Nekem ennek vagy az 1. vagy a 2. része(már nem tudom, h melyik) anno mindig ugyanannál a résznél fagyott ki 1-2sec különbséggel. Igaz virágbolti verzió volt. Lehet, h emiatt.
Legendary https://gepigeny.hu/jatek/legendary
Nem egy nagy eresztés és rohadt bugos, de 3 óra játékidőnél vagyok, szóval kb. a felénél, úgyhogy valószínűleg becsületből befejezem.
@gigazte: Megjelenése óta minden nap játszok vele, hol pár órát hol pár percet. Tényleg nagyon jóra sikerült, mindig lehet találni tenni valót, lehet kreatívkodni ezerrel (még az olyanoknak is mint nekem, akinek semmi kreativitása sincs játékban 😆😉, lehet gyűjtögetni ezerrel, és mindegyik része szórakoztató.
Mindenképpen szerencséje volt a karanténnal, mert tényleg annyira egyszerű szinte bárkinek belemerülni, de meg is érdemli a népszerűséget szerintem. Hozza a Nintendo minőséget.
@susguy: Na az tök jó akkor. Nézegettem játékmenetet jó chillesnek tűnik, szóval egy újabb remek Switch játék! Ebben a generációban visszaszerezték végre a régi presztízsüket.
@gyuri191: Nem valószínű, folyamatosan növekvő bevételeket/játékosszámot olvasni, pláne így járvány idején. De visszamenőlegesen is az éves statisztikák növekvő számot mutatnak.
@gyuri191: Vannak jelek (amik meglátásom szerint arra utalnak, hogy nem megy minden hibátlanul) szerintem is, de a hanyatlás azért erős jelző.
Jönnek nívós címek, melyek tartalomban a toppon vannak, de jönnek olyanok is melyeknek szerintem nincs létjogosultsága. És érkeznek szépen a felújított címek, amiket néhányan várnak, de akadnak ellenzők is.
Végül a mézesmadzag címek, amik késnek, de hihetetlen nagy az érdeklődés utánuk mert az elszórt infók alapján akkorát fognak ütni, hogy a gépház oldala is behorpad majd nagy valószínűséggel tőlük. Ja és ott van a konzol tényező is, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül.
Sokszor temették már a PC-t mint játékplatformot régebben, de látod itt van és kajánul vigyorog (néha kicsit hamisan, optimalizálás + driver + hardver követelmény + egyéb okok miatt).
Ui: A játékos társadalom érdeklődése óriási skálán mozog. Van aki az aktuális címekre van ráállva, amik most trendik. Van aki régi motoros és nagyívben kerüli a modern alkotásokat, mert egyszerűen nem egyezik az ő mércéjével. És a mindenevő felhasználó.
@Scorn Face: Ezt jól megfogalmaztad és teljes mértékben egyetértek vele.
És jómagam is inkább régi motoros vagyok, de vannak újabb címek is amikkel játszok, bár azok sem igazán frissek, csak nekem. De akad igaz nem új mert már egy ideje kint van, nevezetesen az NFS2015, de ahhoz folyamatos és stabil internet kéne, ami nálunk még mindig nem elérhető sajnos és emiatt sose vittem még végig, mert a folytonos szerver szétkapcsolás mindig felhúzott. Az ezt követő Payback-et párszor végigvittem, elmegy de meg nem vettem. Hasonló a Heat is, mert azt is kipróbáltam, de azt egyszer sem vittem 100%-ig el.
@gyuri191: Fényévekkel komplexebbek a játékok az akkoriakhoz képest, nem igazán van értelme összehasonlítani őket + a komplexitás mellett a fejlesztők sürgetése kiadó oldalról sem olyan időket ölel fel mint réges-rég, ezért vannak a folyamatos frissítések a játékokhoz, szimplán nincs idejük rá az esetek többségében.
