XBox 360

Szerző: Keratesz, 2009. January 03., téma
Fórum » Konzol
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
robiiikaa avatar
greenmelon írta:
robiiikaa írta:
Xbox 360-at vennék!! Olcsón! 25-30-40 közöttire gondoltam! Üzenetben,aki tud valahonnan! PLS!! A részleteket megbeszélem vele!

Expresszen és Hardveraprón keresgélj.

De az a baj,hogy ezeken nem lehet beszélni az illetővel. Mert én csak június elején tudok venni,mivel addigra leszek itthon. És azért gondoltam,hogy felveszem valakivel a kapcsolatot,és megbeszélem vele! Mert ahogy mostanában nézegetem,olcsók a cuccok! :/
0
0
0
0
DCMAN avatar
vagy esetleg vatera,aprod
0
0
0
0
greenmelon avatar
robiiikaa írta:
Xbox 360-at vennék!! Olcsón! 25-30-40 közöttire gondoltam! Üzenetben,aki tud valahonnan! PLS!! A részleteket megbeszélem vele!

Expresszen és Hardveraprón keresgélj.
0
0
0
0
DCMAN avatar
molfer98 írta:
xbox-ra 😃

huu boxra nemtudom még nemprobáltam pc re meg independent fm progival azt tudom
0
0
0
0
robiiikaa avatar
0
0
0
0
DCMAN avatar
molfer98 írta:
és hogyan?

de te xboxra gondolsz vagy pc-re?😆
0
0
0
0
robiiikaa avatar
greenmelon írta:
robiiikaa írta:
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy a régebbi fajta TV-hez nem LCD és nem HDMI-s milyen Xbox 360-vegyek?? És még annyit,hogy nyáron még nem késő 1-et venni? 😲

Mindegy milyet veszel, mindegyiket rá tudod kötni a tévédre.
Abból kiindulva, hogy leghamarabb jövőre jön az új generáció, mellesleg erre is kijön még utána is jó ideig minden játék, még sokáig kihúzod vele. 😀

Köszi szépen a választ 😉) Akkor megnyugodtam 😃 Mert azt hittem,hogy nem mind1,hogy milyet vásárolok!
0
0
0
0
greenmelon avatar
robiiikaa írta:
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy a régebbi fajta TV-hez nem LCD és nem HDMI-s milyen Xbox 360-vegyek?? És még annyit,hogy nyáron még nem késő 1-et venni? 😲

Mindegy milyet veszel, mindegyiket rá tudod kötni a tévédre.
Abból kiindulva, hogy leghamarabb jövőre jön az új generáció, mellesleg erre is kijön még utána is jó ideig minden játék, még sokáig kihúzod vele. 😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
molfer98 írta:
a GTA 4-be lehet zenét berakni valahogy?? 😃

lehet!
0
0
0
0
robiiikaa avatar
0
0
0
0
ImAxRap avatar
molfer98 írta:
valaki játszott már a skate3-mal?? vélemények?, 😃

Nagyon jó!
0
0
0
0
molfer98 avatar
a GTA 4-be lehet zenét berakni valahogy?? 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
pukkancs írta:
Hali! Gondolkozok rajta, hogy veszek egy xbox-ot. Melyik játékokat ajánlanátok hozzá? Kategória mindegy.

a GTA 4 az jó választás😀
A COD 8 és a BF3 ha HDMI kábellel tolod akkor nagyot üt😀
0
0
0
0
pukkancs avatar
Hali! Gondolkozok rajta, hogy veszek egy xbox-ot. Melyik játékokat ajánlanátok hozzá? Kategória mindegy.
0
0
0
0
molfer98 avatar
valaki játszott már a skate3-mal?? vélemények?, 😃
0
0
0
0
ImAxRap avatar
MaximumGame írta:
WhiTP írta:
Sziasztok! Valamiből megtudom állapítani, hogy milyen flash van a boxomon? 2011 december végén rakták rá, ebből adódóan gondoltam(om), hogy LT 3.0, viszont mindigo lyan leírás alapján írtam ki a játékokat, amivel másoknak működött, de soha nem indultak az XGD3 játékok. Lehetséges, hogy még az LT 2.0-át rakták rá? LT 3.0 leíárs alapján írtam őket, megpróbáljam egy LT 2.0 módszerrel?

LT 2.0 el írod nem fog menni és így fordítva is 😀 szóval nem mind1

és valamit csak LT 3.0 tudsz írni , de amit addig ki írtál az kuka !

És az lehet probléma, hogy nem voltak letöltve az ABGX wawe file-ok?
0
0
0
0
MaximumGame avatar
WhiTP írta:
Sziasztok! Valamiből megtudom állapítani, hogy milyen flash van a boxomon? 2011 december végén rakták rá, ebből adódóan gondoltam(om), hogy LT 3.0, viszont mindigo lyan leírás alapján írtam ki a játékokat, amivel másoknak működött, de soha nem indultak az XGD3 játékok. Lehetséges, hogy még az LT 2.0-át rakták rá? LT 3.0 leíárs alapján írtam őket, megpróbáljam egy LT 2.0 módszerrel?

LT 2.0 el írod nem fog menni és így fordítva is 😀 szóval nem mind1

és valamit csak LT 3.0 tudsz írni , de amit addig ki írtál az kuka !
0
0
0
0
ImAxRap avatar
0
0
0
0
ImAxRap avatar
K3nzor írta:
Helló. Megvettem a halo 3at és a dobozán írja, hogy xbox 360 classic. Ettől még megy az xbox 360 slimen ugye?

Persze
0
0
0
0
MaximumGame avatar
K3nzor írta:
Helló. Megvettem a halo 3at és a dobozán írja, hogy xbox 360 classic. Ettől még megy az xbox 360 slimen ugye?

Nem tuti nem megy ! 😂 😂 😂 😂
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
A Duke Nukem-től inkább óvakodj.
0
0
0
0
toto9307 avatar
WhiTP írta:
nemkrisz11 írta:
WhiTP írta:
Sziasztok!

Valaki mondana jó x360 játékokat, amik nem XGD3 formátumban vannak?😀
Amik már megvannak:

SW:Force Unleashed
HALO 3, ODST
DOA 4
Army of Two
Too Human
GOW 1,2,3
FIFA 10,11,12
Left4Dead
Skate 3
Dante's Inferno
F.E.A.R 3
EA Sports MMA
Mortal Kombat 2011

Ezeken kívül ha lehet 😀 A nagyobb neveket, már Pc-n kipörgettem.( COD, AC, Crysis, Batman, NFS stb..) Szóval nem lesz egyszerű dolgotok de segítsetek, mert 10 üres DVD várja, hogy megírják őket 😃

Ha még nem próbáltad volna, akkor Red Dead Redemption. Nagyon jó játék.

Köszi a tippet, tetszik és lehet, hogy kipróbálom. 😀

Bullet Storm nekem ez akedvencem 😃 de vana Duke Nukem Forever 😃
0
0
0
0
ImAxRap avatar
nemkrisz11 írta:
WhiTP írta:
Sziasztok!

Amik már megvannak:

HALO 3, ODST
DOA 4
Army of Two
Too Human
GOW 1,2,3
FIFA 10,11,12
Left4Dead
Skate 3
Dante's Inferno
F.E.A.R 3
EA Sports MMA
Mortal Kombat 2011

Ezeken kívül ha lehet 😀 A nagyobb neveket, már Pc-n kipörgettem.( COD, AC, Crysis, Batman, NFS stb..) Szóval nem lesz egyszerű dolgotok de segítsetek, mert 10 üres DVD várja, hogy megírják őket 😃

Köszi a tippet, tetszik és lehet, hogy kipróbálom. 😀
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
WhiTP írta:
Sziasztok!

Amik már megvannak:

HALO 3, ODST
DOA 4
Army of Two
Too Human
GOW 1,2,3
FIFA 10,11,12
Left4Dead
Skate 3
Dante's Inferno
F.E.A.R 3
EA Sports MMA
Mortal Kombat 2011

0
0
0
0
ImAxRap avatar
Sziasztok!

Amik már megvannak:

HALO 3, ODST
DOA 4
Army of Two
Too Human
GOW 1,2,3
FIFA 10,11,12
Left4Dead
Skate 3
Dante's Inferno
F.E.A.R 3
EA Sports MMA
Mortal Kombat 2011

0
0
0
0
Csatesz avatar
Tegnap meg néztem a 109 centis FullHD-s tvén a Gears of War 3-at, valójában nem tudd fullhdt :S Nem volt olyan szép a kép mint az egyszerű HD-s tvén! Most már elhiszem! 😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
van olyan aki már irt ki kinect-es játékot?és jó?müködik?thx
0
0
0
0
pain avatar
tudom hogy verbara jo irni csak en ki irattam egy konzol boltal es igy is ket napot vartam mire kiirtak es ezek szerint akk lehet hogy rosszul na nem baj most mindjart elkezdem kiirni verbara
0
0
0
0
DCMAN avatar
én csak azért merem ajánlani mert jó márka és odaát a nagyok aztmondják hogy verbára a legjobb kiirni 4x-es sebességen
0
0
0
0
pain avatar
koszonom uraim a gyros valaszokat akk kiirom en magam rendes verbatimra 😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
verbatim lemezre jobb kiirni
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
pain írta:
abban tud valaki segiteni a mai nap kirattam a mortal kombat komplete editiont maxwell lemezre irtak es amikor itthon beraktam nem olvassa be ugy erzekeli mintha nem lenne benne lemez es a fifa 12 nel is eszt csinalja az is maxwellre lett irva ha valaki tud segitsen pls

Rosszul lett megírva, vagy nem érzékel fájlokat. (Ilyen elő szokott fordulni.) Próbáld ki egy (haverodnál vagy valakinél) ha náluk sem játssza be akkor az írás lett rosszul megcsinálva.
0
0
0
0
pain avatar
abban tud valaki segiteni a mai nap kirattam a mortal kombat komplete editiont maxwell lemezre irtak es amikor itthon beraktam nem olvassa be ugy erzekeli mintha nem lenne benne lemez es a fifa 12 nel is eszt csinalja az is maxwellre lett irva ha valaki tud segitsen pls
0
0
0
0
dani0903 avatar
ennyi az egész? és mikor kicsomagolom.. van egy .dvd kiterjesztésű fájl is.. azt is rá kell tenni?
0
0
0
0
Sicu33 avatar
dani0903 írta:
Sziasztok, ma vettem egy xbox 360 arcade gépet,flashelt és 60 gb hdd van hozzá. Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet játékot rátenni a HDD-re illetve hogy hogyan lehet játszani róla! előre is köszönöm!

Letöltöd és rá teszed a HDD-re😎
0
0
0
0
dani0903 avatar
Sziasztok, ma vettem egy xbox 360 arcade gépet,flashelt és 60 gb hdd van hozzá. Azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet játékot rátenni a HDD-re illetve hogy hogyan lehet játszani róla! előre is köszönöm!
0
0
0
0
dani0903 avatar
kalashnikoff írta:
dani0903 írta:
Sziasztok! lehet hogy hülye kérdés, de mit jelent az hogy jtag?? nem igazán értek hozzá.. 😃

három vezetékből és diódából álló átkötés.

Értem, és ez visz minden másolt játékot? illetve mennyibe kerül egy ilyet megcsináltatni??
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Egy Xbox jó hogy kiküld 1080p is de szerinted miért Nativ ?
Ezt annak írom aki nem érti meg 😃
Egy PS3 om Xbox360 an amit látsz egy full HD 130cm es LCD tv én is... nem lesz 1080p max Nativ ba .... szóval 720p körül van az eredet felbontás... amit a Box 1080p re skález fel...
Ami meg a játék dobozon van hogy 1080p az kamu....

nekem van boxom... de Xbox720 nál majd meglátja mindenki milyen az 1080p ténylegesen 😃

És Boxon mindig is rosz lesz a Grafika , amíg PC re és Xbox ra 1x re adnak ki...
Ott a Forza 3-4 milyen szép... mert csak konzolra nyomatják... nem kell butítani, hanem 1-1 ben lényegre mennek !
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Én ma játszottam kb 7 órát ps3 mal egy kb 70-80cm es lcd-n. Még csak nem is hdmi vel hanem a régi rca szarral volt a kép kiküldve vagyis ilyen 700x600 as felbontás kb. És így is korrekt volt. Igaz a feliratok így elég szarok de pl 720p nél már nagyon jó. Nekem semmi bajom nincs a konzolok grafikájával mert úgyis azokat általában 1-2 méterről vagy messzebbről nézzük míg a monitort kb fél méteről bámuljuk ott jobban kitűnik ha pl nincs élsimítás.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Superlompos írta:
Egy Media Markt-ban (Budapest, Árkád) én is láttam PS3-as játékot kirakva egy hatalmas TV-re, de nem volt valami szép. Egy sakkos játék volt.

Hát igen, kitűnik, hogy nem FullHD-s ha egy olyan TV-re kötik. Főleg LCD-nél szembetűnő, azon nagyon ocsmány tud lenni a natívnál kisebb felbontás. Plazmánál még egész jól néz ki a kisebb felbontás is, itthon, normális távolságból nézve alig volt kivehető a GTA4-nél a különbség 1080 és 720 között (PC-n természetesen).
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Egy Media Markt-ban (Budapest, Árkád) én is láttam PS3-as játékot kirakva egy hatalmas TV-re, de nem volt valami szép. Egy sakkos játék volt.
0
0
0
0
greenmelon avatar
Badboylol írta:
greenmelon írta:
Keresztapámnál szoktam boxon játszani, nekem konkrétan nincs. De amit leírtam az TÉNY, guglizd ki ha nem hiszed. Pl. a MediaMarktban, mikor rá van kötve egy FullHD-s tévére a box (vagy akár a PS) kipróbálás céljából, nagyon látszik, hogy nem FullHD. Nekem nagyon szúrta a szemem miután otthon a 106-os plazmán FullHD-ben játszottam majdnem egy évig.

A számítógépen jobb grafika van, mint a konzolon ez tény! De mindegyik full HDban megy, annyi hogy a PC biztos h élesebb és szebb a képe! De a felbontás ugyan az!

Ha ennyi magyarázat után sem érted meg, hogy nem FullHD, akkor én már nem tudok mit csinálni. Innentöl nem az én szakterületem.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
gisti írta:
huu az olyan 15-16 körül van mer ta 320 az 19900

Bl0ck írta:
Nem akarok hülyeséget mondani, de olyan 20 körül van....
Attól függ hol veszed...

Na most akkor mennyi?😊 25K ért láttam 250GB-osat😕
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Badboylol írta:
greenmelon írta:
Keresztapámnál szoktam boxon játszani, nekem konkrétan nincs. De amit leírtam az TÉNY, guglizd ki ha nem hiszed. Pl. a MediaMarktban, mikor rá van kötve egy FullHD-s tévére a box (vagy akár a PS) kipróbálás céljából, nagyon látszik, hogy nem FullHD. Nekem nagyon szúrta a szemem miután otthon a 106-os plazmán FullHD-ben játszottam majdnem egy évig.

A számítógépen jobb grafika van, mint a konzolon ez tény! De mindegyik full HDban megy, annyi hogy a PC biztos h élesebb és szebb a képe! De a felbontás ugyan az!

Most te tényleg nem érted meg? Attól, hogy egy konzolt rákötsz egy olyan TV-re, ami 1080p felbontású, attól a konzolon futó játék nem lesz az, csak elnyújtja a képet. A játék ugyan úgy marad 720p körüli értéken.

Am tipp: Ha vesztek konzolt, mindenképpen NAGY TV-n játsszátok, mert ha csak monitorra kötitek mint én, akkor közelről nézve igencsak sz*r lesz a graf.
0
0
0
0
Bl0ck avatar
Nem akarok hülyeséget mondani, de olyan 20 körül van....
Attól függ hol veszed...
0
0
0
0
gisti avatar
huu az olyan 15-16 körül van mer ta 320 az 19900
0
0
0
0
Sicu33 avatar