom 😀
0
0
0
0
no avatar
@kmetovics: Sok időt bele lehet tenni, de a fő történetek kb 40-90 óra alatt végigjátszhatók, a többi már "csak" felfedezés, gear gyűjtés, mellékküldetések és DLC-k.
0
0
0
0
gigazte avatar
@kmetovics: A jelenlegi játékidőm 60 óra, és még csak a Chapter 4-ben vagyok! Hihetetlenül sok tartalom van, és meg se untam még! 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@gigazte: én 26 óránál tartok elején még csak de amugy sehol nem használom a lovat mindenhova gyalog megyek szerintem hangulatosabb 😃
0
0
0
0
gigazte avatar
@gyuri191: Akkor lesz vagy 1000 órád a játékban! 😆
0
0
0
0
botmunpls avatar
@gyuri191: "Lakott területen" a ló amúgy olyan lassú, mint gyalogában, és nehézkesebb a tájékozódás is vele (nekem legalább is).
Igen, a fősztori a családjával meg a cult-tal nem annyira hosszú, de a többi szál is elég izgalmas és szórakoztató, főleg a tales of the lost greece szálon vannak elég drámai és elég vicces küldik, a 2 dlc-től pedig leesett az állam.
De szerintem az idő 25%-át az tette ki, hogy nem volt elég zsém/nyersanyagom fejleszteni a cuccaimat a szintemhez képest, és ezekhez kaszaboltam a népeket meg a fejvadászokat haragítottam magamra hogy legyen levesbe való.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@botmunpls: igen amugy piszok drága upgradelni én csak a legendás dolgaimat fejlesztem a szintemhez
0
0
0
0
kmetovics avatar
Sekiro: Shadows Die Twice (PS4)
0
0
0
0
💬 5
gyuri191 avatar
@kmetovics: iiiha merész
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Szerintem is 😆 Már egyszer elkezdtem, de kb 20perc múlva delete lett a vége, mert nem bírtam sehogy megölni az 1. erősebb mobot. Én DS féle dodge-olós játékos vagyok, nem pedig ilyen parry-ző féle. Na majd meglátom, h fog sikerülni.
Te is próbáltad már?
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: ááá nekem ez nagyon hard game meg nem az én stilusom csak vidiket néztem róla 1-2 t nekem inkább arcadosabb gamek jönnek be pl ac witcher 3 ilyenek tudod nyugis játékok 😃
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Hát a Witcher 3 nekem a DLC-k ig volt nyugis. Addig ízi volt, utána kezdett bekeményíteni a játék. A B&W dlc meg rátett vagy 2 lapáttal, de csak addig amíg rá nem jöttem, h mely új szörnyek ellen mi a megfelelő stratégia. De amúgy élveztem minden egy másodpercét annak a gamnek. Szerintem egy mestermű lett 😃
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: na igen ezzel énis egyetértek ezért leszek kiváncsi a cyberpunkra hamár az elsö várt játékom a dying light 2 csúsztatták
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
Most letettem mindent és csak a FarCry-os Ősembert tolom (no homo). Nagyon megfogott a játék, brutális. 😆
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@The_Teacher_Man: Primal szerintem is egész jó kis rész volt többihez képest 😃
0
0
0
0
no avatar
Törölt hozzászólás
0
0
0
0
💬 2
bassus16 avatar
Örök kedvenc. 😃
Jó játékot!
0
0
0
0
no avatar
@bassus16: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
bassus16 avatar
Sajnos sok GOG-os régi játék ilyen de örülök, hogy egyáltalán elérhetőek a gyermekkorunk kedvenc játékai. 😃
0
0
0
0
The_Teacher_Man avatar
theHunter: Call of the Wild
Assassin's Creed 2
Football Manager 11
Euro Truck Simulator 2
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Brawlhalla
Black Desert Online
Guild Wars 2
World of Warcraft
Diablo II (Median XL)
Call of Duty 4
0
0
0
0
bassus16 avatar
Assassin's Creed végigjátszást tartok.
Lassan befejezem és jöhet a 2. része.
https://abload.de/img/ac1r8j6u.png
0
0
0
0
💬 15
gigazte avatar
@bassus16: Jó játékot, és kellemes időtöltést a sorozathoz! 😃
0
0
0
0
bassus16 avatar
@gigazte: Köszi. 😃
Te mivel tolod mostanság?
