Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Conoren avatar
Sziasztok! Nekem miért csak 1,3mb/s a maximum letöltési sebesség? Valahol le lenne korlátorva, vagy ez normális? https://www.speedtest.net/result/2977780802.png
0
0
0
0
boxxerhun avatar
nyozo: Amennyiben a füleshez adnak drivert lemezt vedd meg de az alaplapi driverek elég sz@rok főleg mikrofon téren.

USB-s fülesekhez szoktak lemezt adni.
0
0
0
0
humerot avatar
Betelefonáltam meglehetően letaglóztak , azért nem megy 50 megát a feltöltés mert kábelen jön nem pedig optikán és ők csak optikán tudják ez a teljesítményt nyújtani , de azt nem értem , hogy , hogy tud a letöltés full sebességgel jönni 😃. https://www.speedtest.net/result/2976835565.png
0
0
0
0
Domfoz avatar
Humerot, nem lehet hogy a routered limitál ebben az esetben?
0
0
0
0
nyozo avatar
Üdv! alaplapi hangkártyához mennyire éri meg venni egy Sharkoon Cosmic 5.1 headset-et?
0
0
0
0
humerot avatar
Akkor holnap bemegyek szerintem 😀
0
0
0
0
humerot avatar
Elvileg 120/50 et kellene tudnia a netnek de a speedtest csak 95/9 et bír bemérni .
0
0
0
0
humerot avatar
Valaki aki ért a routerekhez tudna nekem segíteni ?
0
0
0
0
sisko avatar
kriszusz : a HD7770-nek hivatalosan 80 watt a fogyasztása.Ha kicsi a táp,akkor a legjobb esetben is instabil lesz a gép,de valószínűbb,hogy előbb-utóbb a táp fog elfüstölni túlterhelés miatt,és esetlegesen (ha eleve no name tápról van szó) viheti magával az alaplapot és-vagy mást is.
0
0
0
0
no avatar
sziasztok Gigabyte GA-9IVDTH erröl az alaplaprol szeretnék véleményt amibe tudomásom szerint kettö db két magos intel xeon processor van a kérdésem lehet ezt használni játékra köszönöm
0
0
0
0
no avatar
Mekkora a fogyasztása egy radeon hd7770-nek? És ha kicsi a táp, akkor le fog égni a vga, vagy milyen hatással lessz a tápra, esetleg más hardverre?
0
0
0
0
adam1253 avatar
Nagyon szépen köszönöm müködik Örök hálám 😀
0
0
0
0
sisko avatar
Próbáld ezt is feltenni : "Visual C++ Redistributable.",ez elvileg orvosolja a MSVCP110.dll hibát.(és az x86 meg az x64-es változatot is ! )
0
0
0
0
adam1253 avatar
most a laptopot használom 😀 de köszi a linket a másik géphez 😀
0
0
0
0
sisko avatar
adam1253 : ha a "mostani" gépedről van szó,akkor innen : [LINK]
Ez az utolsó driver,ami jó a HD 4670-hez,és ez a 64 bites winhez van.
0
0
0
0
adam1253 avatar
MSVCP110.dll directx et felraktam, vga drivert hol tudnék frissiteni ?
0
0
0
0
sisko avatar
adam1253 : pontosan milyen dll fájlokat kér ? Általában a játékok "support" mappájában található dolgokat is fel kell tenni(directx,esetleg framework,visualc++ meg ilyenek).DE ezeket (directx,dotnetfx4.0,stb)játékoktól függetlenül sem árt feltenni,illetve frissíteni.valamint a vga driverét sem árt frissíteni.
0
0
0
0
adam1253 avatar
az lenne a gondom, hogy ujra telepitettem a win 7et, és játékokhoz kéri a dll fájlokat, na most ezeket honnan tudnám elővarázsolni? sosem volt még ilyen gond 😀 előre is kösz a segitséget 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
A ciripelő hangot valami tekercs ad ki. Nem hiba csak olyan frekvencián megy amit meghallasz
[LINK]
0
0
0
0
Bronson avatar
Ez jó hír 😀 de tényleg ajánlom adj túl azon a tápon és vegyél egy minőségi 450-es tápot az helyett!
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Meg WD-ztem a ventilátort és most nem ciripel egyelőre 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
Ajánlom esetleg olvass utána,van pár topic mindenfelé,talán ráismersz a hibára valamelyikben.Én személy szerint nem ténnek Blueberry tápra egy ilyen gépet hosszú távon ... 😉 http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__1729674-miert-ciripel-a-tapom
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Amikor olyan kedve van akkor kezdi el
0
0
0
0
Bronson avatar
Blueberry táptól ne várj hosszú életet... 😃 szerintem a venti csapágyas...egy kis barkács meg WD és még elmehet egy darabig talán.De ez csak tipp,lehet nem is az...terhelés alatt ciripel,vagy random?
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Nem ér hozzá semmi semmihez :/
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Kábel nem ér hozzá a ventihez? 😆
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hello. Egy kis segítség kellene. Tápomból ilyen ciripelő hang jön és egyre hangosabb. Van hogy abba marad de nem sokáig.
0
0
0
0
Bronson avatar
Próbáltad már más gépen?
0
0
0
0
Bronson avatar
A rögzítőeszközök menüben a kis hangszóróra kattintva minden frankón be van állítva?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Heló! Vettem egy mikrofont.

Ezzel semmi baj nincs csak annyi hogy nem vesz hangot 😆 Minden hang érzékenységet fel húztam plafonig és semmi hangot nem vesz. Amit meg igen az rohadt recsegös.. Mit csináljak? Érdekes a Webkamerába a mikrofon jobban működik...
0
0
0
0
19ati93 avatar
FoLey-v: bőven
Adobe programokhoz nem árt a min 8 lassan, mivel mindent abba tölt be 😆
0
0
0
0
FoLey avatar
Üdv!

4GB ram-ra jóllesz a Sony Vegas 12 Pro 64bit?
0
0
0
0
PoPet avatar
Szarból nem lehet várat építeni. Ha mondjuk 480p egy videó abból a 720p csak rondább lesz, de kérdésre válaszolva: Sony Vegas.
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Tudtok valami jó programot,amivel lehet videót konvertálni? Csak mert amit felvettem videókat telefonnal az csak VGA és elég ratyi a minőség,én pedig át szeretném konvertálni HD-ba,meg hogy a minőség is jobb legyen,ne legyen pixeles. 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok!

Feliratkoztam az interneten a BKK info szolgáltatásra (Bejelölök rajta járatokat, és ha valami történik, nem jár, terelik, stb, küld egy e-mailt róla), hogy tudjam ha hiába várom a buszt a megállóban, de a gmail az üzeneteket a spam mappába rakja. Hogy lehet elérni, hogy ne oda rakja? Mert így a telefonomon sem kapok értesítést róla, így meg nem sok értelme van az egésznek.
0
0
0
0
Bronson avatar
Ez nem egészen igaz...ez a párosítás nem mindig összehozható ha esetleg leírnád h milyen lapról/prociról van szó tudnának segíteni neked...
0
0
0
0
barnav avatar
gytomi nekem is volt ilyen de egy frisseb drivert tettem fel s azóta szinte mindig max jelerősség van bár nem tudom mert nekem pc-m van
0
0
0
0
PoPet avatar
Kondieterem.. 😃 Viccet félre téve, csak a laptopon, vagy más eszközzel is? pl telefon stb... Mert ha csak a laptopon akkor lehet megadta magát a wifi-je vagy csak kezdi. 😃
0
0
0
0
gytomi avatar
Sziasztok! Wifi jelerőssége az utóbbi időkben 0. Eddig mindenhol max volt most meg alig tölt be egy oldalt a laptopon a tetőtérben. Esetleg tippek, hogy hogyan erősítsem meg?
0
0
0
0
Bronson avatar
looserking:L4D második része szinte ugyanaz grafikailag mint az első,nem sokkal nagyobb a gépigénye szóval nálad lesz valami hiba...(vga driver,ha tört-crack stbstb...)
0
0
0
0
PoPet avatar
1. Igen lehet.
2. ha a gépházad olyan rossz anyagból van, hogy tájárja a levegő akkor igen.
3. Rosszabb optimalizálás/nagyobb gépigény.
0
0
0
0
Bronson avatar
Igen el kéne hogy bírja!
0
0
0
0
Dani254 avatar
A tápom elbírna egy giabyte hd7950-et?
0
0
0
0
nyozo avatar
sudosu: Hát igen én is így vagyok vele hogy fordítva kéne legyen
0
0
0
0
sudosu avatar
nyozo: Ha tört dirt 3-mad van lehet a crack rossz. Elég érdekes ennek pont fordítva kéne lennie 😀.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció