Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
egy hd 7770 vapor-x-et megéri megvenni?
jól mennek rajta az újjabb játékok (2010-2013)
pl: far cry 3, crysis3-2, assassin's creed 3 stb?
Sziasztok!
Össze szeretnék dobni egy mini itx-es gépet, és a vidikártyával kezdeném. A kérdés az lenne, hogy a 7950, 7970, 670 gtx közül melyiknek lenne elég a mostani 450-es chieftec tápom, valamint melyik férne be, egy coolermaster 120-as házba úgy hogy nem kell passzírozni?
[LINK] Ehhez a tápod is elég, de egy 7950-hez már nem.
Össze szeretnék dobni egy mini itx-es gépet, és a vidikártyával kezdeném. A kérdés az lenne, hogy a 7950, 7970, 670 gtx közül melyiknek lenne elég a mostani 450-es chieftec tápom, valamint melyik férne be, egy coolermaster 120-as házba úgy hogy nem kell passzírozni?
a segítségeteket szeretném kérni, mégpedig abban hogy szerintetek melyik lenne az a kártya (a lehető legjobb) ami melett nem lehet érezni a procilimitet játékokban fullhd-n. előre is köszönöm szépen a segítséget!
ui:Én egy 7950 re (3gb) gondolam.
Ha van rá keret akkor a 7950-el jólra gondoltál 😀
ui:Én egy 7950 re (3gb) gondolam.
AMD Athlon II X4 640
http://www.***/termek/amd-athlon-ii-x4-640-box-processzor-56498
Ki tud hajtani siman egy Sapphire 7770 1GB DDR5?
http://www.***/termek/sapphire-7770-1gb-ddr5-11201-17-20g-videokartya-116679
Vagy [LINK]
vagy ez
Max 10 ezerért milyen Dx11-es videokártyát ajánlotok? Használt érdekel, budapesten.
Tudom hogy nem csúcskategória, de sem az igényeim, sem a pénzem nem indokol erősebbet. GT430, GT630, ilyenek érdekelnek, de nem tudom melyik a legjobb vétel.
https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=6744
Vagy ha ez nem jó, akkor milyen lenne jó? Köszönöm szépen előre is!
Mit szóltok ehhez a kártyához? PowerColor HD 7870 MYST Edition (Tahiti LE) 2GB! Jó vétel lenne? HD 7850-re megvan a pénzem, de lehet gyűjtök hozzá egy kicsit és veszek egy ilyen karit inkább! Megéri még gyűjteni rá szerintetek akkor?
HD 7870 Tahiti LE erős kártyák, kis tuningal még a HD 7950-et is lenyomják, de cserébe elég nagy a fogyasztása.
[LINK]
Itt elég jó árba adják a VTX3D HD7870 BLACK 2GB Tahiti LE 57.990Ft
[LINK]
Ezt írják szóval picit nekik is hangos volt: Noise while gaming could be lower
Igaz ez nem powercolor de a VTX3d és club3d karin is ugyanez a hűtés van. Egyedül a Sapphire booston van két ventis komolyabb hűtés de az 69 ezer nem 60-61.
de ha jövhonapba sikeresen felvesznek ausztriába akkor nyár végére összeteszek egy gépre lovét és valami komolyat vásárlók
Tesztellek😃
Ezen a képen megtalálod a táp típusát?
ctg az pontosabban mi is?:S
remélem kicsit rettegek ettől mindig😆
plusz 460 at kb 20 ezerből megusznám ami nagyon jó lenne😀
azért nem mind1 hogy 20 ezer vagy 27 ezer😃
hát figyeld 30 fps alá ne menjen és nekem annyi elég😀 multiba meg mediumon fogom tolni 720pbe
hát bf3 fullon birná 1920x1080 ba ? élsimitás kikapcsolva természetesen akkora felbontáson sok értelme úgyse lenne
Radeon HD 7770 GHz Edition - Eyefinity teszt
[LINK]
[LINK]
23 ra lealkudtam mivel postás dolog lesz😃
viszont lehet maradok a 7770 nél nagyon levan maradva tőle?:S
Nem sokkal. Maxon ahol a Radeon HD 7770 elvérzik, ott a Gigabyte GTX460 1GB/OC sem bírja.
[url]
http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_7770/images/bf3_1920_1200.gif[/url]
viszont lehet maradok a 7770 nél nagyon levan maradva tőle?:S
25 ért szerezném be!
vagy tegyek hozzá és 30 ezerért egy 7770 vagy gtx 650
melyik érné meg jobban?
Szerintem jobb választás a Radeon HD 7770, jóval kevesebbet fogyaszt, újabb arhitectura, és nem sokkal gyengébb, mint a Gigabyte GTX460 1GB/OC.
Radeon HD 7770 = 80 Watt
GeForce GTX 460 = 160 Watt
[LINK]
[LINK]
[LINK]