0
0
0
0
gigazte avatar
@bassus16: Jelenleg az AC Odyssey-el csak, de hamarosan folytatjuk a Division 2-t is a haverral. A Borderlands 3-nál meg megvárom az új End Game update-t, és a közelgő eventet, szóval egy darabig én is elszórakozom majd.
0
0
0
0
bassus16 avatar
@gigazte: A Division 2 nálam szünetel a nagy update óta sajnos. :/ Majd lehet visszatérek rá egyszer.
0
0
0
0
gigazte avatar
@bassus16: Azóta mi se játszottunk vele. Nagyon nem is késztettet rá eddig, csak aztán mivel annyi helyet foglal, ezért jó lenne már folytatni! 😆
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bassus16: Jó játékot hozzájuk. Anno én is tartottam egy ilyen maratont 😃 És nagyon élveztem. És nekem még mindig a 2 a favorit.
Csak az Odüsszei maradt ki, de majd pótolom azt is.
0
0
0
0
bassus16 avatar
@kmetovics: Köszi szépen.
Én meg soha nem játszottam a 2-vel de ugyan így járt a Brotherhood és a Revelations is. 😃
Van mit bepótolnom sajnos.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@bassus16: Hát igen, akkor van mit bepótolni tényleg. Hidd el, nem fogod megbánni 😉
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@bassus16: szia mennyire jó az az ac1?
0
0
0
0
bassus16 avatar
@gyuri191: Hát nem a kedvencem mondjuk az a baj, hogy az újak után kicsit fapados de érdemes végig tolni.
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Én szeretem az 1. AC gameket, de szerintem is elég fapados és monoton az 1. rész. Nincs benne sok féle mellékküldi. Kb csak annyi, h ments meg pár civilt, Hallgass ki embereket, ugyanez+ lopd meg őket. Szóval nincs sok minden benne. Ellenben a 2 vel 😉
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: igen meg engem az zavar hogy nincs felirat még angolul se igy hát a story-t csak hangal hallod de olvasni nemigen tudod
0
0
0
0
kmetovics avatar
@gyuri191: Van asszem a magyaritasok portál oldalán hozzá szöveg. De azt max olvasni tudod, feltelepíteni hozzá nem. Sajna az nem ugyanaz, mert ugye nem tudsz közben játszani, meg olvasni is. Vagy max telefonon nézed hozzá a szöveget 😆 Bár asszem nem tudod leállítani a játékot bármikor.
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@kmetovics: na hát ezaz
0
0
0
0
Wihay avatar
FarCry4 illetve AC2..
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Wihay: Jó szórakozást 😃
0
0
0
0
Wihay avatar
@LordSzalko: Köszi szépen Ádám, kellemes hétvégét!
0
0
0
0
sudosu avatar
- Final Fantasy VII Remake (PS4)
- Persona 4 (PS Vita)

PC:
- Cities Skylines
- Civilization V
- Battlefield V
0
0
0
0
Richie1212 avatar
RDR2, Ori and the will of the wisps. Division 2, Witcher 3, Fifa 20, Metro Exodus 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Minecraft, stellaris, destiny2, witcher3
0
0
0
0
💬 3
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: witcher-be hol tartasz spoiler nélkül? 😃
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
@gyuri191: Hát spoiler nélkül nehéz de tömören skellige után 😀
0
0
0
0
gyuri191 avatar
@Warlordcommander: okés 😃 jó mulatást
0
0
0
0
ArtyomAlekseyevich avatar
2009-es Modern Warfare 2 Multiplayer. 😃
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@ArtyomAlekseyevich: lol adom 😃
0
0
0
0
@LordSzalko: Az a baj, hogy egy elba.....tt szerver feldobott prestige 10 lvl 70be, minden kitűző, meg felirat megvan, a challengek is készen vannak, így már nincs akkora kihívás. 😃 most azon vagyok, hogy a statomat +-osra visszahozzam 😆
0
0
0
0
kmetovics avatar
@ArtyomAlekseyevich: Én ezért hagytam abba pár óra gamelés után. Magamtól akartam mindent megszerezni, nem pedig.így. Vicc. Nem értem, h mi értelme az ilyen szervereknek.
0
0
0
0
@kmetovics: Én sem értem. Halálom amikor alapjáraton hitelve van a katona, tiszta eperlekvár a képernyő, nem lehet zoomolni, nincsen killstreak, . De még az még hagyján, ha ezek vannak, de amikor ki van ütve a menü, és nem lehet kilépni, meg classt váltani....na az tud igazán felb....ni. 😃
0
0
0
0
susguy avatar
RimWorld
0
0
0
0
kmetovics avatar