Egy minőségi 500-550 wattos de ezekhez is kéne még plusz átalakító ha tényleg két 6 tűs pci-e csati kell a kártyára ami nem igazán értek mert ennyi nem indokolt a 8800GT-re. Legfeljebb a 8800GTS/GTX-re.
looseking:szerintem csak akkor válts 8-asra ha tetszik,nagy különbséget teljesítményben szerintem nem igen fogsz tapasztalni.Vannak Win7-Lite verziók ezeket netbookokra is szoktam rakni,csak 512 MB ram kell neki és prímán fut kisebb gépigény mellett is! 😉
Tud valaki Ebben az árkategóriában ennél jobb fényképező gépet mondani?
50-55k max
Nikon Coolpix L820
Típus Bridge
Képérzékelő
Szenzor típusa CMOS
Szenzor mérete 1/2.3 inch
Pixelek száma 16 MPx
Optika
Optikai Zoom 30 x
Digitális zoom 4 x
Leghosszabb fókusztávolság 120 mm
Legrövidebb fókusztávolság 4 mm
Optika fényerő f/3 - 5.8
Ekvivalens gyújtótávolság (35mm) 22.5 - 675 mm
Expozíció
Legnagyobb záridő 4 másodperc
Legkisebb záridő 1/4000 másodperc
Expozíciókompenzáció Van
Spot fénymérés Van
Mátrix fénymérés Van
Középre súlyozott fénymérés Van
Digitális ESP Nincs
Érzékenység (ISO) 125 - 3200
Expozíciósorozat Nincs
Élességállítás
Élességállítás típusa Auto fókusz
Élességtartomány [W]: kb. 50 cm-től a végtelenig, [T]: kb. 1,5 m-től a végtelenig
Makró módban: kb. 1 cm-től (középső zoom pozícióban) a végtelenig
Minimális távolság Makro módban 1 cm
AF segédfény Van
Vaku
Beépített vaku Felugró vaku
Vaku hatótávolság 0.5 - 6 m
Vakupapucs Nincs
Vörösszemhatás-csökkentés Van
Felvételi tulajdonságok
Képformátum JPEG
Maximális képfelbontás 4608 x 3456 pixel
Képstabilizátor Van
Képstabilizátor típusa Optikai
Sorozatfelvétel Van
Sorozatfelvétel sebessége (maximum felbontásnál) 8 kép/mp
Fehéregyensúly állítás Van
Fényképezési módok Program AE
Videó
Videofelvétel Van
Maximális videófelbontás 1920 x 1080 pixel
FPS (maximum felbontásnál) 30 kép/mp
Video formátum MOV (Video: MPEG-4 AVC/H.264)
Funkciók
Önkioldó Van
Tematikus programok portré, tájkép, sport, éjszakai portré, összejövetel/beltéri, vízpart, hó, naplemente, alkonyat/hajnal, éjszakai tájkép, közeli, étel, múzeum, tűzijáték, fekete-fehér másolat, ellenfény, egyszerű panoráma, háziállat portré, 3D fényképezés, speciális hatások, intelligens portré
Közvetlen nyomtatás Van
Valós idejű hisztogram Nincs
Hisztogram (képnézegetésnél) Nincs
További funkciók BSS (legjobb kép kiválasztása)
Kijelző
Kijelző mérete 3 inch
LCD felbontása 921000 pixel
Elforgatható kijelző Nincs
Adathordozó
Belső memória 65 MB
Támogatott memóriakártyák
Secure Digital
SDHC
SDXC
Csatlakozók
USB Van
AV kimenet Van
HDMI kimenet Van
Méretek
Szélesség 110 mm
Magasság 76.3 mm
Vastagság 84.5 mm
Súly 470 g
További tulajdonságok
3D fényképezőgép Igen
Energiaforrás 4 db AA elem/Ni-MH akku
Vízálló fényképezőgép Nem
Kereső Nincs
Burkolat anyaga Műanyag
Állványcsatlakozó Van
Távirányító Nincs
<niteforce>
Úgy tudom ilyenekre csak 1-2 nap garancia van. nem tudom mekkora a csík, de szerintem nem kell belőle nagy ügyet csinálni
Hát eléggé idegesítő 55E Ft ért nem ezt várná az ember, még ha már lenne legalább 1 éves de 3 hónaposan azért ez már nekem sok! Főleg, hogy számítógép asztalon van a monitor és mivel magasabban van mint a fejem eléggé zavarja a szemem! Csináltam videót róla mert képen nem látszik annyira. 3-4mm széles a csík és a bal oldalától teljesen a jobb oldaláig megy a csík a monitornak! De nincs teljesen fent mert egy nagyon kevés még van felette ami világít ezért zavaró főleg mert a csík nem olvad bele a monitorba, hogy annyival kevesebbet mutatna és kész hanem felette működik a világítás/kép!
