Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
JaniWalker avatar
Csá tudtok egy-két olyan játékot amivel lehet pc-n split screenben nyomni?blur-t,s/s-t már ismerem.örülnék valami fps-nek amit lehet így játszani.Kösz!😉
0
0
0
0
Toma97 avatar
De online ilyen Word of warcraft féle
0
0
0
0
fatal1ty avatar
Sziasztok!
Olyan játékot keresek, amit tudunk haverommal együtt ketten tolni. ( úgy mint pl diablo 2 hamachival és együtt tudunk küldizni meg hasonlók)
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
kösz 😀
de melyik jobb? a blazing angels 1 vagy 2?
0
0
0
0
ceni98 avatar
phoenixfire írta:
helló, szeretnék valami jó pörgős repülős játékot, amelyik elindulna és menne is valahogy a gépemen 😆
blazing angels
0
0
0
0
Screamer avatar
Tom Clancy's HAWX is mene rajta
0
0
0
0
utahl2 avatar
Esetleg a Battlestation: Pacific igaz hogy nem csak repülős de van benne az is. Még esetleg a IL2 Sturmovik vagy Heroes Over Europe és végül a blazing angels sorozat ajánlanám.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
helló, szeretnék valami jó pörgős repülős játékot, amelyik elindulna és menne is valahogy a gépemen 😆
0
0
0
0
Screamer avatar
Devil May Cry 4 , Batman Arkham Asylum, ha PS2 emu szoba jöhet: God of War széria pl
0
0
0
0
Mad Hatter avatar
Valaki mondjon már valami gamét ami leköt (fps,tps,rpg,stratégia) minden halálra untat ... :s
0
0
0
0
AradorasXeon avatar
Devil04 írta:
amd 2400+ 2000mhz,1gb ram,ati 256mb videokari
erre a konfigra szeretnék vmi jó fps gamot ami nagyjábol maxon futna!pls help me!!!😀

pl Far Cry, régebbi codok, most így hirtelen ennyi 😀
0
0
0
0
mrlife avatar
csatika írta:
Just cause 1-2
MaximumGame írta:
mrlife írta:
CatchO írta:
mrlife írta:
én olyan játékot szeretnék amiben valamilyen különleges/természetfeletti emberrel/lénnyel kell menni valós emberi környezetbe (pl. belváros)

Már pár játékot kivégeztem ilyen kategóriába,de kellene még jópár cím. Előre is köszi!

Prototype, Crysis 1-2

Ezek már megvoltak 😜 valami más?

Crysis 2 ö hogyvolt meg még kise jött ? 😂 😂

Just Cause 1-el játszottam már de nekem nem tűnt fel hogy jelen lett volna a kritérium: "különleges/természetfeletti"
0
0
0
0
Toma97 avatar
Nekem egy olyan játék kell ami nemunok meg és a gépem is jól viszi
Cod1-4 ne már azt unom
Ac 1-2 .2 kivittem
0
0
0
0
no avatar
amd 2400+ 2000mhz,1gb ram,ati 256mb videokari
erre a konfigra szeretnék vmi jó fps gamot ami nagyjábol maxon futna!pls help me!!!😀
0
0
0
0
bfrenk avatar
Edem105 írta:
Sziasztok mondjatok már olyan játékot FPS vagy stb amivel jót lehet játszani és nem unom meg! pl FPS: a section 8-al játszok és már az elejétől meg szeretem! de már milyen játék jöhet!! 😃

Call of Juarez: Bound in Blood, Call of Duty-széria, Battlefield Bad Company 2, Medal of Honor (2010)
0
0
0
0
Edem105 avatar
Sziasztok mondjatok már olyan játékot FPS vagy stb amivel jót lehet játszani és nem unom meg! pl FPS: a section 8-al játszok és már az elejétől meg szeretem! de már milyen játék jöhet!! 😃
0
0
0
0
csatika avatar
hogy ne lehetett volna beta verzió kijött már januárban 😃
MaximumGame írta:
mrlife írta:
CatchO írta:
mrlife írta:
én olyan játékot szeretnék amiben valamilyen különleges/természetfeletti emberrel/lénnyel kell menni valós emberi környezetbe (pl. belváros)

Már pár játékot kivégeztem ilyen kategóriába,de kellene még jópár cím. Előre is köszi!

Prototype, Crysis 1-2

0
0
0
0
csatika avatar
Just cause 1-2
MaximumGame írta:
mrlife írta:
CatchO írta:
mrlife írta:

Prototype, Crysis 1-2

0
0
0
0
MaximumGame avatar
mrlife írta:
CatchO írta:
mrlife írta:

Prototype, Crysis 1-2

0
0
0
0
mrlife avatar
CatchO írta:
mrlife írta:

Prototype, Crysis 1-2

0
0
0
0
bfrenk avatar
Kiskiwi írta:
Sziasztok valami olyasmi játékot mint a gta san /4vagy vmi prototype vagy cod szerű játékot szeretnék amit elmegy a gépemen pls nézzétek meg ja és lehetőleg ne túl régi legyen min 3D grafika elég jól kidolgozott kössz előre is

The Saboteur, Saints Row 2, Bully: Scholarship Edition, True Crime New York City, Just Cause
0
0
0
0
Kiskiwi avatar
Sziasztok valami olyasmi játékot mint a gta san /4vagy vmi prototype vagy cod szerű játékot szeretnék amit elmegy a gépemen pls nézzétek meg ja és lehetőleg ne túl régi legyen min 3D grafika elég jól kidolgozott kössz előre is
0
0
0
0
mrlife avatar

0
0
0
0
Screamer avatar
bfrenk írta:
sziasztok, én olyan TPS játékokat keresek amiben nagy szerepet játszik a fedezékharc (pl. James Bond Blood Stone, Gears of War - ezekkel játszottam már)

ahogy irták Rainbow six vegasok, Kande nad lynch 2, Scourge project, Wanted: Weapons of fate ( ezt probáld ki midnenképp elég komoly )
0
0
0
0
tothricsi95 avatar
K3nzor írta:
ajti írta:
én egy szerepjátékot amelyikben te tudod megcsinálni az embert és jó kalandok legyenek benne ha valaki tud akkor irjon

Dragon Age 1-2,Mass Effect 1-2

Vagy még esetleg Fallout 3...Ha FPS-t akar.😉
0
0
0
0
JaniWalker avatar
az autósok közül mind megvan.és tényleg királyak mondjuk a fuel nekem annyira nem jöttbe.az fps -eknél is ez a helyzet mondjuk a vegasokat még nem próbáltam de kifogom.a bulletstormal most kezdtem el játszani.
kösz a segítséget.
majdnem elfelejtettem:MW2 FTW!
0
0
0
0
madchief avatar
király autós:
Colin Mcrae DiRT 1-2
Split/Second
Blur
Race Driver GRID
FUEL
Trackmania Nations Forever

Pörgős fps:
Serious Sam HD
BulletStorm
CoD Modern Warfare 1-2
CoD Black Ops
Rainbow Six vegas 1-2

Kaland RPG
Elder of Scrolls Oblivion IV
Mass Effetc 1-2
Mount & Blade
The Witcher

Szép kis gyűjtemény 😆
0
0
0
0
no avatar
én egy szerepjátékot amelyikben te tudod megcsinálni az embert és jó kalandok legyenek benne ha valaki tud akkor irjon
0
0
0
0
JaniWalker avatar
Tudtok valami nagyon király,pörgős fps-t amit ha elkezd az embar nem bírja abbahagyni.és esetleg modern korban játszódik vagy a jövőben.Meg valami király autósat.
0
0
0
0
madchief avatar
Rainbow Six vegas 1-2
Kane and Lynch 1-2
Kill Switch
GTA 4
Mass Effect 1-2
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
0
0
0
0
bfrenk avatar
sziasztok, én olyan TPS játékokat keresek amiben nagy szerepet játszik a fedezékharc (pl. James Bond Blood Stone, Gears of War - ezekkel játszottam már)
0
0
0
0
hnemaria avatar
oké, köszi 😀 Black Opsot majd beszerzem 😀 Just Cause 2 megvan, Crysis 2 t mindenkép meg fogom szerezni ! 😃
0
0
0
0
Screamer avatar
hnemaria írta:
Erre a gépre tudtok valami jó játékot ami elfut rajta ? 😀
[LINK]
Valami Újat, aminek azért van is gépigénye. 😀
Metro 2033, Dirt 2 megvan 😀 ezen kívül?

hát ha nemirod át config fájlt akor Black ops ( bár 2.4 Ghz es AMD 64 x2 ön is ment high ba )

GTAIV na annak van, Crysis 2, Mafia 2, Assasin's Creed 2, Brotherhood, Homefront
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Starcraft 2, FarCry 2 Just Cause 2
0
0
0
0
hnemaria avatar
Erre a gépre tudtok valami jó játékot ami elfut rajta ? 😀
[LINK]
Valami Újat, aminek azért van is gépigénye. 😀
Metro 2033, Dirt 2 megvan 😀 ezen kívül?
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Ja-ja. Az előbb említettek miatt is vettem meg, még a régi laptopon is ment utána meg a gépen maxon. Húúú azért egy 2004-es játékhoz képest jó graf meg pici gépigény. Hát igen akkor még tudtak portolni 😃
0
0
0
0
Screamer avatar
nekem anyira nemjöt be harcrendszer pl. :S Fable jobb ien téren szem , és grafikailag is odabax nemis kicsit szem 😃 korához képest még föleg, föleg gépigényéhez mérten egyik legjoban öszedobot akcio-rpg, csak az egykezes katanának nagyob volt markolata mint 2 kezes sárkány ölönek 😆
0
0
0
0
Koppy96 avatar
molfer98 : Ja jó játék, főleg az alkímia része 😆 de amúgy embere válogatja. Lehet hogy neked nem fong tecceni de az is lehet hogy igen,
0
0
0
0
Screamer avatar
Koppy PÜ ment, gam teljes neve: Collapse - Devasted World
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Jack: Én a 3 közül a Just Cause 2-vel, amugy meg a StarCraft 2-vel, és a Bad Company 2-vel
0
0
0
0
molfer98 avatar
jo game a The Witcher????? én most szedem 😃
0
0
0
0
JackFeryll avatar
Haúj gépet vennétek mivel játszanátok rajta először (feltéve, hogy eddig egyik se futott az előző gépeteken 😀 )
Just Cause 2
GTA IV
Mafia II
?
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Ja ac, az is jó afable tlc megvan eredetibe 2x végigjátszottam 😆😆
Jááá ezt a Collapse-ot hol találom meg ? Ez állatinak néz ki 😃
0
0
0
0
Screamer avatar
Assassin's Creed, akcio-rpg belefér: Fable nem sima rpg-s gombnyomkodás te támadsz egérel viszont részben szerepjáték

esetleg ha tudsz oroszul: Collapse
https://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2007/235/934647_20070824_790screen002.jpg
0
0
0
0
_AsheXp avatar
Hát prince of persia the forgotten sands. Amugy nem nagyon van ilyen játék.
0
0
0
0
Koppy96 avatar
Tudtok olyan játékot mondani aminek hasonló harcrendszere van mint a Prince of Persiáknak, nem csak mmorpg-s skillnyomkodás mint a dragon age-ben ?Egyszerűen nem tudom h mivel játszak mert mindent megunok 😕
0
0
0
0
no avatar
A Quake 4 elmenne rajta.
0
0
0
0
no avatar
niteforce írta:
Tesla GoD írta:
CatchO írta:
mrlife írta:
Hali!

Újra elkeztem WoW-ozni 😜 és kellene valami jó "levezető" játék mellé! Olyan jó kis hentelős,gyilkolászós játékra gondolok ahol ész nélkül lehet ölni 😃

De más ajánlatot meghalgatok,csak a lényeg hogy ilyen levezető játék legyen,vagy néha unaloműző 😜

A gépem:

1 magos 2.66GHz proci
1Gb Ram
512MB Geeforce 8400 GS

Előre is kösz!

Bulletstorm, Prototype
8400GS-el? azon a cod4 is nagyon maximum médiumba megy....

azonnal cserelj vga-t. es ha kesz, akkor metro 2033

Ahoz hogy menjen rajta a Metro 2033 proci csere+1GB RAM kéne az új vga-n kívül.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció