Megjegyzések az aktuális szavazáshoz

2011. March 14., téma
Fórum » Az oldalról
Megjegyzések az aktuális szavazáshoz. Bármi hozzáfűznivalótok lenne, akkor itt megtehetitek.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
niteforce avatar
Őszintén kit érdekel bármilyen gameplay? Nem elég az amit a kiadó ad ki, hogy tudd mik vannak, és milyen játék egyáltalán? Szerintem ez teljesen felesleges, ki az akinek szórakoztató az, hogy más embert néz játszani?
Én a szabályzat módosítását várom olyanra, hogy aki feliratkozásért kuncsorog azt rögtön lehessen kitiltani. Lehet hogy már a youtube-al is lehet pénzt keresni, de nem azzal, hogy a semmilyen videóidat töltöd fel a netre. Őszíntén szólva szerintem ez az egész "keressünk pénzt a youtube-al" dolog marhaság. Ott van a herby is. Egy időben megnéztem tőle pár videót, köztük egy olyat is, amiben arról panaszkodik, hogy nem keres sokat a videóival, meg hogy neki mennyire nehéz.
Miért, neki jár az, hogy otthon mereszti a valagát, és ilyen baromságokkal akár 1000 forintot is keres? Ma már mindenkinek büdös a munka? Lehet hogy nincs sok meló, de személy szerint én jobban becsülöm azt aki a tesco-ban takarít mint aki ezzel keres pénzt hogy videókat tölt fel játékokból, mert az legalább csinál is valamit a pénzért, nem csak majomkodik a neten.
0
0
0
0
LoveGames avatar
Inkább az IQ szintet kéne korlátozni a hozzászólásoknál.
0
0
0
0
Devis avatar
ja és akkor még lenne haszna is a szinteknek 😀
0
0
0
0
Devis avatar
Jakesz írta:
Szerintem egyértelműen korlátozni kellene ezt a videó beillesztést. Úgy lenne az igazi, ha az adott játék gépigénye alá a szerkesztő betenne egy videót a játékról és kész. Ennek a sok videóbeszúrásnak a 90%-a mind csak szimpla reklámozásért van. Most, hogy elindult a YouTube-nak ez a nézettségért lóvé rendszere, a tizenéves kisgyerekek vérszemet kaptak, aztán ész nélkül nyomják fel a semmitérő gameplay-felvételeiket azzal a céllal, hogy ettől majd biztos meggazdagodnak.

ez a nagy igazság. sok ember (itt az oldalon, neveket inkább nem mondok) csak berakja mindenki profiljához, és a gépigényekhez a gameplay-ét, ami alatt semmi szöveg, semmi zene, magyarán élvezhetetlen, nem mellesleg élvezhetetlen grafikán. ha más nem, szintekhez kötném a videó beágyazásának a lehetőségét. ezt még könnyű is megcsinálni, kb 10 perc.
0
0
0
0
Jakesz avatar
Szerintem egyértelműen korlátozni kellene ezt a videó beillesztést. Úgy lenne az igazi, ha az adott játék gépigénye alá a szerkesztő betenne egy videót a játékról és kész. Ennek a sok videóbeszúrásnak a 90%-a mind csak szimpla reklámozásért van. Most, hogy elindult a YouTube-nak ez a nézettségért lóvé rendszere, a tizenéves kisgyerekek vérszemet kaptak, aztán ész nélkül nyomják fel a semmitérő gameplay-felvételeiket azzal a céllal, hogy ettől majd biztos meggazdagodnak.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
cseszka írta:
Szerinem csak az legyen meghatározva,h egy adott gammához csak rola készült gameplayek,képek kerülhessenek.Nelegyen pl Tomb Rider-nél Crysis video meg ienek.

Azt csak moderátorok tudnák szerintem. Youtube video tartalom alapján szűrni automatikusan az szerintem nem lenne könnyű leprogramozni.
0
0
0
0
DCMAN avatar
na meg azért h ne 1 oldalon 20 video legyen és 10 percet kelljen görgetni míg találok 1 normális kommentet
0
0
0
0
no avatar
Írtam egy ötletet, a javaslatok témában. Szerintem az volna a legjobb megoldás!
0
0
0
0
cseszka avatar
Szerinem csak az legyen meghatározva,h egy adott gammához csak rola készült gameplayek,képek kerülhessenek.Nelegyen pl Tomb Rider-nél Crysis video meg ienek.
0
0
0
0
MoonW avatar
Ez nem választási szavazás, csak felmérés. A végső döntést én hozom meg. 😀
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Túl sok videós van aki nemre szavaz😃 nem lesz ebből így korlátozás ahogy nézem😃 bár még alig szavaztak páran😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
Logók, több változatban, háttérkép, színsémák...

Istenem végre de jó ez a szavazás!😀
0
0
0
0
Nogitsune avatar

Csak egy kicsit kellet volna felgörgetned.
0
0
0
0
DCMAN avatar
küldjetek 100.000FT-ot a gépigénynek és akor lesz😆

1000db
0
0
0
0
Bicike avatar
Jó is lenne a Fan Kit-ben egy eital 😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
remek ez a szöveg! 1 költő vagy! ez lenne a szlogen!😀
0
0
0
0
mtrelax avatar
Gépigény Energia ital OC a testnek! 😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
+1 én is😀 lehet amugy külön gyártatni de minimum az 1000db és 100.000 ft lenne összesen
0
0
0
0
Bicike avatar
Mâr leírta N!

Szerk: Hülye ötlet, de egy Gépigény energiaitalnak örülnék, tuti vevõ lennék rá.
0
0
0
0
rafferd avatar
Akkor igen, szeretnék 😃
0
0
0
0
MoonW avatar
0
0
0
0
Szykla avatar
Nruhtas írta:

Ez tényleg jól hangzik.

DCMAN írta:
amugy gugli jó barát😉

Én is egyből a google-ba kerestem, de csak pc ventilátorokat dobot ki. 😊
0
0
0
0
szilver avatar
Nruhtas írta:

Ez egy remek ötlet! 😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
amugy gugli jó barát😉
0
0
0
0
Szykla avatar
Az egy jó kérdés, mi az... arra én is kíváncsi lennék. https://www.gamestar.hu/gfx/smiley/s41.gif
0
0
0
0
Wacko avatar
Nagyon jó a szavazás szerintem a gyorsaság a legfontosabb !
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Szerintem is a Megbízhatóság a legfontosabb, mert lehetnek sokkal olcsóbbak az árak,lehet gyors a kiszállítás, széles választék, ha épp nincs megbízhatóság 😕
0
0
0
0
misamisa avatar
Szerintem valamilyen szinten mind a négy fontos kell, hogy legyen...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mert az a célja a szavazásnak, hogy gondolkodj.
0
0
0
0
Edy12 avatar
Mi a legfontosabb? Miért nincsen olyan pont, hogy "Mindegyik" ?
0
0
0
0
no avatar
tudjátok mit én azt mondom mindegyik jó lenne a gépgigény.hu-n mivel még nem rendeltem nem tudom milyen a helyzet max az árat tudom hogy a helyi pc boltunkhoz képest 2 kategóriával feljebb lévő proci 5000ft-al olcsóbb 😃 ez halál kajak 😆
0
0
0
0
PCGURU23 avatar
Szerintem is a megbizhatóság a legfontosabb az nem érdekel ha 2nap vagy 3nap alatt ér ki az árú meg az se nagyon hogy 20ezer vagy 22ezer ha tudom hogy teljes felelőséget vállalnak az árúra és megbizhatóak!😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ja gari szempontjából fontos a megbízhatóság mert mi van ha kis noname cég egyik napról a másikra megszűnik akkor nincs aki megtérítse a garanciális hibát.
0
0
0
0
Aiden Pearce avatar
A Megbízhatóság a legfontosabb. Mert hiába van gyors kiszállítás, Alacsony ár vagy épp széles választék. Ha nem megbízható az adott oldal vagy cég vagy akármilyen eladói vállalkozás akkor semmit nem ér az egész.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hát szerintem mindegyik fontos mert ha pl. egy videokártya egyik boltba 40.000ft és máshol meg 35.000ft akkor az ember az olcsóbb helyen veszi 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
"A megbízhatóság sem olyan fontos,ez csak üzlet.Ha valamit veszek és nem működik,akkor azt vissza viszem,én meg vissza kapom a pénzem.Ez az én saját véleményem."

Pedig ez pont a megbízhatóságon múlik. Mert ha egy link üzlettel kötsz üzletet, akkor ugrott a pénzed. Tehát szerintem a megbízhatóság a legfontosabb.
0
0
0
0
bukta2 avatar
mind1ik fontos de gondoljunk bele 1 web áruháznál: Megbízhatóság,Gyors kiszállítás,széles vállaszték, ez mind az ő érdemük és az ár,ami nállam a legfontosabb xD meg nem rajtuk múlik hanem a játék kiadótól,összegzésben, igen mind fontos :D :D
0
0
0
0
Adam996 avatar
Én épp azt vettem észre hogy itt a játékok 80% olcsóbb egy 1000-el kb. mint máshol 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Ez azért nem így van. A Most wanted 2012 például egy ezressel minimum olcsóbb volt itt mint máshol, és máshol sem járt semmi extra hozzá.
0
0
0
0
marko0095 avatar
Olcsó ár,mert a pénz beszél 😃!
0
0
0
0
F4T4L 3RR0R avatar
Csak az előttem írókhoz tudok csatlakozni. Mindegyik fontos szempont.
0
0
0
0
sunray20 avatar
szerintem is kell mindeggyik...
0
0
0
0
Szilvexter avatar
Mindegyik egyszerre. Most milyen ez már😜😆