Hú ezt régen de sokat nyüstöltem, még suliban is 😀
Volt benne pár ilyen rész, mint ami ezen a képen van, h annyi ellent kellett lelőni egy helyen, h már nem látszódott a padló 😆
Most vittem ki a Star Wars Jedi Fallen Order-t, állat volt nagyon. 😃 Bár a főbossnál lejjebb kellett venni Jedi Master-ről Knight-ra a nehézséget, brutál volt. 😆
@PatkosXX: Én is gondolkodtam, h leveszem knightra, de ilyet nem szoktam csinálni, meg ha már eljutottam odáig, akkor már csak megcsinálom végig jedi masteren.
@kmetovics: Én is mindig úgy vagyok vele, hogy ha idáig eljutottam így akkor be is fejezem azon a nehézségen, de rengetegszer megpróbáltam, és csak alig több mint a felét sikerült levennem az èletéből, annál többet nem. Nem vagyok túl jó játèkos, sem pedig türelmes, úgyhogy lejjebb kellett vennem. És még így sem mondanám azt, hogy könnyű volt. 😆
@LordSzalko: na csak nem system shock 2 de rég hallodtam róla 😃 jó mulatást hozzá én mot medal of honor alied assault war chestet vettem meg igen megvettem 😃 és azmegy meg egykis crysis 1 utána nekikezdek jedi outcastnak
@gyuri191: Nagyjából két hónapja tudtam le a Crysis szériát ismételten, az első részt valószínűleg csak a remastered formájában fogom újra elővenni, de azt megjelenéskor 😃
Most nézek róla végigjátszás videókat, h tudjam, h meg akarom venni egyáltalán 😆 Elég nehéznek tűnik, meg úgy hallom az irányítás is elég nehéz. Régen sajna ez nekem valahogy kimaradt, csak a versenyzős változatát függtem szét.
Kíváncsiságból elkezdtem a Unityt (ingyen bezsebeltem mikor leégett a notre dame)
De annyira gané volt hogy elkezdtem helyette a Black Flaget nosztalgiából
Az is annyira gané volt az Odyssey után, hogy amikor megláttam a hypolás a witcherről, megvettem leárazva és azt tolom
@LordSzalko: én eddig felirattal játszottam de most ki próbáltam a crysis felirat nélkül és nem tudom sokkal jobb nézni a videókat mármint mintha filmet néznék nem látom azt a sok szöveget és így szerintem sokkal letisztultabb
Volt benne pár ilyen rész, mint ami ezen a képen van, h annyi ellent kellett lelőni egy helyen, h már nem látszódott a padló 😆
Superhot Mind Control Delete
Automobilista 2
Ring Fit Adventure
Planet Zoo
A-Tech Cybernetic
SUPERHOT
Need for Speed Payback ami olyan ami nem multi 😜
Halo MCC
Supraland: Crash
Firewatch
Ring Fit Adventure
Jó szórakozást hozzá neked is.
Pavlov
Monster Hunter: World
Minecraft
7D2D
Just Cause 4
Wreckfest
Grid 2019
Apex Legends
De annyira gané volt hogy elkezdtem helyette a Black Flaget nosztalgiából
Az is annyira gané volt az Odyssey után, hogy amikor megláttam a hypolás a witcherről, megvettem leárazva és azt tolom
Bloons TD 6
Grid autosport
Meg rászoktam kacsingatni az AC-szériára, amikor kedvem tartja.
medal of honor allied assault war chest
Outer Wilds
Satisfactory
Dragon Age: Inquisition
GTA Vice City (android)
Grid 2019
Simcity
Borderlands 3
Deep Rock Galactic
Frostpunk
Automobilista 2
Rocket League