Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ti melyiket vennétek, ha egy árba vannak?
VTX3D vagy XFX Double D HD 7870 Black Edition
Előre is köszönöm a választ 😀
Palit GTX660 OC nVidia 2GB GDDR5
Vagy valami más nvidia kártya olyan 40-60.000 Ft között.
1. Sapphire Radeon HD6670 1GB 128bit DDR5 PCI-E 11192-01-20g
2. Sapphire Radeon HD7750 1GB 128bit DDR5 PCI-E 11202-00-20G
3. GIGABYTE GF GT630 2GB 128bit DDR3 PCI-E GV-N630-2GI
taylor a házat hozzászabom a kártyához 😃 csak egy vékonyka kis lemez akadályozza meg, kivágom a fenébe amennyi kell, ezért nem akarok venni 10 ezrekér uj házat 😀 😃 a zsinorozást is igy oldottam meg 😀 a hátsuljánál megcsináltam neki a lukakat illetve a rögzitéseket nagyon szupi lett! és nem járt különösebb rombolással eggyáltalán nem lehet észrevenni
valami értelmesebb választ esetleg valaki?😀
nézelödtem még egy kicsit a neten és ez az XFX nagyon megtetszett, mi a véleményetetk róla? esteleg tapsztalat?
http://products.xfxforce.com/en-gb/Graphics_Cards/AMD_Radeon%E2%84%A2_HD_7870/FX-787A-CDBC
a kérdésem az lenne hogy phenom II x4-es proci mellé egy HD7870 elférne?
[LINK] Te procid azért az A4-3400nál erősebb.
CSak mert itnéztem árakat majdnem h 10.000 Drágábbak az EVGA-k! 😃
nlacka13: Minél jobbak?
nlacka13: na az nem rossz azon van normálisabb hűtés. Nem olyan halk mint az ASUS és MSI és picivel melegebb is a kártya vele de nem sokkal szóval jók lesznek azok is teljesen.
Th3KiD: Akkor ha nincs több pénzed meg nem is akarsz többet költeni akkor jó lesz a 650 Ti biztosan. Ez közel kétszer jobb lesz mint 4850. Alaplapnál meg R2.0 legyen ha Extreme 3 lesz. Ha tuning is lesz akkor meg Gigabyte GA-970A-UD3 és lehetőleg rev 3.0.
Jelenleg HD4850emet nyúzom, 2009ben vettem, még mindig boldogan viszi a játékokat, elviselhető minőségben, bár már érzik hogy nem mai darab.
GTX650Ti jobban vonz, ATIékra azóta haragszok hogy nem adtak ki Win8 kompatibilis drivert 4850emre, mert hogy "régi". Cöhhh ... 😃
Am jó hogy írtátok a Giga dolgot, majd igyekszem kerülni. 😃
Kössz a tippet! 😀
Meg vidikarik megmajd angliábol Sajnos nem msi-asus lett a vidikari :S
nlacka13: boost az kicsiit feljebb van árban😀 GÉped meglett már egyébként? Múltkor rendelted elvileg. Tényleg megrendelted akkor?😃
ÉS Gigát ahogy mondtam taylor is nem szabad venni! 😃
Sokkal többet eszik a GTX?
Egy 500Wos Chieftec-em van, a GTX mellé még jönne egy FX-6300 és vagy 8 GB 1333as DDR3.
Leírásban nagy különbséget nem látok, csak annyit, hogy a Ti 2x több CUDA Cores-al rendelkezik, ami nekem japán.. 😃
Szal GTX 650 Ti OC 1GB DDR5 128-bit vs Radeon HD7790 OC 1GB DDR5 128-bit között az előbbi jobb vétel lenne?
Szeretnék NVIDIA-t de ha a 2 között komoly különbség van ATI javára akkor simán lemondok a GTXről. 😀
Sima kérdés: GeForce GTX 650 OC 2GB DDR5 128-bit vagy Gigabyte Radeon HD7790 OC 1GB DDR5 128-bit?
Egy FX-6300 mellé tervezem.