Sziasztok Laptopom van régebben a játékok semmi akadással mentek most pedig 25-30 perc után egy kicsit belassul mit tudnátok mondani?Vagy hogy mi lehet a baja?
Komolyan mondom ilyen nincs! 😠 3 hónapos Samsung TV/Monitorom -on lett legfelülről egy fekete csík és szinte biztos, hogy eddig nem volt ott mivel most, hogy bekapcsoltam a gépet ki is verte a szemem, hogy mi a fene az ott! Komolyan ha már a Samsung is szart gyárt akkor mit vegyen az ember😕
A másik gond meg az, hogy ennyi miatt nem hinném, hogy kicserélik mert van egy Samsung fényképező gépünk és pixel hibás volt látszott a képeken is egy zöld pont na és az a lényeg a Samsung azt mondta ez nem olyan nagy hiba és ezt nem kötelesek javítani így nem is javították meg!
Szerintetek érdemes bevinni? Fog rosszabbodni vagy is szokott mert eddig semmi baja nem volt most meg itt van! Ilyen monitor: Samsung SyneMaster T22B300 HDTV monitor (Full HD LED)
Egy olyan kérdésem volna hogy: nem-e rakna össze nekem valaki egy gépet az ***on?
A max. amit rátudok költeni az 185.000Ft. Ebben legyen benne egy komplett gép + gamer billentyűzet és egér is.
A cél hogy tudjak felvenni gameplayeket 720P-ben, DX11-ben, max. beállításokon mindenféle probléma nélkül. Intel + NVIDIA rendszer legyen csak az érdekel.
Egy gyors kérdés elképzelhető , hogy az aida félremér ?? mert prime95 alatt kb 20 prc után 75 fokosnak látja a procit de kb langyos levegő jön ki a hűtőből és 50 fokos a cucc magonként .
Ha 4tüs akkor ne,inkább vegyen bele sima 12cm silent ventit,azzal jólesz.A 4tüsnél nemmindegy meiket kötöd rá,esetleg ha van ventinek könyve megnézed meik a +/- és ugy kösd rá.Dolgozni fog,csak max fordulatonn.
Nem vagdosom szét a Noctua ventim, amúgy is 4tűs csati van rajta 4 vezetékkel...ez csak ideiglenes megoldás amíg nem vesz új tápot.
Mindegy belevágok, lesz ami lesz.😆
Mért etetnéd alaplapró?Ami a tápban van,annak kábeleit elvágod(ugy hogy maradjon legalább egy 5 cs,de az se baj ha venti tövében vágod el),kiveszed a régi ventit,majd beteszed az ujat,és a kábeleit rákötöd a régi hejére.Értelemszerüenn pirosat a pirosra,fekete a feketére majd elszigeteled.
Lenne egy kissé fura kérdésem.😆
Barátnőm áthozott egy Gigabyte superb 460w-os tápot, aminek rettenet hangos a ventije, arra gondoltam, kiszerelném a régit és berakok a helyére egy újat amit alaplapról etetek, így működőképes a dolog ?
Az is megfordult a fejemben, hogy hagyom passzív módban, venti nélkül de nem tudom mennyire lenne életképes.😜
Válasz gyorsan kéne...csípőfogó rajta van a fekete vezetéken.😆
R3mZy: esetleg itt.
