Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TaylorXIII avatar
Akkor modem reset ha van rajta. Ha nincs akkor húzd ki belőle a tápot és várj vagy 1 percig és utána dugd vissza.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Húzd le meg dugd vissza netet modembe.
0
0
0
0
molfer98 avatar
kb 20 perce csinálja. nem történt semmi csak azt vettem észre hogy a youtube videó lekapcsolt 144p-be és ott se töltött be rendesen
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
és eddig jó volt? Mióta ilyen? Mikor ilyen lett akkor történt valami?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
ez koax vagy telefon kábeles?
0
0
0
0
no avatar
625Kb/sec a valós letöltésed.
0
0
0
0
molfer98 avatar
Nem semmit! Csak a firefox megy
0
0
0
0
molfer98 avatar
Sziasztok! Az miért van hogy 5 megás netem van és a speedtest 0.43 mb-t mér letöltésnek? És nagyon lassú! Alig tölti be a weboldalakat is 😞
0
0
0
0
no avatar
Bicike: ha másik géppel működik akkor kábeltörést kizárom, alaplap lesz a ludas...szerintem.😜

Próbáld meg ezzel a driverel, hátha: [LINK]

Ez sem segít akkor kérdezz olyat aki ért is hozzá ! 😆
0
0
0
0
humerot avatar
okés rendben köszönöm
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Igen de az alaplap inkább Asrock FM2A55M-DGS R2.0 legyen és a memória ha nem KIT akkor az legyen és jó volna az 1600mhzes memória.
0
0
0
0
humerot avatar
ASROCK FM2A55M-VG3+AMD A4-4000 3.00GHz FM2 + CSX 4GB DDR3 1333MHz CL9 CSXA-LO-1333-4G ez a konfig együtt működőképes, tehát nem kell hozzá külön vga ugye ??
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
De G860 és i3-3220 nem oczható. Asrock B75 PRo 3 meg 3 sata 3-mal rendelkezik azt hiszem.
0
0
0
0
Bicike avatar
Más gépen hibátlanul ment.
Hogy kopott ki? A hátsó soha nem volt használva, az elsőből meg ritkán szedtem ki a mikrofont.
0
0
0
0
no avatar
Más nem jutott eszembe, és nekem tényleg bevált.😆
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Synda Rebirth: Ajj😃😆
0
0
0
0
no avatar
TaylorXIII: Igen nálam működik...😊 😆

Bicike: Nekem is volt hasonló problémám, szerintem a csatlakozó kikopott, vagy esetleg megtört a vezeték, próbáld meg valamelyik irányba elfeszíteni, aztán cérnával kösd ki fixre, nálam régen bevált. 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Más gépen jók a mikrofonok?
0
0
0
0
Bicike avatar
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy egy mikrofon sem működik a gépen, holott eddig jó volt, elől is bedugtam, hátul is, de semmi, zúgás az egész, raktam egy drivert, jó volt, most megint rossz, alaplap driverrel sem működik, csak zúg.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
philips20: Biztos physX egyik fájlja vagy nem tudom. Töltsél le physXet. De ha leírnád esetleg mikor írja ki akkor talán tudnánk segíteni is😃 Ez így 22 évesen eszedbe juthatna, hogy mi nem vagyunk gondolatolvasók😃 Legalábbis én nem😃 Ha te az vagy akkor bocsi és csak csinnyán a gondolatolvasással és főleg a nőkével😃😃 De akkor most miért írok neked?😃 Úgyis tudod mit gondolok.... Áhh.

looserking: Akkor is jobb lenne i3-3220. Proceszorigényesebb játékban lehet limit G860-nal. Kinézem belőle. Inkább menjél biztosra😃
0
0
0
0
philips20 avatar
valaki tudja hogy miez optix 1 dll ????

és hogy honnan tudom beszerezni ? mert a googleba nem találom.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Azt simán szarnak😃 Pedig jó az asrock. Jó a G860 is de ha úgy döntesz dobsz be erősebb videokártyát oda nem lesz elég.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
De ha van pénzed i5-re akkor legyen az😃 Alaplapból meg egy Asrock B75 pro 3 jó lenne. ELőbb nem írtam fps-t egyébként. Nekem olyan 30-40 fps volt városban autókázva. Nekem az már jó volt😃 lowon 45-70 fps volt kb.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Sleeping dogs az én gépemen elment highon 1024x768ban vagy asszem úgy volt h minden élsimítás nélkül és árnyékon kívül minden maximum habár high res textures dlc nekem nem votl meg szóval textúrákat arra én me tudtam betenni az árnyék meg normal volt de highon is bírta csak akkor inkább 20-30 fps volt és 20 alá is bement olykor szóval attól ne félj😃 max attól h sikerül-e elindítani meg nem fagy le betöltésnél😃 Szóval ezek tuti nem fektetik meg. Az meg, hogy lowban akarsz játszani hát akkor semmilyen játékkal nem lesz problémád. GTA IV-gyel sem pl és Crysis 3-mal sem. Szerintem inkább medium legyen az a low. Ennyi elvárható tőle😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Jól hangzik. De te fullon akarsz játszani mindent vagy ha nem is fullon de közel fullon? Mert oda 7750 kevés.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Elég. Játékfüggő. Crysis 3 alatt szerintem kell egy i3-3220. Szóval nem árt. K-s i3? Tudsz valamit😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Akkor HD 7750. Másik kettő kétszer annyit fogyaszt.
0
0
0
0
no avatar
gtx 650 /hd 7770 /gtx650ti /hd7790/

ez kb teljesítmény szerinti sorrend amit te írtál az sem rossz

szerk: ha nem akarsz 720pben fullon játszani egy 7750 is elég lesz bőven
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Elég szerintem. Bár elég játékfüggő.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Foley-V: Igen jó az elemkivétel is. Az APU az CPU+iGPU egyben szóval ha APUval van baj akkor az lehet a "vga" részével is.
0
0
0
0
philips20 avatar
srácok ez milehet optix 1 dll ???

mert elvileg hiányzik a gépemről és ezért nem indul el valami.
0
0
0
0
FoLey avatar
Érdekes APU-nál csinálja,cmos resetet,h kell? Elemet kiveszem 15 percre azisjó?
0
0
0
0
FoLey avatar
Most állítgattam biosban és ùjraindításnál 1 hosszút 2 rövidet sípol cmos resetet,h kell?
0
0
0
0
mathejocy avatar
sszemtelen:HDD inicializálás a következő képpen történik.
Vezérlőpult/felügyeleti eszközök/számítógép kezelés/lemezkezelés.Itt már látható a HDD,és osztható.
Amíg ezt nem teszed meg,addig nem látja az op a HDD-t.

Sajátgép a win8 fórumban leírtak alapján jeleníthető meg.Asszem szintén én válaszoltam a kérdésre.
0
0
0
0
FoLey avatar
Hali van ùj gép cuccom ès összeraktam amikor belèpek a biosba nagyrésze szétvan esve de amikor win 7-et akarnàm feltelepíteni betöltés után fekete kép és próbálna bekapcsolni
0
0
0
0
acsricsi avatar
Háát mi mindent elolvasunk akármit veszünk 😃. Mikor tesómnak állítottam be az új tv-ét akkor is az segített mert hááát FULL hd-s tv húú új kütyü ki ért hozzá 😆. De sikerült beállítani a tv-t a kézikönyv szerint. Szóval mi használni fogjuk 😀. Nagyon köszönöm mindenkinek.
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Ha valami nem tiszta összeszerelésnél az alaplap kézikönyvében sok minden le van írva, táp csatlakozók, PCI-E slot, front panel(power,reset,usb,audio) bekötése stb meg az egész felépítése a lapnak rajzzal meg mindennel szóval hasznos dolog az. Kevesen olvassák de hasznos.
0
0
0
0
acsricsi avatar
Az összerakás az nem probléma azt még én is meg tudom csinálni 😀😉). Szóval akkor köszönöm szépen a segítséget. Akkor nem kell semmit sem állítgatni. Nagyon köszönöm. 😀
0
0
0
0
PoPet avatar
Elvileg biosban nem kell semmit tenni, max beállítani, hogy lemezről/pendrive-ról bootoljon.
Onnantól a szádba rágja mit kell csinálni. Összerakás meg nem nagy gond, max nézzetek 1-2 tutorialt róla, biztos van. Ha meg megakadtok írjatok valahogy rám üziben. Délutánonként szinte mindig fent vagyok.
0
0
0
0
acsricsi avatar
Az a baj, hogy másik tesóm tudná csak ő Miskolcon lakik és hááát most nem fogunk 1 darabig menni hozzá 😃. Meg amúgy azért kérdezem ezt mert mikor az idősebb tesóm megkérdeztem ő azt mondta, hogy megpróbálhatjuk összerakni de nem ígér semmit sem 😞. Én csak azért kérdezem ezt. Szóval lehet, hogy tudni fogja de azért én biztosra szeretnék menni 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
Azt hiszem jobb lesz ha tapasztaltabb havert-ismerőst áthívtok...
0
0
0
0
acsricsi avatar
Sziasztok. Megkérdezhetek pár dolgot? Lehet hülyén fogom írni akkor légyszíves írjátok. Na szóval. Ugye nemsoká megkapom a gépemet. Tesómmal ha összeraktuk akkor mit kell csinálni? El kell indítani és berakni a windows 8-at és telepíteni és kész is van? Vagy be kell állítani valamit a bios-ban? Vagy meg kell formázni a memóriát? Vagy valamit még kell formázni? Vincseszter most így néz ki xp-vel. C: 31.2 GB ezen van a rendszer. D: 140 GB
0
0
0
0
Dani254 avatar
Sziasztok!
A hd6950 vagy a hd7870-e a jobb?
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
Alaplapfüggő is. Ahogy nézem gépedben HD 6670 van ami együtt tud vele dolgozni szóval már csak az a lényeg, hogy olyan alaplapot vegyél amin van videokimenet a igpnek mert bizony van olyan alaplap amin nincs és ott nem tudnád használni az a IGP-t és a dual graphics funkciót sem mert olyankor is az igpre kell dugni a monitort tudtommal.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció