Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Amúgy végigolvastam amit írtál 😀 Köszi!
Helló ez a kártya jó vásár lenne és 1 500W os táp elég lenne e neki ? 😃
vagy esetleg ezt kéne választani ?
http://www.***/termek/gigabyte-gtx-660-ti-2gb-ddr5-gv-n66toc-2gd-videokartya-108396
Nem vagyunk egyformák. (még szerencse ) 😀
Még ha 14 éves lenne, akkor okés. De ennyi idősen...
Én is neked adok igazat .
De inkább finomabban fogalmazz,ha lehet .
Mert megint Bannolni fognak. 😕
matebabaja: Amelyik az adott pillanatban jobb ár/érték aránnyal rendelkezik. Teljesen mindegy.
Ha kinézel egyet, nézz róla teszteket, hogy az általad játszott játékokban melyik bizonyul jobbnak. Ez lehet még egy útirány.
Jah, körülbelül ennyi. Nem sírni kell, meg a szülőket b.szogatni, amikor feltételezem a nagy százalék 2x is megnézi a boltban mit vegyen, hogy kijöjjön a kis fizetésből.
A pofámról leégne a bőr, ha a kis "passzióimhoz" a szülőktől kérnék támogatást.
Itt a nyár, ki kell menni a földre és izzadni/fuldoknali a 45 fokos kukorica közt 6-8 órán keresztül és lesz pénz.
De nagy városokban lehet találni takarítást is, ami még hidegen is van.
Azthidtem te s.arod a p,nézt.😆Cak viccelek.
Nem lányoknak való munka, de valamit valamiért.
Félelmetes, hogy egy 22 évesnek ezt le kell írnom.
Itt a pont.Tényleg ilyenkor lehet találni munkát,kéthavi keresetböl kijön akár egy i5,meg egy erösebb vga,ugy h hétvégenkét esetleg pizsipartyzik is.
Szerinted Én leültem a WC-re és kitoltam a gépre a pénzt?...
Itt a Nyár, rengeteg munka lehetőséggel. Lehet menni Címerezni napi 5.000Ft-ért, ami egy hét alatt 35.000Ft.
Nem lányoknak való munka, de valamit valamiért.
Félelmetes, hogy egy 22 évesnek ezt le kell írnom.
Én anno így fejlesztettem.
Így a VGA csere nem lendítene nagyot.
Gigabyte GA-MA770T-UD3
AMD Phenom II X4 955 Black Edition 3.20 Ghz
FSP Hexa 500W
KINGSTON 4096MB HyperX Blu 1600MHz CL9
[LINK]