[url]http://www.driveridentifier.com/scan/desktop.php?scanid=6C270BCE4ADE43DE8C68430EB5C92B19&pcname=TOSHIBA+%2F+SATELLITE+L850-18U+%28Type1Family%2FPSKDNE-00S00LHU-+SKU%3APSKDNE-00S00LHU%29+drivers[/url]
Igen,mind játék.
Na akkor azokat lefrissítem. És ilyet hogy pl: Biztonsági frissítés a Windows rendszerhez,azokat is frissítsem le? Ezeket azért nem frissíteném,mert lassítják a gépet.
Először is, ez mind a játékok? Ha már azt állítod minden játék szaggat akkor legalább 30 játékot próbáljál ki. Egyébként meg directX, .NET 4.0 és microsoft visual c++ 2005,2008,2010 x86 és x64 verzió felrakása és ha nincs fenn akkor a windows 7 sp1 felrakása is ajánlott. Ezek remélhetőleg megoldják.
A Most Wanted,The Run hibaüzenetekkel,a DiRT3 csak belaggol olyan 10 mp-re,de aztán nem csinálja.
Fel volt már téve ez a Windows 7,de akkor még nem volt rajta semmi ilyen. Nem tudom,lehetséges az új VGA driver,mert eddig a 13.4-es volt fent,most már a 13.6-os.
Esetleg a Windows frissítések közre játszhatnak benne? Mert az utóbbi időbe nem rakom fel a frissítéseket.
Hiba üzenettel dobnak ki v hogy?Lehet több oka,driver,crack,Win(irtad emrég raktad ujra,de már én is jártam ugy h szinte rossz volt a win ujratelepités utánn.Megint ujraraktam,ugyanarrol a lemezröl és ment.)DX frissités,Vcredist frissités/telepités segithet,van amik játékhoz kell a Games For Windows Live progi is...Ezeket is nézd meg.
Sziasztok!
Tud valaki valami ötletet arra,miért dobnak ki,meg akadoznak a játékok? Win7-et kb. 1 hete raktam fel,gép ki lett takarítva,legfrisebb driver van fent. Akkor miért csinálják ezt a játékok?
A válaszokat előre is köszönöm!
Norhell: Nem, abszolút nem éri meg és ha tetszik ha nem leírom...ne vegyél előre összerakott gépet...ha mégis olyan helyen tedd ahol te válogatod össze a hardvereket.
Ennyi pénzből jóval erősebbet vehetnél, az a VGA pl szart sem.
Sziasztok!
Mit gondoltok, ez a gép megéri az árát?
[img]http://***/images/Imperium_Core_i5_Silent_HD_PC.jpg[/img]
Nem kérem az olyan hozzászólásokat hogy "Ne vegyél összerakott gépet. Vegyél alkatrészeket és rakd össze". Így akarom megvenni és kész. Szóval aki tudja mellőzni ezeket a hozzászólásokat, az legyen szíves válaszolni! Mennyire volna jó ez a számítógép? Megéri ezt az árat?
Kékben van igen viszont sajna a drivert ami ahhoz a csati hoz van nem bírom felrakni mert meghal a win 8 😞 , biosban az ahci be van kapcsolva , a reinstall is megvolt 😞
humerot Nem igazán jó,pláne sata3 nál,kékbe raktad az alaplapon sata3 kábellel. Itt az enyém ocz vertex3.sata3. biosba hogyvan beállitva. ha lapcsere volt akkor a rendszert is ujbol kell telepiteni.Win8-hoz az achi driverek felvannak telepitve?
Volna 2 problémám az egyik , hogy a mikrofonnak keletkezett a lapcsere után egy érdekes háttérzaja ezt mások hallják csak mikor beszélek vagy valami , illetve mennyire normális érték ez egy ssd nél ??
Mert ha valakinek sürgős a cucc, akkor itt hamarabb felveheti vele a kapcsolatot. A PH-n van úgy, hogy 1 napot is kell várni mire, válaszol. Tapasztalatból tudom.
Itt megnézheted 😀 :
[LINK]
nankacu: Minden bizonnyal.
