Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Krissz avatar
Dead Island
(Killing Floor; Plants vs. Zombies 😃 )
0
0
0
0
winrar avatar
Ricsike8844: Dying Light
0
0
0
0
Richie1212 avatar
Sziasztok! Tud nekem valaki ajánlani Zombis játékokat amik elfutnak a gépemen? 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Kössz !
A Battlechestben, a Wings of liberty van meg az első dlc(de mindkettő a starcraft 2 höz, nem?)? köszi
0
0
0
0
sunray20 avatar
Krissz: [LINK]... Kb 2 percbe került.. Azért ennyi tájékozódása szerintem legyen egy embernek.
Egyébként: StarCraft II: Wings of Liberty
StarCraft II: Heart of the Swarm
StarCraft II: Legacy of the Void
0
0
0
0
Krissz avatar
StarCraft ból elmondaná valaki hogyvannak a részek, hogykövetki egymást? (StarCraft 2 ből)
Melik a legjobban sikerult rész? Lehet kapni kollektors editiont? Linkelnétek.
Most a Wings of Liberty vel játszok most, legelso

Big Thanx aki leirja. 😀
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Köszi a válaszokat de ha van még akkor jöhet még
0
0
0
0
Krissz avatar
Nekem a Godfather bejött.
0
0
0
0
SZIGO avatar
Mafia: The City of Lost Heaven
0
0
0
0
MariusHuN avatar
Valaki nem tud valami jó maffiás játékot ajánlani ?? (Maffia 1.2 Keresztapa 1.2 Scarface .GTA seria) ezeket már játszottam
0
0
0
0
Krissz avatar
chrono: köszi. Jó réssznek tűnt, meg talán black flag is, aztán nemtom. Eddig csak a Brotherhood meg a Revelationsal játszottam, meg az 1el pár percet deh az nemgyőzött meg.
0
0
0
0
Pixx avatar
Buraproking: köszi 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Krissz A 3, az amerikai polgárháború idején játszódik, de van egy Washingtonos DLC-je, ahol maga Washington a főgonosz.
0
0
0
0
Krissz avatar
A 3 az a Washingtonos amugy? Vagy DLC je nemtom
0
0
0
0
Buraproking avatar
assassin's creed
assassin's creed 2
assassin's creed brotherhood
assassin's creed revelations
assassin's creed 3
assassin's creed 3 liberation
és az assassin's creed 4 black flag
0
0
0
0
Pixx avatar
Valaki leírná nekem az assassin's creed részeket a Black flagig sorban?Mer nagyon nem vágom melyik melyik után következik 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
XIII hangulatos. A 2010es Wolfensteint is merem ajánlani. Ott szándékosan kerestem is a dokumentumokat.
Hentelésre pedig a Serious Sam 3 kiváló.
Autósból nekem a Test Drive Unlimited a favoritom, de a Grid Autosport is ott van, ha szereted a kihívásokat. (Engem legalább is easy fokozaton is megszorongat a gép)
0
0
0
0
Krissz avatar
- CS:GO
- Battlefield
- Spec Ops: The Line
- Mass Effect
- Syndicate
- Dark Sector
- NFS: MW, U2, MW(2012), Rivals, Carbon
- Grid 2
- Carmageddon
- CoD
- FarCry
- Team Fortress
- BioShock
- L4D2
- Dirt
- The Crew
- Trackmania
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Sziasztok!
Tudnátok nekem FPS, TPS vagy akár autós játékot aminek jó a singleplayer része? Játékmenet a lényeg, de azért az sem bánom ha van egy jó története... 😃
0
0
0
0
GodSie avatar
Sziasztok hasonló játékot tudtok mint pl : Rise and fall,Kingdom under fire 2?
Az a lényege hogy tps nézetes legyen ,és úgy tudjam irányítani az egységeket 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Köszi 😀 van még pár ami a mai napba nemfért bele letöltésekbe, far cry stb
Spoiler!
Ilyenkor sajmálom h szerda suli van már 😞
0
0
0
0
Krissz avatar
Nah, a helyzet:
Letöltöttem pár játékot, Starcraft 2 (fél napi probálkozás után sikerült crackelni) Syndicate meg Red Faction: Armageddon most raktam fel, Just Cause 3 is megvan, jo kis game.
Jelenleg pedig, egy másik változatú FarCry 3 jön lefele. Ja és fennvan a Call of Juarez is 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Ohh, galiba, akkor jöhet 😃
Leszedem majd azt is 😃

Spoiler!
Phuu, leszedtem FarCry 3 mat, és kifagy. Elinditom launcher, OK, FarCry felirat, és a program működése leállt -_-
0
0
0
0
Krissz avatar
Az első az szigeten játszodott asszem, ez ugylátszik már sivatagban. Szerintem van olyanjó, gameplay alapján mint elődje 😀

Spoiler!
Az elsőt is csak random probáltam ki. Mert megtaláltam fiokban, GameStar melléklet ként, gondoltam kiprobálom, nemvoltrosz game
0
0
0
0
Krissz avatar
Ez miaszar? 😃 😃 (mármint joértelemben)
Ez jóóó 😃 Nah ez is megy letöltési listához 😃
Köszi

Just Cause 2 lehet leszedem majd, ha a tárhelyem is ugyfogja engedni addig.
Warheadhoz meg mondom direkt kölcsönkérem, kiprobálni, erre baxik működni..
0
0
0
0
Krissz avatar
Fed Factionból, ezzel a résszel konkrétan nemjátszottam, de hozzáadtam a jóelőbb torrentekhez letoltési sorba, jónak tűnik kiprobálom.

Warhead, nah azzal nemtom mitcsináljak. Megvan eredetibe, haverom kölcsönadta, feltelepitem de nemindul el a játék, helyette ilyen aktiválós cucc jön be, rányomok tovább az aktiviláshoz, kiirja hiba, ennyi. És a játékot elsem inditja, csak minden alkalommal az aktiválást, dehát eredeti.

Just Cause 1 el játszottam már, az jóvolt. 2vel még nem.

Az utsót nemismerem
0
0
0
0
Krissz avatar
Láttam, ezek már tetszenek 😃
0
0
0
0
Krissz avatar
ShadowWarrior Nemlehet rossz

ROBIXX Ezeket ismerem 😀
0
0
0
0
Krissz avatar
Ez jó 😃

Nemtom, én ahogy ránézek GTA jut eszembe, nekérdezd miért 😀
Multkor keresgéltem, youtubeon "top violence games" re, de ismerem mindet 😞
(violence = erőszakos)

pl: de mindet ismerem/játszottam már vele 😞
0
0
0
0
Blaise1999 avatar
Krissz A Saints Row sorozatnak annyi köze van a GTA-hoz mint zsíros kenyérnek a tojásos nokedlihez.😃 Mind a kettő egy játéksorozat, vannak benne autók és mindkét játék nyitott világú.

Egyébként, ha utánakeresgélsz, biztosan fogsz találni neked való játékot. Lehet pont olyan lesz, amit egyikünk sem ismer, így ajánlani sem tudjuk. Ha beírod youtube keresőbe, hogy tegyük fel „TOP 10 action games in 2008”, vagy „Best action games in 2008” és végigmész 2008-tól, 2015-ig az összes videón, esetleg eljátszod ezt guglin is, akkor nem létezik, hogy egy játék sem nyerje el a tetszésed.
0
0
0
0
Krissz avatar
Dead Spacebol majd a 2 őt leszedem megin, mert a mostani változat nemindult el 😞

Worms 4-el játszottam már laptopon.

NBA, PES,FIFA, ilyen sport gamekat nemszeretem.

Forma-1: amiket én probáltam azoknak XP kelllet, nem mentek el

POP: Prince of Persia? Az sem jött be, talán régen a 2őt probáltam ki.

Payday az sem nagyon tetszet, a Heist re haverom aztmondta h neki nagyon nemjött be

Saints Row: nemtom, ilyen gta copy nak hat, de nemtom milyen

Tron evolution: azt egyáltalán nemismerem milyen játék
0
0
0
0
Krissz avatar
Annyira unatkozom, kellene valami játék. 😞 Multkor páran ajánlottatok, és nagyon szépen köszönöm is, de nemtaláltam meg az igazit, kivétel a Wolfenstein: The Old Blood

Egyszerűen nemtom mivel kéne játszani, ami jókis game
0
0
0
0
Liptik avatar
Need for Speed Underground 2, Need for Speed Most Wanted 2005, Need for Speed Carbon, Need for Speed The Run, The Crew
0
0
0
0
IgnisDestroyer avatar
Valaki ajánlana nekem egy autós játékot? De olyat ami elfogadja a gamer kormányt.
0
0
0
0
Krissz avatar
Hátsz a lentiekbőlamiket írtak többiek, a
- Deadpool
- Thief -
- Tomb Raider régebbiek
- F.E.A.R. széria
- Return to Castle Wolfenstein
- Hitman: Blood Money
- Just Cause
Spoiler!
Nem történetes játékok:
* Warcraft széria
* Red Faction széria
* Warlords Battlecry
* Age of Empires
* Unreal Tournament
* Need for Speed: Underground 1 és 2 illetve Most Wanted (2005)
* Armies of Exigo
* Gothic

elmenne IGP vel.
0
0
0
0
daraox avatar
hali. mondanátok nekem olyan játékokat, ami elmegy az én gépemen és nagyon jó történetük van? 😀
0
0
0
0
sunray20 avatar
Battlefield Hardline mint jó történetű játék? Tuti, hogy a következő a CoD lesz! 😆
Nekem ami bejött és nem annyira felkapott:
- Fable széria
- Prototype 1-2
- Dragon Age
- The Witcher ( bár ez eléggé ismert )
- Dishonored ( Főleg DLC-vel )
- Thief
- Darksiders 2
0
0
0
0
Blaise1999 avatar
Spec Ops: The Line, Life is Strange, The Walking Dead, The Wolf Among Us, L.A. Noire.
0
0
0
0
MariusHuN avatar
tomb raider 2013
Ryse son of rome
AC 4 black flag
0
0
0
0
Krissz avatar
Nekem ezeknek tetszett a legjobban a története:

- Wolfenstein: The Old Blood
- Return to Castle Wolfenstein
- The Evil Within +DLC
- F.E.A.R.
- Battlefield Hardline
0
0
0
0
krutka avatar
sziasztok, olyan játék érdekelne aminek nagyon jó története van és az egész játékkörnyezet magába szippant 😃 Nagyon sok játékot próbáltam már szóval ne túl mainstreameket írjatok, vagy jó sokat 😃 köszi szépen
0
0
0
0
Krissz avatar
Europa Universalis
Victoria II
The elder scrolls
Might and Magic
Medieval
Knights and merchants

Ha scary akkor The Evil Withim ***. Tom nemviszi, de jo game 😀

Szívesen. 😀
0
0
0
0
no avatar
Köszi 😃 és igen mindegyik menne sőt slenderen és crusader kingsen kivül mindegyikkel jatszottam is 😃
0
0
0
0
Blaise1999 avatar
osigabi XCOM: Enemy Unknown, StarCraft 2
0
0
0
0
winrar avatar
Far Cry 3 több dologban is hasonlít az első részre, szerintem egy esélyt minimum megérdemel. Én mikor elkezdtem, 1 hétig alig bírtam felállni a géptől, annyira lekötött 😆
Max Payne is le tud kötni szerintem.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok. Erre a gépre szeretnék kérni játékokat. Ati Radeon HD 3100,2gb ram,dual core 2x,27ghz proci. Mindent irhattok kivéve autós,szimulátorok,illetve repülős játékokon kivül 😃 (stratégiai és horror előnyben 😃 )
0
0
0
0
Liptik avatar
Krissz: Még pár.
Slender, Outlast + a DLC, Alien: Isolation, Amnesia The Dark Descent, SOMA, Euro Truck Simulator 2, Audiosurf 2, Dead Space, BioShock 1, 2, Infinite, Grand Theft Auto V, Tomb Raider széria, Prince Of Persia széria, Saints Row széria, The Crew, TrackMania Nations Forever/United Forever/2, Watch Dogs, Doom 3, Counter-Strike 1.6/GO, Team Fortress 2, Transformersek, Need for Speed: World (offline szerver)
0
0
0
0
Krissz avatar
Értem, köszi mindenkinek! 😀

Metro az, jah, nkm bejött, kicsit nehéz de jó. Prototype 2 ami nagyon jóvolt, ahhoz hasonlók érdekelnek igazából, ilyen ahol ilyen emberirtás, vagy zombiirtás: pl: killing floor, vagy scary feeling pl: FEAR
0
0
0
0
Blaise1999 avatar
A Far Cry 3-at próbáld ki mindenképp! Nem fogsz csalódni! Ha a Metro Last Light Redux tetszett, akkor a Metro 2033 Redux-ot is kipróbálhatod. Amiket nem ismersz azok közül, amiket írtam, nyugodtan nézz utánuk. 1-1 videót sokat segíthet, hogy megtudd mennyire a te világod az a játék. Az XCOM pl. egy sci-fi stratégiai játék, eléggé jó! A The Wolf Among Us hasonló a Walking Dead játékhoz, csak más az alapkoncepció. A sztori legalább olyan ütős!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció