Probald ki Rachet and Clank size matters most neztem a piratebay en 1.5gb.El lehet vele szorakozni szerintem mondjuk nekem csak 2,3.es a gladiators volt meg😆
Nemesis96 írta:
krutka a ps1 emu hoz igen 100%,hogy kell a ps2 emu hoz passz nem tom.Superlompos probald meg a fejet megtakaritani vagy add el es keress egy fat-et az bevalt nalam es az legalabb nem adapteres.Ugy tudom azok hamar kisulnek😜
Nem kell nekem, hiszen PCSX2-vel is tudok játszani a fontosabb játékokkal. 😜
krutka a ps1 emu hoz igen 100%,hogy kell a ps2 emu hoz passz nem tom.Superlompos probald meg a fejet megtakaritani vagy add el es keress egy fat-et az bevalt nalam es az legalabb nem adapteres.Ugy tudom azok hamar kisulnek😜
lenne egy kerdesem. Ps2 slim esetleg van valakinek mert az erdekelne hogy muzsikal hosszu tavon mert nekem fat volt es birta a strapat igaz nem vitte a masolt jatekot de volt eredtibe vagy 40 jatek.😆
Mondjuk a Gran Turismo 4-ben feleslegesnek tartom a 2 órásnál hosszabb versenyeker. Pl. a 24 órás versenyek azok minek vannak? Meg ez a "b-spec" (versenyigazgató mőd is marhaság. Ha nem tettek volna bele 24 órás futamokat, akkor nem kéne használni ezt a 3-szoros gyorsítássaé együtt. így is majdnem 9 óra alatt megy le egy verseny, hiszen a bokszba ki kell menni és akkor normál időbe térünk vissza. ezt nagyon elszúrták szerintem. 😜
Engem most jelengleg ps2re a Jak 1-2 érdekel, Ratchet részek, Mortal kombat shaolin monks, DragonBallz Budokai Tenkaichi 2-3, valami narutos game, GT4, metal gear solid részek 😜 Csak sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok pénz 😆 😆
tök szomorú vagyok hogy nem menne az emulátor 😞
egyébként a Splinter Cell-ek is nagyon hangulatos gamek 😃
Az SW tfu-t meg nem ajánlom ,mert rövid és ronda 😆 de amugy jó vele hülyéskedni 😃 de szerintem tényleg nagyon ocsmány lett .
Szerk.:
LilyPad 0.9.9 el lehet USB-s joyal játszani?
europe v2.00 console stb...
mostmár csak egy gamet kell elszedni hogy fut-e 😃
D:\Program Files\Pcsx2\bios
ilyen fájlok vannak ott
PS2 Bios 30004R V6 Pal.bin
PS2 Bios 30004R V6 Pal.MEC
PS2 Bios 30004R V6 Pal.NVM
rom1.bin
scph10000.bin
scph10000.NVM
scph39001.bin
scph39001.MEC
scph39001.NVM
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.BIN
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.EROM
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.NVM
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.ROM1
SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.ROM2
Nem kell nekem, hiszen PCSX2-vel is tudok játszani a fontosabb játékokkal. 😜
A ps2 emulátorhoz is kell bios.
Ha rám céloztál, akkor tévedsz. 😜
Nekem kéne egy God of War (1-2 mind1) link ami működik pcsx2-n .
A snesorama-n fent vannak. Beírod a google-ba, hogy god of war snesorama és kész.
Best game ever 😃 Bár, még nem próáltam 😀 Amugy úgy fogom csinálni, hogy használtan eredeti gameket veszek 1000 FT- ért 😆
tök szomorú vagyok hogy nem menne az emulátor 😞
egyébként a Splinter Cell-ek is nagyon hangulatos gamek 😃
Az SW tfu-t meg nem ajánlom ,mert rövid és ronda 😆 de amugy jó vele hülyéskedni 😃 de szerintem tényleg nagyon ocsmány lett .
Hallod ti játszottatok valahogy lanba splniter cell-t vagy valami nem osztott képernyőst ps2-őn?
am van benne olyan h xpért bemész és van bent 2 pucér csaj (fényképezd le xel 😆😉
A God of War 2 egyre izgalmasabb! 😜
Meg jobb a monitort nézni, mint a TV-t. 😆
akk kapom vissz a ps2t 😜 de akk mindek need pcsx2?😆
Nekem van PS2-őm és PCSX2-őm is. 😆