A windows ertekeli a gepet ugyebar. Ad mindenre pontot most nemjut eszzembe a neve elmeny index asszem. Azt elinditva is kikapcsolt most neztem bekapcsolva ha nem csinallk semmit a proci 18-20 fokos biosban most meg 73at ir szimplan kikapcsol nem kekhalal
Valami tulmelegszik esetleg.Ezt is betudod állitani a biosban,lehet "nagyon kis höfok" van megadva aminn kikapcsolyon.De probáld ki más játékokkal is,és sima alp progikkal is.Ha csak játékoknál csinál igy,akkor tulmelegedés.
Csikinelli : én msi afterburner + hwinfo64 kombót használom,ezekkel szinte mindent figyelhetsz játék közben is a képernyőn(FPS szám,proci+vga hőfok,kihasználtság,órajel,ventik,ram,stb).Nekem ez bevált,de biztos van egyszerűbb is,csak nem tudok róla 😆
az van 😃 de akkor ha lehet arról egyenlőre nem veszek optikai meghajtót 😀 mert csak a windows telepítése miatt akartam 😃 akkor rárakom 1 pendrive-ra és onnan telepítem
Tesla GoD: látom ma vicces kedvedbe vagy nyuszó :3 vagy mit írtál annak a hackernek.. 😃 de ha lehet USB-ről is akkor nem veszek a gépbe optikai meghajtót hanem a pénzt inkább + 500GB-ra fordítom 😀
TaylorXIII:A komplett gép az, ami menetrend szerinti járattal köti össze egy folyó két partját egy ideje. A nem komplett kép értelemszerűen nem ilyen szállítóeszköz lett, inkább munkagép, mondjuk traktor.
Alaplpahoz kapott lemezt majd windowsban elsőként rakd fel vagy a videokártyádét de igazából szerintem mind1. Nekem most már mennem kel de BIOSba kell belépned és ott a elsődelges boot eszköznek berakni a dvd íródat. Ajnálom használni az alaplap kézikönyvét. Esetleg az is jó, hogy azt hiszem az f11 a boot menü vagy f8 nem tudom de mikr bekapcsol a gép akkor kiírja mi mcisoda és ott kiválasztod ha nem tudnád elolvasni mert hamar ellapoz onnan akkor nyomjál pause break billentyűt. Most akkor már mind a kettő 4 tűs csatlakozó rá van dugva az alaplapra ugye?
Mostmar van kep 😆 imadlak<3
viszont most masik kerdes berakom a windows telepito lemezd a meghajtoba de nem kezd vele semmit az alaplaphoz kapott lemezzel kellene kezdjek?
Tiéd is ilyen?
harisnyáktól eltekintve. Mert ezen tényleg nincs 8 tűs de a két 4 tűset bele kell tudjad dugni az alaplapon lévő 8 tűs csatlakozóba.
Pedig a két 4 tűs csatlakozónak össze illeszthetőnek kell lennie és bele is kell mennie az alaplapba. Nézd meg jól melyik csatlakozó tűje milyen formájú. Elég elvileg 1 4 tűs is de jobb lenne mind a 8 tű mivel nem véletlenül van az alaplapon annyi.
Mit ernek el avval ha hazudnek hogy milyen tapom van ra van irva a tapra is hogy ctg500-80P. Viszont a tap leirasaban az egyik 4 tus csatlakozot ugy irja le hogy 4pin 12v connector ez a rajz
alapjan is ami mellekelve van bele illik es bele is megy viszont a masik 4 nemmegy bele Javitanam kijelentesem mert belemegy a masik 4 tu is gond es eroltetes nelkul
Mondtam már, hogy 6+2-est ne is próbáld! Nem érted amit írok? Ha nincs 8 tűs egybe akor már azt is megkérdőjelezem, hogy CTG 500-80P tápod van-e. Ha van két 4 tűs akkor azokat rakd össze mert azok összeilleszthetők és úgy dugd rá az alaplapra és bele kell mennie. meg akkor írd már le ténylegesen milyen tápod van😃
Semmit??????????? Most viccelsz? Chieftec CTG 500-80P tápodon kell lennie egy 8 tűs csatlakozónak de nem 6+2 tűs vigyázz mert az más. Szóval egybe 8 tűs tápcsatlakozó. Azt dugd be oda. Bár 6+2 tűsnek nem is szabadna belemennie de erővel azért sok minden megoldható. A bal oldali csatlakozót dugd be ami a képen van.
Miért nem vitted el szerelőhöz a géped ha nem tudod összeszerelni?
Szóval nincs VGA csatlakozó a videokártyádon. Melyik csatlakozót használod a videokártyádon? melyikbe dugod a monitor csatlakozóját? Átalakítót használsz esetleg?
Ne beszéljünk el egymás mellett kérlek😀 Előbb írtam, hogy nem is szabad mennie. philipc lcd monitor van biztos vagy 50 féle. Videokártyát is pontosítsd.
Jó de most többi kérdésre is válaszolhattál volna😃 ja és alaplapi videokártya mégjó, hogy nem működik mivel ez egy IGP nélküli APU vagy legalábbis le van benne tiltva szóval vegyük úgy, hogy nincs benne. Szóval ennél nem is lesz soha kép. Csak a HD 5670 videokártyádtól várhatod, hogy adjon képet😃 A videokártyád ezek közül pontosan melyik? [url]http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=915&pid=0&psn=000101&lid=1&leg=0[/url]
A processzor és az alaplap kompatibilitása elvileg nem lehet gond mert mindegy, hogy rev 1.0 vagy rev 1.2 lapod már mindkettő alapból támogatja az athlon II x4 750k processzort. Gép mikor elindul akkor nem csipog(a szokásos 1 csippanás után is)? Mindent rendesen összedugtál? Milyen monitort csatlakoztatsz hozzá? Főleg monitor csatlakozója vagy csatlakozói érdekel/nek.
Sziasztok. Vegre osszeraktam az ujgepet vettem satas olvasot is bekapcsolom es nincs kep mi lehet a baj?? Kivettem a kartyat es az alaplapra dugtam a monitort akkor sincs semmi. konyorgok segitsetek !!!!!!
nyozo
oks bocsi nem tudtam.
Hát nem tudom szerintem nem lesz elég az a táp .
De én a inkább ahhoz a procihoz eladnám a VGA-t és megpótolnám amit az újra szántam és vennék egy 7850/7870-et.
Nekem egy Q8300-am volt ezelőtt azzal is proci limitem volt itt ott.
Szerintem nincs értelme a-hoz a procihoz még egy VGA így is elég limites.
Sziasztok!
A minap vettem uj alkatreszeket a gepemhez es az a problema merult fel hogy a dvd olvasom egy regebbi model es ide csatlakozos viszont az alaplapon nincs ide csatlakozo. Mit tegyek? Van esetleg valami kabel ami jo lenne vagy valami atalakito? A valaszokat elore is NAGYON koszonom!
a képenn 1600Mhz ir,azt kell nézni.Nemismerem a procit,lehet ennek se ez a valós órajele,ugymond takarékos üzemmodban van,de ha jobb klikk a sajátgépre,ott tulajdonságok,és irni fogja a proceszort is meg h mennyin megy.
TaylorXIII: Köszönök mindent!!! <3 Főleg a türelmedet 😃😃😃😃
viszont most masik kerdes berakom a windows telepito lemezd a meghajtoba de nem kezd vele semmit az alaplaphoz kapott lemezzel kellene kezdjek?
harisnyáktól eltekintve. Mert ezen tényleg nincs 8 tűs de a két 4 tűset bele kell tudjad dugni az alaplapon lévő 8 tűs csatlakozóba.
Pedig a két 4 tűs csatlakozónak össze illeszthetőnek kell lennie és bele is kell mennie az alaplapba. Nézd meg jól melyik csatlakozó tűje milyen formájú. Elég elvileg 1 4 tűs is de jobb lenne mind a 8 tű mivel nem véletlenül van az alaplapon annyi.
Miért nem vitted el szerelőhöz a géped ha nem tudod összeszerelni?
MInden rendesen be van dugva?
oks bocsi nem tudtam.
Hát nem tudom szerintem nem lesz elég az a táp .
De én a inkább ahhoz a procihoz eladnám a VGA-t és megpótolnám amit az újra szántam és vennék egy 7850/7870-et.
Nekem egy Q8300-am volt ezelőtt azzal is proci limitem volt itt ott.
Szerintem nincs értelme a-hoz a procihoz még egy VGA így is elég limites.
A te konfigodba sajnos nem lehet 2 VGA-t tenni.
[LINK]
A minap vettem uj alkatreszeket a gepemhez es az a problema merult fel hogy a dvd olvasom egy regebbi model es ide csatlakozos viszont az alaplapon nincs ide csatlakozo. Mit tegyek? Van esetleg valami kabel ami jo lenne vagy valami atalakito? A valaszokat elore is NAGYON koszonom!
Hol tudom megnézni hogy a processzor hány mhz pörög??
http://content.hwigroup.net/images/news/Intel_Core-i3_3220_004.jpg erre gondolok