Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gabee97 avatar
S2 elég "elavult" már,úgy gondolom újon csak 60-ért lehet kapni használtan meg legyalázottak vannak már.
Szerintem Xperia L jó lenne erre a célra nekem is az van.
0
0
0
0
Blint92 avatar
Halihó!
Kellene egy kis segítség... keresem N97 mini telóm utódját! (tudom annál minden jobb... 😃 )
Tehát szempont lenne egy erős hardver és kezelhető szoftver dee szeretném ha (mobil telefonhoz képest) jó képeket csinálna! Létezik ilyen 40k körül???
Személy szerint a samsung s2-re gondoltam de nekem túl vékonynak tűnik....
Köszi a segítséget!
0
0
0
0
gabee97 avatar
orodeath: pont kiemeltem direkt a mondatom végére hogy akinek az első telója HD alatti felbontású azt nem fogja zavarni,mert annak nem lesz csúnya mivel nincs viszonyítási alapja.
0
0
0
0
bukta2 avatar
üdv, karácsonyra meglepném bátyámat 1 telóval de nincs oda ezért az érintőképernyőért, inkább gombos tipus,de milyen jó telók vannak gombosba? ha vannak még egyáltalán, a Black Barry féle Querty billesek sem tetszenek neki, és csak "Nokia,Vagy esetleg még Samsung"... nehéz eset de ez van 😃 a keret "60k" Előre is kösz! Pü be inkább ha lehet! Jah és természetesen valami okos teló kellene,androiddal vagy valami hasonlóval.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ez a HD relatív mert képátlótól függ a dolog. Pl 3,5 colon 800x400 felbontás bőven tökéletes míg 4,5 colon már ronda pixeles. A képpont/inch számít, hogy egy collra hány képpont jut. Viszont pl a full hd meg idióta parasztvakítás. 300ppi fölött már nem igazán van különbség mégis veretik a gyártók az ilyen 400+ppi telókat.
0
0
0
0
tibi211 avatar
A HD alatti felbontás az mit jelent?
0
0
0
0
gabee97 avatar
orodreath: Xperia S-ről váltottam Xperia L-re.Borzasztóan látni a különbséget messze nem olyan szép az L képe mint az S-é főleg játékokban sokkal rondább pedig erősebb Adreno van az L-ben...Persze ha az első telód HD alatti felbontással van akkor nem fog semmi zavarni valószínű.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Engem ingen is zavar ha egy telefon pixeles. 250 ppi alstt nem veszek telefont.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Sziasztok!
30-40Kért milyen Androidos telefont lehet kapni? 😀
0
0
0
0
gabee97 avatar
Jól néz ki külsőre viszont ekkora kijelzőre lehet kicsi és zavaró a HD alatti felbontás,de ha ez nem zavar se a garanciás problémák akkor vedd meg 😀
0
0
0
0
tibi211 avatar
Sziasztok!
OVERMAX Vertis-5 okos telefonról mi a véleményetek??

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1471286_362856537184169_808646382_n.jpg
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Razor1911: Nekem májusig S3-som volt. Faternak és Muternak most is az van, jó telefon még mindig, és a legfrissebb Androidokat is meg kapja még, asszem 4.4-ig. Ami remek. Hol tervezed venni? Neten vagy boltban? Mert ha boltban, ott sokkal drágább lehet mintha neten veszed, láttam annyiért S3at boltban, mint S4-et neten. Neten vásárlás sokkal jobb, az S4-et én is ott vettem, megjelenése után szinte azonnal 168-ért, mikor még 240be mentek a boltokban.
0
0
0
0
Razor1911 avatar
Sziasztok!Karácsonyra tervezek egy Samsung Galaxy S3-t venni.Kérdésem az lenne, hogy megéri-e és ha igen milyen tapasztalataitok vannak vele kapcsolatban?Köszönöm
0
0
0
0
Forje avatar
Melyik éri meg jobban? Egy Nokia Lumia 520 vagy egy Alcatel OT-5035D XPop (Dual SIM)?
0
0
0
0
Coach avatar
LG Optimus L9 jó választás lenne vagy mit ajánlotok ebben az árban helyette?
0
0
0
0
sisko avatar
BiGame : hát a 4 GB elég kevés,már csak azért is,mert pl az Asphalt 8 letöltése 800Mb plusz feltelepítve 1,4 Gb helyet foglal (Lumia 625-ön).még 1-2 alkalmazás meg videó,és már el is fogyott a hely,főleg ha még a rendszer is lefoglal belőle valamennyit.😞
0
0
0
0
BiGame avatar
Amire tervezem használni, ja az videó, fotózás, főleg zene hallgatás, net ja, meg 1-2 komolyabb játék, Dead Trigger 2, Nova 3, Asphalt 8 ilyesmi. Igazából az xperia-val annyi gondom van, h csak 4GB-hely van benne, ami nem is bővíthető, ami mondjuk annyira nem zavar, kihúzom azzal a 4G-vel, csak tervezek venni egy ilyen Nokia Monster-fület, és hát nemtudom xperia-nál mennyire fog jól hangzani!
https://mynokiablog.com/wp-content/uploads/2012/04/Nokia-Purity-HD-Monster-Cyan22.jpg
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Amire fogod használni (sztem) : telefonálás,net,kis angry birds,pár fotó arra jobb a wp.Ha vmi különleges alkalmazást akarsz használni ami mondjuk lehúzza a WC-t arra android...kb. igy tudnám összefoglalni.Ja és ár/érték arányban sztem most az 520-t éri meg venni,ameddig lehet még
0
0
0
0
BiGame avatar
Igazából az a bajom, h ismerőseim szerint több lehetőség van android-on, amit mondjuk el is tudok képzelni, az a sok kis millió fölösleges alkalmazással, elveg a windows phone még nem fejlett ki annyira, de remélem nem így van!
gytomi: háát mondjuk xperia z-ha találsz 100k-körül 😃!
0
0
0
0
gytomi avatar
Sziasztok! Max 100k-ért tudnátok nekem mondani olyan SONY telefonokat amelyek ár/érték arányban jók?
0
0
0
0
Slier avatar
Volt már a kezemben pár féle telefon.
Nálam ebben a sorrendben jöhetnének:
iPhone (iOS)
Nokia (Windows Phone 8)
Blackberry (BB OS)
Sony (Android)
Samsung (Android)

Nálam a stabilitás a gyorsaság és a könnyen kezelhetőség számít. Azt pont le****om hogy ilyen widget meg olyan téma, felőlem szivárványt is lőhet a képernyő attól én még mondjuk nem jutok haza hamarabb 😃
0
0
0
0
BiGame avatar
Hát az se lenne rossz, olyan árért😆
0
0
0
0
BiGame avatar
Hát kösz fiúk😃, az az igazság, h a samsug android rendszerét volt már alkalmam, kipróbálni😃, csakhát hamar ellenségek is lettünk... Mondjuk az S2-meg az Advance nem rossz, csakhát nem az én árkategóriám, és mivel nemrég pozitívan csalódtam a Sony-ban, reméltem, hogy az Xperia-ban se fogok😃, mondjuk abból csak az X10 mini-t volt alkalmam kipróbálni, de mivel az is android sajna sejtem mi lesz a vége... Lumia-ban pedig csak az az 1 dolog zavar, h úgy hallottam, ez a Windows-os dolog nem nagyon működik, de remélem nem csalódok benne!😀
0
0
0
0
Davezorrr avatar
TomSelect:Már én is így vagyok vele.Néha földhöz tudnám vágni.Jó megy az android is normálisan csak 4maggal 2giga rammal...tiszta vicc
0
0
0
0
Slier avatar
Inkább Windows phone mint android, bár ezt neked kell eldönteni
0
0
0
0
Davezorrr avatar
BiGame:Sztem igen,jobb választás.
0
0
0
0
BiGame avatar
Hali, Lumia 520-ról mi a véleményetek, ver egy Xperia U-t mondjuk?
0
0
0
0
Slier avatar
ha gyári független akkor elvileg működnie kell
0
0
0
0
ImAxRap avatar
Sziasztok! Valaki vásárolt már telefont E-Bayen? Egy Iphone 5 készüléket szeretnék, de nem tudom, hogy működik-e az itteni szolgáltatókkal. Valakinek van tapasztalata ez ügyben?
0
0
0
0
Slier avatar
egyik ismerősömnek van lumia 720, nekem tetszik szerintem sokkal jobb mint egy androidos teló. stabil nem fagy le... és gyors, nekem már ez elég.
(iPhone user vagyok nincs bajom se az androiddal se más op. rendszerrel, de tény hogy jobb a wp8)
0
0
0
0
ceni98 avatar
Tomi: ez oké,jó telefon az Xperia L,de 15000 ft különbség.olcsó telefont szeretnék,kezdőnek (soksok videó után) aztm ondom,hogy a lumia 520 nem rossz,de nem is egy galaxy s3...szóval még nem volt okos telefonom,nem kell még olyan h mindent tudjon,nekem elég ha tudok rajta olyanokat használni ami nekem kell 😃 (pl viber,facebook) és gyors legyen..videók alapján odaveri az androidokat gyorsaságban (ebben az árban)
0
0
0
0
asdasd1 avatar
windows phoneon az xbox profil az ingyenes?
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Nem gondoltam h örökké fog tartani de azért 2 év-nél többet kibírhatna.Meg mi az h : "az mond ilyet aki nem tudja használni"...ember,WTF ? Ahhoz mit kell tudni h tudjad használni az androidot ? pls írd már le mert nagyon kiváncsivá tettél ezzel a mondattal,de ha csak a sablon szöveggel jössz h : néha kikell takaritani,formátozni meg a többi hülyeség akkor silence pls.Nem azért veszek telót h nézzem mikor telik meg a memória és akkor rányomjak az "ürítés" gombra
0
0
0
0
tmbrbr avatar
ceni98: Ezeket nem nagy kunszt leverni. Egyébként a WP-t nem ajánlom, nagyon jó a Windows pc-be, de maradjon is ott. Az android meg jó a telóknál, nem feltétlen kell tabletbe is. Most nem akarok vitát nyitni a WP vs. Android ügyben, elég megnézni az eladásokat (és nem csak ilyen SGMinik meg mit tudom én mik, hanem SGS3, SXZ, Note2 sorolhatnám...) Azt nem merném kimondani ...még ha úgy is gondolom..., hogy soha többet android mert csak az mond ilyet aki nem tudja használni (pedig a legkönnyebben használható op.rendszer), vagy aki azt hitte, hogy ez örök életet ad vagy nem tudom mit gondolt róla, tabletbe tényleg nem jó. Nem akartam most vitába szállni, csak ne mondják nekem, hogy rossz az android mert nem az.
Egyébként ajánlani tudom a Son Xperia L-t! Nekem nem az van, de ha nézel ról egy-két normális videót akkor rájössz, hogy megéri.
0
0
0
0
ceni98 avatar
köszönöm a választ: D
0
0
0
0
hell12324 avatar
Davezorrr: énis ... Ha lenne még nokia. 😀 de mivel nincs ezért marad a sony.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
ja csak az a gáz h sebességben egy lumia 520 tudja hozni a drágább androidos telefonok böngészős,menüben járkálós,fényképezős,videónézős sebességét.Most ha vennék mobilt akkor lumia 820-t vennék.
0
0
0
0
hell12324 avatar
Ceni98: ezek közül a galaxy s3 a legjobb de mivel azt csak kíváncsiságból kérdezed ezért az xperia m. Lumiat ne vegyél, ne érts félre jó telefon de a nokiat megvette a microsoft szóval ha elromlik nem fogják megjavítani. Ha ezek közül akarsz telefont akkor xperia m.
0
0
0
0
gabee97 avatar
Androidon sokkal több program tölthető le szabadabb az egész,viszont ha 40.000 alatt gondolkodunk akkor az összes hulladék.
0
0
0
0
Davezorrr avatar
inkább vennék bármilyen windows phone-t mint bármilyen androidot...most h fél éve androidot használok telón +2éve tableton soha többet android
0
0
0
0
ceni98 avatar
sziasztok
nem rég találtam egy oldalt ahol volt összehasonlítás telefonok közt.
kinéztem a Lumia 520at.
amikkel összehasonlítottam:
-Xperia J
-Xperia Go
-Xperia Tipo
-Lumia 820
-Samsung Galaxy mini 2
-Xperia M
-Xperia U
-Samsung Galaxy Young
-Samsung Galaxy SIII(ez csak kíváncsiságból😆😉
-Xperia E
ezekből megverte az értékelések szerint 8at
1el döntetlen lett
1el szemben kikapott
szerintetek ezek alapján megéri megvenni?
szerintem nagoyn jó kis telefonnak néz ki,ez lesz az első okos telefonom
ami nem tetszik,hogy nincs benne LED vaku...bár nem vagyok nagyon fényképezős típus,szóval ez nem akkora gond 😃
előre is köszi a választ
0
0
0
0
asdasd1 avatar
Sziasztok, szerintetek a Nokia Lumia 820 jó telefon? Windows phone 8-ról vélemény?
0
0
0
0
reflmix avatar
Az normális ha Xperia Mini (4.0.4) Egy - másfél óra GTA után felmegy 46 fokra ? Az aksit méri csak de elkezdtem gondolkodni hogy azaz 1 GHZ Single Core CPU mennyi lehet ? Mert 40 en felüli az tuti 😃
0
0
0
0
Conoren avatar
Én most tettem 4.3.0-t az ot-995ömre, de még így is szar. :Đ Mindegy, inkább új gépre gyűjtök.
0
0
0
0
no avatar
Kmisi99: Ott a pont... Alapvetően nem a telefonokkal van a baj, hanem az androiddal, iOS 3x gyorsabb. 😂
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Szerintem azok se feltétlen. Én pl az s3 ba nagyon nagyot csalódtam soha nem kellene újra. Samsungok nem valami jók se az olcsók se a drágák mindig elrontanak valamit.
0
0
0
0
flormate avatar
Davezorrr: szerintem, hogyha egy erősebb telefont vettél volna pl. galaxy s3,s4,htc one,LG Optimus G Pro azzal jobban jársz, azok jók szerintem
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció