Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
azzal se lenne sok értelme. nagyon rossz a hatásfoka
a lényeg az hogy használhatsz nV-t AMD-vel ellentétben az előbbi állításoddal...
azzal se lenne sok értelme. nagyon rossz a hatásfoka
Sziasztok ! Veszek egy gépet darabokban ballagásra ugy értem én rakom majd össze. És azt szeretném tudni hogyha már most nekem van egy hd3850 em ami támogat crossfire-t és veszek hozzá egy geforce mondjuk legyen egy gtx660-at akkor a 2-t tudom e használni együt? vagy mindegyiknek geforcenak/radeonnak kell lennie hogy egyszerre használja ki azokat a gép????? köszi!
használhatsz nV-t AMD-vel ha Lucid Hydra-s lapod van...anélkül (nV) SLI-d vagy (AMD) CF-ed lehet...
A mostani konfigom:
Core 2 Duo E7500 2.93 Ghz
4 GB DDR2 RAM
9600GT 512MB 256 bit
Gigabyte 945GCM-S2C
A mostani alaplapba belemenne valamelyik ATi a 2 közül? És nem lenne proci limitem?
úgy van értelme hogy egy erősebb radeon alá raksz nvidiát hogy az számolja a physx-et, de fordítva ez nem megy.
hd3850 add el vagy dobd ki ha 660-at akarsz venni, mellette ugyanis nincs értelme megtartani
Köszi, először az EVGA-ra gondoltam de M.O-n nehéz találni a Zotac-ról meg nemtudok semmit.
pm be küldök hogy hol lehet kapni evga kártyákat
Mit gondoltok a Zotac meg az EVGA kártyáiról?
Jó márka a Zotac, az EVGA meg prémium kategória!
karolynorbi: Mennyi pénzed lenne rá? Ha GT 630 kártyát veszel akkor vagy ne legyen 2GB-os de legyen olcsóbb vagy legyen 1GB-os de akkor csakis GDDR5-ös. Alapvetően a GDDR5 GT 630 sokkal jobb vétel de HD 6670 kártyát is vehetnél de abból a GDDR5 már drágább. na szóval ilyen GT 630 1GB GDDR5 legyen vagy HD 6670 GDDR3 szerintem.
Szerintetek GeForce 9600GT elviszi a Farcry 3-at szaggatás nélkül?
tudna valaki ajánlani nekem ehhez a konfighoz, egy elfogadható videókarit???:
ASUS M2N-VM DVI alaplap
Processzor : AMD Athlon 64 X2 5000+ @ 2600 MHz
Fizikai memória : 4 GB DDR2
Operációs rendszer : Windows 7 Home Premium (64-bit)
HDD: 2x 500GB
Jelenleg egy integrált Videokártya : NVIDIA GeForce 7050 PV / NVIDIA nForce 630a
Én egy GIGABYTE GF GT630 2GB 128bit DDR3 PCI-E GV-N630-2GI ilyet néztem ki... vélemény????
Bocs,közben látom,hogy egyes változatok tényleg csak 3 Gb-t engednek.😞 - habár ez eredhet a 32 bites rendszer miatt is.Apropó,hol találtál hozzá win7-es drivert ???
Valaki Válaszolna már végre???!!!!!!! :D :(
Az a vga akkor sem lesz erősebb,ha kiabálsz B-) Nem gyengébb,hanem kimondottan gyenge - és ősrégi,2006 elején kezdték gyártani,dx9c,350Mhz-s gpu,max 256Mb vrammal(ami lehet csak DDR2).Az a csoda,hogy még egyáltalán megy,igaz nekem x1150 van a laposomban,amiről vagyok,de az újkorában is alkalmatlan volt játékra.
Másrészt az 1 Gb ram tényleg kevés win7-re,de a vga-n az mit sem segít.
Kössz szépeen!!! :DDDD Na végree!! :)
Akkor asszem videokártya csere lessz!!! :DD És akk igazából min1 a RAM de az a jó h 3GB lessz legalább csak még várni kell mejöjjön , azután megnézem mire jutottam azt sztem igyis ugyis videokari csere lessz!! DE Am kössz szépen!!
Valaki Válaszolna már végre???!!!!!!! 😃 😞
Az a vga akkor sem lesz erősebb,ha kiabálsz 😎 Nem gyengébb,hanem kimondottan gyenge - és ősrégi,2006 elején kezdték gyártani,dx9c,350Mhz-s gpu,max 256Mb vrammal(ami lehet csak DDR2).Az a csoda,hogy még egyáltalán megy,igaz nekem x1150 van a laposomban,amiről vagyok,de az újkorában is alkalmatlan volt játékra.
Másrészt az 1 Gb ram tényleg kevés win7-re,de a vga-n az mit sem segít.
sziasztok
Egy c2d e7400 2,8GHz + HD 7770-nél lesz CPU limitem ?
Válaszokat előre is köszi.
Játék és felbontásfüggő. A te max felbontásodban is biztosan lesz olyan játék ahol lesz és olyan is lesz ahol nem lesz vagy elhanyagolható.
Egy c2d e7400 2,8GHz + HD 7770-nél lesz CPU limitem ?
Válaszokat előre is köszi.
De ettől függ még mindig gyengébb a videokarim mint kéne legyen!!
Uh h még 1x is felteszem a kérdést: Ez azért lehet mert win 7 em van és csak 1GB ramom???
Nekem olyan probléműm lenne h van egy ati mobility radeon x1300-am de az az érdekes h nem képes semmit normálisan elvinni. Pl ami játékok (pl a Beyond good and evil; és a Mount and Blade is) elvileg mennének a gépen simán azok nem mennek normálisan! Méghozzá ugy hogy minden játékban mindig van pixel vagy kép hiba vagy vmii!!! és sokszor laggol is, és sokkal gyengébbnek minősült eddig, mi lehet probléma??? Mondjuk az lehet h csak 1gb van win7 alatt? Vagy mii?? Lécci segítsetek!!!
Ui.: Boccs a sok szövegér!!!!!
Na szóval sziasztok. Egy új kérdés merült fel bennem mégpedig:
Ha van egy régi alaplapod: asus m2n4-sli akkor egy új alaplap pl: Asrock 990 extreme3 befogadja az új lap az asus m2n4-sli vga-ját(mind 2 pcie) vagy pedig hozzá való vga kell de abból honna tudom mi jó hozzá? köszi!
ha pcie mind2 akkor nincs gond...
Ha van egy régi alaplapod: asus m2n4-sli akkor egy új alaplap pl: Asrock 990 extreme3 befogadja az új lap az asus m2n4-sli vga-ját(mind 2 pcie) vagy pedig hozzá való vga kell de abból honna tudom mi jó hozzá? köszi!
HP Compaq 6910P
Windows 7 Ultimate 32bit
ez csak akkor van ha apud van, méghozzá trinity. Egyébként meg úgy viszonyulnak egymáshoz mint a közönséges cpuk és vgak szoktak egymáshoz: tudják hogy ott van a másik, és küldik egymásnak az infókat, semmi extrát nem kezdenek egymással.
Hogy neked mennyire kell új, azt csak te tudhatod. nem tudjuk milyen részletességen és felbontáson játszol, ugyebár minden ezektől függ. maradjunk annyiban h fHD-n már messze nem elég. HD-ra még elég
Nekem van most egy HD 6770 em és azt szeretném kérdezni hogy a mai világban mennyire marad talpon mennyire kell sürgetni az újat, mennyire versenyképes?? Ja és van hozzá FX-6100 és ugye elméletben támogatja a proci a videókártyát és ez milyen formában jelenik meg? miben lesz erősebb vagy gyengébb? Köszi!
Üdv! egy Sapphire HD 6850-nek mennyi a maximum ajánlott volt?
Lenne egy kérésem: GeForce GTX 660 vagy annál újabb videó kártya szörnyetegek tulajdonosának a jelentkezését várom(aki jó szívű^^)
vmennyivel csak jobb lesz. am 1gb 512 bit ja és ASUS. bízok benne 😃
megy is rendesen csak valaki szerint gyenge egy ilyen procihoz
hamegvan akkor minek kérded h milyen lenne?😃 na mind1...😃 am olyan GTS 250 9800 GTX+, HD 5750, 4850, teljesítményű körülbelül de valamivel azért gyengébb.
Nem néztél félre valamit? Mert ha jól látom akkor egy HD7850-es vga-ról van szó, ami ráadásul oc-s. Az általad felsoroltaknál jóval erősebb ez a kártya.
De😃 Hű kösz, hogy szóltál😃 HD 3850X2-re hittem hirtelen h az a felhasználó írt😃
dufi00: olyan GTS 250 9800 GTX+, HD 5750, 4850, teljesítményű körülbelül de azért gyengébb náluk olyan 15-20 százalákkal meg hát játék függő is stb de 10 ezerért szerintem nem rossz vétel és csak jó minőségű táppal ajánlott mert a fogyasztása nem kevés olyan 140-150 Watt. Na utána néztem és eza 140-150 Watt ez úgy néz ki téves volt tőlem mert ez valami nagyon ritka példány dupla ventivel és azt írják 6+8 pin tápcsati is kell neki de 300 wattot biztos nem fogyaszt szerintem de ha ilyet írnak nála akkor szerintem nem éri meg váltanod 9600GTről erre. Annyival nem lesz jobb mint amennyivel többet fogyaszt de az tény, hogy egy nagyon ritka darab de csak minőségi 500 Wattos táppal ajánlott.
nem azt kérdeztem milyen lenne hanem h nem e gyenge ehhez a procihoz ... de mindegy elvileg veri a gtx 650ti-t ahogy olvasgatom gtx 560 korul van
megy is rendesen csak valaki szerint gyenge egy ilyen procihoz
hamegvan akkor minek kérded h milyen lenne?😃 na mind1...😃 am olyan GTS 250 9800 GTX+, HD 5750, 4850, teljesítményű körülbelül de valamivel azért gyengébb.
Nem néztél félre valamit? Mert ha jól látom akkor egy HD7850-es vga-ról van szó, ami ráadásul oc-s. Az általad felsoroltaknál jóval erősebb ez a kártya.