Kondieterem.. 😃 Viccet félre téve, csak a laptopon, vagy más eszközzel is? pl telefon stb... Mert ha csak a laptopon akkor lehet megadta magát a wifi-je vagy csak kezdi. 😃
Sziasztok! Wifi jelerőssége az utóbbi időkben 0. Eddig mindenhol max volt most meg alig tölt be egy oldalt a laptopon a tetőtérben. Esetleg tippek, hogy hogyan erősítsem meg?
looserking:L4D második része szinte ugyanaz grafikailag mint az első,nem sokkal nagyobb a gépigénye szóval nálad lesz valami hiba...(vga driver,ha tört-crack stbstb...)
Üdv! miért van az hogy dirt3-ban 1920x1080-ban 8xaa dx11 minden maxon külső nézetben meg van az 50-60 fps de ha belsőnézetből tolom akkor 30-38fps-em van?
Végülis igen mivel a játékba ha nem rakod be az AF vagy AA-t akkor is benn lesz és ugye azokkal kevesebb FPS lesz. Jó lesz az kiegyensúlyozottan szerintem és ha kell valami akkor rápakolod a játékból.
Sziasztok amd karinál catalysben lényegten hogy milyen 3d beálitásnál van a gépem? több féle van, kiegynesulyozott, optimális minőség stb.. melyiknél érdemes??
Üdv! miért van az hogy dirt3-ban 1920x1080-ban 8xaa dx11 minden maxon külső nézetben meg van az 50-60 fps de ha belsőnézetből tolom akkor 30-38fps-em van?
alex13: arra még figyelned kell (Crosslink UTP kábel bekötése más mint a hálózati UTP kábel bekötése), hogy Crosslink UTP kábellel kel összekötni a két gépet.
Ha garis mennyen vissza gariba😀, ha azt mondod bekapcsolás után működik jól aztán nem akkor lehet valami szoftveres hiba, rakd újra rajta az androidot az lg honlapján biztos fent hozzá a legális program ami nem jár garancia vesztéssel.
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy LAN kábellel (ez az UTP kábel asszem), szeretném a laptopom és a gépem összekötni, hogy egyik gépről a másikra fájlokat tudjak másolni. Ez lehetséges? Én olyat olvastam, hogy csinálni kell valami megosztott mappát vagy mit és abba kell pakolni a cuccokat amit át akarunk juttatni a másik gépre, de nem nagyon értettem, aki tudna ebben segíteni azt megköszönném. 😀 Laptop-on Windows 8 64bit az operációs rendszer, gépen meg Windows XP 32bit.
Az a gond, hogy a telefonom mobilneten alig tölt be valamit. Pedig van még netem, nincs lelassítva, de szinte semmit nem tölt be. rámegyek egy oldalra, de el sem kezdi betölteni. Ha újraindítom a telefont, akkor működik egy ideig jól, de utána semmi. Van a telefonon egy chrome böngésző és egy sima, mindkettő alapból rajta volt, mindkettővel ezt csinálja, bár a chrome szinte soha nem tölt be semmit.
Más netes dolgok sem működnek, fb, instagram, még az időjárás app sem frissül.
Nyáron volt szervizben a telefon, azóta van ez. Nem tudjátok mit tudok csinálni?
köszi előre is
Friss tesztet nem találok, régiekben minimálisak a különbségek igaz 8 javára, de azt olvasom más fórumokon, hogy jelentősen javult.
Ezután már csak jobb lesz.😀
sznyoky: Mostani ramja effektív 1600Mhz, DC-be nem fog a Mhz változni, CPU Bus Speed (FSB) nem fog megemelkedni, annyi hogy 2 csatornán "kommunikálnak"...
Ez gyakorlatban kb 5-10% gyorsulást jelent, ami megint csak nem játék, hanem töltési időkben fog megmutatkozni.
Amit látsz értékeket szorozd meg kettővel, annyi az effektív érték.
667Mhz =Effektív 1333Mhz.😉
Nem zöldség, szubjektív vélemény, mely tapasztalaton alapul. 😀 Azt értem, hogy nem lesz kétszer gyorsabb, de az a pár százalék plusz amit ad a Dual, elenyésző. Inkább 1333-on menjen Singlebe, mint 667-en dualban, révén, hogy APU mellett dolgozik. 😀
Gyorsabb a win 8, de meg is eszi a memóriát, ami véges.
Ram kérdést megoldottam megrendeltem a 2GB-ot,ígyis felemelték az árat a 4GB-os 11k lett volna én meg nemadok ki már annyit érte,maradt 2GB és 2x2GB elleszek vele.
[Synda Rebirth] Még mindig azon agyalok,hogy most win 7 vagy 8,mert az egyik 7-et ajánl a másik meg 8-at,de driver problémám nincs,mert van 8-hoz is.Esetleg kaphatnák tesztet vagy valaki win 7 vs. 8 játékok alatt?
sznyoky: Ne beszélj zöldségeket ! 😆 Honnan jött a 667Mhz ? Dual channelbe a sávszélesség 64 Bit helyett 128, de ez közel sem azt jeleni, hogy 2 x gyorsabb lesz.
Win 8 meg jobb játékra, újabb címeknél akár +10% gyorsulást is hozhat...
FoLey-v: Akkor a 2+4Gb ram jobb lenne szerintem, mert dual-channelben a sebességük 667Mhz. A windows miatt is érdemes akkor a 6Gb mint a 4 Gb dualban.
A win 7 a legjobb játékra. A win 8 nem asztali gépre szánt rendszer, főleg nem játékra szánt. A win7hez meg a támogatás még egy ideig nem fog megszűnni ebből kifolyólag mindenhez lehet találni win 7 drivert. (Akkor is ha az van feltüntetve, hogy csak win 8, vagy win 8 ready.) És az APU-k ban sincs még olyan brutál Dx11,1. Szóval játékra jobb a win 7. Meg amúgy is. 😀
SZiasztok
Nem tudtok Nekem olyan számitógépet
ajánlani
ami viszi ezeket a játékokat:
Fifa13
Sleeping Dogs
Hitman Absolution (ez nem an nyira fontos)
És mennyiért kapnák?
házhoz szálitással jobban tetszene 😆
sznyoky Tudom,hogy többletért sokkal jobb teljesítményre lenne képes,de én max 10k alatt akarok venni ramot,ígyis singleben játszok pl. BF3,Fear 3 és GTA4 2GB rammal,most szeretnék bővíteni legalább minium 4GB-ra
Másik kérdésem mostmár,hogy 64 bit oprendszerre fogok váltani melyik lenne a legjobb játékok terén Windows 7 vagy a Windows 8? a cuccaim win 8 ready
Bőven jó az 1600Mhz-es.. Annál erősebb csak APU alá kell, bár ilyen AMD-be integrált dolgokban nem vagyok otthon.. De neked van külön karid, szóval ez nem érint.
64 bites rendszerhez nem árt minimum 4 gb ram. 😀 2+4GB ram nem menne dualban, legalábbis erre az esély nagyon csekély. Ha IGP-vel akarsz játszani, vagy esetleg crossfireben mennek akkor ajánlott a 2*4GB és minimum 1866Mhz-s ramok. Jobb lesz a teljesítmnye. 😀
Mikor semmi sincs megnyitva akkor jó ha 50-60 wattot fogyaszthat a gép monitor nélkül. De mikor játszol akkor is max 150-160 wattot fogyaszthat monitor nélkül.
2. ha a gépházad olyan rossz anyagból van, hogy tájárja a levegő akkor igen.
3. Rosszabb optimalizálás/nagyobb gépigény.
[LINK]
Ha garis mennyen vissza gariba😀, ha azt mondod bekapcsolás után működik jól aztán nem akkor lehet valami szoftveres hiba, rakd újra rajta az androidot az lg honlapján biztos fent hozzá a legális program ami nem jár garancia vesztéssel.
[LINK]
Olyan kérdésem lenne, hogy LAN kábellel (ez az UTP kábel asszem), szeretném a laptopom és a gépem összekötni, hogy egyik gépről a másikra fájlokat tudjak másolni. Ez lehetséges? Én olyat olvastam, hogy csinálni kell valami megosztott mappát vagy mit és abba kell pakolni a cuccokat amit át akarunk juttatni a másik gépre, de nem nagyon értettem, aki tudna ebben segíteni azt megköszönném. 😀 Laptop-on Windows 8 64bit az operációs rendszer, gépen meg Windows XP 32bit.
Az a gond, hogy a telefonom mobilneten alig tölt be valamit. Pedig van még netem, nincs lelassítva, de szinte semmit nem tölt be. rámegyek egy oldalra, de el sem kezdi betölteni. Ha újraindítom a telefont, akkor működik egy ideig jól, de utána semmi. Van a telefonon egy chrome böngésző és egy sima, mindkettő alapból rajta volt, mindkettővel ezt csinálja, bár a chrome szinte soha nem tölt be semmit.
Más netes dolgok sem működnek, fb, instagram, még az időjárás app sem frissül.
Nyáron volt szervizben a telefon, azóta van ez. Nem tudjátok mit tudok csinálni?
köszi előre is
Telefon LG Optimus L5 2 android 4.1.2
Ezután már csak jobb lesz.😀
Nem játék összehasonlítás, de.. [LINK]
2x2GB lesz
Synda Rebirth Pontosan márcsak oprendszer kérdéses nálam,de teszteknek örülnék ha látnám win 7 vs. 8
Ez gyakorlatban kb 5-10% gyorsulást jelent, ami megint csak nem játék, hanem töltési időkben fog megmutatkozni.
Amit látsz értékeket szorozd meg kettővel, annyi az effektív érték.
667Mhz =Effektív 1333Mhz.😉
sznyoky Már megrendeltem 2x2GB-om lesz és elleszek nemvagyok játékos megszállott 😃
Gyorsabb a win 8, de meg is eszi a memóriát, ami véges.
[Synda Rebirth] Még mindig azon agyalok,hogy most win 7 vagy 8,mert az egyik 7-et ajánl a másik meg 8-at,de driver problémám nincs,mert van 8-hoz is.Esetleg kaphatnák tesztet vagy valaki win 7 vs. 8 játékok alatt?
Win 8 meg jobb játékra, újabb címeknél akár +10% gyorsulást is hozhat...
A win 7 a legjobb játékra. A win 8 nem asztali gépre szánt rendszer, főleg nem játékra szánt. A win7hez meg a támogatás még egy ideig nem fog megszűnni ebből kifolyólag mindenhez lehet találni win 7 drivert. (Akkor is ha az van feltüntetve, hogy csak win 8, vagy win 8 ready.) És az APU-k ban sincs még olyan brutál Dx11,1. Szóval játékra jobb a win 7. Meg amúgy is. 😀
Nézd meg, hogy valamelyik vicces kedvű nem állította át az alapértelmezett egeret a folyamatos töltés egérre.
win7-en az egér folyamatosan töltést jelez, hiába nem megy semmilyen folyamat és semmilyen program a háttérben
újraindítás nem segített
tippek?
Nem tudtok Nekem olyan számitógépet
ajánlani
ami viszi ezeket a játékokat:
Fifa13
Sleeping Dogs
Hitman Absolution (ez nem an nyira fontos)
És mennyiért kapnák?
házhoz szálitással jobban tetszene 😆
Másik kérdésem mostmár,hogy 64 bit oprendszerre fogok váltani melyik lenne a legjobb játékok terén Windows 7 vagy a Windows 8? a cuccaim win 8 ready
Amikor semmi nincs megnyitva.