Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
krutka: van is OEM de boltokban nem árulják szerencsére. De előre összerakott gépekben elvileg lehet velük találkozni. Amit ma már tényleg elégk evesen vesznek szerintem mert ma már nagyon menő lett laptoppal mászkálni.
Szerk.: Bocsi igazad van tényleg én sem találok 7670-et. 😲 pedig én azthittem, hogy van 😃
krutka: Mégis mi különbség van HD 7770 és 4890 között? teljesítményben kb ugyanaz de fogyasztásban meg óriási a különbség. Mehet oda HD 7770 mert FUll HDn ls tud játszani és akkor kevésbé érezhető a processzorlimit. De a tápot muszáj cserélni.
Asztali gépembe kéne már egy VGA fejlesztés 😀
Voltam pár boltba de ott hülyeségeket mondtak ezerrel.
Ajánlottak HD7770, HD6850, ezt meg GTX 650 stb
Mivel régi gépem van így sztem egy HD6670 vagy ehhez hasonló VGA leválthatná a mostanimat.
Ti mit javasoltok?
http://www.***/termek/msi-7870-2gb-ddr5-r7870-2gd5t-oc-videokartya-116678
http://www.***/termek/msi-gtx-660-2gb-ddr5-n660-tf-2gd5-oc-videokartya-110057
Norbi777: Szerintem 7750😀 Felesleges már alapból Dual grapgicsre építeni mert úgy sem lesz olyan a skálázódás, hogy beérje a HD 7750-t. A HD 6550D vagy HD 7560/766D+HD6670 1GB GDDR5 az ami olyan mint egy HD 7750 1GB GDDR5 ha ismétlem ha jól működik a Dual Graphics. Ráadásul Ha APU IGP játékra is lesz használva akkor magasabb órajelű ramok kellenek ami drágábbak. Szóval 7750 és ha már 7750 akkor már nem is legyen apu hanem athlon II mivel úgyis lesz videokártya gépben bár ha nagyon kell neked az iGP akkor legyen az de vehető lenne ugye 18-19k athlon II x4 750k ami processzorteljesítményben olyan mint egy A10 5700 bár egy 1600-as ramot azért dobhatsz mellé.
1. Az APU 6530D + 6670 CF
2. 7750
Melyikkel járnék jobban? Én személy szerint simán a 7750-et választanám, legalább nem melegedne a proci se annyira. Mit szóltok?
Melyik érné meg jobban:
Egy Asus radeon hd 7770 vagy egy Asus Nvidia Gtx 650?
Válaszokat előre is köszönöm!
Múltkor még azt mondtad kb 60 ezerért vennél kártyát. WTF?
A jelenlegi 650 2Gb helyett nem éri meg a 7790,mert annyival azért nem erősebb.Kivéve ha eladnád.
Spoiler!
A gépeden látszik milyen hülye vagy te.
Gépem: Gépem adatai
Csak DX 11 támogat nem?
molfer98
Ebben az árban tényleg a hd 7770 a legjobb választás.
Ilyen áron hd 7750 ajánlom,de ha belefér akkor hd 7770 legyen.
Sapphire Radeon HD 7770 GHz Edition OC. Ezt a vga-t elbírná a tápom? :/