Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ma voltam a körzetben lévő legnagyobb számítás technikai üzletben. Szerettem volna kérni egy GTX 560ti 448 core karit, azt mondták h már nem lehet kapni sajnos! Viszont ajánlották figyelmembe a GTX 650 ti helyette az volt is raktáron.
Na most mennyi a különbség a 2 kártya között teljesítményben?
Meg éri szerintetek lecserélni a GTX 275-öst GTX 650 Ti-re? Igaz az csak 128bit-es és 1gb-os és dx11-es!
a különbség? elég sok!
sima 560Ti és 448core közötii különbség
650Ti és sima 560Ti között a különbség
Na most mennyi a különbség a 2 kártya között teljesítményben?
Meg éri szerintetek lecserélni a GTX 275-öst GTX 650 Ti-re? Igaz az csak 128bit-es és 1gb-os és dx11-es!
Melyik jobb a Gtx 650ti oc vagy a HD6950.
http://www.anandtech.com/bench/Product/510?vs=680
A HD6950 sokkal 😀
Melyik jobb a Gtx 650ti oc vagy a HD6950.
http://www.anandtech.com/bench/Product/510?vs=680
A HD6950 sokkal 😀
13.1 driver-röl valakinek véleménye?Probálta már valaki?
Nála azonos beállítások mellet kb. 400 többlet pontot adott a 3dmark vantage.
melyikhez képest?
12.6 hoz képest
melyikhez képest?
Már leszedtem,csak még nem telepitettem,de elötte gondoltam kikérdem véleményetek.😀
Kb 15 játékkal próbáltam minden gyorsabb lett, Metro 2033 már nem esik 29Fps alá.😂
Egy ora mulva feldobom,megvárom mig letöltödik DMC,és utánna uj driverrel esek neki.
Még egy kérdés.1218Mv a vgam feszültsége alap beállitással.Mennyit kellene emelni hogy 1250Mhz v afelett (1300/1350Mhz)is stabil maradjon?1250Mhz nemigen stabil,de furmark alatt is max 78C a höfoka,a szoba hömérséklet meg 23-24C.
Már leszedtem,csak még nem telepitettem,de elötte gondoltam kikérdem véleményetek.😀
Kb 15 játékkal próbáltam minden gyorsabb lett, Metro 2033 már nem esik 29Fps alá.😂
Nagyon jó lett, szedd gyorsan.😃
Elég idegesítő játék közbe ez a vibrálás. Ezzel nem lehet valamit csinálni?
Milyen vibrálás? ha a gyors fordulásoknál vagy gyors mozgásnál esik szét a kép akkor vsnyc-t tedd be de az korlátozza az FPS-t. Ha állandóan vibrál akkor meg rakd feljebb a játékban a a monitor képfrissítési frekvenciáját(refresh rate).
"ASUS and Nvidia have have failed to support the Hybrid Graphics in the Asus model UL30Vt UL50Vt and UL80Vt laptops after release in August, 2009."
Itt a megoldás: [LINK]
a tudományomat innen vettem😀 amugy wikipedian 2db 7870 van ez lehetséges?
http://prohardver.hu/hir/ces_2013_bemutatkoztak_uj_kevesbe_radeon.html
7750 6770 van egy szinten...meg ott az 5770.😃
minden információt megtalálsz😃 de lehet a vérükbe van😃első szavuk az lehetett gpu😃DDDDDDDD
Nincs a véremben, de sokat olvasok, néha félre akkor faxságokat beszélek.😆
Mellesleg volt ahol szépen elpics@zta a 6770.😜
A HD 6770 és HD 6750-et nevezték csak át (desktop vonalon) mivel 40nm-en nem tudtak hatékonyabb chipet tervezni a junipernél, ráadásul így is jobbak voltak az aktuális nvidia riválisoknál. Ettől még nem szégyen a 6000-es sorozat, azonos gyártástechnológia mellett jobb vga-kat terveztek. Csodát meg nem lehet tenni.
Melyiknél? 😆
Összes súlycsoportbéli Nvidia gyorsabb volt, ráadásul jóval "öregebbek".
Tranzisztorokat szerintem fogyókúrára fogták ! 😂
Ezeket azért óvatosan kezelném. :/ A legtöbb ilyen óriási kacsa.
Ott kezdődik a szkeptikusságom, hogy azonos gyártástechnológia mellett 21%-kal több tranzisztorral és 27%-kal nagyobb lapkamérettel, magasabb órajelen 20-25%-kal kevesebb a fogyasztás. Ez nagyon durva ráncfelvarrás lenne, mondhatni hallatlan mérnöki bravúr. 😀
7xxx szériát eltalálták, pont annyi lett amennyit írtak.😜
Majd kiderül...ha beborul.😆