Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Olyan játékot keresek, amit tudunk haverommal együtt ketten tolni. ( úgy mint pl diablo 2 hamachival és együtt tudunk küldizni meg hasonlók)
de melyik jobb? a blazing angels 1 vagy 2?
helló, szeretnék valami jó pörgős repülős játékot, amelyik elindulna és menne is valahogy a gépemen 😆
amd 2400+ 2000mhz,1gb ram,ati 256mb videokari
erre a konfigra szeretnék vmi jó fps gamot ami nagyjábol maxon futna!pls help me!!!😀
pl Far Cry, régebbi codok, most így hirtelen ennyi 😀
Just cause 1-2
én olyan játékot szeretnék amiben valamilyen különleges/természetfeletti emberrel/lénnyel kell menni valós emberi környezetbe (pl. belváros)
Már pár játékot kivégeztem ilyen kategóriába,de kellene még jópár cím. Előre is köszi!
Prototype, Crysis 1-2
Ezek már megvoltak 😜 valami más?
Crysis 2 ö hogyvolt meg még kise jött ? 😂 😂
Just Cause 1-el játszottam már de nekem nem tűnt fel hogy jelen lett volna a kritérium: "különleges/természetfeletti"
Cod1-4 ne már azt unom
Ac 1-2 .2 kivittem
erre a konfigra szeretnék vmi jó fps gamot ami nagyjábol maxon futna!pls help me!!!😀
Sziasztok mondjatok már olyan játékot FPS vagy stb amivel jót lehet játszani és nem unom meg! pl FPS: a section 8-al játszok és már az elejétől meg szeretem! de már milyen játék jöhet!! 😃
Call of Juarez: Bound in Blood, Call of Duty-széria, Battlefield Bad Company 2, Medal of Honor (2010)
én olyan játékot szeretnék amiben valamilyen különleges/természetfeletti emberrel/lénnyel kell menni valós emberi környezetbe (pl. belváros)
Már pár játékot kivégeztem ilyen kategóriába,de kellene még jópár cím. Előre is köszi!
Prototype, Crysis 1-2
Prototype, Crysis 1-2
Prototype, Crysis 1-2
Prototype, Crysis 1-2
Sziasztok valami olyasmi játékot mint a gta san /4vagy vmi prototype vagy cod szerű játékot szeretnék amit elmegy a gépemen pls nézzétek meg ja és lehetőleg ne túl régi legyen min 3D grafika elég jól kidolgozott kössz előre is
The Saboteur, Saints Row 2, Bully: Scholarship Edition, True Crime New York City, Just Cause
sziasztok, én olyan TPS játékokat keresek amiben nagy szerepet játszik a fedezékharc (pl. James Bond Blood Stone, Gears of War - ezekkel játszottam már)
ahogy irták Rainbow six vegasok, Kande nad lynch 2, Scourge project, Wanted: Weapons of fate ( ezt probáld ki midnenképp elég komoly )
én egy szerepjátékot amelyikben te tudod megcsinálni az embert és jó kalandok legyenek benne ha valaki tud akkor irjon
Dragon Age 1-2,Mass Effect 1-2
Vagy még esetleg Fallout 3...Ha FPS-t akar.😉
kösz a segítséget.
majdnem elfelejtettem:MW2 FTW!
Colin Mcrae DiRT 1-2
Split/Second
Blur
Race Driver GRID
FUEL
Trackmania Nations Forever
Pörgős fps:
Serious Sam HD
BulletStorm
CoD Modern Warfare 1-2
CoD Black Ops
Rainbow Six vegas 1-2
Kaland RPG
Elder of Scrolls Oblivion IV
Mass Effetc 1-2
Mount & Blade
The Witcher
Szép kis gyűjtemény 😆
Kane and Lynch 1-2
Kill Switch
GTA 4
Mass Effect 1-2
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
Erre a gépre tudtok valami jó játékot ami elfut rajta ? 😀
[LINK]
Valami Újat, aminek azért van is gépigénye. 😀
Metro 2033, Dirt 2 megvan 😀 ezen kívül?
hát ha nemirod át config fájlt akor Black ops ( bár 2.4 Ghz es AMD 64 x2 ön is ment high ba )
GTAIV na annak van, Crysis 2, Mafia 2, Assasin's Creed 2, Brotherhood, Homefront
[LINK]
Valami Újat, aminek azért van is gépigénye. 😀
Metro 2033, Dirt 2 megvan 😀 ezen kívül?
Just Cause 2
GTA IV
Mafia II
?
Jááá ezt a Collapse-ot hol találom meg ? Ez állatinak néz ki 😃
esetleg ha tudsz oroszul: Collapse
Hali!
Újra elkeztem WoW-ozni 😜 és kellene valami jó "levezető" játék mellé! Olyan jó kis hentelős,gyilkolászós játékra gondolok ahol ész nélkül lehet ölni 😃
De más ajánlatot meghalgatok,csak a lényeg hogy ilyen levezető játék legyen,vagy néha unaloműző 😜
A gépem:
1 magos 2.66GHz proci
1Gb Ram
512MB Geeforce 8400 GS
Előre is kösz!
Bulletstorm, Prototype
azonnal cserelj vga-t. es ha kesz, akkor metro 2033
Ahoz hogy menjen rajta a Metro 2033 proci csere+1GB RAM kéne az új vga-n kívül.