50-55k max
Nikon Coolpix L820
Típus Bridge
Képérzékelő
Szenzor típusa CMOS
Szenzor mérete 1/2.3 inch
Pixelek száma 16 MPx
Optika
Optikai Zoom 30 x
Digitális zoom 4 x
Leghosszabb fókusztávolság 120 mm
Legrövidebb fókusztávolság 4 mm
Optika fényerő f/3 - 5.8
Ekvivalens gyújtótávolság (35mm) 22.5 - 675 mm
Expozíció
Legnagyobb záridő 4 másodperc
Legkisebb záridő 1/4000 másodperc
Expozíciókompenzáció Van
Spot fénymérés Van
Mátrix fénymérés Van
Középre súlyozott fénymérés Van
Digitális ESP Nincs
Érzékenység (ISO) 125 - 3200
Expozíciósorozat Nincs
Élességállítás
Élességállítás típusa Auto fókusz
Élességtartomány [W]: kb. 50 cm-től a végtelenig, [T]: kb. 1,5 m-től a végtelenig
Makró módban: kb. 1 cm-től (középső zoom pozícióban) a végtelenig
Minimális távolság Makro módban 1 cm
AF segédfény Van
Vaku
Beépített vaku Felugró vaku
Vaku hatótávolság 0.5 - 6 m
Vakupapucs Nincs
Vörösszemhatás-csökkentés Van
Felvételi tulajdonságok
Képformátum JPEG
Maximális képfelbontás 4608 x 3456 pixel
Képstabilizátor Van
Képstabilizátor típusa Optikai
Sorozatfelvétel Van
Sorozatfelvétel sebessége (maximum felbontásnál) 8 kép/mp
Fehéregyensúly állítás Van
Fényképezési módok Program AE
Videó
Videofelvétel Van
Maximális videófelbontás 1920 x 1080 pixel
FPS (maximum felbontásnál) 30 kép/mp
Video formátum MOV (Video: MPEG-4 AVC/H.264)
Funkciók
Önkioldó Van
Tematikus programok portré, tájkép, sport, éjszakai portré, összejövetel/beltéri, vízpart, hó, naplemente, alkonyat/hajnal, éjszakai tájkép, közeli, étel, múzeum, tűzijáték, fekete-fehér másolat, ellenfény, egyszerű panoráma, háziállat portré, 3D fényképezés, speciális hatások, intelligens portré
Közvetlen nyomtatás Van
Valós idejű hisztogram Nincs
Hisztogram (képnézegetésnél) Nincs
További funkciók BSS (legjobb kép kiválasztása)
Kijelző
Kijelző mérete 3 inch
LCD felbontása 921000 pixel
Elforgatható kijelző Nincs
Adathordozó
Belső memória 65 MB
Támogatott memóriakártyák
Secure Digital
SDHC
SDXC
Csatlakozók
USB Van
AV kimenet Van
HDMI kimenet Van
Méretek
Szélesség 110 mm
Magasság 76.3 mm
Vastagság 84.5 mm
Súly 470 g
További tulajdonságok
3D fényképezőgép Igen
Energiaforrás 4 db AA elem/Ni-MH akku
Vízálló fényképezőgép Nem
Kereső Nincs
Burkolat anyaga Műanyag
Állványcsatlakozó Van
Távirányító Nincs
Úgy tudom ilyenekre csak 1-2 nap garancia van. nem tudom mekkora a csík, de szerintem nem kell belőle nagy ügyet csinálni
Hát eléggé idegesítő 55E Ft ért nem ezt várná az ember, még ha már lenne legalább 1 éves de 3 hónaposan azért ez már nekem sok! Főleg, hogy számítógép asztalon van a monitor és mivel magasabban van mint a fejem eléggé zavarja a szemem! Csináltam videót róla mert képen nem látszik annyira. 3-4mm széles a csík és a bal oldalától teljesen a jobb oldaláig megy a csík a monitornak! De nincs teljesen fent mert egy nagyon kevés még van felette ami világít ezért zavaró főleg mert a csík nem olvad bele a monitorba, hogy annyival kevesebbet mutatna és kész hanem felette működik a világítás/kép!
Sajnos a videó nem adja úgy vissza mint élőbe....
