Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ja-ja, meg fél a nép kipróbálni az újat.
Sajnos, pedig igazán megérné, mégha egy kicsit is hoznak, azt pedig, hogy rendelnek -e még az eladás függvénye lenne! 😀
Én egy kisboltban egyszer valamelyik np megkérdeztem, hogy miért nem hoznak új eitalt...azt mondta az eladó, hogy nem kell a népnek, csak a bevállt eitalok, az újakat max gyűjtők veszik és nem éri meg a boltnak.
Igen sajnos ez mindenhol így van, csak azt nem értem, hogy miért ilyen oécsó kis szarokat árulják jobban, amikor ottvan ezer fajta e.ital.
Persze tisztelet a kívételnek, mert azért vannak olcsók, de finomak! 😀
Én sajnos mostanába új dobozt nem tedtam szerezni, majd valamelyik nap esetleg az elmaradt dobozok. (új szlogenes monster, RB cukormentem, coop ed., tesco ed.) 😆
akkor már inkább BS-ből megrendelem az összes Relentless-t😆
bár az tuti h ezek értékes darabok lennének idehaza ha esetleg eladnám.
plusz rájőn gondolom a energia ital ára meg egy kis haszon is ha külsös a dolog nem bolti gyári😀
1 db sztem olyan 6-7 ezer lenne ami nem olcso egy kis dobozért😃
szerintem iható bár keserkésebb mint a többi
Lehet hogy már van régotta valakinek ilyen de én most látam.
Plussz 1 doboznak oké, de az íze az nagyon szar szerintem! :/
nálunk itt a Lidl-ben van de nem is nagyon viszik..
Nekem is vannak új darabok 😀
Ezek az általános magyar Monsterek viszont már az új szlogenjükkel. Emellett még került rájuk FB logo... stb. Plusz a Taurin helyett már L-Arginin van. Meg még egy alap Burn, mert nekem a régebbi kiadás volt meg és azért látható a különbség.
Ez meg egy összesítő kép a Monsterekről:
http://www.facekep.com/wp-content/uploads/Dragon-Ball-energiaital-550x733.jpg
annó a watt-is dobott ki nyári szériás energiát
2Pac😆
Istenem,ez komoly? Édes istenem kellesz nekem *.*
van több fajta is de ez az "általános"
te már vetél?itál?😀