Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
- Mafia: azt kifogom próbálni, mert a The Godfather nemvoltrossz, hátha ez sem.
- GTA: csak SA jött be, többi nemnagyon.. esetleg az V mert az mendegélt gépemen, csak a loading idő volt sok
- FarCry 3: hátsz éppen adhatok neki még 1 esélyt, a 2 miatti utálat után, és az 1 tetszetősége után.
- Max Payne: nemlehet rossz
- NFS: régen játszottam velük, mai napig nagy kedvenc a Underground 1 és 2 és az MW a 2005 ös. Abból Rivals is menne sztem. Pipa az nfs
- COD: második rész jovolt, csakhát tiszta telepitéssel az istenért sem akar menni normálisan Win 10 en
- CS: nemigazán
- Minecraft: nem
- AOE: pipa, 2vel és 3 mal játszottam,1el is sztem
- Swine: nemismerem
- Half Life: pipa, játszottam már veluk
- Call of..: lehet kiprobálom
- Halo: nemtom
- Sniper elite: nemigazán
Liptik
- Batman: filmeket sem láttam belöle, dettó mint pokember, meg ilyenek 😆
- Crysis: csak az 1 volt jó
- SW BF 2: az jó játék, 2015ös, nem menne
- LEGO: nemigazán
- DC: nemismerem
- Walking dead: talán
- BF: Hardline g.ci jó
- Cat Mario: hagyjál békén vele 😃 agyfax ....
- NFS: pipa
Köszi
Batman Arkham sorozat, Crysis 3, Star Wars Battlefront 1, 2, (2015), Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy, Star Wars: The Force Unleashed 1, 2, LEGO Star Wars I II, LEGO Jurassic World, LEGO Batman 3 Beyond Gotham, LEGO Batman 2 - DC Super Heroes, LEGO MARVEL Super Heroes, Minecraft: Story Mode, The Walking Dead Sesson 1, 2, The Walking Dead: Survival Instinct, Call of Duty széria, Battlefield széria, Cat Mario, Need for Speed Underground 2, Need for Speed Most Wanted, Need for Speed The Run
-Mafia 1,2
-összes GTA rész
-Far Cry 3 (ez egy nagyon jó rész lett, optimalizáció és játékélmény szempontjából is. Nekem HD4600-al lowon 30fps-el elfutott, nálad is futnia kell)
-Max Payne összes része
-Need for Speed összes úgy The Run-ig, az még talán elmenne neked
-Cod 1,2,4
-CS 1.6 és CS:GO
-Minecraft
-Age of Empires 2,3
-Swine
-Half Life 1,2+kiegek
-Call of Juarez régebbi részei (Gunslinger már nem menne szerintem)
-Halo Combat Evolved
-Sniper Elite 1, V2
Viszont én a saját tapasztalatom alapján azt tudom mondani, hogy a legjobb játékokat nem mások véleménye alatt találtam meg, hanem csak random letöltöttem, elkezdtem vele játszani és 1-2 hétig másból sem állt az életem, csak egy adott játékkal való kockulásból 😃
- ASC kel játszottam már, jók.
- Mad Max, gyengécske a gépem hozzá sajna 😞
- Metal Gear Solid V, szintén...
- Crysis, nekem csak az első része tetszett, játszottam vele
- Far Cry ból is csak az első tetszet, másodikat mikor probáltam valahogy megutáltam.
- Thief ből nemigazán vágom a részeket, az ilyen DOS-os nak látszott, ezt az ujjat nemismerem.
- Splinter cell, nemigazán
- Dishonored az okés, kiprobálom majd 😀
- Shadow of Mordor, nemtűnt olyan izgalmasnak, aztán kitudja.
- Fallout 3 , nemigazán..
- L.A. Noire, nemismerem annyira
- LIMBO-t sem
- Saints Row nemnagyon, jónak látszik, de GTA copynak látszik
- Skyrim, az is okés, kiprobálom majd 😀
- Sniper Elite, nem
- Sleeping dogs, nemtudom,..
- Standed Depp, nincs az a pénz, g-ci unalmasnak látszott, oké survival, de nah..
- State of Decay, nemismerem
- Dead Islandek, megvannak, jok
- Dying Light, gépigénye miatt, nemhiszem menne.
- Life is Strange, biztos nem!
- Heartstone, ha az a kártyás, akkor nemigazán.
- Deus Ex, nemtudom, nemtűnik rossznak 😀
- Pókember, soha
- Half Life, az nemrossz
- Portal, megvan
- Deadpool, nem
- The Walking Dead, az esetleg
Ucsó kettőt nemigazán ismerem
Hátsz ha úgy esetleg konkrétabbnak tűnik, akkor, amikel játszotam és tetszettek:
Postal 2 +DLC <3, Postal 3, Prototype 2, Metro Last Light Redux sem rossz
Assassin's Creed részei, Mad Max, Metal Gear Solid V The Pantom Pain, Crysis részek, Far Cry 3, Thief 2014, Splinter Cell, Dishonored, Shadow of Mordor, Fallout 3, L.A. Noire, LIMBO, Saints Row III, Skyrim, Sniper Elite részek, Sleeping Dogs, Stranded Deep, State of Decay, Dead Island (és a Dying Light is biztosan jó lehet), Life is Strange, Hearthstone, Deus Ex Human Revolution, The Amazing Spider Man 1-2, Half Life 2, Portal 1-2, Deadpool, The Walking Dead, The Wolf Among Us, XCOM Enemy Unknown
Remélem fel sikerült sorolnom 1-2-t, ami felkelti az érdeklődésedet. Ha mondasz konkrétabb igényt, akkor talán tudok még mondani ahhoz megfelelő játékot.
