Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
cseszka avatar
Gond nélkül tudod használni jelenlegi vga-dat,és igen,bizonyos videókarikkal tud eggyütt dolgozni az IGP.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
windows nyolcon ismét van sajátgép? Egyébként win8nál nem tudom hol van ez de win7nél a számítógépen kell jobb egérgombot nyomni és ott kezelés és ott kéne látnod a vinyódat és ott meg kéne formázni. Egyébként automatikusan SATA2-es módban működik ha olyan csatlakozóba dugod.
0
0
0
0
sszemtelen avatar
Sziasztok!

Megérkezett az új Western Digital WD10EZEX-es merevlemezem (SATA 3).

Az volna a probléma, hogy hiába dugom össze rendesen, az eszközkezelő látja, de a Sajátgép nem..

Hogy lehetne átállítani SATA2-es módba?

Op: Windows 8
Alaplap: Asrock 960GM-GS3 FX

Köszönöm a válaszokat! 😀
0
0
0
0
acsricsi avatar
JAAJ KÖSZI VÉGRE MEGÉRTETTEM 😆dd
0
0
0
0
kung avatar
A Radeon HD 7770 egy jó kis VGA, még a mai napig is. Ésszerű beállítások mellet nagyon sok új játék elfut Full HD-ban.
0
0
0
0
acsricsi avatar
jó nekem mondhatod 😆D én ehez full hülye vagyok 😃 az iylenhez nem nagyon értek azért írok ilyen bugyutaságokat 😃
0
0
0
0
kung avatar
A videokártya grafikus felbontására céloztam.
0
0
0
0
acsricsi avatar
Nekem ugyan mindegy, hogy mennyi az fps a lényeg, hogy ne szaggason tudom ez hülyeség de a laptopomon is a prince of persia waior within videó felvétel közben 10 fps-el futott és nem szaggatott 😃. Szóval felőlem lehet 20 fps-is a játék csak szépen fusson. Értem. Akkor lehet anyukámat megkérem, hogy vegyen nekem a szülinapomra 1 22" képernyőt. Az hogy fullra berakom azt arra értettem hogy a képarányt teljesre veszem. kung: nagyon köszönöm szépen neked is.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
képarányt váltani lehet de fullra berakni nem. Felbontásnál 1680x1050 vagy miről lenne szó? Egyébként akkor is bírni fogja csak lejjebb kell venni a grafikát vagy beletörődni h kevesebb az fps.

kung: Nem grafikát?😀
0
0
0
0
kung avatar
acsricsi: hogyne futnának, akár egy 27" monitoron is, ha ésszerűen állítod be a felbontást.
0
0
0
0
acsricsi avatar
az tudom sajna 😃 de amúgy ha berakom full-ra a képarányt akkor már szaggatni fog igaz?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Igen ugyanúgy fog futni ha nagyobb felbontású monitoron fogsz pl 1280x1024ben játszani bár majd váltanod kell úgyis a képarány miatt(mert ugye szélesvásznú lesz már gondolom) 1280x720-ra vagy 1366x768-ra na és az a lényeg, hogy látványra lesz rosszabb mivel nagyobb monitoron a kisebb felbontás nem úgy fog kinézni mint a mostani monitorodon.
0
0
0
0
acsricsi avatar
Jó értem. Nagyon köszönöm szépen. Örülök, hogy el fognak futni a játékok. Még annyit kérdeznék, hogy ha veszek ehhez a konfigurációhoz 1 nagyobb képernyőt. Mondjuk 22 incheset vagy 20 incheset akkor is így fognak futni a játékok ha leveszem a képernyő felbontást, hogy ne nagy felbontásban fusson?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
gyakori kérdéseken is azt írták amit mi szóval nem volt ott probléma.
0
0
0
0
acsricsi avatar
😀😉)))) Jó értem. Akkor nekem az a lényeg, hogy futni fognak a játékok jól és nem dobtam ki felesleges 76 ezer Ft-ot. Na akkor már nagyon várom a gépet 😀😉)
0
0
0
0
FL1XxY avatar
Nincs mit! Inkább nem mindenki hülye, de sok a kivétel akik csak trollkodni járnak fel oda meg oltogatni a kérdések alá...na meg sok az irigy ember is.
0
0
0
0
acsricsi avatar
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__4742035-mi-lenne-az-esszerubb
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem hülyék a gyakori kérdéseken sem és jókat mondtak. Kérdéstől függ a válasz. linkelnéd a gyakori kérdésekes kérdésed?
0
0
0
0
acsricsi avatar
FL1XxY nagyon köszönöm neked is. Most már arra a hülye gyakori kérdésekre nem fogok felmenni ilyen kérdéssel soha. Itt látom sokkal jobban értenek hozzá mint ott azok... A ház típusát nem tudom. Merevlemezét sem 😃. De azokat nem cserélem 😀 Neked is nagyon köszi TaylorXIII Tápból sem tudok már másat venni mert azt is megrendeltem mint ahogy írtam. A tápot majd később tudom majd venni. 😀 Először is 1 új házon vagyok 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem gagyi, csak a tápból kellett volna megbízhatóbb az alaplap meg a jobb felszereltsége és jobb minősége miatt lett volna jobb. A tápot kéne majd cserélni ha tudod egy Chieftec CTG 400,450,500 80P-re. gyakorikérdésekre is csak ennyit tettél ki? merevlemez, dvd író, ház nem lesz vagy mi?😃 bár dvd író nem fontos.
0
0
0
0
acsricsi avatar
ÓÓÓÓH köszönöm szépen megnyugtattál. Még valaki tud mondani valamit?
0
0
0
0
FL1XxY avatar
Teljesen király gépezet lesz , nem lesznek gondjaid a játékok terén 😀
0
0
0
0
sisko avatar
acsricsi : Szerintem nem.Az AMD-s gépeden minden mai játék elfut,azon a felbontáson még akár magas grafon is.Persze mindenből van jobb,de sokkal rosszabb is.
0
0
0
0
acsricsi avatar
Sziasztok. Lenne 1 olyan kérdésem, hogy az én AMD-s gépem tényleg nagyon szar? Kiírtam gyakori kérdések.hu-ra és ott azt mondták, hogy nagyon gagyi. Ez igaz? Azt írták, hogy 75 chipsetest kellet volna vennem, és a táp is gagyi. Ez most komoly? Gagyi gépet vettem? Már megrendeltem pénteken. Nem fog futni rajta semmi sem? 1280x1024-es képernyőn fogok játszani. Egy ilyenen: http://www.anyomtato.hu/samsung_720n_lcd_monitor Akkor elszúrtam? Gagyi gép? 76 ezer Ft oda a semmiért? 😢 😢
0
0
0
0
humerot avatar
Olyan kérdésem lenne , hogy a h100i n a csövek vastagabbik részén a gumi elkezdett berepedezni teljesen magától ( ahol a radiátorba csatlakozik a cső illetve a blokkba csatlakozásnál) . Ez lehet későbbiekben probléma , orvosolható valahogy , vagy mi a teendő vele ??
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
galex: FX 8320 jobban megérte volna/megérné. Úgyis jó lapod van/lesz szóval feltuningolhatod/feltuningolhatnád 8350 szintre. Persze tuningnál szükséges egy jó hűtő bár FX 8350-re alapból kell egy jó hűtő.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Sziasztok tudnátok segíteni?
Olyan programot keresek ami ilyen egér kattintás szimulátor rá viszem valahova és sokat kattint előre is köszi 😃
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hello. Szerintetek az új procim megéri az árát?
0
0
0
0
kung avatar
PczMage: én helyedben maradnék az intel vonalon, és i5-2400 (6M Cache, up to 3.40 GHz) Sandy Bridge 33.990Ft és ASRock B75M-GL R2.0 14.990Ft lap párost venném.
http: // lec23 .atw.hu /

Ha netán mégis az AMD mellett döntesz!
Az ASRock N68C-GS UCC lap ezeket a Thuban 95w procikat fogadja, erre nem árt odafigyelni.

Phenom II X6 HDT55TWFK6DGR 95W Thuban 2800MHz 2000MHz 512KBx6 6MB
Phenom II X6 HDT45TWFK6DGR 95W Thuban 2700MHz 2000MHz 512KBx6 6MB
Phenom II X6 HDT35TWFK6DGR 95W Thuban 2600MHz 2000MHz 512KBx6 6MB
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
bybeni: Az lehet, de az AMD még mindig nem volt képes megoldani, hogy ne a CPU-kon legyenek az érintkezők. Így egy kétbalkezes fickó könnyen haza tudja vágni a procit. Míg az Intel-nél már a 775-ös foglalattól kezdve így volt.

Amúgy ha veszel proci hűtőt, akkor majdnem mindegyikre jó, hiszen csak néhány mm-t kell arrébb tenni a kis lábakat a hűtőrögzítőnél.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem ártana egy jobb alaplap és nem AM3 kéne hanem AM3+ alaplap, hogy ha váltanál processzort akkor tudjál FX processzorokban is gondolkodni és a SATA3 sem ártana az alaplapra. Egy Gigabyte GA-970A-DS3P, Asrock 970 Extreme 3 R2.0 jó lenne.
0
0
0
0
Roleey98 avatar
Lehet rossz helyre írom, de:
A C:meghajtómról egyre fogy a hely.
Törölhetem a Appdata/ Local/ Google/ Chrome/ User data/ Temp mappa tartalmát, anélkül, hogy az előzmények, jelszók, ilyesmik eltünnének?
0
0
0
0
FoLey avatar
Ezért mondják,hogy az AMD az olcsóbbik megoldás az Intel meg a + költség megoldása 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
De intelnél is a 1156/1155/1150 ugyanaz, nem? 1366 asszem nem és a 775 sem.
0
0
0
0
bybeni avatar
mathejocy-ott a pont!
Az Intel minden foglalatának máshogy helyezkednek el a furatai, AMD nem pöcsöl...bevált a foglalat és kész, max ami más az az hogy körben a műanyag "keret" átment két darab különálló konzolba, elhelyezkedése ugyanaz!
0
0
0
0
mathejocy avatar
754-től felfelé az összes foglalatnak egyforma a lefogatója.
Dani46:A 7-es széria GPU-ja lézeres vágással készült.Nem lehet belőlük magasabb kategóriás VGA-t kreálni.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
bios flashelés ha rosszul sülne el akkor csak át kell váltanod a másikra és újraflashelni a másikat.
0
0
0
0
Dani46 avatar
bios switch de ezzel még mindig nem lettem okosabb azt vágom vmi bios izé aztán?😃biztos átlehet váltani 7970re😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
msi oldalán nincs fenn az a baj😃
0
0
0
0
Dani46 avatar
nekem írkálhat ha angolul van😃DD
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Nem ilyenkor kéne előkapni a kézikönyvet és megnézni?😃
0
0
0
0
Dani46 avatar
Msi 7950 Twin Frozr 3GD5/OC videókártyámon van egy kapcsoló alapból középen áll de van egy 1-es és 2-es állása is ez mi?😃DD
0
0
0
0
niteforce avatar
Megoldottam, csökkentett módban elindítottam egy másolást, és az nem engedte újraindítani a gépet, így le tudtam futtatni, és már jó.
köszi
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Az alatta lévő hozzászólásokban a rendszervisszaállítást is írják csökkentett mód hálózattal módban. Addig te eljutsz vagy van időd benyomni? Nem teljesen értem miből áll ez a vírus a windows indulásánál.
0
0
0
0
niteforce avatar
Kösti, csak ndm tudom megcsinálni, mert ha bemegyek csokkentett modba egy ido utan ujra indul a gep magatol, de nem hirtelen, hanem rendesen kikapcsol, kinelentkezik, és bekapcsol. És elég kevés idő után kapcsol ki, tehát még letolteni sem tudom azt a programot amit ír
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!
Ráment a gépemre valami hülye vírus, ahogy bekapcsolom a gépet, kijön egy cucc hogy ilyen tiltott dolgokat csináltam a neten, és fizessek 25 ezret meg bla bla bla... hogy lehet eltüntetni?
0
0
0
0
gytomi avatar
Sziasztok! Mért van az, hogy nézek egy videót a neten és az internet elszáll és nem tölt be semmit, alul a böngésző azt írja hogy "Várakozás a szerverre"?? Légyszi segítsetek mert elég idegesítő.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció