Üdv! miért van az hogy dirt3-ban 1920x1080-ban 8xaa dx11 minden maxon külső nézetben meg van az 50-60 fps de ha belsőnézetből tolom akkor 30-38fps-em van?
Végülis igen mivel a játékba ha nem rakod be az AF vagy AA-t akkor is benn lesz és ugye azokkal kevesebb FPS lesz. Jó lesz az kiegyensúlyozottan szerintem és ha kell valami akkor rápakolod a játékból.
Sziasztok amd karinál catalysben lényegten hogy milyen 3d beálitásnál van a gépem? több féle van, kiegynesulyozott, optimális minőség stb.. melyiknél érdemes??
Üdv! miért van az hogy dirt3-ban 1920x1080-ban 8xaa dx11 minden maxon külső nézetben meg van az 50-60 fps de ha belsőnézetből tolom akkor 30-38fps-em van?
alex13: arra még figyelned kell (Crosslink UTP kábel bekötése más mint a hálózati UTP kábel bekötése), hogy Crosslink UTP kábellel kel összekötni a két gépet.
Ha garis mennyen vissza gariba😀, ha azt mondod bekapcsolás után működik jól aztán nem akkor lehet valami szoftveres hiba, rakd újra rajta az androidot az lg honlapján biztos fent hozzá a legális program ami nem jár garancia vesztéssel.
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy LAN kábellel (ez az UTP kábel asszem), szeretném a laptopom és a gépem összekötni, hogy egyik gépről a másikra fájlokat tudjak másolni. Ez lehetséges? Én olyat olvastam, hogy csinálni kell valami megosztott mappát vagy mit és abba kell pakolni a cuccokat amit át akarunk juttatni a másik gépre, de nem nagyon értettem, aki tudna ebben segíteni azt megköszönném. 😀 Laptop-on Windows 8 64bit az operációs rendszer, gépen meg Windows XP 32bit.
Az a gond, hogy a telefonom mobilneten alig tölt be valamit. Pedig van még netem, nincs lelassítva, de szinte semmit nem tölt be. rámegyek egy oldalra, de el sem kezdi betölteni. Ha újraindítom a telefont, akkor működik egy ideig jól, de utána semmi. Van a telefonon egy chrome böngésző és egy sima, mindkettő alapból rajta volt, mindkettővel ezt csinálja, bár a chrome szinte soha nem tölt be semmit.
Más netes dolgok sem működnek, fb, instagram, még az időjárás app sem frissül.
Nyáron volt szervizben a telefon, azóta van ez. Nem tudjátok mit tudok csinálni?
köszi előre is
Friss tesztet nem találok, régiekben minimálisak a különbségek igaz 8 javára, de azt olvasom más fórumokon, hogy jelentősen javult.
Ezután már csak jobb lesz.😀
sznyoky: Mostani ramja effektív 1600Mhz, DC-be nem fog a Mhz változni, CPU Bus Speed (FSB) nem fog megemelkedni, annyi hogy 2 csatornán "kommunikálnak"...
Ez gyakorlatban kb 5-10% gyorsulást jelent, ami megint csak nem játék, hanem töltési időkben fog megmutatkozni.
Amit látsz értékeket szorozd meg kettővel, annyi az effektív érték.
667Mhz =Effektív 1333Mhz.😉
Nem zöldség, szubjektív vélemény, mely tapasztalaton alapul. 😀 Azt értem, hogy nem lesz kétszer gyorsabb, de az a pár százalék plusz amit ad a Dual, elenyésző. Inkább 1333-on menjen Singlebe, mint 667-en dualban, révén, hogy APU mellett dolgozik. 😀
Gyorsabb a win 8, de meg is eszi a memóriát, ami véges.
Ram kérdést megoldottam megrendeltem a 2GB-ot,ígyis felemelték az árat a 4GB-os 11k lett volna én meg nemadok ki már annyit érte,maradt 2GB és 2x2GB elleszek vele.
[Synda Rebirth] Még mindig azon agyalok,hogy most win 7 vagy 8,mert az egyik 7-et ajánl a másik meg 8-at,de driver problémám nincs,mert van 8-hoz is.Esetleg kaphatnák tesztet vagy valaki win 7 vs. 8 játékok alatt?
sznyoky: Ne beszélj zöldségeket ! 😆 Honnan jött a 667Mhz ? Dual channelbe a sávszélesség 64 Bit helyett 128, de ez közel sem azt jeleni, hogy 2 x gyorsabb lesz.
Win 8 meg jobb játékra, újabb címeknél akár +10% gyorsulást is hozhat...
FoLey-v: Akkor a 2+4Gb ram jobb lenne szerintem, mert dual-channelben a sebességük 667Mhz. A windows miatt is érdemes akkor a 6Gb mint a 4 Gb dualban.
A win 7 a legjobb játékra. A win 8 nem asztali gépre szánt rendszer, főleg nem játékra szánt. A win7hez meg a támogatás még egy ideig nem fog megszűnni ebből kifolyólag mindenhez lehet találni win 7 drivert. (Akkor is ha az van feltüntetve, hogy csak win 8, vagy win 8 ready.) És az APU-k ban sincs még olyan brutál Dx11,1. Szóval játékra jobb a win 7. Meg amúgy is. 😀
SZiasztok
Nem tudtok Nekem olyan számitógépet
ajánlani
ami viszi ezeket a játékokat:
Fifa13
Sleeping Dogs
Hitman Absolution (ez nem an nyira fontos)
És mennyiért kapnák?
házhoz szálitással jobban tetszene 😆
sznyoky Tudom,hogy többletért sokkal jobb teljesítményre lenne képes,de én max 10k alatt akarok venni ramot,ígyis singleben játszok pl. BF3,Fear 3 és GTA4 2GB rammal,most szeretnék bővíteni legalább minium 4GB-ra
Másik kérdésem mostmár,hogy 64 bit oprendszerre fogok váltani melyik lenne a legjobb játékok terén Windows 7 vagy a Windows 8? a cuccaim win 8 ready
Bőven jó az 1600Mhz-es.. Annál erősebb csak APU alá kell, bár ilyen AMD-be integrált dolgokban nem vagyok otthon.. De neked van külön karid, szóval ez nem érint.
64 bites rendszerhez nem árt minimum 4 gb ram. 😀 2+4GB ram nem menne dualban, legalábbis erre az esély nagyon csekély. Ha IGP-vel akarsz játszani, vagy esetleg crossfireben mennek akkor ajánlott a 2*4GB és minimum 1866Mhz-s ramok. Jobb lesz a teljesítmnye. 😀
Mikor semmi sincs megnyitva akkor jó ha 50-60 wattot fogyaszthat a gép monitor nélkül. De mikor játszol akkor is max 150-160 wattot fogyaszthat monitor nélkül.
Szerintem nem menne dualban, a 6GB az általában már triple channel, talán 3x2GB, de nem vagyok RAM szakértő.
Ha egy 300 Wattos táp üzemeltet egy gépet, akkor ugye többet nem fogyaszthat? Azt tippelem, hogy alapjáraton 200-230 Wattot eszik a gépem, plusz a monitor, amire nincs ráírva. De egy LG Flatron 22"-os van, tipust nem tudok fejből. Gondolom az sem ehet sokat, plusz hangfal, ami 0.5Wx2. Ha jól számolom, akkor óránként 13-15 forintot fogyaszt a gépem. Ez lehetséges?
Hali tervezek ram-ot bővíteni jelenleg 2GB-os DDR3-as 1333Mhz-es ramom van amin 1600-on megy,aztszeretném megkérdezni,hogy ha vennék 4GB-ot akkor dualban menne?.
Másik kérdés,hogy ha nemsikerülne és 2GB-ot vennék lenne 2x2GB-om vagyis 4GB akkor erre mehet rá a 64 bit-es oprendszer?
Na be adtam ide a városban van egy Samsung szerviz azt mondta a szerelő kér engedélyt a monitor javítására és nekiállnak de nagy valószínűséggel cserélni kell az egész kijelző panelt!
sziasztok !
hogyan kell particionálni egy bionyos mennyiségü területet a windows telepítése után? már régóta fennt van a windows, és néha elég lassu ujra szeretném tenni de nem akarom hogy elvesszenek az adataim mert egybe van az egész 500gb os vinyóm, tehát igy utólag hogyan particionáljak?
[LINK]
Ha garis mennyen vissza gariba😀, ha azt mondod bekapcsolás után működik jól aztán nem akkor lehet valami szoftveres hiba, rakd újra rajta az androidot az lg honlapján biztos fent hozzá a legális program ami nem jár garancia vesztéssel.
[LINK]
Olyan kérdésem lenne, hogy LAN kábellel (ez az UTP kábel asszem), szeretném a laptopom és a gépem összekötni, hogy egyik gépről a másikra fájlokat tudjak másolni. Ez lehetséges? Én olyat olvastam, hogy csinálni kell valami megosztott mappát vagy mit és abba kell pakolni a cuccokat amit át akarunk juttatni a másik gépre, de nem nagyon értettem, aki tudna ebben segíteni azt megköszönném. 😀 Laptop-on Windows 8 64bit az operációs rendszer, gépen meg Windows XP 32bit.
Az a gond, hogy a telefonom mobilneten alig tölt be valamit. Pedig van még netem, nincs lelassítva, de szinte semmit nem tölt be. rámegyek egy oldalra, de el sem kezdi betölteni. Ha újraindítom a telefont, akkor működik egy ideig jól, de utána semmi. Van a telefonon egy chrome böngésző és egy sima, mindkettő alapból rajta volt, mindkettővel ezt csinálja, bár a chrome szinte soha nem tölt be semmit.
Más netes dolgok sem működnek, fb, instagram, még az időjárás app sem frissül.
Nyáron volt szervizben a telefon, azóta van ez. Nem tudjátok mit tudok csinálni?
köszi előre is
Telefon LG Optimus L5 2 android 4.1.2
Ezután már csak jobb lesz.😀
Nem játék összehasonlítás, de.. [LINK]
2x2GB lesz
Synda Rebirth Pontosan márcsak oprendszer kérdéses nálam,de teszteknek örülnék ha látnám win 7 vs. 8
Ez gyakorlatban kb 5-10% gyorsulást jelent, ami megint csak nem játék, hanem töltési időkben fog megmutatkozni.
Amit látsz értékeket szorozd meg kettővel, annyi az effektív érték.
667Mhz =Effektív 1333Mhz.😉
sznyoky Már megrendeltem 2x2GB-om lesz és elleszek nemvagyok játékos megszállott 😃
Gyorsabb a win 8, de meg is eszi a memóriát, ami véges.
[Synda Rebirth] Még mindig azon agyalok,hogy most win 7 vagy 8,mert az egyik 7-et ajánl a másik meg 8-at,de driver problémám nincs,mert van 8-hoz is.Esetleg kaphatnák tesztet vagy valaki win 7 vs. 8 játékok alatt?
Win 8 meg jobb játékra, újabb címeknél akár +10% gyorsulást is hozhat...
A win 7 a legjobb játékra. A win 8 nem asztali gépre szánt rendszer, főleg nem játékra szánt. A win7hez meg a támogatás még egy ideig nem fog megszűnni ebből kifolyólag mindenhez lehet találni win 7 drivert. (Akkor is ha az van feltüntetve, hogy csak win 8, vagy win 8 ready.) És az APU-k ban sincs még olyan brutál Dx11,1. Szóval játékra jobb a win 7. Meg amúgy is. 😀
Nézd meg, hogy valamelyik vicces kedvű nem állította át az alapértelmezett egeret a folyamatos töltés egérre.
win7-en az egér folyamatosan töltést jelez, hiába nem megy semmilyen folyamat és semmilyen program a háttérben
újraindítás nem segített
tippek?
Nem tudtok Nekem olyan számitógépet
ajánlani
ami viszi ezeket a játékokat:
Fifa13
Sleeping Dogs
Hitman Absolution (ez nem an nyira fontos)
És mennyiért kapnák?
házhoz szálitással jobban tetszene 😆
Másik kérdésem mostmár,hogy 64 bit oprendszerre fogok váltani melyik lenne a legjobb játékok terén Windows 7 vagy a Windows 8? a cuccaim win 8 ready
Amikor semmi nincs megnyitva.
Foley-v: Szerintem tudna Dualban menni.
Ha egy 300 Wattos táp üzemeltet egy gépet, akkor ugye többet nem fogyaszthat? Azt tippelem, hogy alapjáraton 200-230 Wattot eszik a gépem, plusz a monitor, amire nincs ráírva. De egy LG Flatron 22"-os van, tipust nem tudok fejből. Gondolom az sem ehet sokat, plusz hangfal, ami 0.5Wx2. Ha jól számolom, akkor óránként 13-15 forintot fogyaszt a gépem. Ez lehetséges?
Másik kérdés,hogy ha nemsikerülne és 2GB-ot vennék lenne 2x2GB-om vagyis 4GB akkor erre mehet rá a 64 bit-es oprendszer?
[LINK]
[LINK]
http:// hvg.hu/tudomany / 20090817_partmagic
hogyan kell particionálni egy bionyos mennyiségü területet a windows telepítése után? már régóta fennt van a windows, és néha elég lassu ujra szeretném tenni de nem akarom hogy elvesszenek az adataim mert egybe van az egész 500gb os vinyóm, tehát igy utólag hogyan particionáljak?