Sokan így is a fejlesztőket okolják mindenért (pedig nem is konyít a dologhoz, csak az összes munkafolyamatra rávágja, hogy 5 perc alatt szebbet összerak ágyból kikelve), holott pont a kiadót kellene a sürgetés miatt. Kivéve ahol maga a fejlesztő a kiadó is, de azok túlnyomó többségben mind zseniális alkotások, nem véletlenül.
@LordSzalko: A komplexitást két szinten lehet értelmezni. Műszakilag komplexek a mai játékok, játékmechanikák szempontjából viszont már nem feltétlenül ennyire egyértelmű a helyzet. Persze mindig van egy AA/indie játék, amit meg lehet említeni, ami tartja a szintet, ha AAA-t hasonlítunk AAA-val, akkor ha összevetjük például a Daggerfall karakter kreációt a Skyrimmal, ég és föld a különbség.
@X9K338DA: Manapság is vannak gyenge címek ez egyértelmű, de ez ugyan úgy megvolt anno is, talán még az arány is ugyan úgy megvan. Ez meg hogy már nem hozzák azt a szintet a játékok mint régen az így wtf.
A minőség is enyhén szólva relatív, ki mit ért alatta. Összességében, hogy kevésbé lennének komplexebbek a mai címek, legyen az bármely tekintetben azért az erősen doubt.
@LordSzalko: Csak az arányok egészen mások. Manapság már nem az AAA húzza az ipart, nem onnan jön az innováció. Illetve csak nagyon kevés stúdió/kiadó esetében van ez így. Ma a(z) AA/Indie szegmens az, ami régen a(z) AAA volt. AAA RPG gyakorlatilag mára nem maradt talán a Witcheren kívül, az AAA RTS-ek is szinte mind eltűntek. Az FPS-eket sem érzem már akkora húzónévnek. Ha nem lehet franchise-osítani, nem bólintanak rá a kiadók.
@X9K338DA: Nyilván manapság már nehezebb domborítani, pláne kiadók árnyékban a szűkös határidőket figyelembe véve, eleve az utak is ki vannak járva, ilyen körülmények között pláne nehéz az innováció, de ettől még a gyengébb minőséget kár kijelenteni szerintem.
@botmunpls: Azta 😲 Ennyi időt bele lehet ebbe ölni?? Akkor még jó, h nem kezdtem el, mert akkor kb semmi másra nem jutna időm 😆 Talán majd egyszer elkezdem, ha épp nincs mivel játszanom 😀
@kmetovics: Sok időt bele lehet tenni, de a fő történetek kb 40-90 óra alatt végigjátszhatók, a többi már "csak" felfedezés, gear gyűjtés, mellékküldetések és DLC-k.
@gyuri191: "Lakott területen" a ló amúgy olyan lassú, mint gyalogában, és nehézkesebb a tájékozódás is vele (nekem legalább is).
Igen, a fősztori a családjával meg a cult-tal nem annyira hosszú, de a többi szál is elég izgalmas és szórakoztató, főleg a tales of the lost greece szálon vannak elég drámai és elég vicces küldik, a 2 dlc-től pedig leesett az állam.
De szerintem az idő 25%-át az tette ki, hogy nem volt elég zsém/nyersanyagom fejleszteni a cuccaimat a szintemhez képest, és ezekhez kaszaboltam a népeket meg a fejvadászokat haragítottam magamra hogy legyen levesbe való.
@gyuri191: Szerintem is 😆 Már egyszer elkezdtem, de kb 20perc múlva delete lett a vége, mert nem bírtam sehogy megölni az 1. erősebb mobot. Én DS féle dodge-olós játékos vagyok, nem pedig ilyen parry-ző féle. Na majd meglátom, h fog sikerülni.
Te is próbáltad már?
@kmetovics: ááá nekem ez nagyon hard game meg nem az én stilusom csak vidiket néztem róla 1-2 t nekem inkább arcadosabb gamek jönnek be pl ac witcher 3 ilyenek tudod nyugis játékok 😃
@gyuri191: Hát a Witcher 3 nekem a DLC-k ig volt nyugis. Addig ízi volt, utána kezdett bekeményíteni a játék. A B&W dlc meg rátett vagy 2 lapáttal, de csak addig amíg rá nem jöttem, h mely új szörnyek ellen mi a megfelelő stratégia. De amúgy élveztem minden egy másodpercét annak a gamnek. Szerintem egy mestermű lett 😃
@bassus16: Jelenleg az AC Odyssey-el csak, de hamarosan folytatjuk a Division 2-t is a haverral. A Borderlands 3-nál meg megvárom az új End Game update-t, és a közelgő eventet, szóval egy darabig én is elszórakozom majd.
@bassus16: Jó játékot hozzájuk. Anno én is tartottam egy ilyen maratont 😃 És nagyon élveztem. És nekem még mindig a 2 a favorit.
Csak az Odüsszei maradt ki, de majd pótolom azt is.
@gyuri191: Én szeretem az 1. AC gameket, de szerintem is elég fapados és monoton az 1. rész. Nincs benne sok féle mellékküldi. Kb csak annyi, h ments meg pár civilt, Hallgass ki embereket, ugyanez+ lopd meg őket. Szóval nincs sok minden benne. Ellenben a 2 vel 😉
@gyuri191: Van asszem a magyaritasok portál oldalán hozzá szöveg. De azt max olvasni tudod, feltelepíteni hozzá nem. Sajna az nem ugyanaz, mert ugye nem tudsz közben játszani, meg olvasni is. Vagy max telefonon nézed hozzá a szöveget 😆 Bár asszem nem tudod leállítani a játékot bármikor.
@LordSzalko: Az a baj, hogy egy elba.....tt szerver feldobott prestige 10 lvl 70be, minden kitűző, meg felirat megvan, a challengek is készen vannak, így már nincs akkora kihívás. 😃 most azon vagyok, hogy a statomat +-osra visszahozzam 😆
@ArtyomAlekseyevich: Én ezért hagytam abba pár óra gamelés után. Magamtól akartam mindent megszerezni, nem pedig.így. Vicc. Nem értem, h mi értelme az ilyen szervereknek.
@kmetovics: Én sem értem. Halálom amikor alapjáraton hitelve van a katona, tiszta eperlekvár a képernyő, nem lehet zoomolni, nincsen killstreak, . De még az még hagyján, ha ezek vannak, de amikor ki van ütve a menü, és nem lehet kilépni, meg classt váltani....na az tud igazán felb....ni. 😃
Frostpunk
Sid Meier’s Civilization VI
CoD Warzone
Battlefield 5
Borderlands 2
Dragon Age II
Animal Crossing: New Horizons
Épp "unok mindent" hangulatban vagyok. D:
Fent van az MW2, de most nincs hozzá lendületem
The Forest
GTA V Online
COD Modern Warfare 2019
The Division 2
Forza Motorsport 7
Assassins Creed Syndicate
For Honor
Jelenleg ezek vannak fent.
Hunt: Showdown
RDR2
Blade and Sorcery
SUPERHOT VR
Arizona Sunshine
Rust
Empire Earth 2
Call Of Duty: Modern Warfare
Metro: Exodus
Dead to Rights Retribution (RPCS3)
Nem egy nagy eresztés és rohadt bugos, de 3 óra játékidőnél vagyok, szóval kb. a felénél, úgyhogy valószínűleg becsületből befejezem.
LoL
Sims2,3,4 - Origin
Far cry 3 - Uplay
Assasin's creed 2 és rogue - Uplay
Gta v és online - Rockstargames launcher
Terraria - Steam
Rayman 2 - Uplay
Rayman Legends - Uplay
Rayman origins - Uplay
Gta san andreas - Rockstargames launcher
Gta vice city - Steam
Portal 1-2 - Steam
Nagyjából ezekkel szoktam elütni az időt. 😃
Mindenképpen szerencséje volt a karanténnal, mert tényleg annyira egyszerű szinte bárkinek belemerülni, de meg is érdemli a népszerűséget szerintem. Hozza a Nintendo minőséget.
Serious Sam VR: The Last Hope
Jönnek nívós címek, melyek tartalomban a toppon vannak, de jönnek olyanok is melyeknek szerintem nincs létjogosultsága. És érkeznek szépen a felújított címek, amiket néhányan várnak, de akadnak ellenzők is.
Végül a mézesmadzag címek, amik késnek, de hihetetlen nagy az érdeklődés utánuk mert az elszórt infók alapján akkorát fognak ütni, hogy a gépház oldala is behorpad majd nagy valószínűséggel tőlük. Ja és ott van a konzol tényező is, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül.
Sokszor temették már a PC-t mint játékplatformot régebben, de látod itt van és kajánul vigyorog (néha kicsit hamisan, optimalizálás + driver + hardver követelmény + egyéb okok miatt).
Ui: A játékos társadalom érdeklődése óriási skálán mozog. Van aki az aktuális címekre van ráállva, amik most trendik. Van aki régi motoros és nagyívben kerüli a modern alkotásokat, mert egyszerűen nem egyezik az ő mércéjével. És a mindenevő felhasználó.
És jómagam is inkább régi motoros vagyok, de vannak újabb címek is amikkel játszok, bár azok sem igazán frissek, csak nekem. De akad igaz nem új mert már egy ideje kint van, nevezetesen az NFS2015, de ahhoz folyamatos és stabil internet kéne, ami nálunk még mindig nem elérhető sajnos és emiatt sose vittem még végig, mert a folytonos szerver szétkapcsolás mindig felhúzott. Az ezt követő Payback-et párszor végigvittem, elmegy de meg nem vettem. Hasonló a Heat is, mert azt is kipróbáltam, de azt egyszer sem vittem 100%-ig el.
Sokan így is a fejlesztőket okolják mindenért (pedig nem is konyít a dologhoz, csak az összes munkafolyamatra rávágja, hogy 5 perc alatt szebbet összerak ágyból kikelve), holott pont a kiadót kellene a sürgetés miatt. Kivéve ahol maga a fejlesztő a kiadó is, de azok túlnyomó többségben mind zseniális alkotások, nem véletlenül.
A minőség is enyhén szólva relatív, ki mit ért alatta. Összességében, hogy kevésbé lennének komplexebbek a mai címek, legyen az bármely tekintetben azért az erősen doubt.
Forza Horizon 3 (100%)
Frostpunk The Last Autumn
Assassin's Creed II (lassan vége)
AC 2
Watch Dogs 1
*** véletlenül töröltem az előző kommentem 😆
Serious Sam széria
Olyan hangulata van a játéknak hogy hihetelen..
Assassin’s Creed origin
Watch dogs
De legtöbbet a WD-al játszok.
Igen, a fősztori a családjával meg a cult-tal nem annyira hosszú, de a többi szál is elég izgalmas és szórakoztató, főleg a tales of the lost greece szálon vannak elég drámai és elég vicces küldik, a 2 dlc-től pedig leesett az állam.
De szerintem az idő 25%-át az tette ki, hogy nem volt elég zsém/nyersanyagom fejleszteni a cuccaimat a szintemhez képest, és ezekhez kaszaboltam a népeket meg a fejvadászokat haragítottam magamra hogy legyen levesbe való.
Te is próbáltad már?
BONEWORKS
Jó játékot!
Assassin's Creed 2
Football Manager 11
Euro Truck Simulator 2
Black Desert Online
Guild Wars 2
World of Warcraft
Diablo II (Median XL)
Call of Duty 4
Lassan befejezem és jöhet a 2. része.
Te mivel tolod mostanság?
Csak az Odüsszei maradt ki, de majd pótolom azt is.
Én meg soha nem játszottam a 2-vel de ugyan így járt a Brotherhood és a Revelations is. 😃
Van mit bepótolnom sajnos.
- Persona 4 (PS Vita)
PC:
- Cities Skylines
- Civilization V
- Battlefield V
Minecraft