Gyakorlatilag bármi JÓ jöhet, mitomén...: post apocaliptikus, violence, véres-durva akció, über fasszság pl: south park, vicces, agyhalott és semmiképp se unalmas 😃 címkéknek elmennek x😆
Nagyon köszi!
En valami Age of Empire/ Stronghold-hoz hasonlot keresek, lehetoleg ne tul regi legyen(2010+) es semmikepp se korokre osztott.thx
Humble-n én vásároltam már,és 100% elégedetség, amint kártyárol levették a szükséges lóvét, már az oldalon a Keys fülön már ott is voltak a vett játékok, és akár gifté, akár beillesztendő kulcsá is lehetet tenni.
Asszem a F.E.A.R. Collection t vettem itt, és azóta is játszom vele.
Én nemmondom azt hogy rossz g2a, csak ott emberek adnak el, egymást felülmúlva, mint a piacon, ok vannak megbízható emberek, de elnyésző a számuk.
De g2a val tapasztalt vagy, én pedig humblen volt sikeres vásárlásom. 😀
Én amugy nemnéztem h g2a-n mennyibe mennek ezek, tuti olcsobban, de itt is van akcio ra.
HumbleBundle-n, most nézetek szét, nagy címek, vannak kis áron, nagyon megéri.
pl:
The Evil Within
Wolfenstein: The New Order ; 3D ; Return to castle
RAGE
Skyrim V - Legendary 15e ért, féláron
Dishonored
DOOM 3 BFG Változat
Ezek személyes kedvencek, azért soroltam elsősorban őket, nézzetek szét, olcsón ilyen nagycímeket sztem megéri 😀
Prototype 1-2
Air Conflicts Pacific Carriers
Ace Combat: Assault Horizon
200%os setup, np .... 😆
Jelenleg 150%-nál jár 😆
Eddig úgynézki, hogy a FEAR packot, meg a Dead Island packot veszem 😀
Skyrim volt az eredeti terv, a multkori, csak késön sikerult bankaris emberkét szereznem, és pont 1 orával lecsúsztam akciorol 😞 De aztmondta ismerősöm, hogy lessz az még olcsón is, abbol legendary editiont, nagyon megszeretném venni, csakhát az akcióra érdemesebb várni, sporolni nemrossz dolog 😀
Am Dead island riptide is akcios, az jó game? Az a képregényes asszem.
Én Far Cry al az elsővel játszottam régebben, másik gépen, de kiprobáltam másodikat, és valahogy elvette a kedvem tole :/
Nekem pl. elég fontos, hogy open world legyen egy játék, számomra ez hatalmasat dob az élvezhetőségén, és később is unom meg, hisz nem csak "csőküldetések" vannak benne. De fontos, hogy inkább zombikat akarsz gyepálni, vagy lövöldözni, esetleg bujkálni, és lopakodni? Neked kell eldöntened, hogy melyik tetszik a legjobban. Egyébként én a felsoroltak közül eddig játszottam a Skyrim-el, Dead Island-el, és egy keveset a Deus Ex-el, Splinter Cell Blacklist-el és a Dishonored-del. Ezek tetszettek is, bár eddig a Deus Ex Human Revolution nyerte el legkevésbé a tetszésemet (viszont elég kevés időt játszottam még vele). A Far Cry 3 is király egy játék, ha vinné a géped, megéri kipróbálni (még ha tört verziót is).
Borderlandsal sincs bajom, de soha nemjátszottam még vele, és félek megveszem, nemtetszik, akkor helloszia 10e.
Egy kicsit valaki segítene nkm?
Borderlands 2 milyen játék? Mármint jóféle? Láttam róla gamplayt de nemtom eldonteni, azt mondta ismerosom hogy nemrossz, ilyen hacknlash.
Mert 10e az ára, a GOTY s változatnak.
Másik meg hogy, nemtudom eldönteni, hogy Dead Island Packot vegyem(Dead Island GOTY, Riptide, 2 dlc vagy mi még) vagy FEAR Collection-t (FEAR 1,2,3 "2hoz dlc)
?
Lehet fura kérdés, csak tényleg nemigazán tudok dönteni, az akcio meg hamarosan véget ér. 😞
Köszi
Ilyenek jöhetnek még 😃
Köszönöm!
Eddig amikkel igy játszottam és bejöttek, azok ilyen erőszakos, violent game-k.
pl: Postal 2 +DLC; Prototype 2; Dishonored leírások alapján stb. Legalábbis eddig ilyenekkel játszottam, de nemnagyon vagyok otthon még gamekban 😀
A Splinter Cell nek melyik része? Szerintem a Blacklist ( gondolom erre gondoltál ) egy eléggé jól sikerült játék és megéri megvenni az ártól függöen. A deus ex el még nem játszottam ezért nem tudom 😞 . A dishonored-et pedig még ma is játszom. 😀 Eszméletlen jó poén viszont főleg DLC vel. Amúgy az a helyzet mint a skyrim nál. Mindent le lehet hozzá tölteni.
Össz: Amelyik stílus jobban tetszik + ár/érték arány = A választott játék. 😃 😃
- Skyrim V
- Splinter Cell
- Deus Ex Human Revelation
- Dishonored
?
Mert ezek akciósak most
Köszi, és a BF ért is 😀