Betelefonáltam meglehetően letaglóztak , azért nem megy 50 megát a feltöltés mert kábelen jön nem pedig optikán és ők csak optikán tudják ez a teljesítményt nyújtani , de azt nem értem , hogy , hogy tud a letöltés full sebességgel jönni 😃.
kriszusz : a HD7770-nek hivatalosan 80 watt a fogyasztása.Ha kicsi a táp,akkor a legjobb esetben is instabil lesz a gép,de valószínűbb,hogy előbb-utóbb a táp fog elfüstölni túlterhelés miatt,és esetlegesen (ha eleve no name tápról van szó) viheti magával az alaplapot és-vagy mást is.
sziasztok Gigabyte GA-9IVDTH erröl az alaplaprol szeretnék véleményt amibe tudomásom szerint kettö db két magos intel xeon processor van a kérdésem lehet ezt használni játékra köszönöm
adam1253 : pontosan milyen dll fájlokat kér ? Általában a játékok "support" mappájában található dolgokat is fel kell tenni(directx,esetleg framework,visualc++ meg ilyenek).DE ezeket (directx,dotnetfx4.0,stb)játékoktól függetlenül sem árt feltenni,illetve frissíteni.valamint a vga driverét sem árt frissíteni.
az lenne a gondom, hogy ujra telepitettem a win 7et, és játékokhoz kéri a dll fájlokat, na most ezeket honnan tudnám elővarázsolni? sosem volt még ilyen gond 😀 előre is kösz a segitséget 😀
Ajánlom esetleg olvass utána,van pár topic mindenfelé,talán ráismersz a hibára valamelyikben.Én személy szerint nem ténnek Blueberry tápra egy ilyen gépet hosszú távon ... 😉 http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__1729674-miert-ciripel-a-tapom
Blueberry táptól ne várj hosszú életet... 😃 szerintem a venti csapágyas...egy kis barkács meg WD és még elmehet egy darabig talán.De ez csak tipp,lehet nem is az...terhelés alatt ciripel,vagy random?
Ezzel semmi baj nincs csak annyi hogy nem vesz hangot 😆 Minden hang érzékenységet fel húztam plafonig és semmi hangot nem vesz. Amit meg igen az rohadt recsegös.. Mit csináljak? Érdekes a Webkamerába a mikrofon jobban működik...
Tudtok valami jó programot,amivel lehet videót konvertálni? Csak mert amit felvettem videókat telefonnal az csak VGA és elég ratyi a minőség,én pedig át szeretném konvertálni HD-ba,meg hogy a minőség is jobb legyen,ne legyen pixeles. 😃
Feliratkoztam az interneten a BKK info szolgáltatásra (Bejelölök rajta járatokat, és ha valami történik, nem jár, terelik, stb, küld egy e-mailt róla), hogy tudjam ha hiába várom a buszt a megállóban, de a gmail az üzeneteket a spam mappába rakja. Hogy lehet elérni, hogy ne oda rakja? Mert így a telefonomon sem kapok értesítést róla, így meg nem sok értelme van az egésznek.
Kondieterem.. 😃 Viccet félre téve, csak a laptopon, vagy más eszközzel is? pl telefon stb... Mert ha csak a laptopon akkor lehet megadta magát a wifi-je vagy csak kezdi. 😃
Sziasztok! Wifi jelerőssége az utóbbi időkben 0. Eddig mindenhol max volt most meg alig tölt be egy oldalt a laptopon a tetőtérben. Esetleg tippek, hogy hogyan erősítsem meg?
looserking:L4D második része szinte ugyanaz grafikailag mint az első,nem sokkal nagyobb a gépigénye szóval nálad lesz valami hiba...(vga driver,ha tört-crack stbstb...)
USB-s fülesekhez szoktak lemezt adni.
Ez az utolsó driver,ami jó a HD 4670-hez,és ez a 64 bites winhez van.
[LINK]
Ezzel semmi baj nincs csak annyi hogy nem vesz hangot 😆 Minden hang érzékenységet fel húztam plafonig és semmi hangot nem vesz. Amit meg igen az rohadt recsegös.. Mit csináljak? Érdekes a Webkamerába a mikrofon jobban működik...
Adobe programokhoz nem árt a min 8 lassan, mivel mindent abba tölt be 😆
4GB ram-ra jóllesz a Sony Vegas 12 Pro 64bit?
Feliratkoztam az interneten a BKK info szolgáltatásra (Bejelölök rajta járatokat, és ha valami történik, nem jár, terelik, stb, küld egy e-mailt róla), hogy tudjam ha hiába várom a buszt a megállóban, de a gmail az üzeneteket a spam mappába rakja. Hogy lehet elérni, hogy ne oda rakja? Mert így a telefonomon sem kapok értesítést róla, így meg nem sok értelme van az egésznek.
2. ha a gépházad olyan rossz anyagból van, hogy tájárja a levegő akkor igen.
3. Rosszabb optimalizálás/nagyobb gépigény.