Esetleg driver frissítés? Vagy az is lehet, hogy az op.rendszered haldoklik már, s újra kell húzni az egészet.
A másik gond meg az, hogy ennyi miatt nem hinném, hogy kicserélik mert van egy Samsung fényképező gépünk és pixel hibás volt látszott a képeken is egy zöld pont na és az a lényeg a Samsung azt mondta ez nem olyan nagy hiba és ezt nem kötelesek javítani így nem is javították meg!
Szerintetek érdemes bevinni? Fog rosszabbodni vagy is szokott mert eddig semmi baja nem volt most meg itt van! Ilyen monitor: Samsung SyneMaster T22B300 HDTV monitor (Full HD LED)
looserking
2013. 09. 03. 22:41:58 #
▼
mert később lesz 8800GT SLI de tényleg később 😂😂
Inkább vennél jobb vga-t bele pl. 5000-6000-os amd széria közül 😃
A max. amit rátudok költeni az 185.000Ft. Ebben legyen benne egy komplett gép + gamer billentyűzet és egér is.
A cél hogy tudjak felvenni gameplayeket 720P-ben, DX11-ben, max. beállításokon mindenféle probléma nélkül. Intel + NVIDIA rendszer legyen csak az érdekel.
Forró levegőt fújna már rég ropogós Fx lenne.😆
Mindegy belevágok, lesz ami lesz.😆
Barátnőm áthozott egy Gigabyte superb 460w-os tápot, aminek rettenet hangos a ventije, arra gondoltam, kiszerelném a régit és berakok a helyére egy újat amit alaplapról etetek, így működőképes a dolog ?
Az is megfordult a fejemben, hogy hagyom passzív módban, venti nélkül de nem tudom mennyire lenne életképes.😜
Válasz gyorsan kéne...csípőfogó rajta van a fekete vezetéken.😆
[url]http://www.driveridentifier.com/scan/desktop.php?scanid=6C270BCE4ADE43DE8C68430EB5C92B19&pcname=TOSHIBA+%2F+SATELLITE+L850-18U+%28Type1Family%2FPSKDNE-00S00LHU-+SKU%3APSKDNE-00S00LHU%29+drivers[/url]
[url]http://drp.su/drivers/notebooks/?v=toshiba&m=Satellite%20L850&id=132984&l=en[/url]
Vettem ma egylaptopot és nem igazán találok drivereket a segitségeteket szeretném kérni, ehez kénne videókártya megami van " Toshiba L850-18u"
Azért írtam játékokat. 😜
Na akkor azokat lefrissítem. És ilyet hogy pl: Biztonsági frissítés a Windows rendszerhez,azokat is frissítsem le? Ezeket azért nem frissíteném,mert lassítják a gépet.
Fel volt már téve ez a Windows 7,de akkor még nem volt rajta semmi ilyen. Nem tudom,lehetséges az új VGA driver,mert eddig a 13.4-es volt fent,most már a 13.6-os.
Esetleg a Windows frissítések közre játszhatnak benne? Mert az utóbbi időbe nem rakom fel a frissítéseket.
Tud valaki valami ötletet arra,miért dobnak ki,meg akadoznak a játékok? Win7-et kb. 1 hete raktam fel,gép ki lett takarítva,legfrisebb driver van fent. Akkor miért csinálják ezt a játékok?
A válaszokat előre is köszönöm!
Ennyi pénzből jóval erősebbet vehetnél, az a VGA pl szart sem.
Mit gondoltok, ez a gép megéri az árát?
[img]http://***/images/Imperium_Core_i5_Silent_HD_PC.jpg[/img]
Nem kérem az olyan hozzászólásokat hogy "Ne vegyél összerakott gépet. Vegyél alkatrészeket és rakd össze". Így akarom megvenni és kész. Szóval aki tudja mellőzni ezeket a hozzászólásokat, az legyen szíves válaszolni! Mennyire volna jó ez a számítógép? Megéri ezt az árat?
Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy driverem ami win7-re van csak, azt nem lehet valahogy átrakni win8-ra?
köszi!
tel: 30-224-1929
gianniz27@yahoo.com